Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

evet canım 120 veriyorum hepsini bitiremeyebiliyor ama dr.90 sa 90 ver 120yse 120 ver dedi bir azaltıp bir arttırma dedi bende 120 veriyorum benide emiyor ama nafilemafoldumben yok anacım sütüm mütüm yok ne içersem içeyim ne yersem yiyeyim yokkk olmuyor ne yapayımm bende azda olsa emsin antibiyotik niyetine diyorum:hulya:solda zaten hiç yok sağda bir gelip bir gidiyor,bakalım büyük oğlumda 2,buçuk ay emmişti zar zor bu 4.aya kadar gelse bari yine iyi

E artık Tünaydın diyeyim di mi kaydirigubbakcemile2
yoruldum ben bugün dün mafoldumben
Kızlar keçi sütü falan istemiyorum anne sütü anne kızdırmayın bak beni şimdi emzik bitti moda bu mu oldu klava:

bu arada yeşimciğim anne sütü diyorsun ama bizim keçiler keçi sütünü hakediyor anne sütü yokkk keçilerden medet umucaz vay be bir keçiler kadar olamadık vay halimizeÇok üzgünüm çoook

yeşim kızma onlar bana çare arıyo :))) valla kızla damla olsa verin ve leadangel hiç üzülme canım sağarak mağarakta olsa varya ona şükür bakın benim zavallım 15 gün bulabildi. hele şimdi böle sizleride gördükçe nasıl içim gidiyo anlatamam ama yok işte.ve sezeryanla falan alakası yok bende sezeryana girdim ama kel kurbağam o gece burnuna kadar sütle doydu.nolursa olsun emzirenler hamileler stresten uzak durun.bakın kızlar banim spacığı gördü iki dakka yere bırakamıyoz istediği şey saniye geç kalsın öfkeden köpürüyo.peki neden benim hamileliğimde sorunsuz gün geçirmememden.daha üç aylık ama sinir küpü çocuk nolursa olsun boşverin kim üzülürse üzülsün sallamayın olan size ve bebeğinize oluyor.ve geçen leadanel ve cimcimeyle konuşurken farkettik bende hurafe derdim ama canınız bişey isteyipte yiyemediyseniz çocuğun bir yerinde muhakkak lekesi çıkıyormuş test ettik onayladık :))) gerçekten var.tabi tesadüfte olabilir oda ayrı bi konu.....
sahi Yeşim Hemşirem bu doğum lekesi nedir neden olur bilimsel bi açıklaması varmı ????

dilek canım benim yemediğim sey kalmadı zira bunu beni görünce onaylayacaksın:)genede doğum lekesi iki kasının ortasında belli belirsiz var:)

Kızlar hepinize iyi akşamlar.Uzunca bir süredir yazılarınızı takip edemedim.ışyerimizde internet olayı bazı arkadaşlarımız nedeniyle kısıtlandı.Akşamları da yorgun oluyorum ama inanın hep aklımdasınız.Amma çok yazmışsınız ha.okuyayım dedim mümkün değil,haftasonu okumaya karar verdim.Sağlıkla kalın.opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrr günaydınnnnnnŞeniz
kaçgündür uğrayamadım buralara şükürler olsun oğluşumun geniz eti ameliyatı işini hallettik pazartesi hastaneye yattık salı sabahıda ameliyetımız oldu akşam üzeride eve geldik çok şükür yavrum kurtulduu işallah birdaha böyle bişey olmaz ama allahım kimselere göstermesin ameliyat ufak ama ayılma anı çok kötüyüd kızlar resmen perişan oldum yavrum ayılırken hem ağlıyor hem de tek söylediği anne bittimii diyor. mafoldumbenmafoldumben allahım ne büyüğğnü ne küçüğnü kimseciklere göstermesin :Saruboceq:
daha okuyamadım vallahi kızlar gerdeki konuştukalrınızı işallah hepniz iyisinizdir kuzucukalr iyidirlerra.s

Çok geçmiş olsun..a.s.

