Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

yeşim hemşirem dün odaları gördüm.Çok güzel.Suit olana baktık. Bayada genişmiş.Bakalım hayırlısı artık.Ama pikeler beyaz ve ne bıleyım kıza erkeğe gore renklı olsaydı keşke.Biz getırebılıyoruz sanırım demi kendi pikemizi filan.Süsleme içinde fırma acılmış sanırım.Jimere ait değil demi firma,yabancı yani?

Evet gerÇekten Çok soguk bende dondum ıŞteyım Şu anda ama ayaklarım hala ısınmadı donuyorum........ Bugun bende gıdıyorum hastaneye hsbsnd gezmeyı senmı teklıf ettın ızın verılıyormu odaları gezmek ıÇın.

günaydın hanımlar vallhi büyüdüler artık sohbet istiyolar ilgi istiyolar oyuncağı alıp geçiyorum karşısına türlü şaklabanlıklar ne dans etmediğim kalıyor oylamak için vallhi o eskiden kıpırdamadan yatmalar bitti artık uyku süreleri azaldı gündüz daha faza uyanık kalıyor daha fazla meşgul ediyolar bizi

vallhi ben standrt odada kaldım hiç bir memnuniyetsizliğim olmadı yani o an insan oda göremiyor pek
istediğin zaman görebilirsin cnm özellikle gündüz gidersen yeşim gezdirir odaları ama kime rica etsen görebilirsin ben 1 ay vardı doğumuna yeşim gezdirmişti bana doğumhane dahil pek ferah çok güsel ışık alıyor demiştim doğumhaneye ama akşam doğurdum malesef

günaydın hanımlar.......dün ayrıntılı ultrasona girdim sağolsun yeşimde yanımdaydı hep.oğluşum gayet sağlıklı Allaha şükür.kıpır kıpırdı yaramaz....

günaydın hanımlar.......dün ayrıntılı ultrasona girdim sağolsun yeşimde yanımdaydı hep.oğluşum gayet sağlıklı Allaha şükür.kıpır kıpırdı yaramaz....

hadi gözün aydı cnm anlatıı dün elini emmiş galiba allahım hayırısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.ne güsel heyecanlar

Merak ediyorum canım bende gezerim bugun o zaman dezy canım senin kaç haftalık oldu kaç olunca ayrıntılı ultrasona giriyorsun

hadi gözün aydı cnm anlatıı dün elini emmiş galiba allahım hayırısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.ne güsel heyecanlar

Amin inşallah...vakit azaldıkça korku ve panik başladı nasıl yaparım nasıl doğururum iyi anne olabilecekmiyim vs. ama hepsinin üstesinden geliniyor bir şekilde sanırım.

Canım ayrıntılı ultrasonuna kım baktı.Jale hanımmı baktı.Bıde aynı ultrason cıhazındamı gırdın canım sen.cevap yazarsan sevınırım.Benımde az kaldı gırmem gerekcek

tünaydın hanım hanımcıklar.....
dün bi gezdim bi gezdim bu günde misafirim var o yüzden uğrayamam pek.kızlar 5 sayfa okudum konular aklımda ama kim ne demişti hatırlamadığım için isimleri kullanamıycam ama elbet sizede cevap vermişimdir. :)))
epidural sezeryanda hatırlamanın tek bir yolu var sanırım canım oda direk sezeryan bilinciyle gidip hiçbir endişe yaşamadan bebeğini kucağına alıp çıkmak ameliyathaneden.ama normalden dönenlerde durum böle olamıyor çünkü tam herşey yolunda derken öle bişeyle karşılaşıyorsunki o korku o endişe anlatılmaz tarifi yok bi acı.durum öle olunca beyin direk reseti atıyor.bakıyorki o anları hatırlıycak olursan çıldırıcaksın.sen iyisimi unut diyor.
bu arada kızlar maşallah bir sürü kız geliyor oh oh Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.kaderim leadangel,cimcimem duydunuzmu kızlar geliyooooo :)))) ayyy bu sene kız senesi galiba acaba herifleri kandırsakta ikincilerimi yapsak he :))))
bu arada leadangel canım şu kendini hazırlama ve kesinlikle normal doğum deme kosunda ben artık şuna inanmaya başladım ben hazır dersen ya o doğum zor oluyo yada sezeryana dönüyo. korkun kızlar yok öle kolaycacık çıkarıp gelmek saatlerce neler çekceniz biliyonuzmu siz. duvarları tırmalıcanız. epidural diye yalvarcaksınız. :))))) şaka tabi sakın ciddiye almayın.hoş doğum öykümü okuyanla demiştir zaten ne diyo bu antika dellendi gene diye :))) inş. 9cm hiç sancısız hastahaneye gitmek nasip olurda ağrısız sancısız acısız doğurak nasip olsun hepinize.güzel prensesler böcür böcür bakıp gülümser yüzünüze.

