E artık Tünaydın diyeyim di mi kaydirigubbakcemile2
yoruldum ben bugün dün mafoldumben
Kızlar keçi sütü falan istemiyorum anne sütü anne kızdırmayın bak beni şimdi emzik bitti moda bu mu olduklava:
kızlarrrrrrr günaydınnnnnnŞeniz
kaçgündür uğrayamadım buralara şükürler olsun oğluşumun geniz eti ameliyatı işini hallettik pazartesi hastaneye yattık salı sabahıda ameliyetımız oldu akşam üzeride eve geldik çok şükür yavrum kurtulduu işallah birdaha böyle bişey olmaz ama allahım kimselere göstermesin ameliyat ufak ama ayılma anı çok kötüyüd kızlar resmen perişan oldum yavrum ayılırken hem ağlıyor hem de tek söylediği anne bittimii diyor. mafoldumbenmafoldumben allahım ne büyüğğnü ne küçüğnü kimseciklere göstermesin :Saruboceq:
daha okuyamadım vallahi kızlar gerdeki konuştukalrınızı işallah hepniz iyisinizdir kuzucukalr iyidirlerra.s
gecmiş olsn cnmmm
geçmiş olsun atlatmışsınız çok şükür
Çok geçmiş olsun..a.s.
kaçgündür uğrayamadım buralara şükürler olsun oğluşumun geniz eti ameliyatı işini hallettik pazartesi hastaneye yattık salı sabahıda ameliyetımız oldu akşam üzeride eve geldik çok şükür yavrum kurtulduu işallah birdaha böyle bişey olmaz ama allahım kimselere göstermesin ameliyat ufak ama ayılma anı çok kötüyüd kızlar resmen perişan oldum yavrum ayılırken hem ağlıyor hem de tek söylediği anne bittimii diyor. mafoldumbenmafoldumben allahım ne büyüğğnü ne küçüğnü kimseciklere göstermesin :Saruboceq:
daha okuyamadım vallahi kızlar gerdeki konuştukalrınızı işallah hepniz iyisinizdir kuzucukalr iyidirlerra.s
canım çok geçmiş olsun,bende diyorum karamuk nerelerde merak ettim vallah seni hadi atlatmışsınız ya canım önemli olan o, nasıl ağrısı oldumu ameliyattan sonra umarım herşey yolundadır,a.s.bu oğluın için
haklısın canım onlara gelecek her kötülük her hastalık bize gelsin diye dua ediyorum, annelik böyle bişey seni anlıyorum canım, ayy kıyamam ağlamazmı hiç ağrısı olur tabi kolaymı ameliyat sonuçta ne kadar küçük olursa olsun ameliyat ismi ürkütüyor insanı:1ninca:, bizimde sünnet olduktan sonra sürekli ağlamalar bağırmalar canıda tatlı tabi altı üstü sünnet herkez öyle düşünür ama o an başka bişey insan çocuğunu ameliyata giderken arkasından bakmak ayy çok fecii ve ne zaman gelecek diye beklemek altı üstü sünnet ama yinede endişeleniyor insan offff offf benmi çok duygusalım bilmiyorum:uhm:
Canım yeni okudum yazını çok geçmiş olsun canım benım.Önemli olan guzel geçmesi.Kıyamam ya kotkmuşturda.Biz bu halımızle korkuyoruz ameliyattaneyvahedigeldismile
çok geçmiş olsun karamuk allahtan çabuk atlatmışsınız....benim kızım da 1 ay önce oldu 3,5 saatte çıktı acıbademde yaptırdım hem ....kanamasını durduramamışlar....5.5 yaşında daha birde hamileyim öldüm öldüm dirildim.ayılması çıktıktan sonra burnunda kocaman bir tampon var dı iki gün kaldık hastanede aaayyy şimdi iyi çok şükür çok zor günlerdi eşim le ayılıp bayıldıkkk..alt tarafı geniz eti diye bakıyor herkes ama öyle olmuyor.... çok zorr yavrunu yalnız göndermekkk
canım çok geçmiş olsun bundan sonra sağlıklı günler geçirsin inşalllah a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?