- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
Kızlar oğlum 7 yıl önce Jale hanımın ellerinde küçücük bir melek olarak dünyaya geldi.Ben de sizler gibi taze anne iken ne yedirsem neden ağlıyor,bebeğim için hangisi doğru hangisi yanlış diye bocalarken zaman öyle çabuk geçiyorki ana sınıfını saymazsam bugün ilk defa gerçek anlamda karne alacak.En az oğlum kadar heyecanlı ve duyguluyum.Dilerim Allah hepinize o günleri göstersin.
ayyy Allah bizlerede o günleri göstersin.ne güzel kalbi güm güm atmıştır hayalime geldide o durum minicik ellerinde hayatının en önemli şei taşıyor gibi koşacak yanına şimdi :a015: duygulandım.
aaaa inş. okulu geçen hafta başından çıkarmıştır karneleri inş. MEB in net sitesine giremiyormuş çünkü öğretmenler sorun varmış sitede.dün gece öğretmen bi arkadaş yakınıyodu çocuklar karne beklicek biz elimiz boş gidicez diye.
Evet alamazsam diye bayağı üzüldü bizimki de ama yetiştirmişler.sevinçle telefona sarılmış aradı beni.Tabi çalışan anne olunca yavrum bana değil anca telefona koşabilmiş o yüzden derslerinde sınıf birincisi olmasına rağmen bir parça buruk yaşıyor bu heyecanı çocuk.Çalışmayan anneler kıymetini bilsinler evde olmanın ,gerçi onlarda evde olmaktan yakınıyorlar ama bir ortası yok işte.
iyi geceler uykucular bakıyorum benden başka kimse yok, bu arada çalışan anneler normal tabi uyuyorlar sabah erkenden iş ama bizim evde pinekleyenler sizdemi uyuyorsunuz kız biz yine uykusuz Çok üzgünüm çoook
bizde bugün oğluşum karnesini aldık kızlar çok güzel bir duygu tabikide allah büütn annelerimze bu duyguyu yaşatsın bu arada karnemizin hepsi 5 teyzeleri turkbayragi
slm kızlar ayy özendim naz82 ve kaderimi karne heyecanlarını :=) ANTİKAM OPERASYON BAŞLIYOR MU ? NE DERSİN ?ben çok geç geldim de....
LEDANGELL ahh canım ya benim oğlan benim msn karıştırmış birde senin resmine bu benim demişohaoldumsmile bilmem farkettinmi 2 gün önce yapmış sanırım, sende farketmedin heralde :bbo:ayy birde bütün msn arkadaşlarımı ağıma katmış delireceğim,bütün arkadaşlar pat pat dökülüyor ağıma neyse canım özür vallah,ben babasınınkini karştırırım oğlum anasınıkini eee çocuklar şimdiden alışırsa bil... olacağı budurÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?