Ya kızlar neden cevap yazmıyonuz.Çok üzülüyorum ama ya.paylaşım azalıyo gıttıkçemafoldumben

antika cnm vallhi korkmak gerekmiş bana herkes öyle dedi korkmadın al sana normal doğum
şaka maka ben ikinciyi düşününce ne olucak bilmiyorum sizler hadi sezeryan mecbur sezeryan olucaksınız benim yine aynı ikinciler kolay oluyor diye bir hurafe var ama bilmiyorum artık buseferde kendimi kolay oluyormuşa inanıdırp doğuruurm herhalde :)
ya kızlar tuğkan beni deli ediyor elini emiyor sürekli ben çekiyorum o alıyor yalancı emziği vermiyorum sıkışmadan bu seferde eline alıştı deli edicek beni birde nasıl cuk cuk ses çıakrıyor kimbilir ney nasıl hoşuna gidiyor yapma dedikçe gülüyor

Canım ayrıntılı ultrasonuna kım baktı.Jale hanımmı baktı.Bıde aynı ultrason cıhazındamı gırdın canım sen.cevap yazarsan sevınırım.Benımde az kaldı gırmem gerekcek

jale hanım değil canım radyoloji uzmanı bi doktor baktı.aynı ultrasondan bakılıyo ama daha farklı ölçümler yapılıyor.

yeşim hanımcım aşkolsun.. 15 şubatta ordayım öğleden sonra..

bu sefer yakalıycam seni...tanışıcam valla..

tünaydın herkeze oo kızlar bugün hareket var topikte ne güzel,duyduğuma göre kızlar geliyor hee, hadi bakalım kız doğurunda oğluşlarımız kızssız kalmasın,bu arada deniz seninde kızın oalcakmış hayırlı olsun canım ilk bebeğin kızmı erkekmiydiCADIARZU
bu arada benimde genel anestezi ile sezeryan oldu hsb.. canım sen sormuştun sanırım , benim herşey normal doğum yolundayken hatta açılmam nerdeyse 8i bulmuşken son anda bir kordon dolanmasıyla acilen sezeryana inmiştim gerisini hatırlamıyorum kabus dolu bir andı aslında hatırlamak ta istemiyorum doğum öykümü yazmıştım benim korku dolu bir doğum oldu, dilerimki sizlerin böyle korkulu ve hüzünlü bir doğumunuz olmaz en önemlisi doğumun nasıl oldu sorusuna mutlu bir şekilde ve tebessümle anlatmanızı dilerim.bu arada kızlar bebişlere ne isim düşünülüyor,,benim kızım olsaydı kesinlikle tuana koyacaktım ama 3ciye artık :lepi:

kızlar sayfayı mahvettim ya görüntüler gitti sadece yazılar var yani kişi resimleri ve çevrim dışı çevrim içi olan kişler gözükmüyor yani şuan karşımda kişi nicleri var resimler yok nereye bastım vallah anlamadım karıştırdım biraz ama işin içinden çıkamıyorum lütfenn yardımmmm

neyse dikkate almayın kızlar yazdıklarımı hallettim:lepi:

ya neden serayanın genel anestezi olduda epudral olmadı.Senın tercıhınmi.Ben epudral sezaryan düşünüyorum.Bıde şu ayrıntılı ultrason için başka yerde baktırcaz sanırım.Başka yer verıldı bıze ama herkesınkı orda bakılmışken bızımkı neden başka yer verıldı anlamadım bende?

canım benim öyle gerekti bahsetmiştim ya kordon dolandı bebeğimin kalp atışları yavaşladı diye birde bende normal doğum yapacağım için epidural vardı zaten ama 100de 60 ağrıyı kesiyordu normal doğum hazırlığı olduğu için,acil sezeryan çıkınca hemen bayılmam için birde o ameliyathaneyi gözümün önüne getiriyorumda aman allahım çok kalabalık ve stresi bol olan bir andı jale hanımın bağırmaları hala kulaklarımda o stres dolu gerilimi bol olan bir anda en iyisi genel anesteziydi zaten yani benim için en hayırlısı buydu.
kendinizi çok şartlandırmayın kızlar normal doğum yada epidural sezeryan diye ve şimdiden bunları düşünüp bebeğinizi ve kendinizi germeyin sadece hakkınızda hayırlısı olsun önceden yapılmış planlar doğum anında işlemiyor .mesela benim en çok istediğim eşimin doğumuma girmesiydi ama giremedi ve yeşim hemşireminde doğumuma girmesini çok istiyordum o anda,yani acil durum hüsranını yaşadım umarım siz yaşamasınız:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…