Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Analdım canım sonu guzel bitmiş çok şükür.Ben okumuştum doğum hıkayenı fılm gıbı gerçekten.Bebişin gözleride çakmak çakmak maşallah.Darısı başımıza canım.

yaa benimde bugün vardı randevum ayrıntılı ultrason için ama beni jimerden aradılar doktor hastalanmış cuma gününe ertelediler bende başka ultrasonda bakılcak falan sanıyordum ne biliim anlatıyolar büyük ekranlı bişey diğer ultrasonlardan farklı diye meğersem aynısıymış bende madem ona göre hazırlıklı gideyim.ben sordum jale hanıma önceden başka yerde yapılıyordu dedi o zaman radyololoğumuz yoktu dedi şimdi herşey var hastanemizde yapılabilir dedi..

hsbsnd çok telaş yapma canım aynen hayatın dediği gibi eskiden yoktu hekim şimdi var sıkma canını

merhaba arkadaşlar ;cumartesi günü kontrolümüz vardı ve artık tam 11 hafta 6 günlük olmuştuk o kadar heyecanla gitttik eşimle fakat bebeğin büyüdüğünü gördük ama kalp sesini duyamadık ve bebeğimi 2. kez kaybetttim senağlama bu sefer herşey yolundaydı ama yine kısmet olmadı .Daha yeni yeni toparlandım pazartesi kürtaj oldum moralim ''0'' zaten...anladımki bu topikte ben çok fazla soru soramayacağım neyse çok fazla yazamayacağım sanırım :çok üzgünüm:
yeşim hemşirem seninle o gün tanışmayı çok istedim ama bu sefer hiç beklemeden hemen aldılar kürtaj için o kıyafetleri giyincede koridora çıkıp seni sormaya gerçekten utandım operasyon sonrasındada zaten hiç kimseyi göresim gelmedi ama seninle tanışmayı çok istiyorum ben sürekli cumartesi günleri geldiğim için bu imkansızdı ama bu sefer inşalllah güzel bir şekilde tanışmak nasip olur.
herkese iyi günler bebişlere iyi bakın ....

Canım lütfenn böyle yapma beni de üzme bak keşke aratsaydın ya gelmezmiydim hiçç canıım benim illa muayene olman gerekmiyor bu hastaneye girmen için atla gel bir gün ben her zaman müsaitim tatlım istediğin zaman ara bağlat ama üzme kendini sakın bu kadar karamsar olma her zaman yanındayım ve bu durumu ilk yaşayan sen değilsin son da olmayacaksın ben senin gebe kalman için herşeyi elimden gelen herşeyi yapacağım ama senden de sabretmeni istiyorum tamam mı üzme kendini

dekinman çok üzüldüm canım geçmiş olsunn, başka ne denirki bu durumda offf ya üzüldüm vallah:teselli: ama ümidini hiç kaybetme yeşimciğimin dediği gibi sen sabırlı ol gerisi gelir,

kızlar çok sağolun Allah kimseye yaşatmasın tabi yeşimcim en kısa zamanda mutlaka uğrarım am dedim ya herşey çok hızlı gelişti o yüzden : ))
bu 2. meleğimi kaybedeşim onun için hem fazla hırpalandım hem psikolojik hemde bedenen.birde sebepsiz olması ben dahada üzüyor mafoldum desem tam yerinde olur evet kendimi bırakmamam lazım ama istemedende olsa ümidimi yitiriyorum.
bakalım bu sefer sonuçlar ne olucak???

Canım benım bıtanem herşeyde var bı hayır demek lazım.nasıp değilmiş.ne soylesem boş saçma canım ama kesınlıkle morel bozmamak lazım.antıkanında o tıp olayları olmuş okuduğum kadarıyla ama bak nurtopu gibi şimdi devrim.Canım benım bence sen hep yazmalısın buradan haberleşmelıyız canım.İyı haberlerını duyucaz ınş. hepbırlıkte kızlarla.Öpüyorum canım sıkma canını.Morel çok önemli..

teşekkürler canım iyi dileklerin, için evet bende buna inandım artık kısmet değildi demekki, ilk bebektede böyle oldu kaybedince bir daha yazmadım ve herkesten kopmuştum biraz moralim yerine gelsim katılırım tabiki muhabbbetlere.

canım benim yaa çok geçmiş olsun çok zor bişey ama nolursun moralini bozma bırakma kendini allahım işallah sana da nur topu gibi sağlıklı bir evlat versen inan herşeyin bi vakti saati var sabretmek gerekiyor canım biz hep seninleyiz işallah hep beraber toparlanmana yardımcı olucaz sakın olumsuz düşünme olmaz diye bişey yok hayatımma.s

canım çok geçmiş olsun bir arkadaşımda öyle 2.kez kaybeti bebeğini çok zor
bişey söylemek gerçekten güç sabırlı ol sonuçta allahtan fazla düşünme ütfen bir süre kendine meşguliyet bul

dekinman canım cok geçm,ş olsun karamsarlık yok sıkma canını moralini yüksek tut bizi sensiz bırakmaaa katıl muhabbete...

merhaba arkadaşlar dün hastane deydim şu ana kadar kız dendi dün erkek oldugunu söyledi doktorum şok oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…