- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
evet 53 ile hamile kaldım şuan 67 yim.70 olmadan doğururum inşall:sm_cool:ah
yeşim hemşirem ben girmişim siz çıkmışınız bu arada niye haber vermedine gelirsek acil durumdu ağrıalrım çoğlamıştı.jale hanımla konuştuktan hemen sonra buraya yazdım size haber verdim. ama karşılaşamadık bu arada ben sadece 1 defa ssk dan geldim sanırım siz sadece 6 ya kadar ordasınız ben genelde özelden geliyorum ve 6 dan 7 den sonra geliyorum. acaba o yüzdenmi karşılaşamıyoruz,bu arada slm mı aldınızmı jale hanıma yeşim hemşireme slm söyle dedim buradan tanıştığımızı söyledim o da güldü sizler yokmu sizler dedi söz söylicem dedi.bu arada jimere girdiğim gibi sizi sordum.bu arada doğumuma az kaldı haftaya sezeryana alabilrim dedi jale hanım.ama kilosu çok az bebğimin 2 750 miş36 haftam bitti sencede az değilmi yeşim hemşriem,neyse sonuç itibariyle iğne yapıldı ağrılarımın kesilmesi ve bebeğimin erken gelmemesi için doğumumda 15 gün sonra kısmetse az kaldı yani yanındayız korkular başladı heyecanda tabi
Canım merhaba .bebeğinin kilosunu hiç kafana takma.Ben 48 kilo ile hamile kaldım,toplam 12 kilo aldım ve bebeğim 4 kilo 100 gr doğdu.Çok zor bir ameliyat geçirdim.Atoni gelişti yani fazla kan kaybettim.Jale hanımda beni çok korkuttun dedi.Neden böyle oldu dedim hiç bir sebep yoktu bebeğin kilosundan başka ,o seni zorladı dedi.Hamileyken ultrasonda ilk önce kilosunu soruyordum o da neden bukadar kilolu istiyorsun senin için zor olur,kiloyu doğunca da alır diyordu.Çok haklıymış.O yüzden çok zayıf olmadığı sürece ki seninki değil kafana takma canım.Biraz uzattım galiba ama paylaşmak istedim.
ben hamileliğim boyunca 9 kilo aldım kızım 2750 gram doğdu ve oldukça sağlıklıydı
şimdi 3 aylık ve 6 kilooldu maşallah sağlıklı olsunlarda büğüyolar
kıslar hepinizin bebegini allah bagışlasın saglıkla adlarıyla büyüsünler bebegi olmayan arkadaşlarımada rabbim aratmasın inş.yeşim hemşirem yazıcam bu ara biraz yogunum canım vakit buldukca yazıcam inş iyi dileklerin gibi olur gelir bebegim canım çok istiyorum bebek sahibi olmayı 5 senedir nerdeydin sen die ilk gittigimde kızdı jale hanımklava:kaydirigubbakcemile3 dedim anca dank etti kocama bebek özlemi başlayınca oda gidelim dedi.şimdilik 2 tahlilim kaldı sanırım onları bidahaki gidişimde vericek ogün yumurtalıklarım kendi kendine yumurta üretiyomu die bakıcak yani hormon takviyesi olmadan yumurtlama ne durumda die bakılıcakeşimde sperm testini yaptırıcak benim adetim bi bitse hemen yapılabilecek onun testide.tabi önce tazelenmeli demi:kedi::kedi:hayırlısı allahtan artık bu arada benim anjio ödem rahatsızlıgımı azda olsa tetikledi bu ilaç bidahaki gidişimde jale hanıma sölicem rahatsızlıgımı ilk gidişimde unuttum sölemeyi ayy ne uzun oldusırnaşık şeysırnaşık şey
herkese günaydın arkadaşlar
Hadi hayırlısı biraz yorucu ve özverili olman gereken dönem seni bekliyor her zaman yanındayım test sonuçların nasıl çıktı
Günaydın... ya maşallah sanki hamile değil gibiyim ne bulantı ne sorun...ama bebişimin olduğunu hissetmek güzel... inşallah hep böyle sorunsuz olur ...
Günaydın... ya maşallah sanki hamile değil gibiyim ne bulantı ne sorun...ama bebişimin olduğunu hissetmek güzel... inşallah hep böyle sorunsuz olur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?