canım benim öyle gerekti bahsetmiştim ya kordon dolandı bebeğimin kalp atışları yavaşladı diye birde bende normal doğum yapacağım için epidural vardı zaten ama 100de 60 ağrıyı kesiyordu normal doğum hazırlığı olduğu için,acil sezeryan çıkınca hemen bayılmam için birde o ameliyathaneyi gözümün önüne getiriyorumda aman allahım çok kalabalık ve stresi bol olan bir andı jale hanımın bağırmaları hala kulaklarımda o stres dolu gerilimi bol olan bir anda en iyisi genel anesteziydi zaten yani benim için en hayırlısı buydu.
kendinizi çok şartlandırmayın kızlar normal doğum yada epidural sezeryan diye ve şimdiden bunları düşünüp bebeğinizi ve kendinizi germeyin sadece hakkınızda hayırlısı olsun önceden yapılmış planlar doğum anında işlemiyor .mesela benim en çok istediğim eşimin doğumuma girmesiydi ama giremedi ve yeşim hemşireminde doğumuma girmesini çok istiyordum o anda,yani acil durum hüsranını yaşadım umarım siz yaşamasınız:Saruboceq:
ya neden serayanın genel anestezi olduda epudral olmadı.Senın tercıhınmi.Ben epudral sezaryan düşünüyorum.Bıde şu ayrıntılı ultrason için başka yerde baktırcaz sanırım.Başka yer verıldı bıze ama herkesınkı orda bakılmışken bızımkı neden başka yer verıldı anlamadım bende?
jimerde var canım ayrıntılı niye başka yer dedilerki sana ?
ya neden serayanın genel anestezi olduda epudral olmadı.Senın tercıhınmi.Ben epudral sezaryan düşünüyorum.Bıde şu ayrıntılı ultrason için başka yerde baktırcaz sanırım.Başka yer verıldı bıze ama herkesınkı orda bakılmışken bızımkı neden başka yer verıldı anlamadım bende?
jimerde var canım ayrıntılı niye başka yer dedilerki sana ?
Bilmiyom onuda jale hoca ıstemedı bız bakıyoz dedı zaten maşallah guzel herşeyı.Hocamada çok guvenıyorum zaten ama baksın bı dedı başkasıda.Oyerı aradım 320 tlmı ne dedı
jımerde 120miymiş sanırım kafam karıştı deyz.Cevap yazarmısın nasıl yapılıyo,nekadar verdın,nasıl gectı dıye.Çok merak edıyorum.
Bilmiyom onuda jale hoca ıstemedı bız bakıyoz dedı zaten maşallah guzel herşeyı.Hocamada çok guvenıyorum zaten ama baksın bı dedı başkasıda.Oyerı aradım 320 tlmı ne dedı
jımerde 120miymiş sanırım kafam karıştı deyz.Cevap yazarmısın nasıl yapılıyo,nekadar verdın,nasıl gectı dıye.Çok merak edıyorum.
yani yine jale hanımmı istedi? normal her zaman girdiğin ultrasonda bakılıyor radyoloji uzmanı bir doktor tarafından.yaklaşık 30 dk kadar sürüyor.bebğin tüm organlarını ayrıntılı inceliyor ölçüğmler yapıyor.ama pek konuşkan bir doktor değil baştan söyleyeyim jale hanım gibi bekleme.sadece heşeyin yolunda olduğunu haftasıyla ölçüleri uyumlu olduğunu söyledi.sonra kendisi raporu yazıp jale hanıma veriyor.bu kadar yani.bana başka yerede baktır felan demedi.bende 120 tl verdim.yeşim gelince bide ona sor istersen bilemedim niye öyle olduğunu ama içini ferah tut.
yani yine jale hanımmı istedi? normal her zaman girdiğin ultrasonda bakılıyor radyoloji uzmanı bir doktor tarafından.yaklaşık 30 dk kadar sürüyor.bebğin tüm organlarını ayrıntılı inceliyor ölçüğmler yapıyor.ama pek konuşkan bir doktor değil baştan söyleyeyim jale hanım gibi bekleme.sadece heşeyin yolunda olduğunu haftasıyla ölçüleri uyumlu olduğunu söyledi.sonra kendisi raporu yazıp jale hanıma veriyor.bu kadar yani.bana başka yerede baktır felan demedi.bende 120 tl verdim.yeşim gelince bide ona sor istersen bilemedim niye öyle olduğunu ama içini ferah tut.
Yanlış anlamışımdır belkı.Bilmiyom goruşurum bıdaha ben.Belkıde pimpirikli davrandım ya ne bıleyım işte.Tekrar konuşunca yazarım.Dediğim gibi yanlış anlamılımdır.Geç gıttım ben cunkü
merhaba arkadaşlar ;cumartesi günü kontrolümüz vardı ve artık tam 11 hafta 6 günlük olmuştuk o kadar heyecanla gitttik eşimle fakat bebeğin büyüdüğünü gördük ama kalp sesini duyamadık ve bebeğimi 2. kez kaybetttim senağlama bu sefer herşey yolundaydı ama yine kısmet olmadı .Daha yeni yeni toparlandım pazartesi kürtaj oldum moralim ''0'' zaten...anladımki bu topikte ben çok fazla soru soramayacağım neyse çok fazla yazamayacağım sanırım :çok üzgünüm:
yeşim hemşirem seninle o gün tanışmayı çok istedim ama bu sefer hiç beklemeden hemen aldılar kürtaj için o kıyafetleri giyincede koridora çıkıp seni sormaya gerçekten utandım operasyon sonrasındada zaten hiç kimseyi göresim gelmedi ama seninle tanışmayı çok istiyorum ben sürekli cumartesi günleri geldiğim için bu imkansızdı ama bu sefer inşalllah güzel bir şekilde tanışmak nasip olur.
herkese iyi günler bebişlere iyi bakın ....
kızlar çok sağolun Allah kimseye yaşatmasın tabi yeşimcim en kısa zamanda mutlaka uğrarım am dedim ya herşey çok hızlı gelişti o yüzden : ))
bu 2. meleğimi kaybedeşim onun için hem fazla hırpalandım hem psikolojik hemde bedenen.birde sebepsiz olması ben dahada üzüyor mafoldum desem tam yerinde olur evet kendimi bırakmamam lazım ama istemedende olsa ümidimi yitiriyorum.
bakalım bu sefer sonuçlar ne olucak???
Canım benım bıtanem herşeyde var bı hayır demek lazım.nasıp değilmiş.ne soylesem boş saçma canım ama kesınlıkle morel bozmamak lazım.antıkanında o tıp olayları olmuş okuduğum kadarıyla ama bak nurtopu gibi şimdi devrim.Canım benım bence sen hep yazmalısın buradan haberleşmelıyız canım.İyı haberlerını duyucaz ınş. hepbırlıkte kızlarla.Öpüyorum canım sıkma canını.Morel çok önemli..
kızlar çok sağolun Allah kimseye yaşatmasın tabi yeşimcim en kısa zamanda mutlaka uğrarım am dedim ya herşey çok hızlı gelişti o yüzden : ))
bu 2. meleğimi kaybedeşim onun için hem fazla hırpalandım hem psikolojik hemde bedenen.birde sebepsiz olması ben dahada üzüyor mafoldum desem tam yerinde olur evet kendimi bırakmamam lazım ama istemedende olsa ümidimi yitiriyorum.
bakalım bu sefer sonuçlar ne olucak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?