Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

selam hanım hanımcıklar........
karamuk çok geçmiş olsun canım.ayy tabiki zordur o ameliyatane kapısında beklemek zaten ölüm ki bide içerdeki evladınsa aman Allah'ım düşünmek bile istemiyorum.Rabbim beterlerin saklasın yinede acılarını göstermesin hiçbirimize.
tabi bide sünnet derdimiz var diymi ama kusura bakmasınlar ya dışarıya görüntü verebilecekleri bir ameliyathanede yapacaklar yada benide alıcaklar.babamın ameliyatını bile izlemiştim kesilen canınız bakamıyosunuz ama en azından sesler orda neler olduğu hakkında bilgi veriyo insana yoksa çıldırmamak içten bile deil.
bu arada kızlar bu velet en sonunda beni delirticek.dün gece saat 2 gibi bir çığlıkla uyandı naparsam yapim yok susmaz morarıyo bağırırken ama ağlamak deil bağırıyo boş boş daha 2 saat önce yedi ama azmı geldiki dedim mama verdim yok hala bağrıyo altına baktım ki açılırken susardı gene yok. bakıyorum acaba bi yerini bişeymi ısırdı diye oda yok.en son babam suyu seviyo diye bari hazırlada bi yıkayalım belki susar dedi gene yok ama hiç bi hastalık belirtisi herhangi bişeyde yok.sadece durmaksızın avazı çıktığı kadar bağırıyo yaklaşık 2 saat sonra (o saatte acıkıp kalkıyo )mamasını verdim sorunsuz yedi bittiği gibi gene açtı ağzını acaba yetmedimi dedim az daha yaptım yok yemiyo belliki doymuş ama hala bağırıyoartıkapartmandakiler gelmeye başladı o saatten sonra noldu bişeyimi var diye herkes bişeyler okuyo falan ama nafile bizimki susmuyo en son giydirdim çıktık dedesiyle attık bunu arabaya gezdirelimki azcık sussun bari diye ama gene nafile fabrikaya uğrayıp babasını aldık aradık doktorunu dedik durum bu 5 saat oldu susmuyo geliyorum siz gidin dedi.neyse gittik erken sünnet gerektirebilcek bi durum vardı ondanmıki diye baktı en önce yok.düştümü yahır biyerinimi vurdu hayır.ona baktı buna baktı yok bişeyide yok ve farkındaysanız bişeye sinirlenmiş ondan bağırıyo dedi bende farkındayım ama neye nasıl susacak bu kadar bağırmasıda iyi deil sakinleştirici bişey verelim dedi.dedim olurmu daha çok küçük böle devam ederse fıtık olur dedi mecbur tamam dedik o arada babamda emziğiyle uğraşıyo ipini çıkarmıştım onu takmış ağzına vermesi ve ipi eline dolamasıyla sustu.hepimiz şok tabi doktorumuz başladı gülmeye demek buna kızmış diye ama bizim kerata tam 6 saat bi emzik ipi için kıyameti kopardı.

cnm vallhi bunlar çok zekiler sırt inatliıklarına yapıyorlar geçen sizede anlattım ya resmen kucağa alınsın diye bağırıyor daha elimi atar atmaz susuyor resmen aman iyi olsunda devrimcik bağırsın ama gecenin bir vakit okadar bağırmasıda insanı mahfeder ysni
vallhi dilekçim devrim seni çok uğraştırıcak gibi görünüyor inadı var resmen sinirli bir çocuk olucak terazi erkeği sinirlimi oluyormuş acaba yükseleni ne devrimin
ben terazi bağyanıyım dengezisliğim meşhurdur birde alınganlığım sinir yok ama
tuğkanda akrep yükselenide ikizler vallhii çok uğraştırıcak bunar bizi çok :uhm:

nasıl yani hasta falan değilmişmi canım ya bende okurken vah vah diye okudum :roflol:en sona geldim ip eline dolayıp sustu deyince şaşırıdm kız seninki mahvedecek sizi dua ette erken konuşsun yoksa bu ağlama krizleri insanı delirtir:jeyyar:,neyse canım hasta olmasında yaramaz olsun, bu arada dr. kim canım dr. arıyordun istediğin gibi bulabildinmi :uhm:
bizimkide huy değiştirmeye başladı uayanıyor bende hemen kucağıma alımıyorum uyandığı gibi, ağlama numaraları yapıyor tabi,sonra bakıyor kimsenin ilgilendiği yok basıyor çığlığı:sm_cool: yanına yaklaşınca susuyor sonra kucak tabi sonra ondan mutlusu yok

