Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

selam hanım hanımcılarr... bu gün havadan mıdır nedir üstümde bi uyuşukluk var çektim eşofmanları gezinip duruyorum evin için bir sürü iş var ama bende yapacak keyif yok amaaaaaannn yarın yaparım.
nilimsi canım şu anda ücretsiz vurulan aşılarn hepsi devlet tarafından veriliyor.yani özel devlet yada sağlık ocağı hiç farketmiyor hepsi ayısını kullanıyor.peki olay neydi mantık çevçeveside bakılırsa emin ol hiç bir fikrim yok.yani hangiakla hizmet ve neden aşının içne su konur. yada o doktor neden böle bir araştırmaya geek duymuştur.ama iyikide yapmış milletçe nasıl uyutulduğumuzu üstelik sağlık gibi konularda bile nelerle karşı karşıya kaldığımızı çok güzel göstermişti.

facebooktaydım biraz önce jale hanımın sayfasında sizin bebişlern resimleri var kızlar ne kadar güzel yaaa...doktor olarak böyle bir gururu ve mutluluğu yasamak sizler olarak böyle bir doktora sahip olmak....kızlar catı muayya korunma yöntemleri ile ilgili dktra gdcm ve jale hanıma gitmek istyrm hastaları olarak size soruyrm (spiral düşünüyorum)catı muaynsi vs beni cok geriyor artı cok kasıyrm kendimi böyle bir durumda jale hanım kızarmı sinirlenirmi ben cok hassaalastımda bu konuda(( kızlaar faceleriniz varsa bana yollarmısınız özelden kaynasırız:)

canım Jale hanım bu konularda tam aksine insanı çok rahatlatan bir yapıya sahip hatta durumunu anladığı anda önce seni sakinleştirmek adına elinden geleni yapıcaktır.bu güne kadar on gidipte suratını asık gördüm yada ters bir sözünü duydum gibi i durum yaşayan bile oluğunu sanmıyorum. her zaman diyorum beni çekiyo yaa ki ben düşük çenelinin meraklının tekiyimdir en kötü kaınvalide bile kendisine vız gelir de ona bile gülümser herhalde. spiralde rahat bir yöntem dşyorlar inş. vücudun kabul ederde rahat edersin. ben iki kez denedim biri bir ay dayandı biri bir hafta bünyem kabul etmiyo dışarı atıyo.:sinifsinif:

bu arada canım doğum hikayeni okumak istedim ama konularında bulamadım rica etsem linkini vrirmisin burdan.

antika sende benim gibi gecekuşu cnm benimki şimdilik uyudu gibi saat 10 yatırdım başladım sallamaya eşim bana salla ben eşime derken busaat ettik
okadar çok yorgun olmasına rağmen yok uyuyası bugün koruparka götürdük ilk kez öyle kalabalığa girdi 2 ayda kısmet oldu ancak herşeye dikkatli dikkatli baktı inceledi laf atanlara gülücükler attı

ben bu öyküyı ısırırım nanaktan melek cnm geçmiş olsun bende seni msn de görüyorum oyüzden bişey olduğunu düşünmedim vallh eksiklik hemen farkeddiliyor öyle deme

Günaayyydııınnnn mirmirmirmir uyuyorum kızlar ya sinüzitlerim yine coştu..
Çok alem bir hafta sonu geçirdim 15 kişi ile sohbet zor oluyor bunu anladım cumartesi ölüm gibiydi dünde toplam 6 film izleyerek kendimi kanser etmeyi denedim olmadım mirmirmirmir
Beyaz melekciğim çook geçmiş olsun birde senin o tatlı öykünü yerim ben yeeerriiimmmm

kızlarr günaydınlarrrrrrrrŞeniz herkes için iyi bir hafta olmasını diliyorummmmmmmhihoyyyt

günaydınnnnnnn canımmmmmmmŞeniz hadi çok şükür atlatmışsın misafir ordusunu kazasız belasızzzz a.s kolaymı anacım herkes bianda konuşutyo ev sahibi olarakda herkese laf yetiştirmeye çalışıyosunn:hulya: anam o ne öyle 1 haftada izlicen filimleri bir güne mi sığdırıdın :roflol::roflol:

Günaydın kızlar....Melekçim bu ne guzel kızçe yaa. Dudağında parlatıcımı var öykünün canım parlmış baya.Ya Güzel Allahım onu nazarlardan korusun.ben korktum nazar değer diye.Amam benım için super.Kız beklıyorum ve senınkını gordukçe deliriyorum ya....Maşallaahhhhhhhhh ona 41 kere maşallah.Son burda gördüğüm fotolara nazaran tombişleşmiş.Kısacası bayıldım bayıldım....

Sorma izledim izledim o kadar filmi şimdi beynim patladı patlayacak kıvamda ohaoldumsmile

Konu korunmaya gelmiş iken ben aylık iğnelere ve cilt altı implantlara ve tüp bağlatmaya ççoookkk karşıyım sevemedim nedense en iyi eşlerin korunması şahsi fikrim kaydirigubbakcemile

Herkese günaydın..

Öylü ye maşalllaaaahhhhhhh ay ne tatlı bir yavruuuuu o maşallahh...

Hayırdır Beyaz Melek ne ameliyatı? Geçmiş olsun.

herkeslere günayddııınnnn!!!geççmişten gelene kadar tünaydın oldu ama... evet ikinci canım benim.benim doğum izni gibi bir konum yok canım kendi iş yerimi işletiyorum.eğitim ile ilgili yine.bedenen ayrılacağım buradan ama ruhen hiç.....doğuma kadar geleceğim.sonra iki ay ara verip yine devamm....
evet ayrı ücret alınıyor canımmm..120 tl ödedim.
sorma canım istanbul kültür kenti olurda bizim ev olmaz mı diye coştuk biraz kaydirigubbakcemile3
vallahi süpersiniz..bebiş olunca bunları zor yaparsın işte yeşim hemşirecim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…