- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
öncelikle hayırlı geceler arkadaşlar bende yeni geldim aranıza jale hanımın hastasıyım şuan 2 aylık hamileyim çok güzel bir hastane ve jale hanım süper bir doktor şimdiden sonra sık sık görüşürüz inşallah buarada normal doğum yapan arkadaşlar yokmu aranızda?...
yeşim hemşirem ben girmişim siz çıkmışınız bu arada niye haber vermedine gelirsek acil durumdu ağrıalrım çoğlamıştı.jale hanımla konuştuktan hemen sonra buraya yazdım size haber verdim. ama karşılaşamadık bu arada ben sadece 1 defa ssk dan geldim sanırım siz sadece 6 ya kadar ordasınız ben genelde özelden geliyorum ve 6 dan 7 den sonra geliyorum. acaba o yüzdenmi karşılaşamıyoruz,bu arada slm mı aldınızmı jale hanıma yeşim hemşireme slm söyle dedim buradan tanıştığımızı söyledim o da güldü sizler yokmu sizler dedi söz söylicem dedi.bu arada jimere girdiğim gibi sizi sordum.bu arada doğumuma az kaldı haftaya sezeryana alabilrim dedi jale hanım.ama kilosu çok az bebğimin 2 750 miş36 haftam bitti sencede az değilmi yeşim hemşriem,neyse sonuç itibariyle iğne yapıldı ağrılarımın kesilmesi ve bebeğimin erken gelmemesi için doğumumda 15 gün sonra kısmetse az kaldı yani yanındayız korkular başladı heyecanda tabi
İyi kilosu yinede üzme kendini doğunca biz bakarız ona Allahın izni ile.Anne sütü çok yararlı biliyorsun.Seninde mutluluğuna ortak olmak çok güzel olacak :teytey:
sen kaç kilo aldın?
yeşim hemşerem jale hanım bana glukofen verdi günde 2 tane alıyorum insülin direnci içinmiş yumurtalıklara fayda saglıyomuş bunla hamile kalan bile oldu dedi ayrıca tahlillerimin birazı yapıldı ama sonuçlarını haftaya alıcam canım inş bi sorun çıkmaz
yeşim hemşirem bana sorduysan toplam 14 kilo aldım ben
14 kilo iyi fena değil kaç kilo ile hamile kaldın onu biliyor musun çok soru sordum ama :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?