ledangel akrep gerçekten anlaşılması zor bir burç akrep erkeği düşündükçe:sm_cool:eee her an patlamaya hazır yanardağ gibiler birde bu burç kişilerinin ortası yok ya çok iyi yada çok kötü çıkabiliyorlar hep uç noktasında yaşayan bir burç allah bize yardım etsin, arkadaşlar dediler bana, kız bak ya kasımdan önce doğur yada sık dişini geç doğur yay burcu olsun dediler anlaşılan bu akreplerden çok çeken vargamyoncuiremsu

okurken eyvah eyvah diyordum içimden sonuna geldiğimde gülüyorum:)))))seni çekiyor bunlar :))))))))))canım sünnnetini ben 2.5 aylıkken yptrdm ck memnun kladık hastahanede sünnet odası var ve sende girebliyrsn biz esimle beraber grmstk

ayy ben dayanamadım girmedim sen nasıl girdin nilimsi yaa, ne cesaret var sizlerde ben bayılırım herhaalde görürsem eşim anlatıyorda sus diyorum birde bizimkini gaz maskesiyle bayılttılar ayılmasıda çok kolay oldu

kaderim cnm banada aynısını dediler akrepler için ama en son 21 kasımda alırız demişti drum yada en fazla 15 gün erken gelirdi yani her şartta akrep olucak diyordum bende belki yükselenden yırtarız diyordumki aman allahım ikizler en dengesiz yükselen geldi buldu bizi babam çünkü ikizler bilirim yani huyu suyu belli olmaz heran bişey çıkarabilir

çok geçmiş olsun canım

aslında burçlara hiç inanmam ama merak edip baktım siz öle deyince benim veledin yükseleni koç muş inadın önde gideni yani :bbo: asıl burcuda oğlak oda inat tam denk gelmiş yani akannehir

ya kızlar bütün heyheylerim tapeme çıktı. demin herifle girdik birbirimize babalı oğullu delirticek bunlar beni.sanki daha bu sabah bunları yaşayan başkasıymış gibi beyefendi cumartesi günü balığa gitmaya kalkıyo arkadaşlarıyla üstelik bu havada ama asıl sinirlendiğim o arkadaşların arabalar kapılarının önlerinde yatıyone zaman bi yere gitmeye kalksalar ben evde oturmak zorunda kalıyorum adam arkadaşlarını gezdiriyo üstüne bide gittikleri yerde alkol alıyolar başına bişey gelse ödeyeceğim cezayamı yanayım,çıkan masrafamı, kafasını gözünü yarmasınamı. hadi hepsini geçtim evde küçük çocuk var alın işte geceki olay nerden ne bulurum o anda da götürürüm çocuğu hadi merkezde.ya ona bişey olsa deliricem yaaa. bide bunları söyleyince demezmi iyi almıyom bundan sonra cebinde ehliyetinde var naparsan yap diye.daha 4 ay önce öle bi kaza yaptı tam üstü anasının gözü gibi tamir masrafı ödedik.kimsede arayıpta noldu bile demedi.karım burnumda zaten erken doğum riskim vardı sürekli sancılanıp duruyodum araba 2 gün tamirde kaldı niye bizim salak arkadaşlarını pikniğe götürdü.yaa parasında masrafında gene deilim ama enayi yerine konmaktan gerçekten bıktım.kaynanamlar enayi yerine kayor arkadaşları aynı süzme salak benim bu herif yaaa klava:

sahi kaderim pardon canım yaaa o kadar sinirliyimki atladım bi an.buldum canım ataevlerde çocuk sağlığı dal merkezinde doktor Erol Ayrancı bakalım şimdilik memnunum.

