Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

selam kızlar belki şaşırıcaksınız ama dün akşam üzeri saat 4o ten sonra doğuma girmişiz. ama malesef ben hiç bir şey anımsamıyorum sadece yeşim hemşiremin anlattıkları ve kare kare görüntüler var aklımda. tüm hikayeyi yazdığımda anlıycaksınız. sezeryanla geldi oğluşum küçücük bembeyaz bişey ama içerdeki gibi hiç uyumayan. halen pek çok şeyi anımsamıyorum. ama bizi sağlıkla o durumdan kurtardığı için önce Jale Hanıma sonra büyük bir sabırla hep yanımda oldukları için ebemiz ve yeşim hemşireme çok teşekkür ederim. Özelliklede sana yeşim hemşirem çünkü pek çok şeyi gerçekten bilmiyorum sayende öğrendim oğlumu nasıl gördüğümü ve neler yaşadığımızı ve cimcimem haberi aldığında en az benim kadar heycanlandı. canım bu gün atatuğuda gördük maşallah Allah nazarlardan inş. bir daha hiç ayırmasın.şu an evdeyim ve maşallah gezinip duruyorum. arıca yeşim hemşirem artık oğluşumu kucağımada alabiliyorum :))) ne güzel bir duyguymuş Rabbim herkese nasip etsin.bu arada bir sürpriz daha yakında birde video ekliycem doğum hikayemle beraber Yeşimcimizi merak edenler için :))

öncelikle hayırlı geceler arkadaşlar bende yeni geldim aranıza jale hanımın hastasıyım şuan 2 aylık hamileyim çok güzel bir hastane ve jale hanım süper bir doktor şimdiden sonra sık sık görüşürüz inşallah buarada normal doğum yapan arkadaşlar yokmu aranızda?...

antikacım çok sevindim önemli olan bebeğinin iyi olması sezeryan yada normal doğum bence önemli değil,duygunu anlayabiliyorum tarifi yok anneliğin, bu arada yeşim hemşiremi akşam rüyamda gördüm bende doğum yapmışım ve hiç yanımdan ayrılmamış hatta evimize gelmiş, hayır olsun yakında benimkide mi geliyor acabaakannehir allah sana oğluna uzun ömürler versin,bu arada videonun sabırsızlıkla bekliyoruma.s.

hoş geldin canım hayırlsı olsun jale dr. konusunda buradaklilerle hem fikiriz, benim normal doğumdu sormak istediğin konu var sanırım sorabilirsin.alkisalkisalkis

teşekkür ederim KADERıM sadece bende normal doğum istiyorum kısmetsede onun için bu aralar herkezden sezeryan lafını duyduğum için açıkçası normal doğuma doktorlar fazla sıcak b akmıyo beni en çok korkutan konu bu acilen son anda sezeryana alıyorlarmış(jale hanımdan bahsetmiyorum.genel olarak böyleymiş) ayrıca hastaneden doğum fiyatı vermediler jale hanım kendisi fiyat veriyor dediler son zamanlarda doğum yapan arkadaşlarımız beni bu konuda bilgilendirirse sevinirim... iyi akşamlar

kızlar gözünüz aydın ikinizde oğluşlarınızı almışsınız kucağınıza çok sevindim allah analı babalı büğütsün

herkese çok teşekkürler.:))) cümlemizin yavrularını hiç yanımızdan ayırmasın inş.

küçük herifim annesinin mucizesi :)
Atatuğun internet kardeşi :)

öncelikle çok geçmiş olsun ama herşey bu güzelliğe değer allah bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin...

Canım doğum hikayen çok güzel siz benim masum meleklerimsiniz.Sizi çookkk seviyorum..opuyorumnanaktan

yeşim hemşirem bugün 6 da jimerdeyim inşallah karşılaşırız, şimdi jale hanımla görüştüm 6 da burda ol dedi.hayırlısı opuyorumnanaktan

tbr ederim antka 13 allah analı- babalı büyütsün.... bende 28 haftalık hamileyim ve jale hnm ın hastasıyım böyle güzel şeyler duymak (hem hastane hem de jale hnm hakkında ) inanılmaz rahatlıyrm stresim biraz azalıyor.

çok tebrik ederim antikacım ne güzel bebeğini kucağına almışsın bu duygu dünyalara bedeldir eminim.Allah bizlerede nasip etsin

hoş geldin ayselay aramıza bende 6 haftalık hamileyim ikimizde baya uzun bir zaman buradayız artık diğer arkadaşlar yavaş yavaş bebeklerine kavuşuyolar darısı başımıza inş.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…