- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
facebooktaydım biraz önce jale hanımın sayfasında sizin bebişlern resimleri var kızlar ne kadar güzel yaaa...doktor olarak böyle bir gururu ve mutluluğu yasamak sizler olarak böyle bir doktora sahip olmak....kızlar catı muayya korunma yöntemleri ile ilgili dktra gdcm ve jale hanıma gitmek istyrm hastaları olarak size soruyrm (spiral düşünüyorum)catı muaynsi vs beni cok geriyor artı cok kasıyrm kendimi böyle bir durumda jale hanım kızarmı sinirlenirmi ben cok hassaalastımda bu konuda(( kızlaar faceleriniz varsa bana yollarmısınız özelden kaynasırız:)
facebooktaydım biraz önce jale hanımın sayfasında sizin bebişlern resimleri var kızlar ne kadar güzel yaaa...doktor olarak böyle bir gururu ve mutluluğu yasamak sizler olarak böyle bir doktora sahip olmak....kızlar catı muayya korunma yöntemleri ile ilgili dktra gdcm ve jale hanıma gitmek istyrm hastaları olarak size soruyrm (spiral düşünüyorum)catı muaynsi vs beni cok geriyor artı cok kasıyrm kendimi böyle bir durumda jale hanım kızarmı sinirlenirmi ben cok hassaalastımda bu konuda(( kızlaar faceleriniz varsa bana yollarmısınız özelden kaynasırız:)
Günaayyydııınnnn mirmirmirmir uyuyorum kızlar ya sinüzitlerim yine coştu..
Çok alem bir hafta sonu geçirdim 15 kişi ile sohbet zor oluyor bunu anladım cumartesi ölüm gibiydi dünde toplam 6 film izleyerek kendimi kanser etmeyi denedim olmadım mirmirmirmir
Beyaz melekciğim çook geçmiş olsun birde senin o tatlı öykünü yerim ben yeeerriiimmmm
sorma canım istanbul kültür kenti olurda bizim ev olmaz mı diye coştuk biraz kaydirigubbakcemile3
evet ikinci canım benim.benim doğum izni gibi bir konum yok canım kendi iş yerimi işletiyorum.eğitim ile ilgili yine.bedenen ayrılacağım buradan ama ruhen hiç.....doğuma kadar geleceğim.sonra iki ay ara verip yine devamm....Canım senın ıkinci bebiş demi.Ve çalışıyosun sanırım sende.Ne zaman çıkıcaksın doğum iznine karar verdınmi?Ben de duşunuyorum henuz.Benımkı ilk bebek.Gercı senın devlet okulundaysan pek ızın konusu problem olmaz sanırım.Sen ne yapmayı planlıyosun.
evet ayrı ücret alınıyor canımmm..120 tl ödedim.Canım ya bişey sorcam sen yaptırdın dıye.Bu apayrı bı işlem demi yani ayrı bi ücret alınıyo demi bunun için.Sende de mi öyle oldu.İşleyiş nasıl bilmiyorum açıkçası.Söylersen sevınırım canım.
vallahi süpersiniz..bebiş olunca bunları zor yaparsın işte yeşim hemşirecim....sorma canım istanbul kültür kenti olurda bizim ev olmaz mı diye coştuk biraz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?