Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

yeşim hemşirem komik olacak belki ama doğumdan sonra jale hanım kaç kez anneyi ziyaret ediyor.sonuçta hastasıyız sizden duymak istedim bu konuda burada bazı arkadaşların şikayetlerini okudum.2 kez geldi oda hemen bebeğe bakıp gitti şeklinde, bizler mi çok ilgi istiyoruz bilmiyorum jale hanım benim 3 dr. bu hamileliğimde pembe maviden geldim buraya ve mennun kaldım tabi sizde hak veririsinizki insan her zaman iyisini istiyor.jale hanımdan memnunum fakat bu konuyu aydınlatırsanız çok sevinirim ve sizler ne sıklıkla geliyorsunuz.doğumuma daha var tabi ama hem buradakiler bilgilenmiş olur hem benim gibi öğrenmek isteyenler.şimdiden teşekkürler.

Anlaştık canım benim sende bu hamileliğinde çok azaplar çektin bu bebek inşallah şansını bahtını talihini yanında getirir annesi sana hayırlı bir evlat olsun yeter devrimim seni bekliyoruzzz :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: tüm meleklerimiz kondukları yuvalara şans mutluluk getirir.:Saruboceq: inş. hepsi hem ana babalarına hem vatanımıza hemde dinimize hayırlı olurlar.:CüvCüv:

evet arkadaşlar evime geldim.atatuğum meleğinin yanında kaldı ((( öncelikle herkese çok ama çok teşekkürler ama 3 teşekkür özel...öncelik jale hnma o olmasaydı eğer benim oğluşum belki de yaşamıyor olacaktı Allah korusun ( DOĞRU SEÇıM YAPIP JALE HNMI SEÇTıĞıM ıÇıM ÇOK ŞANSLIYIZ :)) sonra antikacım o halinle de olsa onca sıkıntının ertesi günü gene uğrayıp bana tesselli verdiğin için sen benim kk kardeşim oldun çok moral verdin bana TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM daha söylenecek çok söz var senin için ama sonra :))...sonra yeşim hemşireme O BENıM PAŞAMIN MELEĞı...doğum hikayemi anlatıcam sizlere.yeşimcim kucağında getirmedi ama bana onun fotoğraflarıyla hayatımda unutamıyacağım bir duyguyu tattırdı.onun sayesinde görebildim oğluşumu...oğluşumun yanına gidip benim için elini tuttu bende içim buruk ama gözüm arkada kalmadan geldim evime...yeşim hemşirem sen bizim için unutulmazsınız demişsin SEN BENıM VE OĞLUM ıÇıN off ne desem bilemiyorum inan !!!!!! oğlumla aramızdaki bağsın anne bebek arasına girmek çok zordur ama senin bizim aramızda koskaca bir yerin var sana teşekkür bile az kalır...neyse bebişmi alıp eve getirince biraz moralimi düzeltince yine yazıcam sizlere herkesi çok çok öptüm :))))))))))

Cimcime Allah sana ve bebişine uzun ömürler versin.Allah'ım bekleyen ve isteyen herkese nasip etsin.(önce olmayanlara sonra da bizlere)

opuyorumnanaktan
Bugün paşamızı gidip senin için öpeceğim merak etme annesi.Senin paşan benimde paşam.

cimcime allah bebeğini analı babalı büyütsün inşallah, inşallah kısa zamanda evine gelir bebişin.bu arada evet doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz,sana ve oğluna uzun ömürler diliyorumyerimseniben

allah dogum yapan arkadaşlarımızın bebeklerini ana ve babalarına bagışlasın saglık sıhat versin hamile olanlarada saglıkla kucaklarına almayı nasib etsin inş öpüyorum sizleri canım arkadaşlarım

