Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

ohhhh hadi hihoyyythihoyyythihoyyyt gözün aydın :)

evet canım doruğa suat beye götürüyorum çok memnunuz dr.umuzdan

benim dr. tafsiyem yine doruktan suat bey çok güler yüzlü sıcak kanlı bir dr. çok memnunuz sünnet konusuna gelince ben büyük oğlumu konurda yaptırdım üroloji dr.dan .memnun kaldık küçük yaşta sünnete gelince bizde düşünüyoruz doktorumuza danışıp kestlirelim diyoruz doğru kara bence
jimerde son muayne ücreti 100 tl di,2 ay önce şimdi bilmiyorumbilmiyorumkismile

jimerde muayene 100 tl. sgk lı isen 50 tl. maşallah jimer hiç vakit kaybetmiyor zam yapmaktan.
bir de c sınıfı seçilmiş. hiçbeklemiyordum. a sınıfı olsa 70-100 tl arası verirdik herhalde...
jimer nasıl olur da a sınıfı olmaz ya? (gerçi işimize gelmiyor da değil hani:)))

kadercim canımm suat bey alanında cok iyidir ama bence biraz soğuk yada ilk ona gittiğimde bana öyle geldi o gün kesin farklıydı benim doğumumada o girmişti

kızlaar biliyorm burası yeri değil ama szizn tecrblrnzden yararlanmak istyrm hangi bebek arabasını aldınız ve memnunmsnz ben bu hafta alcğm hafif bişey aryrm tskrlr

ögzüm kaydı resmen okurken.benim bızık akşam saatlerinde bi başladı seranat yapmaya anca sustu uyudu.ayy bide bi gevezeleşti çiftleşme mevsimi gelmiş kurbağ gibi bır bır bır.
kaderim ve melekçim kızlar ikinizede geçmiş olsun.melekçim sevindim gerek kalmıycak olmasına.Yeşim hemşirem sen benim rekoru kırmışsın filmde :)) ben en son 5 e çıkabilmiştim.ben gerilimi severim filmde ama özellikle psikolojik olanları.örneğin izlemeyenlere tavsiyem "işkence odası" küçük bir çocuğun dramı resmen.fakat 10 yıldır değişmeyen favorim mahşer stepane kıng'in bir romanından sahneye uyarlanmış 7 saatlik bir film.ancak iyi bir aksiyonu hiç bişeye değişmem son zamanlarda izlediklerimin en iyisi J.I.Coy du mesela üstelik komediyle ve birazda bilim kurgu var içinde.amaaa Türk klasikleri hele müzikalleri dendimi herşeyi bi tarafa atarım.ben biraz daha tiyatro insanıyım galiba.örneğin değişmezim "7 Kocalı Hürmüz" kaç kez sahneye konduysa ve kaçına yetişebildiysem izledim halada izlerim.yada bir Lüküs Hayat benim vazgeçilmezlerim. ancak rekorum "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparımda" Haldun Tanerin efsaneleşmiş eseri tam 8 ayrı tiyatro gurubundan hepsindende aynı zevki alarak izledim hayatınızda en az bir kez görmelisiniz o oyunu.neyse bu konulara irmiyim çenem düşüyo şekil a paragraf birdeki gibi :)))
biri emlendiri soruyo el ve yüz için kimdi neyse bu cevapta ona :))) canım ben kendimi bildim bileli hazır kremlere karşıyım mecbur kalmadanda kullanmam acil işim varsa ancak.ama elime üşenmem dersen en güzel nemlendirici bir salatalık ve tatlı badem yağıyla yapılandır istersen tarifinide verebilirim.hem cildini besler hem temizler hemde yıllara meydan okutur kırışıklık konusunda.hele birde sık makyaj yapıyorsan.18 yıllık dansçılık hayatımda bazen bir hafta sabah 8:00 gece 2-3 ağır makyajlı gezmek zorunda kalırdım ve ona rağmen ki sahne makyajı kat kattır cildimin maşallahı.küçücük bir örnek; sadece alt zemine uygulanan sabitleştirici,kapatıcı,pata krem,sıvı fondoten ve pudra.düşün artık o yüzü yani neden bu kadar çok diyecek olanlarada hemen laf yetiştiryim :))) bazen 10 bazense 50 kişinin birbirine benzemesi gerekiyor ten rengi hatlar falan anca standarta bağlanıyo.bir hocamın söz aklıma geldi şimdi "sahnede önce görsel estetik gerekir" ee madem bu yeterli biz neden 2 saatlik gösteri için aylarca en az 5 er saatten at gibi çalışıyoduk hala anlamam.hele gösteri günü aman Allah'ım iğne atsan yere düşmez heryer kostüm.makyaj malzemeleri havada uçar çünkü geççek yer yoktur.biri bilmemne gurubu prova sahneye diye bağırır öbürü kumanyalar geldi diye beriki başlarım provana açım diye :))) ayyyy (( çok özledim işimiiiii Yeşim hadi size bi grup yapalım. bak medical'in var Acı Badmin var Jimerin personelinin neyi eksik.acık dedikodu yapim :))) Acı Bademin son gösterisinde başhekimi kandırıp aşuk maşuk oynatmışlar. düşünsenize koca baş hekim sahnede göbek şov yapıyo :))) sonra istediğin kadar yırt kendini ameliyata falan girip (hoş branşını bilmiyorum ama) neşter diyomuş yanındaki hemşire hocam bi öpücük sahnesini yapım vercem diyomuş :)))) ben ciddiyim yanlız Yeim hemşirem bak hatta kadroyu kafamda çıkarıyom bile Hemşirelerimizden bi çiftetelli gurubu.(çaktırma soloyu sana bağlıcam o kadarda torpil olsun demi ama ))) Jale Hanım'a Artvin verelim fıkır fıkır ege dolaylarından falan kesmez onu.aaa yok yok trabzon birde bir valla.leadangel Recep Bey çizgisini bulmuş seninkine ege cuk oturur :))) Selcuk Beyede çobanın aşkı seyirliğini oynatırırz :)))
yanlız kızlar ölüm fermenımı hazırladım hee sokmucaklar beni Jimerin kapısından. :))))

