Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

evet 53 ile hamile kaldım şuan 67 yim.70 olmadan doğururum inşall:sm_cool:ah

Hıııııı diyorum aslına bakarsan öyle abartı bir kilon yok iyisin yani bebeğinde iyi iyi tedirgin olmama gerek yok .Son birkaç günde bile kilo alır merak etme :sm_cool:

Canım merhaba .bebeğinin kilosunu hiç kafana takma.Ben 48 kilo ile hamile kaldım,toplam 12 kilo aldım ve bebeğim 4 kilo 100 gr doğdu.Çok zor bir ameliyat geçirdim.Atoni gelişti yani fazla kan kaybettim.Jale hanımda beni çok korkuttun dedi.Neden böyle oldu dedim hiç bir sebep yoktu bebeğin kilosundan başka ,o seni zorladı dedi.Hamileyken ultrasonda ilk önce kilosunu soruyordum o da neden bukadar kilolu istiyorsun senin için zor olur,kiloyu doğunca da alır diyordu.Çok haklıymış.O yüzden çok zayıf olmadığı sürece ki seninki değil kafana takma canım.Biraz uzattım galiba ama paylaşmak istedim.

teşekkür nazcım ama seninkininde maşallahı varmış,tabi aslında önemli olan sağlıklı olması sonuçta dünyaya geldikten sonrada büyüyorlar,bu arada paylaşımın için teşekkür canım

ben hamileliğim boyunca 9 kilo aldım kızım 2750 gram doğdu ve oldukça sağlıklıydı
şimdi 3 aylık ve 6 kilooldu maşallah sağlıklı olsunlarda büğüyolar

yeni doğum yapan arkadaşlara:bebişlerinizi gülü güle büyütün inşalllah Allah nazarlardan saklasın sizi ve meleklerinizi.Uzun zamandan beri takip edemedim çok şey kaçırmışım.

ben hamileliğim boyunca 9 kilo aldım kızım 2750 gram doğdu ve oldukça sağlıklıydı
şimdi 3 aylık ve 6 kilooldu maşallah sağlıklı olsunlarda büğüyolar

Ben buna şahidim işte kızlar bir görün beyaz meleğin kızını maşallahı var valla Allah nazardan korusun canım benim arada getir de sevelim di mi ama annesi

kıslar hepinizin bebegini allah bagışlasın saglıkla adlarıyla büyüsünler bebegi olmayan arkadaşlarımada rabbim aratmasın inş.yeşim hemşirem yazıcam bu ara biraz yogunum canım vakit buldukca yazıcam inş iyi dileklerin gibi olur gelir bebegim canım çok istiyorum bebek sahibi olmayı 5 senedir nerdeydin sen die ilk gittigimde kızdı jale hanımklava:kaydirigubbakcemile3 dedim anca dank etti kocama bebek özlemi başlayınca oda gidelim dedi.şimdilik 2 tahlilim kaldı sanırım onları bidahaki gidişimde vericek ogün yumurtalıklarım kendi kendine yumurta üretiyomu die bakıcak yani hormon takviyesi olmadan yumurtlama ne durumda die bakılıcakeşimde sperm testini yaptırıcak benim adetim bi bitse hemen yapılabilecek onun testide.tabi önce tazelenmeli demi:kedi::kedi:hayırlısı allahtan artık bu arada benim anjio ödem rahatsızlıgımı azda olsa tetikledi bu ilaç bidahaki gidişimde jale hanıma sölicem rahatsızlıgımı ilk gidişimde unuttum sölemeyi ayy ne uzun oldusırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:

Hadi hayırlısı biraz yorucu ve özverili olman gereken dönem seni bekliyor her zaman yanındayım test sonuçların nasıl çıktı

eyaz melek teşekkürler canım.:1hug:
aramıza yeni gelenler olmuş hoş geldiniz kızlar.anca fırsat bulabildim buraya oturmaya benim sıpacığın gözü mikrop kaptı onunla uğraşıyom.dün sağlık ocağndan aradılar topuk kanı için gerek yok hastahanemiz hallediyo o işi dedik laf anlatamadık eve geldiler kavga kıyamet neymiş en azından bi muayene etceklermiş yanında getirdiği eldiven cebinden çıkmış ben hemşireyle kavga ederken doktor o eldivenle yüzüne deymiş olan oldu garibimin bi gözü kapandı gece pansuman falan biraz indi şükür azcık kızarıklığı kaldı o kadar ama tüm sinirlerim tepemde.klava:klava:klava:
kaderim bende 10 kilo almıştım güzelim hele şimdi gör hiç bişey kalmadı daha 6. günümüz.
dahada indim bu arada yeşim hemşirem sıfır göbek şu an :dance:
cimcimem kızma goncana haklı adam kablosuz modemler çok fazla radyasyon yayıyomuş.bu arada aklınızda olsun telsiz telefonlar bu konuda en tehlikelisiymiş.

Yaa hepimiz öleceğiz bir gün korkmayın bu kadar kaydirigubbakcemile3 canım antikam geçmiş olsun o doktoru göndersene sen bana klava: öşledim kız sizi

Hadi hayırlısı biraz yorucu ve özverili olman gereken dönem seni bekliyor her zaman yanındayım test sonuçların nasıl çıktı

saol canım test sonuçlarımı henüz almadım haftaya çarşamba geldigimde alıcam 3 saat beklemem gerekiyodu ondan nasıl olsa haftaya gelicem die dr haftaya alırsın dedi canım

antika ne güzel kilo vermişin maşallah bende ilk hamileliğimde 40.günüme kadar nerdeyse hepsini vermiştim toplam 10 kilo almıştım inşallah bu hamileliğimdede veririm, göbek kabusum var da

Günaydın... ya maşallah sanki hamile değil gibiyim ne bulantı ne sorun...ama bebişimin olduğunu hissetmek güzel... inşallah hep böyle sorunsuz olur ...

Günaydın... ya maşallah sanki hamile değil gibiyim ne bulantı ne sorun...ama bebişimin olduğunu hissetmek güzel... inşallah hep böyle sorunsuz olur ...

ne güzel inşallahta olmaz ne kadarlık hamileydin genelde 6 haftadan sonra başlıyor mide bulantısı,benim bu hamileliğimde de hiç bulantım olmamıştı fakat yaklaşık 1 aydır feci mide yanması ve bununla birlikte mide bulantısıda başladı acayip midem yanıyor aldığım dil altı haplarıda yeterli gelmiyor.elmalar sodalar ama nafile neyse canım inşallah senin böyle sorunun olmaz bebeğim saçlımı doğacak ne:ecrin_bebek: böyle bir inanış var ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum bilen varsa aydınlatsın beni bu konuda

9 haftalık hamileyim bilmiyorum hamilelik konusunda deneyimli arkadaşalarım bundan sonra olmaz mide bulantısı diyorlar ama yinede kişiden kişiye değişiyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…