Imageshack - sdc12047j.jpg - Uploaded by kaderim k.k teyzeleri oğluşumun resmi sizlerle
günaydın hanım hanımcıklarrrr.ayy nedense bu sbah bir mutlu bir huzurlu uyandım.baktım herkes uyuyo yanlız kahvaltı edicem gittim bir gazete aldım,kendime kendi damak zevkime göre bir sofra hazırladım. o arada oğluşumda kalktı.onuda aldım kucağıma yaptım mamasını beraber kahvaltı ettik.sonra onu sandalyasine oturttum kahvemi yaptım. birlikte gazete okuduk :))) ben okuyorum o yorum yapıyo yorumları aynen azıyorum "hımmmm,hıııııı,ayyykkk,beeeeee" günün yorumları :)))
kaderim bizdeki durum biraz farklıydı. ben tek çocuk olduğum için daha bekarken annem herşeyi üstüme geçirmişti zaten.o yüzden kolay oldu bunları yapmak.ama olmaz olurmu adamında haberi var.zaten haklarında feragat etmesi gerekiyordu yasal olarak.imzası gerekiyordu.yani tamamen anlaşmalı. ama bu bizim aileden geliyo galiba konu paraysa heriflere güvenemiyoruz. örneğin ne eniştelerimin ne babamın üzerinde zaten hiçbir şey yoktur herşey hatunların üzerindedir. :))))
GÜNAYDIN bugün ilk günaydın benden olsun,antika alemsin sen ya adamın haberi oldumu kız yaptıklarından,aslında yapılmalı bu gibi şeyler ama hep ihmal ediliyor bizim kayınpederde yapacak inşallah bir gün, 10 sene oldu hala üzerimizde değil ev hep ihmalkarlık, antika iyi düşünmüşsünCADIARZU kız bak ne diyeceğim kayınpeder bana geldiğidne bir gün arayım seni gel bana vallah adamı anca sen ikna edebilrisin yarın yapıcam haftaya derken 10 sene oldu ama sen daha şimdien yapmışsın bile:lepi:
karamuk sorma o mailler ne öyle ya, ama canım ben mail değil benim söylediğim bizzat msne ye yazıyordu saçma sapan kellimeler gerçi artık hallettim yazamıyor sadece profilime not yollamıştı bende ona yolladım bu şekilde ilerledi şimdi başkasını buldu olsa gerek not mot yokk sular duruldu yanii:tomato:
günaydın hanım hanımcıklarrrr.ayy nedense bu sbah bir mutlu bir huzurlu uyandım.baktım herkes uyuyo yanlız kahvaltı edicem gittim bir gazete aldım,kendime kendi damak zevkime göre bir sofra hazırladım. o arada oğluşumda kalktı.onuda aldım kucağıma yaptım mamasını beraber kahvaltı ettik.sonra onu sandalyasine oturttum kahvemi yaptım. birlikte gazete okuduk :))) ben okuyorum o yorum yapıyo yorumları aynen azıyorum "hımmmm,hıııııı,ayyykkk,beeeeee" günün yorumları :)))
kaderim bizdeki durum biraz farklıydı. ben tek çocuk olduğum için daha bekarken annem herşeyi üstüme geçirmişti zaten.o yüzden kolay oldu bunları yapmak.ama olmaz olurmu adamında haberi var.zaten haklarında feragat etmesi gerekiyordu yasal olarak.imzası gerekiyordu.yani tamamen anlaşmalı. ama bu bizim aileden geliyo galiba konu paraysa heriflere güvenemiyoruz. örneğin ne eniştelerimin ne babamın üzerinde zaten hiçbir şey yoktur herşey hatunların üzerindedir. :))))
Merhaba aÇılan konular kapatılıyor fakat burada kİ arkadaŞlar kendİ aralarında konuŞuyor sadece sorularımız cevaplanmıyor kİ nİye kapatılyor onuda anlamadım. YÖnetİm dekİ arkadaŞlar kİm İse onlara sÖylÜyorum.....
günaydın kızlar antikacım bende bugün bir mutlu uyandım sanırım havadan öyle odamıza güneş doğmuş aman allahım özlediğimiz bir hava soğuk olsada güneş yetti bizlere
kaderim maşallah yiğit ardaya çok şeker çıkmış
karamuk günaydın cnm sanada
sibel ben jale hanımın hastası değilim oyüzden yazmadım okuduk tabi okumaz olurmuyuz normal doğum yaptım jimerde ama doktorum recep doğanlar
Merhaba aÇılan konular kapatılıyor fakat burada kİ arkadaŞlar kendİ aralarında konuŞuyor sadece sorularımız cevaplanmıyor kİ nİye kapatılyor onuda anlamadım. YÖnetİm dekİ arkadaŞlar kİm İse onlara sÖylÜyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?