yazdıklarımı okuyunca aklıma geldi.bundan bi akç yıl önce öyle bir hastahane guruyla çalışırken başıma bişey geldi.sizinlede paylaşmak istedim. o dönem okul gurubundan çıktım oraya gittim ama kafa dağınık ve tam yarışma dönemi cimcimem beni çok iyi anlar yarışma dönemleri bizlerin nasıl olduğunu. o gurubunda bir aya gösterisi var.neyse bi an öle bi dağılmışımki koştura koştura gelen doktorlardan birine ismini vermiycem ama şu kadarını söylim Bursa'ın değerli kalp damar cerrahlarından (saygıyla önünde eğilirim ) saat kaç nerde kaldın diye çıkışmıştım ve kendisinden şöyle bir yanıt almıştım "afedersiniz hocam,(masum çocuk edesasında söylüyo bunları birde) ben yanlız kapakçık diye girdim ama damarlarada müdahele etmem gerekti " demesiyle kendime gelmiştim ama tahmin edin artık yüzümün şeklini. sonrasında tabi ben mahçup nasıl özür dileyeceğimi şaşırdım ancak kendisinden hiçte ummadığım bir tepki görmüştüm oda bana kalsın :) fakat Jale Hanım'dan iyi olmasın insanlığıylada bir numara bir doktordur.

Canım ya bende bebekom yazınca baktım ınternet sitesinden.Ama fiyatlar ordada 2000,2500 tl arası değişiyo pazarlık olayı fılanmı var yoksa anlamadım.Bide bebek odası hakkında tecrubesı olan arkadaşlar lütfen paylaşsın.Hem kalıteli hem uygun fıyatlı nerden alınır.Şimd beğendim ama sonrada pişman olup fazla para verdiğim için üzülmek istemıyorum kızlar.Sonuçta onun yerıne başka ihtiyaçlarımı alırım bebişimin değilmiyerimseniben

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bu gün anneciğime gidiyorum bikaç gün kalacağız eşim kızım ve ben dinlenelim biraz

ben bebek odamı çilekten almıştım kızlar oraya da bi bakın istersenizhalı ve aksesuaraları dahil 2300 e aldık

kızlaar biliyorm burası yeri değil ama szizn tecrblrnzden yararlanmak istyrm hangi bebek arabasını aldınız ve memnunmsnz ben bu hafta alcğm hafif bişey aryrm tskrlr

canım ben chicco ct 02 aldım. ben aldığımda kampanyada vardı bebe phone ve 30 tl lik çek veriyodu.güzel bi araba tavsiye ederim.hem puset hem araba koltuğu olabilen parçası var.

Antikacığım canım benim çok isterim öyle bir ekip kurup gösteri yapmayı inşallah yaparız neden olmasın ama bana iyi bir kıvırtma yöntemini göstermen gerekiyor.. hihoyyyt

antika cnm süper olur vallhi recep beye ege yakışır vallh jale hanımla tanışmak kısmet olmadı ona yorumum yok ama hemşireler vallh gencecik hepsi çıtır. selçuk beye çok güldüm bizim kuzuların resminin sonra senin resmini dış kapıya güvenliğin yanına asmasınlar sonra jimerin kapısından giremez diye
bu arada kızlar söylemeden geçemiycem bana dün sürpriz yapmışlar biliyorsunuz biz cimcimeyle yakın oturuyoruz çok antika ona gelmiş hadi gidelim angela demişler beni çok mutlu ettiler sağolsunlar pek oturmasalarda atatauğla devrimi özlemiştik süper oldu görüştü kuzular yine

bebek arabası ben kraft star aldım çok hafif çok rahat bir araba ben karacebye gidip geldiğimden otobüsle bana hafif bir araba lazımdı denemesini bu pazar yaptık 3 tekerlekli olduğundan çok ta rahat

canım ben chicco ct 02 aldım. ben aldığımda kampanyada vardı bebe phone ve 30 tl lik çek veriyodu.güzel bi araba tavsiye ederim.hem puset hem araba koltuğu olabilen parçası var.