ay canım ya yazını görmemişim şimdi gördüm:bbo: pardon niye sinirli olduğun anlaşıldı şimdi

süzme salak değilde bence arkadaşlarına hayır diyemiyor. arkadaşarıda seninkinin hayır diyemeyeceğini biliyor ve kullanıyorlar boşver canım ya sonra senden kötüsü olmaz inan, sen çok sinirlisin belli ama inan ne kadar üstüne gidersen git onun gözünde hırs büyüyor sen hayır dedikçe oda inada bindiriyor bence, bizimkinden biliyorum,daha cumartesine 2 gün var sen bence o kadar üstüne gitme şuan gitmek istemese bile sana inat yapıp gitmek isteyecek, erkek milletini çözmek insanı çileden çıkarıyor,bizimkininde inan seninkinden hiç kalır yanı yok arkadaşlarıyla ailesiyle bir araya geldiğimizde eli hep cebinde bende sen enayimsin dedikçe inadına yapıyordu birde tartışma cabası:gitme: amannn boşverdim artık kaç sene geçti adam hep aynı değişmiyor ne yapayım üstüne birde dırdırcı oluyordum şimdi susuyorum sadece seyrediyorum enayiliğini, benden iyisi yok tabii şimdidesositososito

Gunaydın kızlar.Antıka yazını ılk okuduğumda aklıma ılk gelen kesın devrıme nazar değdiği ama sonunu okuyunca çok guldum ya.Valla çok akıllı ya maşallah,istediğini nasılda yaptırmış.Helal olsun yani.

uyuyorum hala galiba
antikacığım erkeklerle bu kadar yüklenmemek lazım onlar düz mantık hayatım üzme kendini bu kadar kızarım bak sonra

karamuk çook geçmiş olsun sağ salim bitti ameliyatta ee anne olmak gerçekten zor .ınsanın yavrusu önünde acı çekerken bile birşey yapamıyorsun...

günaydın sağol canım evet yaa gerçekten çok zor elinden bişey gelmemesi insanın yavrusu o haldeyken allahım göstermesin birdaha:Saruboceq:

günaydın canımmŞeniz

yok anam yok vallahi sen ne söylersen söyle onlar yapacaklarından geri kalmazlar birde konuşunca dırdırcı olursun sen kötü olursun valla bizimkide ilk başlarda öyle tuttururdu balığa gidecem diye kendisinde acayip bir balık tutkusu var adam kendinden geçiyo olta elindeyken dünya yansa umru olmuyo vallahi a.s ama en sonunda baktı hep kavga gürültü devam ediyor ve sonunda zafer benim oldu:lepi: ben git demezsem artık hafta sonalrı balığa gitmiyor :hooray:

çok geçmiş olsun canım

çok sağol canım benimŞeniz

sağol antikacım Şeniz inanki çok zor orda beklemek heleki evladınsa o kapı kapanıverdi yüzüme mahvoldum vallahi allahım birdaha göstermesin :Saruboceq:

allahım ya ne güldüm yazının sonunda yaa velede bak sen 6 saat sizi dolaştırıd desene bir emzik ipi için :roflol: işin var vallahi hayatım senin bu veletle kafamçokkarıştı hasta falan oldu zannettim ilk başlarda bişey oldu sandım çocuğa :roflol: aman allahım hasta olmasınlarda napalım katlanacaksınız artık böyle sinirine minik adamın:roflol:

ahh cnm şu balık maç av muhabbetinden usandım bende hamileyken arkadaşının eşi var çok iyi görüşüyoruz sbh erken açılıyolardı gemlikte tekneyle balığa sbh kızı bana saat 4,5 ta bırakıyolardı yatıyorduk tabi biz kalkıp kahvaltı ediyorduk öylen yemeğine balık getiriyolardı beni yalnız bırakmamak için kızı sürüklüyolardı sağolsun yani hakkı ödenmez ama eziyete bak gitmiyeyim yok yani illa gidicekler bikeresinde telini açmayı unutmuş bende ne yapıyolar diye aradım tel kapalı bişey olsa bana acil aramak gerekse yok bende eve geldiğinde konuşmadım bikaç gün o oldu sanki onu bekşiyormuş şimdi ne maç ne balık çok şükür uzun zamnadır gitmiyor insanın aklından çıkmıyor ya ne yapıyor ne oldu dediğin gibi ama takılmmak gerek ama insan dayanamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…