Obsesif Kompülsif Bozukluk, ve dismorfofobi olma olasılığın çok yüksek bir an önce bir psikiyatr ile görüşmelisin
şu dönem bir çok genç kızda böyle eğilimler var malesef bunda ailelerin ve çevreninde yargıları söz konusu malesef çocuklarımıza erdemli insan olmaktan çok paralı insan nasıl olabilir onu aşılıyoruz maddi kaygılarımızı onlara aktarıyoruz zengin koca bulmak erdemli ve dürüst koca bulmaktan daha önemli dürüst ve erdemli bir erkek olmak paralı bir erkek olmaktan daha az talep görür oldu sonuç işte böyle kayıp bir gençlik bol sorunlu evlilik ve boşanma avukatlarına daha çok mesai
çift anadal okudum sosyoloğum evlilik ve aile danışmanıyım ve egen psikolojisini 3 km öteden anlarım bu kız arkadaşı fazla avam olacak ama gaza getirmemek lazım çünkü bu normal bir psikolojinin hayali değil
bende bir şeyler yazmıstım ama, içeriği değiştirdim hayalleri yıkılmasın diye..
kesinlikle katılıyorum size..
bence baba parasıyla değilde farklı şeylerde statünü anlatsan daha akıllıca olur. okuduğun okulla falan mesela(paralı değilse)
amaan konu nerden nereye gelmiş.
ama senin savunmaya geçerken anlattığın şeylere takıldım.kimse burda "uuv kız zenginmiş, para her kapıyı açar, evet farklı bir hayatı var " demez sana.
Allah ım okudkça tepem atıyo ben ERGEN DEĞİLİM 23 yaşmdaym.. unforgiven arkdaşım sen benim hayalmi nasıl yıkabilirsin ya kimsin ki söylesene ben size bi hayalm var aşığm mı dedim burda muhabbet ederken illa ki batırcaksınız deil mi? bak canım ben yıllarca olan ilişkmi bi anda bitirdm bn ikizler burcuym kmseyi takmam o ünlü dedğim çocğu istesem babamı amcmı aile büyklermi iş bahanesyle görştrp tanışrm belki siz benim oturdğm yerde bulndğm mekanları hayatnz boynca bulnmadnz ama ettğinz laflara bak ya kimse kusura bakmasın beni küçük düşürmeye çalışanı bn yerin dibine sokarım
bak nasıl yerin dibine girdim yaa
tatlım ağzımı açmak istemıyorum, açarsam şaşıp kalırsın...kendimden bahsetmek istemıyorum.
çünkü nefret ederim sahip ettikleriyle övünmeyi, sahip olduklarımla övünürüm..sende de sahip edilen var,olunandan eser göremedim ben..
ikizler burcunu çok iyi tanıyorum, anlatmana gerek yok!..
hiç bi zaman sahip oldklarmla övünmedm bnu tartşcak değilim sonçta herkes aciz bir KUL kmse kmseden üstün değil ama bni psikoljk manyk gbi gösterenede cvbbım olur.neyse açtğm konu başka yerlere dağılmasın konuyla ilgili görşlerinz varsa söyleyn yok başka şeyler söylicekseniz lütfen yazmayın bu gece de kimseyi kırmak üzmek istemem
Arkadaşım sen kim oluyosun ve beni ne kadar tanıyosun daaa böyle psikolojik hasta ve zengin koca bulma meraklısıymışm gibi bi kanıya varabiliyosun?? böyle şeyler söylenmez amaaa madem sen benim damarıma bastın açıklıyım o soran arkadaşada sölüyorum çalışmıyorum baba parası yiyorum altımda milyarlrca liralık bi arabam evimde yardımcım ve ne istesem sahip olabilecğim durumum var isteyen eski açtğm konularada bakabilr Allah ıma şükür kimsenin zengnliğine ihtiyacım yok babam sayesinde.arkadaş ortamım süper çevremde çok seviliyorum okulumu güzlce okumuşm sen kalkp bana itham ettğn şeylere baj ben hayatmda böyle bir şey görmedim ya kızlarla ettğim muhabbeti batırdınız çok sinrlym çok...!!!!
Hay Allah iyiliğinizi versin bu saatte 20 sayfa okuttunuz bana
Yardım organizelerinde bı sürü ünlü ile tanışma fırsatımız oluyor umarım Allah gönlüne göre verir
Ayip olacak mı bilmem ama yani sonuçta art niyet yok amaci hayır ile birleştirelim bı kampanya düzenleseniz bı derneğe filan uyemisiniz hemen bı organize yapıp o malum kisiyi de davet etseniz konumu nedir bilmiyorum ama sunucu olsun organize de
Ben de ki hayal gücü de tavan yaptı yani
Tatlım, sen bu konuda hiçbir zaman maddi durumunu bir avantajmış gibi göstermeye çalışmadın zaten.
Hem hayal kurmak güzeldir arkadaşlar. İnsanın büyük hayalleri var diye ona hemen ''Sende psikolojik bozukluk var.'' diyemeyiz.
Tamam, gerçekçilik iyidir ama olacağı varsa da olur. Ne kadar büyük bir hayal olursa olsun!
Önceden de söylediğim gibi hayal kurmak, istemek güzeldir; insanın geleceğe daha bir ümitle bakmasını sağlar.
Hem ne demiş şair: İnsan, alemde hayal ettiği müddetçe yaşar!
işte konuyu baştan beri bilen böyle yorum yapar sağol tatlım oturp saatlrce hayal kurup hayal dünyasnda yaşıcak yaşları çoktan geçtik zaten dimi..neyse moralimizi bozmaya gerk yok:)
Evet. Benim tahminim doğru mu?
evet tatlım kaderinde yoksa bin taklada olmaz yani ben istedğimi elde ederim özgüvenim yüksek deyince millet şımarıklık yaptğımı düşündü öyle bi amacım yoktu sonuçta bazı insanlar Allah tarafından şeytan tüyü mü desem nedir artık dikkat çeker bende öleyim demek ki hatta abartmadan sölüyrm geçen haftalarda beach te bi bayan yanıma yaklaştı biraz muhabbetten sonra 6. hissim çok kuvvetli sen tuttuğunu koparan birine benziyosun ve çok asil duruysun dedi bizde şaşırdık insanlarda yalan sölüyo olamaz heralde..
Burası tamam da benim tahminim Engin Öztürk'tü.
Tutturdum mu?
hehe hadi bakalım
Sanki o kişiyi bulsak da sen kabul etmiyeceksin gibi bir his var içimde arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?