Canım bendım bende baktm mudanya yolundakılerın hepsine.İlk odayı halletmek ıstıyorumki onun rengıne gore dığer eşyaları alayım.Ama şuana kadar en güzeli bende ayşen bebede gordum kız bebek için bı takım var.Baya fonksiyonlu.Aparatı çok 4 kapılı dolap,Şifonyerı baya buyuk 5 çekmecelı genış.yatağı buyutuluyo ve alt kısmında yüklük diye ıkıncı bı yatak yerı var.Sandık fılan Beyaz bı takım.Taşlarla süslenmiş.Ve kulplarıda kristal taş yapmışlar .Eşimle bayıldık.Çokda özenle yapılmış.Boyası fılan özel dedi ordaki kız.Bebekler için zararlı olmamalı tabi.3000 küsür yazıyodu.Demekki piyasa bu.Ben heralde onu alıca buyuk ıhtımalle.Çok saol canım.Amam bebekomada internet sıtesınden baktım ordakılerde guzel.Ay hepsi guzel yaaaaazemuszemus
yok cnm ya hiç alakası yok normal doğum sezeryanla ben normal doğum yaptım 3. gün geldi resmen pompaladık öyle böyle yok hastanede pompaladık eve geldim duş aldım pompaladım sıcak koyduk ama 3. gün geldi arkadaşım ise gününden 25 gün evvel sezeryanla doğum yaptı gittim ertesi gün emziriyordu bebeişini maşallahGğnaydın kızlar bencede keçi sütü çok yararlı bende duydum ve hamıleleiğimden beri sürekli pastorize olcak tabi keçi sütü içiyorum.Diğer sütler gibi rahatsız etmiyo.Ama iş bebişlere gelcek olursa o onemli doktorun soylemesi lazım bencede ama sorun.Mamadan bıle daha ii olduğunu soyleyebılır doktor.Her yer bas bas bağrıyo anne sutu en yakın süt keçi sütü diye.hatta yurtdışında amerikada bu keçi sütü ve keçi sütünden üretılen urunler sağlık marketleri denen eczane gibi yerlerde özel olarak satılıyormuş.Bebişler emmiyo dıyede stres yapmayın kızlar bence.Siz elinizden gelenı yapıyosunuz.Nasip.Buarada sezaryanla bı ilgisi yok demi kızlar sütün geç gelmesinin yoksa sezaryanla yapan arkadaşlarmı karşılaşıyo bu sorunla merak ettim.
yok cnm ya hiç alakası yok normal doğum sezeryanla ben normal doğum yaptım 3. gün geldi resmen pompaladık öyle böyle yok hastanede pompaladık eve geldim duş aldım pompaladım sıcak koyduk ama 3. gün geldi arkadaşım ise gününden 25 gün evvel sezeryanla doğum yaptı gittim ertesi gün emziriyordu bebeişini maşallah
kesinlikle anlamadım ben bu işi yapı meselesi sanırım
keçi sütüne karşı önyargım var ya eve almıyorum sanki koku olucakmış gibime geliyor nasıl kızlar koku falan yokmu diğer sğt gibimi tadı
kadercm senin bebiş kac aylıktı cnm?
Koku filan yok canım benım.Hiç düşünme al hemen.Bende ondan korkuyodum.Hatta sen iç özellikleki bebeğinede faydası olsun bence.Diğer sutlerden tadı daha güzel.Hergun yarım lıtre içiyorum.Hiç bir rahatsızlık yok ne kokusu var ne gaz yapıyo.Hatta eşimede içirdim.Bu sutun tadı çok guzelmiş diyo.Dayanamayıp oda içiyo arad ki sütü sevmez normelde.Ben onceden içimden gelmiyodu içmek ama şimdi zararlı olmasa fazlası 1 litre içicem nerdeyse ve kılo yapmasa tabı:kedi:Neyse canımhiç şüphe etme.Pişman olursun.Ben şuana kadar bı markanınkını gordum ve onu alıyorum sureklı.Tavsiyem sonsuz yani.
tünaydın cnm :)E artık Tünaydın diyeyim di mi kaydirigubbakcemile2
yoruldum ben bugün dün mafoldumben
Kızlar keçi sütü falan istemiyorum anne sütü anne kızdırmayın bak beni şimdi emzik bitti moda bu mu olduklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?