Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

hanımlar konuyu yazdıktan sonra merak ederek araştırdım kızılayda kabul ediyormuş yardımları.ayrıca bence bunu bir kampanya haline getirmeliyiz.yani pek çok şeye ihtiyaç duyan öle aileler vark kendi ülkemizdede bu işe bi el atıcam kafaya koydum.

aaaa oğlak burcu bağyanı küçük kardeşim çalışkan bilinir oğlaklar jale hanımda duyduğum kadarıyla çok çalışkan işini severek yapıyor
nice güsel yaşları olsun inş. sevdikleriyle beraber

kızlar yardım yesimciğime de srdm size de sryrm bebeğim 4 ay 3 günlük gecen aya göre 700 gr almıs ama boyu 5 cm uzamış boyuna gdyr oğlum dktr boyuna göre kilosunun az oldğnu söyledi eklere gecelim dedi ben itiraz ettm sütüm yetyr sonucta.dktr bana kiolsu cok iyi olsa bile artık 4.aydan sonra yavas yavas eklere geçiş yapmam gerektiğini belirtti..kızlar ya o zaman neden heryerde ilk 6 ay sadece anne sütü deniliyr oğlumun kilosu sadece boyuna göre az yoksa ayına göre normalmiş ne yapmalıymmmmbilmiyorumkismile

vallhi bende 4 ayın gelmesini dört gözle bekleyenlerdenim kesinlikle başlıycam ek gıdaya çünkü ilk günden beri memeyle zoru benimkinin sürekli savaş halindeyiz vallhi mama zaten ilk günden beri veriyorum ama memeye yattımı yırtıyor kendini uyku halinde emiyor bitek oyüzden 4. ay bir gelsin kimseye sormuycam başlıycam ufaktan keşke elimizde olsa 6 ay anne sütü verebilsek ama nerde ben 2 ay bile idare ettiğime şaşırıyorum doğumdan önce aman ne hayallerim vardı kesinlikle anne sütü mama vermem yok 6 ay su bile vermem ooo benim hayaller yalan oldu doğar doğmaz süt damla yoktu 3 gün mamayla tanıştı

leadangel dün aksam marketteydm bayanın biri önümde sepetine tamamen keçi sütü koymus sasırdım abla ne ypcn bu kadar sütü dedim bebeğim var 8 aylık ona veryrm cok faydası oldu benim öyle sütüm ollmadı dktrm tavsiye etti (bildiğim kadarıyla keci sütü anne sütüne en yakını)veriyrm dedi..mama veryrdm 4.aydan sonra kestim süt werdm bir daha hiç mama vermedim dedi aklında olsun cnm inş tuğkancığn beslenme düzeni oturur cnmmm

iyi geceler kızlarr, sonunda 200 sayfayı geride bıraktık:lepi: vay bize be hepimizin çenesi düşük daha nice uzun sayfalara inşallah

KARAMUKK nerelerdesin canım ya sen hergün girerdin benim gibi hayırdır,umarım sorun yoktur sende ve oğluşunda

nilimsi sorma ya bende duydum oo keçi sütünü bu arada 4.aydan sonramı keçi sütüne başlamış canım ya gaz yapmamışmı ki acaba ama yinede bence dr. tafsiyesiyle kullanmak en mantıklısı
bu arada benim sütte azaldı gibi neler neler yapıyorum bilseniz ama olmayınca olmuyor,mafoldumben ek mamayı artık nerdeyse günde 5 kere vermeye başladımmafoldumben 4.aya kadar emseydi yine bir nebze ama şimdi bırakırsa :gitme: çok üzülürüm neyse kızlar size iyi geceler tatlı rüyalar bebişlerinizede sağlıklı rahat uykular diliyorum tabi bizede :Saruboceq:

keçi sütünü bende duydum ama altıncı aya kadar beklemek istiyorum hayvansal gıdalar için çünkü bağırsakları henüz düzene giriyomuş bebişlerin 6. ayda. ve kesinlikle yetkili birinden duymam lazım verilebilir diye.a ne yalan söylimm çocuğa olabildiğine sebze meyve yüklemesi yapıcam 1 yaşına kadar eşim otlatçan çocuğu deyip duruyor ama alışsın damağı yoksa sonra kolay kolay kabullenmiyor yemiyorlar.şekil a eşim adamın önüne at eti koysan yer ıspanak, pırasa dedimmi on metre geri kaçıyo.ee alıştırmışlar her yemeğe et her yemeğe et şimdi hiç bişey yemiyo doğru düzgün.oğlumun öyle olmasından çok korkuyorum doğrusu.( laf aramızda bende vejeteryan değilim ama hiçbi eti severek bayıla bayıla yemem.)