YA DEYZ HEM ÇALIŞIP HEM BU İHTİYAÇLARI ÖNCEDE ALMAYI NASIL BAŞARABILIYOSUN.bEN ZAMN BULAMIYORUM BULUNCADA GEZELIM FILAN DERKEN KALIYO.GERCI KAFDA PLAN YAPTIĞIMDAN6,5 AYLIKKEN ALCAM DIYE AMA YINEDE HIZINA MAŞALLAH.ÇALIŞIYOSUN ÇÜNKÜ SENDE BENIM GIBI

canım ben ve eşim bu tarz şeylere meraklıyız birazda.daha cinsiyeti belli olmadan biz bakmaya başladık.ister istemez insanın ilgi alanları değişiyor zaten.kafamızda birçok şeyi belirlemiştik arabasını,odasını... cinsiyet belli oluncada almaya başladık zaten.bana kalırsada ben daha hiç bişi yapamamışım gibi geliyor :kedi: çünkü daha alacakalrımı düşününce ne yapacam die bilemiyorum.daha bunun mevlüdü var,bebek şekeri var, onu bırak bizede bi takım şeyler var lohusalık için hastane için gecelik pijama takımı falan.ben bilerek pek sona bırakmıyorum çünkü şimdi biel dolaşıren çok yoruluyrum gücüm kalmıyor son aylarda daha beter olurum diye yavaş yavaş başaldım işte canım.ama herkesin planı,ayırdığı bütçe,düşünceler farklı oluyo o yüzden sende yapmaya başladınmı durduramazsın kendini gerisi gelr merak etme.ama şu bir gerçek ki doğumdan sonra belli bi süre korupark carrefour'a gitmek istemem heralde her haftasonu gitmekten sıkılıldım valla boshayallersmile

aşkolsun yeşim hemşirem en özenle hazırladığım gurup siz olursunuz valla.leadangel kız demedimmi söleme diye kıyamet kopcak şimdi.

kızlar biraz önce face'te bişey okudum sizinlede paylaşmak istedim.
UPS 50lbs altındaki herşeyi Haiti'ye ücretsiz taşiyor. Gida, giysi, ayakkabi vs gonderebilirsiniz. American Airlines ucretsiz olarak doktor ve hemsireleri Haitiye tasiyor. Lutfen 212-697-9767 telefon numarasindan irtibata gecin.
biliyorsunuz yakın zamanda olan depremden sonra ülkede orman kanunları işlemeye başladı.erzak peşinde koşarken ölen anne babalar bi başlarına kalıp ölüme terkedilen bebekler.haberlerde görüntüleri gördüğümde ilk aklıma gelen şu olmuştu.Allah korusun ya bizim başımıza gelseydi.ya o bebişlerin yerinde benim kuzum olsaydı.birde sütüm bile yok mamayla bsleniyo napardık Allah'ım dedim içimden gözyaşları içinde ve yol arıyordum oraya en azından bebişler içiin bişeyler göndermek için.ve bu yazıyı görünce aklıma geldi hepimizin evinde küçülen bebek eşyalarımız yada başka şeyler var.hadi kızlar bizde KK anneleri olarak duyarsız kalmayalım.belki çok bişey yapamayız ama atalarımız ne demiş damlaya damlaya göl olur

pazarlık payı var :)) o zaman inci 3 milyar yapmıştır...ben ayşen bebeden aldım..çok memnunum ama kız olsaydı çilekten alıcaktım..bide moremo mudanya yolunda ben aldıktan sonra orayı keşfettim malesef bir de hemen onun yanında arpi bebe var cnm çooook güzeller...:teytey::içelim:ama bugün alsam moremo derimohaoldumsmile

Canım bendım bende baktm mudanya yolundakılerın hepsine.İlk odayı halletmek ıstıyorumki onun rengıne gore dığer eşyaları alayım.Ama şuana kadar en güzeli bende ayşen bebede gordum kız bebek için bı takım var.Baya fonksiyonlu.Aparatı çok 4 kapılı dolap,Şifonyerı baya buyuk 5 çekmecelı genış.yatağı buyutuluyo ve alt kısmında yüklük diye ıkıncı bı yatak yerı var.Sandık fılan Beyaz bı takım.Taşlarla süslenmiş.Ve kulplarıda kristal taş yapmışlar .Eşimle bayıldık.Çokda özenle yapılmış.Boyası fılan özel dedi ordaki kız.Bebekler için zararlı olmamalı tabi.3000 küsür yazıyodu.Demekki piyasa bu.Ben heralde onu alıca buyuk ıhtımalle.Çok saol canım.Amam bebekomada internet sıtesınden baktım ordakılerde guzel.Ay hepsi guzel yaaaaazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…