Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

a.s.slm kızlar arayı çok mu uzattım ne bu sefer ama geziyoruz geziyoruz geziyoruz...klava:yer kalmayınca evimize geldik artık...:a015:ben konuları okuyan kadar alıp başını gitmiş...21 sayfa okudum şiştim valla...tek tek cevaplıyorum...beta aşısı benimki 2.ayda oldu 4. 6. ay var daha 3 doz özelde yaptırıyoruz 999 ishalden bir tanesi bile olsa vurdururum zarar yok 2 kere zehirli ishal geçirmişim küçükken ölümden dönmüşüm çok korkuyorumbenneyaptımki...sağlık ocağımızdan ben memnunum arkadaşlar özellikle oradaki doktorumuzdan kendisi ilgileniyor hemşireler değil ama özele gidiyoruz her ay tabiki...:teytey:cuma kontrolumuz vardı atatuğum artık 6.180gr ve 63 santim boyu adam oldu beenim paşam teyzeleri :))melekçim geçmiş olsun öykücükte bıcır bıcır bakmış antikam zaten eşin eve sinemayı getirmeseymiş senin ki yakında baklava bile yiyecek sanırım :))) korunma yöntemlerinden bahsetmişsiniz jale hnm ya hapya eşin korunsun dedi enson...nedense ben hiç spiral düşünmedim iğneyi kafam hiç kabul etmedi benim...karamukcum bende gelicem tarasa yaaaaaa....havuzz kuralım tarasa içine bıcırları yaza :)kaderim geç oldu ama ucuz atlatmışsınız cnm çok geçmiş olsun...leadangel sinemaya gideceksen bırak kız bana seninkini bakarım ciddi valla komşuyuz :)yeşim hemşirem insan kaynanasına tel. açar misafirim gelicek derdi yapardım bişeyler gelirdim :))))klava:klava:yeşimcim canına kastın mı var 6 film gece yattığında nasıl uyudun merak ettim valla halüsünasyon görmedin mi ? cnm:) :hooray:

dip not :melekcim hani inş olmaz ama cerahi derse doktorun telefonlaşalım her yerde yaptırma...halamın damadı çekim sırasında oluşan bir komplikasyon yüzünden sağ tarafı hissizleşti ve 3 yıldır hacettepeye bile gitti çözüm bulamadılar herkes yapamıyor bursada 3-4 kişi var o ameliyatı layıkıyla yapabilen ama inş. gerek kalmaz kalırsa bile korkma eşim oldu 20 d. sürdü 1 hafta içinde de bütün şikayetleri bitti onun gömülü ve yandı üstelik :dilcikar::dilcikar:

Kızlar bıŞey sorucam hamılelıkde kullandıĞınız el ve yuz ıÇın ayrı bı krem varmı?ben avonun nemlendırıcı kremını kullanıyorum ama acaba kullanmalımıyım dıye sıze sorayım dedım.Öncedende arkonun nemlendırıcısını suruyodum.bı zararı yok demı bebek aÇısından kremın.Çok kuruyo cıldım surmem gerekıyoda.Şımdı kremıde deĞıŞtırınce sıze sormak ıstedım.

kızlar tünaydın ben yine hasta:bbo:ayy bitmeyecek benim bu grip gece yine acile mafoldumben yine serum takıldı bu kez daha fazla verildi 2 saat hastanede kaldık ama bugün bomba gibiyim c vitamini ağırlıklı bir serum yedim dinamik, bomba gibiyim
yeşimciğim geçmişler olsun sanada bu arada çok güldürdün beni, ayol neden 6 film anlamadım nasıl gece rüyalarla filmler karışmışıtr herhalde, kız sen adamıda uyutmamışındır sabaha kadar:lepi:

melekçim kız nazar değecek öykücüye maşallahı var

cimcimem maşallah canım kilosu çok güzel boyuda iyi zaten, canım seninki belli boylu olacak resimleri her gören seninkini gösterip bu 4 aylık vardır diyor boylu poslu oğluşun maşalalh seninkinede

bu arada yeşimciğim korunma yöntemiyle ilgili iğne için şikayete gelenler oluyormuydu 3 aylık iğne için bana 3 aylık iğnesi mantıklı geldi.ama yan etkilerinden korktuğum için vurdurmadan geldim:sm_cool:

canım ya çok önemli değil avonda güzel bir marka ben el yüz kremimni hiç değiştirmedim hamilelikte bile aynı kremi kullandım nivea soft kullanıyorum joloba yağ ve e vitamini içeriyor bence güzell ama herkezin cildi farklı tabii benim cildim kuru o bakımdan her kremi kullanamıyorum.