Gğnaydın kızlar bencede keçi sütü çok yararlı bende duydum ve hamıleleiğimden beri sürekli pastorize olcak tabi keçi sütü içiyorum.Diğer sütler gibi rahatsız etmiyo.Ama iş bebişlere gelcek olursa o onemli doktorun soylemesi lazım bencede ama sorun.Mamadan bıle daha ii olduğunu soyleyebılır doktor.Her yer bas bas bağrıyo anne sutu en yakın süt keçi sütü diye.hatta yurtdışında amerikada bu keçi sütü ve keçi sütünden üretılen urunler sağlık marketleri denen eczane gibi yerlerde özel olarak satılıyormuş.Bebişler emmiyo dıyede stres yapmayın kızlar bence.Siz elinizden gelenı yapıyosunuz.Nasip.Buarada sezaryanla bı ilgisi yok demi kızlar sütün geç gelmesinin yoksa sezaryanla yapan arkadaşlarmı karşılaşıyo bu sorunla merak ettim.

evet canım en önemlisi bebek odası en azıdan aldığını direk yerleştiriyorsunakannehir benim ki de aynı odabende gri beyaz yaptırdım kulpları sadece dümen şeklinde mavi odalara nazaran gri byaz çok değişik ve şık oldu laelaelaelaelae

kaderim sütün azalmışsa onu ye bunu ye yalanlarına inanma ki anne sütünü tek etkileyen su....bol su iç bide ben pompalıyorm müthiş faydasını gördüm 50 cc lerden 120 cclere çıkarıyor ona göre kaydirigubbakcemile2 umarım geçici bir durumdurÇok üzgünüm çoook

yok cnm ya hiç alakası yok normal doğum sezeryanla ben normal doğum yaptım 3. gün geldi resmen pompaladık öyle böyle yok hastanede pompaladık eve geldim duş aldım pompaladım sıcak koyduk ama 3. gün geldi arkadaşım ise gününden 25 gün evvel sezeryanla doğum yaptı gittim ertesi gün emziriyordu bebeişini maşallah
kesinlikle anlamadım ben bu işi yapı meselesi sanırım
keçi sütüne karşı önyargım var ya eve almıyorum sanki koku olucakmış gibime geliyor nasıl kızlar koku falan yokmu diğer sğt gibimi tadı

Koku filan yok canım benım.Hiç düşünme al hemen.Bende ondan korkuyodum.Hatta sen iç özellikleki bebeğinede faydası olsun bence.Diğer sutlerden tadı daha güzel.Hergun yarım lıtre içiyorum.Hiç bir rahatsızlık yok ne kokusu var ne gaz yapıyo.Hatta eşimede içirdim.Bu sutun tadı çok guzelmiş diyo.Dayanamayıp oda içiyo arad ki sütü sevmez normelde.Ben onceden içimden gelmiyodu içmek ama şimdi zararlı olmasa fazlası 1 litre içicem nerdeyse ve kılo yapmasa tabı:kedi:Neyse canımhiç şüphe etme.Pişman olursun.Ben şuana kadar bı markanınkını gordum ve onu alıyorum sureklı.Tavsiyem sonsuz yani.

E artık Tünaydın diyeyim di mi kaydirigubbakcemile2
yoruldum ben bugün dün mafoldumben
Kızlar keçi sütü falan istemiyorum anne sütü anne kızdırmayın bak beni şimdi emzik bitti moda bu mu oldu klava:

bir markada var sanırım diğer firmalarda yok babam karacabeyin köyleri,nde hayvancılık yapıyor bütün firmaları yakınen takipte bizim sütler yör... a gitmesine rağmen bana o keçi sütü üretimi yapan firmanın sütünü güvenerek al gittim gördüm çok titiz bir firma demişti markaya güveniyorum babamdan sonra ama kokucak gibi geliyordu sen söyleyene dek

E artık Tünaydın diyeyim di mi kaydirigubbakcemile2
yoruldum ben bugün dün mafoldumben
Kızlar keçi sütü falan istemiyorum anne sütü anne kızdırmayın bak beni şimdi emzik bitti moda bu mu oldu klava:
tünaydın cnm :)
kız yine benimki inada bindirdi hatta şuan bir elim yazıyo diğeri pompalıyor :)

kaderim sen günde 5 kez mama demişisin cnm 120 cc mi veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…