- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
cnm ben facee boook adresı uzerınden ıletısıme gectım mesaj yolladım tozlu gıyıme
mesaj göruldu ıbaresı yok suan
bana cevap gelınce ıletırım sana
cidden miM,nikkuşum sık olmak acık giyinmek demek değildir ki :) Bende memurum ben de acık giyinemiyorum ama o hırkalardan da hic almadım :) o ne yaaa senin yasın 28 daha.
Dur bakıcam o siteye ben
Abla diyen ağzını kırarak severimO kafferengi icin yasın cok kücük bebişim
evet poru pacayla olur ucuzsa elbıse al dene derımboyum 60:26:muhtemel dizimin az altında durur:26:boru paça ile güzel durur diye düşündüm:26:
uzun var öyle de yapabilirim dizimin üstünde botumyakışır yani inş bulurum ya açıldım ben bi soru daha soriyim
tatlım benim için mi?
çok teşekkür ederim bana da yollasana linkini tozlunun facesinin
boyum 60:26:muhtemel dizimin az altında durur:26:boru paça ile güzel durur diye düşündüm:26:
uzun var öyle de yapabilirim dizimin üstünde botumyakışır yani inş bulurum ya açıldım ben bi soru daha soriyim
bak gene soruyor sorayımmi diye
20 liraevet poru pacayla olur ucuzsa elbıse al dene derımsudan ucuz
sonbahar abla hakkını helal et işgalde bulundum ama bende alışveriş ediyomittiyacım var
evet snn ıcın
bıraz cekımsersın dıe:26::26::26::26:
:))))))))))))))))) ama hayır yaacidden miama çıtır pıtır duruyo Eki Görüntüle 911926 Eki Görüntüle 911927
peki bu ikisi nasıtunik olarak:26:
cidden miama çıtır pıtır duruyo Eki Görüntüle 911926 Eki Görüntüle 911927
peki bu ikisi nasıtunik olarak:26:
bu sefer sordum yıkarda accıkbak gene soruyor sorayımmi diye
20 lirasudan ucuz
sonbahar abla hakkını helal et işgalde bulundum ama bende alışveriş ediyomittiyacım var
ne demek canım ben de fikir ediniyorum hem yaz sen :) takıl kafana göre
ya abla ben kısa tunik sevmiyom ki poponun yarısı dışarda yarısı içerdeBunlar güzel de tunik olmaz yaa yani altına ne giycen, tunik dediğin popoda biter bu baya elbise.
@sonbahar bak volanlı etekler var cok güzel penye değilse lacivert etek beyaz gömlek kombini yapabilirsin okulda. Üye olmaya üşendim, cok hos seyler var orda.
al denemekten bısey olmaz bakarsın cukkk oturur20 lirasudan ucuz
ya abla ben kısa tunik sevmiyom ki poponun yarısı dışarda yarısı içerdebide kap mapta giymiyom ben,o yüzden uzun tunik olsun istiyorum,hani tesettüre uygun olsun:26::26:
altına pantolon giyerim dediydim:26:
ne demek canım ben de fikir ediniyorum hem yaz sen :) takıl kafana göre
diğeri güzel deel mi:))))))))))))))))) ama hayır yaa(
ozaman sıyahı secanenm diğerini begendi bende kiloş bunlar elbise gibi pantolon olmaz didim oda niye olmasın çok şekerler çıtır pıtır didi kkya soram dedim koş git ablalarına didi
bu kadar uzun olursa anca altına tayt kurtarırya abla ben kısa tunik sevmiyom ki poponun yarısı dışarda yarısı içerdebide kap mapta giymiyom ben,o yüzden uzun tunik olsun istiyorum,hani tesettüre uygun olsun:26::26:
altına pantolon giyerim dediydim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?