günaydınnn kızlar
Herkese günaydın..
Öylü ye maşalllaaaahhhhhhh ay ne tatlı bir yavruuuuu o maşallahh...
Hayırdır Beyaz Melek ne ameliyatı? Geçmiş olsun.
saol cnmcm sende mi doruğa gtryn bebişini
Kızlar bİŞey sorucam hamılelıkde kullandıĞınız el ve yuz İÇİn ayrı bı krem varmı?ben avonun nemlendırıcı kremını kullanıyorum ama acaba kullanmalımıyım dıye sıze sorayım dedım.Öncedende arkonun nemlendırıcısını suruyodum.bİ zararı yok demı bebek aÇısından kremın.Çok kuruyo cıldım surmem gerekıyoda.Şİmdİ kremıde deĞİŞtİrİnce sİze sormak İstedım.
canım ya çok önemli değil avonda güzel bir marka ben el yüz kremimni hiç değiştirmedim hamilelikte bile aynı kremi kullandım nivea soft kullanıyorum joloba yağ ve e vitamini içeriyor bence güzell ama herkezin cildi farklı tabii benim cildim kuru o bakımdan her kremi kullanamıyorum.
deyz meraba canım.inci tuncele gıttım mobılya bakmaya ama dun kapalıydı.ama şöyle bı dışardan baktım.tıklım tıkış koymuşlar mobılyaları.Canım bence bi ayşen bebeyede bak istersen ben ordakılere bayıldım.Bi fikrin olur senınde.Gerçi senın sectığın bulutlu olanı goremedımorda yakından.ama internetten çok güzeldi canım.Aldınmı henüz yoksa sende benım gıbı beklıyomusun daha
yok tatlım parlatıcı falan çok teşekkür ederiz sağol güzelimmmGünaydın kızlar....Melekçim bu ne guzel kızçe yaa. Dudağında parlatıcımı var öykünün canım parlmış baya.Ya Güzel Allahım onu nazarlardan korusun.ben korktum nazar değer diye.Amam benım için super.Kız beklıyorum ve senınkını gordukçe deliriyorum ya....Maşallaahhhhhhhhh ona 41 kere maşallah.Son burda gördüğüm fotolara nazaran tombişleşmiş.Kısacası bayıldım bayıldım....
sağol canım ya 20 lik gömülü diş ameliyatıHerkese günaydın..
Öylü ye maşalllaaaahhhhhhh ay ne tatlı bir yavruuuuu o maşallahh...
Hayırdır Beyaz Melek ne ameliyatı? Geçmiş olsun.
dip not :melekcim hani inş olmaz ama cerahi derse doktorun telefonlaşalım her yerde yaptırma...halamın damadı çekim sırasında oluşan bir komplikasyon yüzünden sağ tarafı hissizleşti ve 3 yıldır hacettepeye bile gitti çözüm bulamadılar herkes yapamıyor bursada 3-4 kişi var o ameliyatı layıkıyla yapabilen ama inş. gerek kalmaz kalırsa bile korkma eşim oldu 20 d. sürdü 1 hafta içinde de bütün şikayetleri bitti onun gömülü ve yandı üstelik :dilcikar::dilcikar:
meraba canım bende dün gittim öğleden sonra iki gibi açıktı ve beğendiğimiz o takımı aldık.basamaklı bi bölme var canım arka tarafı var onun bizim beğendiğimiz ordaydı.bütün modellerini koyamıyor zaten internet istesinden gösteriyo.aldık artık bakalım hayırlısı olsun darısı başına canım.
yok tatlım parlatıcı falan çok teşekkür ederiz sağol güzelimmm
sağol canım ya 20 lik gömülü diş ameliyatı
sağol tatlım bu gün gittim ameliyata gerek kalmadan çekilir dedi çok şükür
şimdi antibiyotik kullanıyorum diş baya açıldı gibi bakalım hayırlısı
Kızlar yavaş yavaş alın acele etmeyin tamam mı?Ben gider sizleri koccemaaan öptüm opuyorumnanaktan
Bebiş eşyalarınımı alırken mi acele etmeyelim demek isedin yeşim hemşire.Ben mi yanlış anladım yoksa.Ben 6,5 aylıkken yavaş yavaş başlayayım diyorum inş.bende senı optum ii akşamlar
deyz meraba canım.inci tuncele gıttım mobılya bakmaya ama dun kapalıydı.ama şöyle bı dışardan baktım.tıklım tıkış koymuşlar mobılyaları.Canım bence bi ayşen bebeyede bak istersen ben ordakılere bayıldım.Bi fikrin olur senınde.Gerçi senın sectığın bulutlu olanı goremedımorda yakından.ama internetten çok güzeldi canım.Aldınmı henüz yoksa sende benım gıbı beklıyomusun daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?