Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Varsa mutlaka cevap gelir canım..Ya da önceki sayfalarda belki vardır..İncelemen lazım..Biraz sabır..:içelim:

Sibelciğim sen normal doğum yapmak istersen ve durumun müsait ise kimse seni sezeryana alamaz yani bu konu bile olmaz sıkma canını ya ben burdayım bak paşa paşa normal doğurcaksın demek bu
sonra caymak yok klava:

Sibelciğim sen normal doğum yapmak istersen ve durumun müsait ise kimse seni sezeryana alamaz yani bu konu bile olmaz sıkma canını ya ben burdayım bak paşa paşa normal doğurcaksın demek bu
sonra caymak yok klava:

Yaaa Sibell...:jeyyar:Hadi bakalım Yeşim Hanımın elinden nasıl kurtulcan bakalım..:jeyyar:

Yeşim hanım yaklaşık yarım saat önce çıktım jale hanımı yanından.. işe geri döneceğim için zamandan dolayı sizi bulamadım yine..bir dahaki sefere..

Bu arada kızım olacakmış...:lepi::Saruboceq:

sonra caymak yok klava:

çok tşk ederim yeşim hemşirecim evet normal istiyorum kısmet olursa tanışmayı çok istiyorum yeşimcim senin gibi tatlı bir hemşire olduktan sonra başımızda inşallah dogumlarda kolay olur.

Gözünaydın canım öğrenmişin cinsiyetını.Sağlıkla inş.

sibelcim bende jale hanımın hastasıyım ve senin gibi aynı soruyu bende sormuştum ama sağolsun antikadan aldığım cevap beni rahatlattı ve jale hanıma devam etmeye karar verdim şimdilik herşey normal bende normal doğum istiyorum ama o zaman için ne gösterir takdir ilahi artık..tehlikeli bi gelişme olursa yapıcak başka şans yok galiba sen yinede içini ferah tut...

oo süper kızlar geliyor demek çok sevindim az önce dezy burdaydı ayrıntılı usg ye girdi çok güzeldi Allahım maşallahı vardı elini emdi bir ara kıpır kıpırdı bir görün

deniş güneş valla küstüm heeee girmem doğumuna görürsün yok vazgeçtim girer bebek kaçırırım üzülürsün kaydirigubbakcemile3

karamuk sorma taylım ya yine yığınla iş var bu işler hiiiç bitmeyecek sanırım

sibelciğim bak bana sonra normalden vazgeçtim deme bozuşuruz klava:

evet canım dogru söylüyorsun böyle paylaşımlarla içimiz rahatlıyor biraz da olsun çok tşk ederim.

Ben de jale hanımdayım bugun prensesimi gorcem ınş.Çok ozluyo ınsan ya.Bakalım nekadar büyümüş.sibelkur1 valla canım normal yaparsın ınş.Ben korkuyorum şahsen normal doğumdan vede senın daha çok erken bence karar vermek.Jale hanım durumuna gore karar verır canım.Sonucta ıkınızınde sağlığı onemlı olan.Ben bırsuru normal doğurma hıkayelerıne şahıt oldum jale hanımın.En azından sezaryanla olanlar bıle normal dıye gırıp kaç saat bekleyım bebek yada anne tehlıkeye gırıyo dıye sezeryana çevırıyo.Önemli olan bebişmizle sağlıklı bişekılde gerçekleşmesi doğumun.Allah gönlüne göre versin canım.ınş. istediğin olur

Yeşim hemşire hiç 18,00 den sonrasına kalmıyosun sanırım değilmi? bende en erken randevum 19,40 oldu hep ama senın için bıgun ozel erkenden gelmeyı düşünüyorum tanışmak için.İnş. tanışırız.:Saruboceq:

biraz erken gelin ya burda bir hemşire var mı bu kız ne yapar ne eder kimse beni düşünmüyor oohh valla bir yatın siz kata o zaman görüşürüz sizinle kötükedihüso

normal doğurucam diye tutturun sonra ben sizi görücem kızlar kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana tabiki doğum önceden planlanıcak bir olay değil neyle karşılaşıcak insan nasıl gelişicek o anki durumlar bilinmiyor bebeğin kafası çıkmadan normal doğurucam diye bişey demek mümkün olmuyor malesef
ama biraz kararlı olmak gerekiyor sorun yoksa tabiki bebek veya anneyle alakalı
birde hazırlamak gerek kendinizi normal doğuma ben pek hazırladım hiç korkmuyordum hatta bukadar kendini hazırlamışsın kolay bir doğum olur diye ümit ettim hep ben ve doktorum ama malesef öyle olmadı
ama sonucu güsel tabi 40 gün sonra hiç doğum yapmmaış gibi oluyor insan normal doğumda işte komple kesi olsa bile
herneşekilde olursa olsun bebeklerinize sağlıkla kavuşun mühim olan bu
yeşimmm özlettin kendini vallhi ama ne yapın ne edin yeşimi doğumunuza denkgetirtin verdiği destek anlatılmaz yaşanır
opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar.Bu topiğe ne oluyo hiçbiriniz gıremıyonuz.Çocuklar büyüdükçe peşinden koşmalar başladı sanırım daha fazla.Birsuru soru sorucam kımsecıkler yok.Epudral sezaryan olanlar nasıl olduğunu kısaca hatırlatırmı.Daha onceden hatırlamayanları okumuştum.Ben ozellıkle hatılamamız için ne yapmalıyız onu sorcaktım güzellikler..Allahım tüm hamişlere nasip etsin kızlar sizin gibi sağlıklı bi şekilde bebişleri kucağımıza almayı.Küçük canavarların maceraları okuyoduk ama yazmıyosunuz artık.lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…