yok tatlım parlatıcı falan çok teşekkür ederiz sağol güzelimmm
sağol canım ya 20 lik gömülü diş ameliyatı
sağol tatlım bu gün gittim ameliyata gerek kalmadan çekilir dedi çok şükür
şimdi antibiyotik kullanıyorum diş baya açıldı gibi bakalım hayırlısı
ben gerilim tarzı filmleri hiç sevmiyorum ama nedense dabbe 2 ye gitmek çok istiyorum fragamnını seyrettim aman allahım cinler ayy çok korkunç türk korku filmleri arasında bugüne kadar en çok gerildiğim film dabbe herhalde yeşimciğim gideceğin filmin yönetmeni HASAN KARACADAĞ ise bir düşün derim adamın ruhlara ilgi duyduğu baris belli:1ninca:
evet canım doruğa suat beye götürüyorum çok memnunuz dr.umuzdan
merhaba kızla bu sünnet konusunda pek bişey yazmamışsınz dorukta yapmayı düşünüyorum bende neyse jimerde yeni muayene ücretleri ne durumda son zamanlarda giden var mı bide doğumdan sonra faruk beye gidiyoduk ama sanki biraz ilgisiz gibi geldi bana tavsiye edebileceğiniz başka bi doktor var mı pedmerden varsa özellikle ii olur öpüldünüz
kızlar bende o bulutlu tkmı alıcaktım ama inegölde aynısını 900 tl daha ucuza buldum hemde 2 kapak değil 3 kapak hemde renkleri daha canlı ve güzeldi...yatağı daha kullanışlı incide amaçsız pahalı malesef aynı ürün yani mdf...bir bakın netten bebekom du sanırım ama ben sonra ondan vazgeçtim şimdi ki daha güzel geldi bana o zaman :)
kızlaar biliyorm burası yeri değil ama szizn tecrblrnzden yararlanmak istyrm hangi bebek arabasını aldınız ve memnunmsnz ben bu hafta alcğm hafif bişey aryrm tskrlr
canım ben chicco ct 02 aldım. ben aldığımda kampanyada vardı bebe phone ve 30 tl lik çek veriyodu.güzel bi araba tavsiye ederim.hem puset hem araba koltuğu olabilen parçası var.
YA DEYZ HEM ÇALIŞIP HEM BU İHTİYAÇLARI ÖNCEDE ALMAYI NASIL BAŞARABILIYOSUN.bEN ZAMN BULAMIYORUM BULUNCADA GEZELIM FILAN DERKEN KALIYO.GERCI KAFDA PLAN YAPTIĞIMDAN6,5 AYLIKKEN ALCAM DIYE AMA YINEDE HIZINA MAŞALLAH.ÇALIŞIYOSUN ÇÜNKÜ SENDE BENIM GIBI
Canım ya bende bebekom yazınca baktım ınternet sitesinden.Ama fiyatlar ordada 2000,2500 tl arası değişiyo pazarlık olayı fılanmı var yoksa anlamadım.Bide bebek odası hakkında tecrubesı olan arkadaşlar lütfen paylaşsın.Hem kalıteli hem uygun fıyatlı nerden alınır.Şimd beğendim ama sonrada pişman olup fazla para verdiğim için üzülmek istemıyorum kızlar.Sonuçta onun yerıne başka ihtiyaçlarımı alırım bebişimin değilmiyerimseniben
pazarlık payı var :)) o zaman inci 3 milyar yapmıştır...ben ayşen bebeden aldım..çok memnunum ama kız olsaydı çilekten alıcaktım..bide moremo mudanya yolunda ben aldıktan sonra orayı keşfettim malesef bir de hemen onun yanında arpi bebe var cnm çooook güzeller...:teytey::içelim:ama bugün alsam moremo derimohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?