uzmanlık alanım çünkü 4 yıl bunun eğitimini aldım
Kız yattı uyudu biz hala neyin derdindeyiz ?
Kız yattı uyudu biz hala neyin derdindeyiz ?
Anladım, psikolog musunuz?
çift anadal okudum sosyoloğum evlilik ve aile danışmanıyım ve egen psikolojisini 3 km öteden anlarım bu kız arkadaşı fazla avam olacak ama gaza getirmemek lazım çünkü bu normal bir psikolojinin hayali değil
çift anadal okudum sosyoloğum evlilik ve aile danışmanıyım ve egen psikolojisini 3 km öteden anlarım bu kız arkadaşı fazla avam olacak ama gaza getirmemek lazım çünkü bu normal bir psikolojinin hayali değil
şu dönem bir çok genç kızda böyle eğilimler var malesef bunda ailelerin ve çevreninde yargıları söz konusu malesef çocuklarımıza erdemli insan olmaktan çok paralı insan nasıl olabilir onu aşılıyoruz maddi kaygılarımızı onlara aktarıyoruz zengin koca bulmak erdemli ve dürüst koca bulmaktan daha önemli dürüst ve erdemli bir erkek olmak paralı bir erkek olmaktan daha az talep görür oldu sonuç işte böyle kayıp bir gençlik bol sorunlu evlilik ve boşanma avukatlarına daha çok mesaibende bir şeyler yazmıstım ama, içeriği değiştirdim hayalleri yıkılmasın diye..
kesinlikle katılıyorum size..
Durum elbette normal değil ama hastaya da sen hasta olabilirsin doktora git denmez direk en azından üslubunca bir yol izah edilir :) Sakın alınmayın lütfen ama evlilik danışmanıyım dediniz psikolog değilsiniz bence zaten olsanız bu kadar kesin yargılarla konuşmazdınız çünkü psikologlar bile alıp karşısına insanı iyice tanıdıktan sonra yardımcı olmaya çalışıyor,en azından ben öyle gözlemledim. Uzman değilim elbette ama kişisel savım bu biraz dikkat çekme bir hayalin kurgulanıp eğlenceye dönüştürülmesi gibi geldi bana konu sahibinin geyikten öte yoldan gideceğini hiç sanmyorum bile. Ama bunu yaparsa da ben üstüme alınmam zaten kişi kendi kararlarını verebilecek olgunlukta(23 yaş) ve olgunluğu olmasa da dengesiz hareket yaparsa bu yine onun zaten yapacağındandır(hastalığından) .Ben internet üzerinden o kadar da etkili olabileceğimi sanmıyorum onun hayatı üzerinde..
bir psikolog adayı olarak yorumunuzu alkışlıyorum.bravo size.
malum ülkede ders dinleyen herkes psikolog, herkes evlilik danışmanı.
Arkadaş zaten bana eğlenip makara yapıyoruz bana demişti cevap olarak çok fazla takılmamak lazım. Önceki mesajımda dediklerimin üstüne fazla ekleyecek bişey bulamıyorum. Anlamadığım tek şey insanlar tv'ye neden bu kadar kaptırıp kendilerini de onun için hayal ediyorlar
şu dönem bir çok genç kızda böyle eğilimler var malesef bunda ailelerin ve çevreninde yargıları söz konusu malesef çocuklarımıza erdemli insan olmaktan çok paralı insan nasıl olabilir onu aşılıyoruz maddi kaygılarımızı onlara aktarıyoruz zengin koca bulmak erdemli ve dürüst koca bulmaktan daha önemli dürüst ve erdemli bir erkek olmak paralı bir erkek olmaktan daha az talep görür oldu sonuç işte böyle kayıp bir gençlik bol sorunlu evlilik ve boşanma avukatlarına daha çok mesai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?