Anlaştık canım benim sende bu hamileliğinde çok azaplar çektin bu bebek inşallah şansını bahtını talihini yanında getirir annesi sana hayırlı bir evlat olsun yeter devrimim seni bekliyoruzzz :Saruboceq:
evet arkadaşlar evime geldim.atatuğum meleğinin yanında kaldı((( öncelikle herkese çok ama çok teşekkürler ama 3 teşekkür özel...öncelik jale hnma o olmasaydı eğer benim oğluşum belki de yaşamıyor olacaktı Allah korusun ( DOĞRU SEÇİM YAPIP JALE HNMI SEÇTİĞİM İÇİM ÇOK ŞANSLIYIZ :)) sonra antikacım o halinle de olsa onca sıkıntının ertesi günü gene uğrayıp bana tesselli verdiğin için sen benim kk kardeşim oldun çok moral verdin bana TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM daha söylenecek çok söz var senin için ama sonra :))...sonra yeşim hemşireme O BENİM PAŞAMIN MELEĞİ...doğum hikayemi anlatıcam sizlere.yeşimcim kucağında getirmedi ama bana onun fotoğraflarıyla hayatımda unutamıyacağım bir duyguyu tattırdı.onun sayesinde görebildim oğluşumu...oğluşumun yanına gidip benim için elini tuttu bende içim buruk ama gözüm arkada kalmadan geldim evime...yeşim hemşirem sen bizim için unutulmazsınız demişsin SEN BENİM VE OĞLUM İÇİN off ne desem bilemiyorum inan !!!!!! oğlumla aramızdaki bağsın anne bebek arasına girmek çok zordur ama senin bizim aramızda koskaca bir yerin var sana teşekkür bile az kalır...neyse bebişmi alıp eve getirince biraz moralimi düzeltince yine yazıcam sizlere herkesi çok çok öptüm :))))))))))
benim kadar problem bir gebe daha yoktur herhalde. halen ağrı sancı hissetmiyorum. dünde demiştim nişanımız geldi diye. ama bu sabah garip bişey oldu ayılmak için duşa girdiğimde bir bacağıma deyen ve yıkamakla kopmayan bir parçayla karşılaştım tabi yine hemen sarıldım telefona uyanmış dinç bir sesle ismimi söyleyince jale hanım geliyormu sancılar sıklaştımı dedi. hayır böle bir durum var dedim korkmuş bir sesle tamam 20 dakkaya ordayım dedi. teli kapattım bunları yazıyorum çünkü eşim işte onu aradım gelmesini bekliyorum daha doğrusu beklemeye çalışıyorum şu an sakinleşmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?