- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
yeşimpat diye gönderemiyorum yeşilimde sizemi ait yeşim hemşirem izin verilenlerde yeşilim var pek anlamadım ama olmadı. yeni üye olduğum için olsa gerekklava:hakediyorum.
.
evet, tabi erken gitmemi gerektiren bazı olaylarla karşılaşmassam hayırlısı benim 10.20 de
randevum.vereliniortak
Ben sana mesaj atıyorum canım sen ordan cevaplarsın tamam mı?[/QUOsanırım gönderdim ama emin değilim bilgilendirirsinz beni hemşirem.hihoyyyt
selam kızlar belki şaşırıcaksınız ama dün akşam üzeri saat 4o ten sonra doğuma girmişiz. ama malesef ben hiç bir şey anımsamıyorum sadece yeşim hemşiremin anlattıkları ve kare kare görüntüler var aklımda. tüm hikayeyi yazdığımda anlıycaksınız. sezeryanla geldi oğluşum küçücük bembeyaz bişey ama içerdeki gibi hiç uyumayan. halen pek çok şeyi anımsamıyorum. ama bizi sağlıkla o durumdan kurtardığı için önce Jale Hanıma sonra büyük bir sabırla hep yanımda oldukları için ebemiz ve yeşim hemşireme çok teşekkür ederim. Özelliklede sana yeşim hemşirem çünkü pek çok şeyi gerçekten bilmiyorum sayende öğrendim oğlumu nasıl gördüğümü ve neler yaşadığımızı ve cimcimem haberi aldığında en az benim kadar heycanlandı. canım bu gün atatuğuda gördük maşallah Allah nazarlardan inş. bir daha hiç ayırmasın.şu an evdeyim ve maşallah gezinip duruyorum. arıca yeşim hemşirem artık oğluşumu kucağımada alabiliyorum :))) ne güzel bir duyguymuş Rabbim herkese nasip etsin.bu arada bir sürpriz daha yakında birde video ekliycem doğum hikayemle beraber Yeşimcimizi merak edenler için :))
öncelikle hayırlı geceler arkadaşlar bende yeni geldim aranıza jale hanımın hastasıyım şuan 2 aylık hamileyim çok güzel bir hastane ve jale hanım süper bir doktor şimdiden sonra sık sık görüşürüz inşallah buarada normal doğum yapan arkadaşlar yokmu aranızda?...
yeşim hemşirem bugün 6 da jimerdeyim inşallah karşılaşırız, şimdi jale hanımla görüştüm 6 da burda ol dedi.hayırlısı opuyorumnanaktan
öncelikle hayırlı geceler arkadaşlar bende yeni geldim aranıza jale hanımın hastasıyım şuan 2 aylık hamileyim çok güzel bir hastane ve jale hanım süper bir doktor şimdiden sonra sık sık görüşürüz inşallah buarada normal doğum yapan arkadaşlar yokmu aranızda?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?