Herkese günaydın nasıl kar yapıyor ama.?:))
ahh cnm şu balık maç av muhabbetinden usandım bende hamileyken arkadaşının eşi var çok iyi görüşüyoruz sbh erken açılıyolardı gemlikte tekneyle balığa sbh kızı bana saat 4,5 ta bırakıyolardı yatıyorduk tabi biz kalkıp kahvaltı ediyorduk öylen yemeğine balık getiriyolardı beni yalnız bırakmamak için kızı sürüklüyolardı sağolsun yani hakkı ödenmez ama eziyete bak gitmiyeyim yok yani illa gidicekler bikeresinde telini açmayı unutmuş bende ne yapıyolar diye aradım tel kapalı bişey olsa bana acil aramak gerekse yok bende eve geldiğinde konuşmadım bikaç gün o oldu sanki onu bekşiyormuş şimdi ne maç ne balık çok şükür uzun zamnadır gitmiyor insanın aklından çıkmıyor ya ne yapıyor ne oldu dediğin gibi ama takılmmak gerek ama insan dayanamıyor
günaydın canım
naz nerelerdesin canım ya özlettin kendini süpriz bir gelişme varmı hamilelik gibi,opuyorumnanaktan
Canım sana yazıdım ama nasıl olduysa sayfaya yansımadı.Yanlışlıkla özelden mi attım acaba?Benim de yarın regl olmam gerekiyor.Bu ay full çalıştık bakalım bir kaç gün içinde belli olur.Bu ay da tutmazsa ovulasyon testleri aldım onlarla deneyeceğim.Maşallah sen büyütmüşsün valla.Bu arada yazılarınızın çoğunu tam okuyamadım ama galiba samimiyeti ilerlettiniz ev gezmeri başladı doğru mu anladım?
Kızlar oğlum 7 yıl önce Jale hanımın ellerinde küçücük bir melek olarak dünyaya geldi.Ben de sizler gibi taze anne iken ne yedirsem neden ağlıyor,bebeğim için hangisi doğru hangisi yanlış diye bocalarken zaman öyle çabuk geçiyorki ana sınıfını saymazsam bugün ilk defa gerçek anlamda karne alacak.En az oğlum kadar heyecanlı ve duyguluyum.Dilerim Allah hepinize o günleri göstersin.
Canım sana yazıdım ama nasıl olduysa sayfaya yansımadı.Yanlışlıkla özelden mi attım acaba?Benim de yarın regl olmam gerekiyor.Bu ay full çalıştık bakalım bir kaç gün içinde belli olur.Bu ay da tutmazsa ovulasyon testleri aldım onlarla deneyeceğim.Maşallah sen büyütmüşsün valla.Bu arada yazılarınızın çoğunu tam okuyamadım ama galiba samimiyeti ilerlettiniz ev gezmeri başladı doğru mu anladım?
yok canım özelden de gelmedi yanlışlık oldu heralde
hadi inşallah tutar bu sefer seninde karamuk gibi iyi haberlerini bekliyoruzz allahım sizi daha fazla bekletmeden ikinci bebişleri versin kucağınıza:Saruboceq:
karamukta varmı ki birşey ,ben pek takip edemedim.
yok canım özelden de gelmedi yanlışlık oldu heralde
hadi inşallah tutar bu sefer seninde karamuk gibi iyi haberlerini bekliyoruzz allahım sizi daha fazla bekletmeden ikinci bebişleri versin kucağınıza:Saruboceq:
karamukcum çok geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın sizi...olmuş bitmiş şükür...antikacım zamane veletleri ne yaparsın Allahtan derdini anlamışsınız yoksa yiyecekmiş iğneyiben malesef bugün evdeyim kar malum kaydirigubbakcemile gidecek kapı bulamadım kendime:gitme:alıştım valla ev üstüme üstüme geliyo...leadangel bak çok bunalırsam sana gelicem ona göre ohaoldumsmile şaka şaka lmaz:
süperrrr
hep güzel telaşları yorsun inş. hepimizi evlatlarımızın
insana çok uzak gibi geliyor ama zaman çabuk geçiyor
Kızlar oğlum 7 yıl önce Jale hanımın ellerinde küçücük bir melek olarak dünyaya geldi.Ben de sizler gibi taze anne iken ne yedirsem neden ağlıyor,bebeğim için hangisi doğru hangisi yanlış diye bocalarken zaman öyle çabuk geçiyorki ana sınıfını saymazsam bugün ilk defa gerçek anlamda karne alacak.En az oğlum kadar heyecanlı ve duyguluyum.Dilerim Allah hepinize o günleri göstersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?