Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

selam hanım hanımcıklarrr....
cimcimem ne kartopu mecbur olmasam burnumu uzatmambu havada dışarı :)))ama bu gün sabahtan beri dışardaaydım mecbur.önce doktordaydım doğumdan beri sırtımda bir ağrı peydah olmuştu artık yatamaz duruma gelince bi gideyim ilerlemeden dedim. ve mesleğimin cilvesi olduğunu öğrendim.4. ayımda düşük tehlikesiyle yüz yüze kalınca birden işi bırakmak zorunda kalmıştım performansı düşürmeden direk homili gırtlak püfidi kandil pozisyonuna geçincede vücutt hoppp demiş doğal olarak o dönemdede zaten diğer sancılarımda olunca bunun farkına bile varmamışım. şimdi bir kaç zaman kas gevşetici kullanıcam ayrıca antremanlarada ufaktan başlıcam bir aya kalmaz toparlarım.
ayrıca ben bu gün bi iş daha yaptım. zaten aklımda vardı ve araştırıp duruyodum şu çocuğa takılanlar çarçur olmasın bi bankaya yatırayım diye ama yaşı tutmadığı için mecbur benim üzerime olucaktı fakat hep aklımdaydı peki bana bişey olursa bu para adama kalmasın benim akıllıyı kandırır elinden alırlar biliyorum.nasıl ederimde Devrim'e kalmasını sağlarım diye düşünüyodum veeeeeee buldum mahkeme kararı çıkarttırdım.eğer başıma bişey gelirse bankadaki hesap dahil tüm mal varlığımda sadece oğluma kalıcak ancak 18 yaşında tam deli döneminde bunu kallamıycak onuda düşündüm ve 25 yaş olarak sınır koydurdum. yani evet tek varisim oğlum şu an için ama oda 25'inden önce hiçbir şeye el süremeyecek. o zamana kadarda zaten aklı başına gelmiş oluyor gençlerin.goncamda kim naparsa yapsın kendisine nasıl acındırırsa acındırsın ahhh yazık alın hayratım olsun diyemeyecek :))) tabi nolur nolmaz diyerek yinede eve satılamaz ibaresi koydurdum.ben şimdiden onun için yapabileceğimi apmaya çalışıyorum gerisi ona kalmış.

çok güzel burada konuşmalarınızı hep okuyorum fakat benim sorum olacak jale hanım ın normal dogum yaptırdıgı hastaları varmı onlardan dogum hikayelerini dinlemek istiyorum.
lütfen yardımcı olursanız sevinirim.....

iyi geceler hanımlar yatmadan önce bi dolaşayım dedim buraları
ay antikacım inanmıyorum sana yaa neleri düşünmüşsün hayatım ama çok da iyi yapmışsın inanki daha şimdiden devrim beyin geleceği garanti altında deseneyerimsenibenkız adama da neler yapmışsın öyle yaa yazık günah vallahi donmuştur adamcağız aklı başına gelmiştir heralde kaydirigubbakcemile3
kadercim yazdıkalrını okudum ama bir türlü yazamadım canım o senin bahsettiğin maillerden bana bile geliyor hayatım onlar otomatik olarak geliyor yani o yüzden onları kafana takma hayatım önemli bişey değiller eşimede geliyor aynıları o da hiç açıp bakmaz daha doğrusu bakamazklava: benim eşim pek fazla anlamaz bilgisayardan ben ondan daha çok analrım pc yi ilk aldığımzda bak bazı mailler gelir sakın açma onlar virüslü bak sonra açarsın pc ye virüs bulaşır sonra dünya tamir parası veririrz dedim ve şimdi istesede açamaz açsada elimden çekeceğini bildiği içinde hiç niyetine girmez zaten bizimki akşamalrı biraz face bakar msn de arkadaşalrıyla konuşur sonra ya savaş uçakları videoalrı izler ya da balık avlarını kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN bugün ilk günaydın benden olsun,antika alemsin sen ya adamın haberi oldumu kız yaptıklarından,aslında yapılmalı bu gibi şeyler ama hep ihmal ediliyor bizim kayınpederde yapacak inşallah bir gün, 10 sene oldu hala üzerimizde değil ev hep ihmalkarlık, antika iyi düşünmüşsünCADIARZU kız bak ne diyeceğim kayınpeder bana geldiğidne bir gün arayım seni gel bana vallah adamı anca sen ikna edebilrisin yarın yapıcam haftaya derken 10 sene oldu ama sen daha şimdien yapmışsın bile:lepi:
karamuk sorma o mailler ne öyle ya, ama canım ben mail değil benim söylediğim bizzat msne ye yazıyordu saçma sapan kellimeler gerçi artık hallettim yazamıyor sadece profilime not yollamıştı bende ona yolladım bu şekilde ilerledi şimdi başkasını buldu olsa gerek not mot yokk sular duruldu yanii:tomato:

