Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

ayyy Allah bizlerede o günleri göstersin.ne güzel kalbi güm güm atmıştır hayalime geldide o durum minicik ellerinde hayatının en önemli şei taşıyor gibi koşacak yanına şimdi :a015: duygulandım.
aaaa inş. okulu geçen hafta başından çıkarmıştır karneleri inş. MEB in net sitesine giremiyormuş çünkü öğretmenler sorun varmış sitede.dün gece öğretmen bi arkadaş yakınıyodu çocuklar karne beklicek biz elimiz boş gidicez diye.

Evet alamazsam diye bayağı üzüldü bizimki de ama yetiştirmişler.sevinçle telefona sarılmış aradı beni.Tabi çalışan anne olunca yavrum bana değil anca telefona koşabilmiş o yüzden derslerinde sınıf birincisi olmasına rağmen bir parça buruk yaşıyor bu heyecanı çocuk.Çalışmayan anneler kıymetini bilsinler evde olmanın ,gerçi onlarda evde olmaktan yakınıyorlar ama bir ortası yok işte.

canım yaaa iyi bari sevindim alabildiğine olsun telden bile olsa kimbilir nasıl mutludur sana bunu söylerken.

iyi geceler uykucular bakıyorum benden başka kimse yok, bu arada çalışan anneler normal tabi uyuyorlar sabah erkenden iş ama bizim evde pinekleyenler sizdemi uyuyorsunuz kız biz yine uykusuz Çok üzgünüm çoook

bizde bugün oğluşum karnesini aldık kızlar çok güzel bir duygu tabikide allah büütn annelerimze bu duyguyu yaşatsın bu arada karnemizin hepsi 5 teyzeleri turkbayragi

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis aferin küçük abiyeeee
mama kalktık biraz önce uykum kaçtı bi bakim napıyolar dedim.kızlar size bişey anlatıcam kırılıcaksınız gülmekten.ani ben dün gece sinirden köpürüyodum ya sabah geldiğinde o kadar kızgındımki adamı soğuk odada yatırdım.normalde o gün otuduğumuz odanın kapısını çok soğuklarda çekiyorum diğer yerler daha iyi ısınsın diye işte oraya yaptım yatağını madem bu soğukta balığa gidebilceksin pek ala burdada üşümezsin deyip orda yatırdım onu. akşam kalktı her yeri uyuşmuş burnu olmuş pancar dondumdedi. aa olurmu goncam hazırlık oldu hem sana yarın üşümezsin dedim. gecede aradı galiba hasta oluyorum halsizim diye kaydirigubbakcemile3 bende gayet sakin ciddimisin eee nasıl gitcen dedim :roflol: :roflol: :roflol: gitmicem eve gelcem ama yatağımda yatabilirmiyim gerçekten çok kötüyüm dedi :roflol: hehehe burdanda neyi anlıyoruz kadının fendi erkeği yendi kaydirigubbakcemile3

kız yoksa adamın üstünüdemi örtmedin,zafer seninn oldu yani vay be,inan adam balığa gitseydi bu kadar üşümezdi bence en azından ona göre giyinirdi, seni kaynana şikayet ediceğimm cadı gelin diyedelikafadulden

slm kızlar ayy özendim naz82 ve kaderimi karne heyecanlarını :=) ANTıKAM OPERASYON BAŞLIYOR MU ? NE DERSıN ?ben çok geç geldim de....

kızlar size soru, nette yada msn de eşinize saçma sapan mesajlar, mailler gönderen bir kadın olduğunu bilseniz ne yaparsınız ve eşinizin msn sini ayda bir kere açtığını bilseniz hatta eşinizin şifresini de biliyorsunuz ne yaaprdınız, ben kafayı yiyeceğim yaa çok sinirliyim bir kadın eşimin msn sini eklemiş ben arada bir eşimin msn açarım zaten bizim msn otomatik olarak açılıyor,şifresini yazmama bile gerek yok ama karşımda iğrenç mailler abuk sabuk yazılar delireceğim ya eşime söylüyorum ayda yılda bir kere açıyorum oda maillere bakıyorum diyor adam zaten bütün gün araba tepesinde satın alma bölümünde olduğu için işyerinden açma fırsatı hiç yok neyse ben bunu engelledim,sonra kendi msn ekleyip bu seferde ben onu delirttim neyse bu salağı engelledim fakat bana hala nasıl not ve mail gönderiyor anlamıyorum vallah 2 gündür kafayı yedimm başınıza böyle olay gelen varmı ya bu delinin nasıl yazmasını engelliyeceğim aklım almadı.:jeyyar:

cimcimem olmaz hiç gerek yok diye bir tepki verdi kendisiyle tekrar konutukta başka bir yol düşünüyorum bulayım haber vercem ben sana ladangel az bekle canım hepinize anlatcaz.
kaderim hiç canını sıktığına deymez madem sadece msn de olay bu otomatik spanlardan olabilir.sen ne kadar engellesen silsende şifrene yapışıyor bunlar ve giriş yaptığın an tekrar kendini bağlıyor o adrese.yine bu saçma sapan sitelerin gereksiz işleride olabilir.ama yok eğer adamdada değişiklikler var gerçek payı olabilir diyosan bir erkeğin aldattığını anlamanın en kolay yolu hal ve hareketlerindeki değişiliklerdir eğer onun sveceği ancak birazda teşhirci şekilde giyinip süslendiğin zaman aşırı kıskaçlık belirtisi gösterirse bu acaba diyebileceğin bir durumdur.ancak unutma gizli işler çeviren tüm erkekler yakalanma korkusu yaşar ve sonradan msn ine girdim şu vardı teline baktım bu vardı demek yerine yanında gözünün içine bakarak direk izin alarak bunu yaparsan ki böyle durumlarda izin vermez yada surat ifadeleri değişir çünkü suçluluk ifadesi yüzüne yerleşir daha kolay anlarsın.fakat yapılan bi araştırmaya göre erkeklerin aldatma potansiyeli
1)evliliğin ilk yıllarında
2)ilk çocuk doğduktan hemen sonra (ilk üç ay alışma süreciymiş bu kendilerini dışlanmış ve değersiz hissederlermiş)
3) ostrapoz dönemi
yani bakıldığında sen bunların hiçbirine uymuyorsun takma kafana derim.fakat dediğim gibi çok düşündürüyorsa verdiğim yöntemleri deneyebilirsin.(dayım çapkının önde gidniydi ordan tecrübeliyiz)
birde benim eşimde kullandığım bir yöntem var.arada özellikle böle hani aldatma vs. gibi konuların işlendiği programları açıp ordaki erkekleri aşalayıcı yenir yutulur cinsten olmayan sözler sarf eder yüz ifadesini gözlemler ardına şunu eklerim "günün birinde böle bişey yapasan seni boşamam aynı evin içinde iki yabanc gibi yaşarız ama senin adının altında aynen senin beni küçük düşürdüğün gibi bende seni küçük düşürürüm ve bana yalvarırsın boşanalım yada ne istersen yapim ama bu hayat devam ettirme diye" ki çokta iyi bilir deliyimdir yaparım.ve ikimizde kitap kuduyuz alışveriş merkezi dendimi gideceğimiz ilk yer bir kitapçı yada reyonudur orayada girdiğimde özellikle kadınlar neden aldatır gibi kitapları bulur çıkarırım buda dikkat et sen yaparsan ciddiyim ben daha kötüsünü yaparım anlamına gelir :))))
ayyy çokmu şeytanım ne.bu arada kız kaynanama şikayet etsen nolcak kaynanamın umrunda deil oğlu biz arayıp sormasak yaşıyomu bile diye merak etmez.hem örmez olurmuyum yazlık pike verdim üstüne :)))) hehehehe

canım şöyle söyliyeyim aldatma gibi bir konu yok ve korkumda yok çünkü ben msn açtığımda kız beni erkek zannedip benimle konuşuyor, yani eşim henüz sohbet etmiş değil bende eşime msnni nerden bulmuş sorusunu sordum eşimde sen her önüne geleni kabul edersen gelirler dedi,canım eşimin hareketleri aynı yani acabamı diyecek bir konuya rastlamadım henüz, çünkü eşimin msn otomatik olarak açılıyor şifresini zaten biliyorum,benim sinir olduğum o iğrenç yazılar, neler neler yazmış kadınlığımdan utandım sanırım böyle kişler isimlerden esinlenerek msn ekliyorlar, çok sinir bozucu, canım eşimi çok iyi tanıyorum tabiki asla yapmaz demiyorum ama yapsa anlarım dediğin gibi gözler herşeyi, anlatır,
birde o yalancı korku dolu tebessümünü çok iyi bilirim buna cesaret edemez sanırım, böyle aldatma konusu açılmışken sizinle paylaşayımbuyrunnnnnnnnn
uluslarası ölçekte bir sosyolog arşatırma yapıp evli çiftlere şu soruyu soruyor:uhm:
kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız
isveçli bir bayan niye onu tercih ettiğini beni niye beğenmediğini sorarım demiş.
rus bir bayan, evi terkederim demiş,
fransıs bir bayan, sesimi çıkarmam bende sevgilime giderim demiş,:roflol:
italyan ben dayanamam kadına saldırırm demiş,
ispanyol bir bayan,kocamı vururum,
yunanlı bayan ise her ikisinide vururum demiş
türke gelmiş ve sormuş senin kocan yapsa ne yaparsın diye,türk aaaaa benim kocam yapmaz demişdelikafadulden
yani ben bu kafada değilim tabii ama yapsa kadın hisseder hele ben bana bakması yeter yemin ederim anında anlarım,kadın anlar, kadın hisseder, kadın yakalar, eğer benim gibi araştırmacıysa ve benim gibi kocasının neye üzülüp neye sevineceğini ondan daha iyi biliyorsa anlar, yani ciğerine kadar tanıyorum vallahiii anlarım, aman offffffff hangi konulara girdim akşam akşam aldatılma topiğine döndü burası vallah:teytey:
neyse kızlar uamrım kimse anlamaz ve kimsenin kocasıda yapmazaklinialirimsmile

