Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Herkese günaydın nasıl kar yapıyor ama.?:))

günaydın canımm bizim bu tarfalarda yağmıyor daha kar ay şöyle yağsa lapa lapa ne kadar güzel olur yaaa.s

günaydın hayatım Şeniz ay vallahi sorma ben de ne çektim o balık muhabbetinden her hafta sonu bıkkınlık geldiydi artık ama çok şükür şimdi öyle değil artık gidersekde hep beraber gidiyoruz ailecek yazın a.s

vallah canımm bir yere gittiğimiz yok üşüteceğiz diye bir anneannesine gidiyoruz okadar ama yinede hep hırıltısı var dikkat etmesek ne olacak bilmem canım

YEŞıMCıĞıM fotoyu gördünmü canım harika çıkmışsınalkisalkisalkis

naz nerelerdesin canım ya özlettin kendini süpriz bir gelişme varmı hamilelik gibi,opuyorumnanaktan

Canım sana yazıdım ama nasıl olduysa sayfaya yansımadı.Yanlışlıkla özelden mi attım acaba?Benim de yarın regl olmam gerekiyor.Bu ay full çalıştık bakalım bir kaç gün içinde belli olur.Bu ay da tutmazsa ovulasyon testleri aldım onlarla deneyeceğim.Maşallah sen büyütmüşsün valla.Bu arada yazılarınızın çoğunu tam okuyamadım ama galiba samimiyeti ilerlettiniz ev gezmeri başladı doğru mu anladım?

ya cumartesi pazar kar yağışlı diyor süper
benim karacabey bu haftada yattı gibi görünüyor hala kızım gelick bugün eğer arabasıyla gelirse gidicem onunla gelmesse yine burdayım off offf

evet canım sorma ev gezmelerimiz oldu çok keyifliydi,bundan sonraki ev gezmelerimiz olursa eğer senide görmek isteriz
büyümüş tabi teyzesi sen en ilk hastanede gördün oğluşumu 2 buçuk aylık olduk bizde artık

Kızlar oğlum 7 yıl önce Jale hanımın ellerinde küçücük bir melek olarak dünyaya geldi.Ben de sizler gibi taze anne iken ne yedirsem neden ağlıyor,bebeğim için hangisi doğru hangisi yanlış diye bocalarken zaman öyle çabuk geçiyorki ana sınıfını saymazsam bugün ilk defa gerçek anlamda karne alacak.En az oğlum kadar heyecanlı ve duyguluyum.Dilerim Allah hepinize o günleri göstersin.

süperrrr
hep güzel telaşları yorsun inş. hepimizi evlatlarımızın
insana çok uzak gibi geliyor ama zaman çabuk geçiyor

karamukcum çok geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın sizi...olmuş bitmiş şükür...antikacım zamane veletleri ne yaparsın Allahtan derdini anlamışsınız yoksa yiyecekmiş iğneyi ben malesef bugün evdeyim kar malum kaydirigubbakcemile gidecek kapı bulamadım kendime:gitme:alıştım valla ev üstüme üstüme geliyo...leadangel bak çok bunalırsam sana gelicem ona göre ohaoldumsmile şaka şaka lmaz:

yok canım özelden de gelmedi yanlışlık oldu heralde
hadi inşallah tutar bu sefer seninde karamuk gibi iyi haberlerini bekliyoruzz allahım sizi daha fazla bekletmeden ikinci bebişleri versin kucağınıza:Saruboceq:

hadi inşallah tutar bu sefer seninde karamuk gibi iyi haberlerini bekliyoruzz allahım sizi daha fazla bekletmeden ikinci bebişleri versin kucağınıza:Saruboceq:

karamukta varmı ki birşey ,ben pek takip edemedim.

kızlar sevgili hemşerilerimmmm merhabaaa

bizde 24. haftamızı bitiriyoruz hayırlısıyla. artık doğumu düşünme vakti geldi, bilgi almak istedim tecrübeli annelerden ve yeşim hemşiremizden. sgk'lılar için normal ve sezeryan doğum fiyatları nedir jimerde?? bilgilendirirseniz sevinirim kızlar öptükkkk sizi ooluşumla
opuyorumnanaktan

karamukta varmı ki birşey ,ben pek takip edemedim.

nerdeeee yok hayatım daha bişey bıraktığın yerde sayıyoruz ama bizde çalışmalara tam gaz devam kaydirigubbakcemile3

ay işallah kaderimm :Saruboceq:

sağol canım benim atlattık çok şükür allahın izniyleeea.s

süperrrr
hep güzel telaşları yorsun inş. hepimizi evlatlarımızın
insana çok uzak gibi geliyor ama zaman çabuk geçiyor

amin canım amin işallah hep güldüklerini görelim vallahi dediğin gibi zaman nasıl çabuk geçiyor hiç anlamıyorsun benim oğlum daha dün bebekti ama gözümde hala hiiç büyümedi o benim hala küçücük bebeğimm:1hug:

ay canımm benim yaa ne güzel duygular içindesindir şimdi sen yarabbim işallah hepimize nasip etsin o günleri :Saruboceq: bizde bugün oğluşumun anaokulundan karnesini aldık bu dönemde yaptığı elişlerini resimlerini aldık dosya halinde çok güzel bişey gerçekten :asigim::asigim:

bende geldimmm. Yeşimcim sorma yaa hadi takmıyım diyorumda benimkinde doğuştan bronşit var azcık soğuk gördümü yatak döşek oluyo bide doktordan iğneden korkar ateş çıkar 40 a sayıklar gene gitmemekte direnir.ee bide bu havada balık deyince attı benim şalterler tabi.leadangel canım gel bana karacabeye gidemiyosan beraber kanon yaparlar Devrim'le Tuğkan kaydirigubbakcemile3 nasıl olsa akşamk kıyametten sonra benimki yok gitmicem desede o kadar laf ettin balığa gitmesnde nereye gidersen git dicem.kaderim evet canım yaa resmen enayilik hadi bir iki kabul ediyo insan ama 4 ten sonra kızmaya başlıyo.leadangel sen gene sabırlısın demkki konuşmadan durabiliyon biliyonuz ben zaten gevezenin tekiyimdir imkanı yok konuşmadan duramam tabi konuştukça hır iyice büyüyo bide biz ikimizde aynı ipteki iki cambaz gibiyiz eşimle ikimizde çok sinirliyiz ne zaman evde bişeylr kırılır ondan sonra rahatlayıp susuyoz.bilmiyom dikkatinizi çektimi yatak odasının kapısı kırıktır. yine öle bir hır anından kaydirigubbakcemile3 yok tabi durum böle olunca çocuğada kızamıyom ana sinir küpü baba deseniz öle ortaya çıktı böle bişey.hiç aklıma gelmezdi yaaa bi ip için bu kadar kıyameti koparacağı bende korktum noluyo tamam arada tutuyo damarı bi kaç saat bağrınıyo ama bu sefer abarttı.ikiyken kırıp döküyoduk şimdi üç olduk biraz büyüsün ev başımıza geççek belli oldu.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…