günaydın hanım hanımcıklarrrr.ayy nedense bu sbah bir mutlu bir huzurlu uyandım.baktım herkes uyuyo yanlız kahvaltı edicem gittim bir gazete aldım,kendime kendi damak zevkime göre bir sofra hazırladım. o arada oğluşumda kalktı.onuda aldım kucağıma yaptım mamasını beraber kahvaltı ettik.sonra onu sandalyasine oturttum kahvemi yaptım. birlikte gazete okuduk :))) ben okuyorum o yorum yapıyo yorumları aynen azıyorum "hımmmm,hıııııı,ayyykkk,beeeeee" günün yorumları :)))
kaderim bizdeki durum biraz farklıydı. ben tek çocuk olduğum için daha bekarken annem herşeyi üstüme geçirmişti zaten.o yüzden kolay oldu bunları yapmak.ama olmaz olurmu adamında haberi var.zaten haklarında feragat etmesi gerekiyordu yasal olarak.imzası gerekiyordu.yani tamamen anlaşmalı. ama bu bizim aileden geliyo galiba konu paraysa heriflere güvenemiyoruz. örneğin ne eniştelerimin ne babamın üzerinde zaten hiçbir şey yoktur herşey hatunların üzerindedir. :))))

haklsın canım erkek milletine belli olmaz iyi yapmışsın vallah helal sana bizde yapalım diyeceğim ama daha üzerimizde ev mev yok inşallah ileride planlarımız var ama icrat yok henüz hayılrısı:Saruboceq:

günaydın canımŞeniz oh iyi hadi halletmişsin meseleyi canım işallah bulaşmaz birdaha a.s işte böyle insanalrın işi gücü yok bunlarla uğraşıyolar allahım kimseyi şaşıtmasın :Saruboceq:
ay kadercim maşallah paşaya ne kadar tatlı olmuş büyüyorlar artık vallahii ay düşünsene yazın bıcır bıcır dolaşacaklar ortalıktaa

günaydın canımŞeniz ay yerim ben onun tatlı dilleriyle yaptığı yorumları :asigim:
valla canım desene sizin ailede erkekler yandı karıların kafalar bozuldumu kapı dışarı vallahi al ceketini gitt:roflol: ama boş ver gerçekten iyi bişey erkek milletine pek güven olmaz ne yapacakalrı belli olmaz işi garantiye almışsınız canımma.s

Merhaba aÇılan konular kapatılıyor fakat burada kı arkadaŞlar kendı aralarında konuŞuyor sadece sorularımız cevaplanmıyor kı nıye kapatılyor onuda anlamadım. YÖnetım dekı arkadaŞlar kım ıse onlara sÖylÜyorum.....

SıBELKUR canım cevap yazmadım çünkü ben normal doğum yapmadım sezeryan oldu benim o yüzden ve yazılarınız tabikide silinmiyor yani ben öyle biliyorum bizimkiler silinmiyorsa sizinkilerde silinmiyordur bir kasıt olduğunu zannetmiyorum CADIARZU

sibelcim ben de sezeryan olduğum için sorunu cevaplayamadım kusura bakma seni görmemezlkten geldiğimizi düşünme. bu arada açtığın konular kapanmıyordur yanlış konu başlığının altına açtıysan taşınıyor olabilir açtığın konulara abone ol öylelikle taşınsada nerde olduğunu görebilirisn a.s

günaydın kızlar antikacım bende bugün bir mutlu uyandım sanırım havadan öyle odamıza güneş doğmuş aman allahım özlediğimiz bir hava soğuk olsada güneş yetti bizlere
kaderim maşallah yiğit ardaya çok şeker çıkmış
karamuk günaydın cnm sanada
sibel ben jale hanımın hastası değilim oyüzden yazmadım okuduk tabi okumaz olurmuyuz normal doğum yaptım jimerde ama doktorum recep doğanlar

günaydın canım sana ve bebişine deŞeniz
evet dışarda çok güzel güneş var ama çok soğuk yanlız güneş olması bile insanın içini ısıtıyor a.s

teşekkürler teyzeleri, biraz büyüdü diye annesi sevinip koydu yiğit ardayı burayahihoyyyt sanıırm 3 aydan sonra daha bir büyümüş olacaklar sanırım öyle hissediyorum bu arada kilomuzu çok merak ediyorum acaba 6 oldukmu diye çocuğu alıp alıp basküle çıkyorum ama kıyfetler var birde dr.tartısına benzemiyor tabi o yüzden bu tarz ölçmeler sağlıksız oluyor.ayın 8 ine daha çok varr,
birde 3 aylık aşı yaptıranlar, nasıl ağrı oldumu sizlerde bilgi alabilirmiyim birde bu sefer fitil verip gideceğim aşıya geçen bizim ağrımız oldu çünkü, gerçi o karma aşıydı ama bir daha yavrumun ağrı duymasını istemiyorum

arkadaşlar çok tşk ederim cevaplarınız bu sayfada degil bundan önceki sayfada açmıştım yönetim dekiler kapatmış bu sayfada konuşmamı istemiş o yüzden diyorum birde burda normal dogum yapan olmadıgı için başka konu açmak istemiştim. jale hanım la gerçekten normal dogum yapan yok sanırım hiç cevap gelmiyor.

Dünden beri aynı konuyu açıp duruyorsun arkadaşım..

Jale hanımın topiği burası yani senden önce açılmış..

Jale hanımla ilgili neyi paylaşmak istiyorsan burdan yapacaksın paylaşımını..

Kurallar böyle canım..Yetkili değilim ama kuralları bildiğim için yardımcı olmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…