arkadaşlar çok tşk ederim cevaplarınız bu sayfada degil bundan önceki sayfada açmıştım yönetim dekiler kapatmış bu sayfada konuşmamı istemiş o yüzden diyorum birde burda normal dogum yapan olmadıgı için başka konu açmak istemiştim. jale hanım la gerçekten normal dogum yapan yok sanırım hiç cevap gelmiyor.
bu arada kızlar yine kendimi kaybettim göreniniz var mı :uhm::bbo:
Sibelciğim sen normal doğum yapmak istersen ve durumun müsait ise kimse seni sezeryana alamaz yani bu konu bile olmaz sıkma canını ya ben burdayım bak paşa paşa normal doğurcaksın demek bu
sonra caymak yokklava:
Sibelciğim sen normal doğum yapmak istersen ve durumun müsait ise kimse seni sezeryana alamaz yani bu konu bile olmaz sıkma canını ya ben burdayım bak paşa paşa normal doğurcaksın demek bu
sonra caymak yokklava:
çok tşk ederim yeşim hemşirecim evet normal istiyorum kısmet olursa tanışmayı çok istiyorum yeşimcim senin gibi tatlı bir hemşire olduktan sonra başımızda inşallah dogumlarda kolay olur.
Kaç haftalıksın canım...Katıl bize:)
Yaaa Sibell...:jeyyar:Hadi bakalım Yeşim Hanımın elinden nasıl kurtulcan bakalım..:jeyyar:
Yeşim hanım yaklaşık yarım saat önce çıktım jale hanımı yanından.. işe geri döneceğim için zamandan dolayı sizi bulamadım yine..bir dahaki sefere..
Bu arada kızım olacakmış...:lepi::Saruboceq:
sibelcim bende jale hanımın hastasıyım ve senin gibi aynı soruyu bende sormuştum ama sağolsun antikadan aldığım cevap beni rahatlattı ve jale hanıma devam etmeye karar verdim şimdilik herşey normal bende normal doğum istiyorum ama o zaman için ne gösterir takdir ilahi artık..tehlikeli bi gelişme olursa yapıcak başka şans yok galiba sen yinede içini ferah tut...
oo süper kızlar geliyor demek çok sevindim az önce dezy burdaydı ayrıntılı usg ye girdi çok güzeldi Allahım maşallahı vardı elini emdi bir ara kıpır kıpırdı bir görün
deniş güneş valla küstüm heeee girmem doğumuna görürsün yok vazgeçtim girer bebek kaçırırım üzülürsün kaydirigubbakcemile3
karamuk sorma taylım ya yine yığınla iş var bu işler hiiiç bitmeyecek sanırım
sibelciğim bak bana sonra normalden vazgeçtim deme bozuşuruzklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?