iğne ile ilgili bir şikayet gelmedi ama genellikle adet düzensizliği yapıyordu

yaa film hiç demeyin bana tutturdu haftayada ürkünç bir film izletecek adı doğmamış diye bir korku gerilim bıııırrrrr

dün izlediklerim psikolojik ve komedi idi eğlendim ama haftaya tırsacağım galiba eyvahedigeldismile

ben gerilim tarzı filmleri hiç sevmiyorum ama nedense dabbe 2 ye gitmek çok istiyorum fragamnını seyrettim aman allahım cinler ayy çok korkunç türk korku filmleri arasında bugüne kadar en çok gerildiğim film dabbe herhalde yeşimciğim gideceğin filmin yönetmeni HASAN KARACADAĞ ise bir düşün derim adamın ruhlara ilgi duyduğu baris belli:1ninca:

Saol canım.işte ne bileyim aklıma takılıyo herşey.Bi de korku fılmıne ele dabeye hiç gidemem sanırım.Acayip korkunç ama kızlar niye gıdıpde gerceksiniz kendınızı boşu boşuna.Ama hiç etkılenmıyosanız ne mutlu sıze ozamn seyredın.Ama dabbe kuranı kerımde alıntı yaptığı için çok gercekçi gelıyo bana.yabancı şeytan fılmlerıne benzemıyo yanieyvahedigeldismile

deyz meraba canım.inci tuncele gıttım mobılya bakmaya ama dun kapalıydı.ama şöyle bı dışardan baktım.tıklım tıkış koymuşlar mobılyaları.Canım bence bi ayşen bebeyede bak istersen ben ordakılere bayıldım.Bi fikrin olur senınde.Gerçi senın sectığın bulutlu olanı goremedımorda yakından.ama internetten çok güzeldi canım.Aldınmı henüz yoksa sende benım gıbı beklıyomusun daha

meraba canım bende dün gittim öğleden sonra iki gibi açıktı ve beğendiğimiz o takımı aldık.basamaklı bi bölme var canım arka tarafı var onun bizim beğendiğimiz ordaydı.bütün modellerini koyamıyor zaten internet istesinden gösteriyo.aldık artık bakalım hayırlısı olsun darısı başına canım.

yok tatlım parlatıcı falan çok teşekkür ederiz sağol güzelimmm
Herkese günaydın..

Öylü ye maşalllaaaahhhhhhh ay ne tatlı bir yavruuuuu o maşallahh...

Hayırdır Beyaz Melek ne ameliyatı? Geçmiş olsun.
sağol canım ya 20 lik gömülü diş ameliyatı

sağol tatlım bu gün gittim ameliyata gerek kalmadan çekilir dedi çok şükür
şimdi antibiyotik kullanıyorum diş baya açıldı gibi bakalım hayırlısı

Hayırlı olsun canım.Sağlıkla, mutlulukla büyüt bebeğini inş.Güle güle kullan.Evet darısı başıma.En zoru karar vermek .Sen halletmişin ne güzel.Gerisi gelir.

Allahım bu kız doğuştan süslü ozamn .zemuszemus Ne guzel bı duygu canım ya.Allahım nazarlardan saklasın tekrar

Kızlar yavaş yavaş alın acele etmeyin tamam mı?Ben gider sizleri koccemaaan öptüm opuyorumnanaktan

merhaba kızla bu sünnet konusunda pek bişey yazmamışsınz dorukta yapmayı düşünüyorum bende neyse jimerde yeni muayene ücretleri ne durumda son zamanlarda giden var mı bide doğumdan sonra faruk beye gidiyoduk ama sanki biraz ilgisiz gibi geldi bana tavsiye edebileceğiniz başka bi doktor var mı pedmerden varsa özellikle ii olur öpüldünüz

kızlar bende o bulutlu tkmı alıcaktım ama inegölde aynısını 900 tl daha ucuza buldum hemde 2 kapak değil 3 kapak hemde renkleri daha canlı ve güzeldi...yatağı daha kullanışlı incide amaçsız pahalı malesef aynı ürün yani mdf...bir bakın netten bebekom du sanırım ama ben sonra ondan vazgeçtim şimdi ki daha güzel geldi bana o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…