amin diyorum canım..eşini tanıyrsn ve deiğin gibi aldatılma söz konusu değil..maalesef nette bu tür seyler cok fazla olyr.yarın öbbür gün cocuklarımızı nasıl koruyacağız

hımmmm kaderim ben yanlış anlamışım. ben eşinin msn i ayrı oda kabul etmiş bu kişiyi olarak anladım en başta. tabi canım sonuçta ister istemez insanlar bi süreden sonra birbirlerini çözüyor ve neyapıp ne yapamacaklarını biliyorlar.aman tabi Allah saklasın en kötü şey annemin bi sözü vardır malınadeil canına ortak der böle durumlar için.ama gerçektende internet bazen başa belalarda açabiliyor.
nilimsi korumak adına yapabileceğimiz hemen hemen hiç bir yol yok ancak bilgilendirerek ve cezacı deilde anlamaya çalışan ebeveynler olarak koruyabilicez.en basiti kendimden bir örnek liseye gidiyordum bir gün arkadaşlarımdan birinin sigara paketi bizde kalmış üstelik göz önünde bende ya görmedim yada boşverdim hatırlamıyorum neyse babam paketi görmüş elinde paket geldi kimin bu dedi bir hışım ve daha cevap bile beklemeden tokadı yedim üstelikbu bana babamın attığı ilk tokattı.öfke dolu gözlerle benim deildi (üstelik tüm arkadaş çevrem içmesine rağmen ben o güne kadar denememiştim bile) dedim. ve fırladım evden bir paket alıp geldim ve bu benim ama ve bundan sonra olucak dedim.karşısında yaktım tabi alışkın olmadığım için öksürük bulantı vs. o anda farketti yaptığı hatayı ama iş işten geçti o güden sonra sadece hamileliklerimde bıraktım mereti.şimdi bile bazen kokuyorsun der ve gözlerinin içine bakarım o an gelir aklımıza ikimizinde suçlusu sensin derim adeta.ve bu bana en büyük derstir.çocuklarla çalıştığım dönemlerdede hep cezalandırıcı, eleştirici olmak yerine kendi hayatımdan kesitlerle yanlışları anlatmaya çalışmışımdır onlara ve şimdi oğlumdada aynı yöntemi uygulayacağım çünkü artık yuva bile kurmaya başlamış öğrencilerim var hemen hemen hepsi halen evime gelir güderler ve çoğundan sen olmasydın sözünü duyarımki bu benim için pekçok şeyden daha değerli.elbetteki Devrim'imin yeri apayrı ancak onlarda herbiri birer evlattır benim için.ki nilimsi sende bir eğitimcisin ne hissettiğimi çok iyi anlıyorsundur.

kızlar karar verdim artık burda kafanızı ütülemiycem :)) hani her konuda dır dır öterim ya bundan sonra blog sayfamda ötücem :))) heee sakın burayı bırakıyom sanmayın tabiki burda olucam ama gevezelik etmek için oraya kaçıcam. :)))

dilekck anlamazmym ya hele senin öğrencilerin büyük bak yuva bile kurmaya baslamıslar benimkiler daha ilkokulda ama onları önlük içinde görmek apayrı ...

LEDANGELL ahh canım ya benim oğlan benim msn karıştırmış birde senin resmine bu benim demişohaoldumsmile bilmem farkettinmi 2 gün önce yapmış sanırım, sende farketmedin heralde :bbo:ayy birde bütün msn arkadaşlarımı ağıma katmış delireceğim,bütün arkadaşlar pat pat dökülüyor ağıma neyse canım özür vallah,ben babasınınkini karştırırım oğlum anasınıkini eee çocuklar şimdiden alışırsa bil... olacağı budurÇok üzgünüm çoook

canım boşver ya takılma farketmedim cidden olsun önemli değil ne olucak boşver zemuszemus

günaydın kızlar, 9 yaşında canım ama 3 yaşındayken evde bilgisayar vardı,neyse oda farkında değil baya karıştırmış o günn bir daha söz verdi karıştırmayacakaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…