Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel bir gebelik geçirirsin.İhtiyaç duyduğunda burdayız kaydirigubbakcemile5

yeşim hemşirem ben girmişim siz çıkmışınız bu arada niye haber vermedine gelirsek acil durumdu ağrıalrım çoğlamıştı.jale hanımla konuştuktan hemen sonra buraya yazdım size haber verdim. ama karşılaşamadık bu arada ben sadece 1 defa ssk dan geldim sanırım siz sadece 6 ya kadar ordasınız ben genelde özelden geliyorum ve 6 dan 7 den sonra geliyorum. acaba o yüzdenmi karşılaşamıyoruz,bu arada slm mı aldınızmı jale hanıma yeşim hemşireme slm söyle dedim buradan tanıştığımızı söyledim o da güldü sizler yokmu sizler dedi söz söylicem dedi.bu arada jimere girdiğim gibi sizi sordum.bu arada doğumuma az kaldı haftaya sezeryana alabilrim dedi jale hanım.ama kilosu çok az bebğimin 2 750 miş36 haftam bitti sencede az değilmi yeşim hemşriem,neyse sonuç itibariyle iğne yapıldı ağrılarımın kesilmesi ve bebeğimin erken gelmemesi için doğumumda 15 gün sonra kısmetse az kaldı yani yanındayız korkular başladı heyecanda tabi

teşekkür ederim yeşim hemşirem uzun yolculuğumuzda siz ve arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ediyorum iiyi günler herkese

İyi kilosu yinede üzme kendini doğunca biz bakarız ona Allahın izni ile.Anne sütü çok yararlı biliyorsun.Seninde mutluluğuna ortak olmak çok güzel olacak :teytey:

İyi kilosu yinede üzme kendini doğunca biz bakarız ona Allahın izni ile.Anne sütü çok yararlı biliyorsun.Seninde mutluluğuna ortak olmak çok güzel olacak :teytey:

çok sağolasın moral verdin, hemen herkez kıyaslamaya başladı bile benimle beraber olan akrabam var 36 haftada ve 3 kiloymuş bebeği senin niye az demeye başladılar bile ama dedğin gibi biz iyi bakarız inşallah :sm_cool:

yeşim hemşerem jale hanım bana glukofen verdi günde 2 tane alıyorum insülin direnci içinmiş yumurtalıklara fayda saglıyomuş bunla hamile kalan bile oldu dedi ayrıca tahlillerimin birazı yapıldı ama sonuçlarını haftaya alıcam canım inş bi sorun çıkmaz

Glukofen iyi bir ilaçtır tabi hekim tarafından doğru hastaya verilince yani kendi kafasına göre şimdi herkes içmesin bence sanada yaralı olur.İnşallah gebe kalırsın canım benim emeklerin boşa çıkmaz umarım:Saruboceq:

öncelikle teşekkürler hanımlarrr. kaderim ne üzülüyon be canım bak benim tospa 2710 gr doğdu. ama maşallah daha 4. günümüz kafa havada geziyo :)) bu gün ilk kontrolümüzede gittik doktor amcamız çok iyi olduğumuzu söyledi.bu arada evet kızlar kesinlikle korkunuz olmasın jale hanım bizi o durumdan kurtardı onca şeyi atlattırdı ya ben artık kim ne derse desin inanmıyorum.
unutmadan yeşim hemşirem cimcime Atatuğun başından ayrılamıyo dün gece telde konuştuk iyilermiş maşallah :)

antikacım maşallah oğluşun çok şeker canım sağlıklı uzun ömrü olsun

atatuğa da sağlıklı bi ömür diliyorum

öykü 3 aylık oldu ben hala başından ayrılamıyoru uyuyunca özlüyorum onu gidip gidip bakıyorum
evlatlar çok tatlı oluyo hiçbişeye benzemiyo
allahım herkeze nasip etsin

bu arada geçen yeşim hemşireyle tanıştık ben daha önce birkaç kez gördüm ama emin olamamıştım o olduğundan...

tanıştığımıza çok memnun oldum yeşim hemşire çok tatlısın maşallah canım

BURDAYIMMMM kaybolmadım korkmayın kızlar bizim baba biraz gıcık çıktı onun için giremiyorum kablosuz modem diye pc yi açtırmıyor bize şimdi uyuyor neyse :)))))))) bize iyi dilekler gönderen ve dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim iyi ki varsınız...evet beyaz melekcim evlat o kadar tatlıymış ki başından ayrılmak istemiyor insan doğum hikayende çok güzel Allah bıcırığı sana bağışlasın.....inanin ki 5 dakikalık vaktim bile yok sürekli nefes takibindeyim 4 saatlik uykuyla dolaşıyorum ama yanlış anlamayın asla şikayetçi değilim....çok içten dua ediyorum hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..biz şimdi çok iyiyiz şükür ama o travmayı henüz atlatamadım..bir de gelen giden bitmiyor( en kısa zamanda bende yazıcam doğum hikayemi sizlere kızlar...ANTıKACIM yerim ben o keltoşu maşalllah benim paşa oğluma :))))))) yeşim hemşirem atatuğum seni çok özledi........

Ayyy yapma ya canım benim sen onu getir bakayım bana bir ısırayım sonra ben onu. Cimcime çok uzaklaşma özlüyoruz seni di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…