canım çok geçmiş olsun,bende diyorum karamuk nerelerde merak ettim vallah seni hadi atlatmışsınız ya canım önemli olan o, nasıl ağrısı oldumu ameliyattan sonra umarım herşey yolundadır,a.s.bu oğluın için

sağol canım benim iyi dileklrin ve meraklandığın için Şeniz atlattık çok şükür :Saruboceq: bugün daha iyi sadece biraz zor konuşuyo boğazı tahriş olduğu için pek sesi çıkmıyoa.s
valla canım ameliyet 20 dk sürdü ama sonra odaya getiridler yavrum ölü gibiydi mafoldumben kucağına almış getirid hemşire yan yatırdılar dönmesin dediler o da nasıl ağlıyo dönücem diye babası biyandan ben biyandan yavrumu nasıl tutyoruz dönmesin diye işknce gibi yaa zor zaptettik ayılırken inanki yevrum sürekli anne bittimi diye sayıklıyodu 1 saat sonra falan kendine geld bayağı da narkozu çıkardı rahatladı heralde sonra da yaklaşık 3 saat gibi uyudu akşam üzerde eve geldik eve geldiğimizin gecesi uykudan uyandı çok ağladı o zaman boğazım acıyo diye su verdim ilaç verdim sonra tekrar yatırdım kuzucuğumu bugün daha iyi allahın izniyle :1hug: ama kadercim allahım kimseye göstermesin evladı için böyle bişey allahım daha büyük derteler vermesin çok zor gerçekten bir anne için o öyle ayılırken babası biyandan ben bi yandan iki göüz iki çeşme ağladık inankii mafoldumben allahım göstermesin birdaha:Saruboceq:

haklısın canım onlara gelecek her kötülük her hastalık bize gelsin diye dua ediyorum, annelik böyle bişey seni anlıyorum canım, ayy kıyamam ağlamazmı hiç ağrısı olur tabi kolaymı ameliyat sonuçta ne kadar küçük olursa olsun ameliyat ismi ürkütüyor insanı:1ninca:, bizimde sünnet olduktan sonra sürekli ağlamalar bağırmalar canıda tatlı tabi altı üstü sünnet herkez öyle düşünür ama o an başka bişey insan çocuğunu ameliyata giderken arkasından bakmak ayy çok fecii ve ne zaman gelecek diye beklemek altı üstü sünnet ama yinede endişeleniyor insan offff offf benmi çok duygusalım bilmiyorum:uhm:

Canım yeni okudum yazını çok geçmiş olsun canım benım.Önemli olan guzel geçmesi.Kıyamam ya kotkmuşturda.Biz bu halımızle korkuyoruz ameliyattaneyvahedigeldismile

çok geçmiş olsun karamuk allahtan çabuk atlatmışsınız....benim kızım da 1 ay önce oldu 3,5 saatte çıktı acıbademde yaptırdım hem ....kanamasını durduramamışlar....5.5 yaşında daha birde hamileyim öldüm öldüm dirildim.ayılması çıktıktan sonra burnunda kocaman bir tampon var dı iki gün kaldık hastanede aaayyy şimdi iyi çok şükür çok zor günlerdi eşim le ayılıp bayıldıkkk..alt tarafı geniz eti diye bakıyor herkes ama öyle olmuyor.... çok zorr yavrunu yalnız göndermekkk

canım çok geçmiş olsun bundan sonra sağlıklı günler geçirsin inşalllah a.s.

ayyy sorma canım hele o götürüken arkasından bakakalmak çok kötü yaaaaa mafoldumben of hatırlamak istemiyorum vallahi :sinifsinif:

Canım yeni okudum yazını çok geçmiş olsun canım benım.Önemli olan guzel geçmesi.Kıyamam ya kotkmuşturda.Biz bu halımızle korkuyoruz ameliyattaneyvahedigeldismile

sağol canım iyi geçti çok şükür:Saruboceq:

ayyy canım benim yaa sizede çok geçmiş olsun insan kafayı yer inanki öylee mahvolmuşsunuzdur :1no2: ben 20 dk yavrumdan ayrı kaldım ama o kadar zamanda belki binlerce şey geçti kafamdan ilk defa narkoz aldı en çok ondan korktum dokunursa diyee allahıma çok şükür şimdi çok iyi yavrucum :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…