Onunla nasıl tanışabilirim?

Allah seni ya gece gece oturdun bunları mı araştırdınnnn

Allahım ya bütün sayfaları okudum konu nerdeeeen nerelere uçmuş,

kızcağız sadece nasıl tanışabilirim die sormuş ,konu nasıl oluyor da sen hastasına kadar gidebiliyor, ünlü birisiyle birlikte olmaya çalışma

hastalık falan da ben mi bilmiyorum ,hem ünlüyse ünlü o da bi insan değil mi iki göz iki kulak bildiğin canlı insan işte eee bunda hayaller

aleminde yaşıyorsun denecek ne var, hayallerde boğulup gerçeği ayırt edemeyecek boyuta gelmediği sürece hayaller güzeldir ,hayalleri

gerçek yapma çabası güzeldir ve herkesin hayalleri vardır , vee eğer ünlü diye göklere çıkarıyorsanız o kişiyi ona da şöyle birşey diyebilirim

küçük kapılardan girenler eğilmeye mahkumdurlar , konu sahibi arkadaş ne güzel çıtasını yüksek tutmuş

şaka bi yana bak şimdi kim olduğunu ben de merak ettim , takıldığı yerlerde sürekli karşısına çıkarsan bi saatten sonra dikkatini çekebilirsin ya

bence en önemlisi o karşılaşma anlarında gözlerine bak , bi organizasyon düzenleyebilir misin onu da davet edersin , gelir mi?? şans işi

tıpkı bikaç sayfa önce bi ünlüye onu seven kızın tlf numarasını eline tutuşturup sonra aşkla evlenmeleri gibi :)))

Son düzenleme:
buldummmmmmmmmmmmmmmm

ewini öğren bakle ewinin önünde çıkınca dışarı, atla önüne bayılma numarası yap

hürrem misali onda işe yaramıştı

ne güzel anlatmışsın yaa..nasıl bir organizasyon tatlım??

buldummmmmmmmmmmmmmmm

ewini öğren bakle ewinin önünde çıkınca dışarı, atla önüne bayılma numarası yap

hürrem misali onda işe yaramıştı

bence deli mi diye kaçabilirr..) nerede otrdğnu semt olarak biliyorm araştırsam bulurum evinin önünde havai fişek m attırsam ne

Kıvanç mı? Şu anda da ben uçtum.

Merak iyidir ama bu kadar gizlersen inandırıcılığı kalmayacak söyleyeyim sana.

riva okan yalabık mı dedim cevap vermedin. dizisini söle bari. tabi dizi de oynuyorsa

insanlar alemindekiler olabilir bence. hakkı rolündeki varya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…