sıra bizdeeeeeeeeee :dance: canım cimcimem merak etme annesi azcık kaldı gelcek oğluşun kollarına a.s
yeşim hemşirem kusura bakma yaaa kafam hiç yerinde değil saf gibiydim sabah hoş hala öleyim şaşkın ördek yavrusu gibi geziniyom ya :uhm:
önce gece geldik aslında nst ye göre bişey yoktu ama ben nefes alamıyodum çıldırcak gibiydim.acilde açılma başlamış sabah tekrar gelin dediler. sabahta yolda bi titreme geldi zaten zor soluyodum oda gitti.kaydirigubbakcemile3 jale hanım sezeryanda birazdan çıkar dediler tamam dedim ama bu arada yüzüm değişmiş zangır zangır titriyom baktılar olmucak acile aldılar gülin hanım geldi nolduğunu anlamaya çalışıyo. oksijene bağlayan bağlayan dedi telaşla.bi taraftanda nst yi baladılar herif tepemde geliyo 50-60-70 vs. sayıyo emine hemşirem geldi hayırdır diyo sancılar başlamış dedi. diyorum yok ben bişey hissetmiyom o gene benim çatlıcam sanki dediğim sancıymış :uhm: o ara jale hanım çıkmış operasyondan geldi. istersen hemen sezeryana alim dedi olmaz dedim başladı gülmeye. tamam o zaman epiduralle gelir dedi gene olmaz dedim başladı gülmeye eşime bakıyo oda ben karışmam der gibi bakınıyo :sm_confused: yani böle garip bişeyler sonrası zaten içeri girerken geldin biliyosun. açılmamız 2 cm. miş şu anda yani o anda burda tutmayalım git gezin gezin sıkışınca gelirsin gene dedi jale hanım kaydirigubbakcemile3 bu arada ağrı kesici bişey vurdurayımmı dedi dedim iyide benim ağrım sızım yokki nasıl yani yokmu dedi. iyi madem hadi git biraz dinlen dedi her an gelebelir gücünü topla bari dedi. çıktık eve geldim bi duş alim dedim aaa bide ne görim işaretimizde geldi. delikafadulden delikafadulden delikafadulden biraz uyudum ondan sonra bi rahatlama geldi şimdide azcık gezmeye gidiyom hem hava alim hem yürüyelimde hızlansız açılmamız demi :dance:
ay ne çok konuştum neyse ya bu gece yada yarın en geç öbür gün geliyom kaydirigubbakcemile3:dance: ama garip bişey diyimmi kasılmalar gelip gidiyo da ben hiç bişey hisetmiyom hala kaydirigubbakcemile3 sadece gülüp duruyom bu kez yedim galiba iyice kaydirigubbakcemile3

Kıız çok gezinme valla şimdide sokaklarda doğuracaksın diye korkutma beni.Kasılmalarını takip et diyeceğim onuda duyamıyorsun.Ağrıların şimdi düzensizdir.Ama iyice düzenli düzenli ağrı hissettiğinde ve ağrıların arasındaki süre kısaldığında doğum yaklaşıyor demektir.Çok gezinme ya gel hastaneye gez hastanenin her yerini bari hastane koridorunda doğur kaydirigubbakcemile3 bak devrimimi alırsam vermem haaa ona göre duş alman iyi olmuş sevindim.Rahatlamışsındır.Panik yapma sakın doğum olunca ne olur diye kaygılanma rahat ol.Bebeğini kucağına aldığın zamanı hayal et...Yanındayım

:roflol::roflol::roflol: jale hanımda öle dedi zaten iyice sıkıştınmı gel söz yatırmıcam burda gezin gözümün önünde ol bari dedi.kaydirigubbakcemile3 yok yaaa panik deil garip bi şey bu anlamadım :uhm:

şimdi şimdi aklım başıma geliyo dedim ya şaşkın ördek yavrusu gibiyim diye. anca ayıldım.panik değil benimki hala inanamıyorum hala herşey rüya gibi geliyo, hala gerçekten ordamı deyip duruyorum. zaman durmuş gibi sanki evli bile deilim.içimde tutamıycam sizlerle bir şeyi paylaşmak istiyorum bu şekilde neden hastahanede duramadığımıda anlayacak yeşim hemşirem.
yaklaşık on yıl oldu sanırım ağır bir psikoloik rahatsızlık atlattım. tedavilerimin tam olarak bitmesi ise 1.5 yıl öncesine dayanıyor.ilk tedaviye başladığımız yıllarda kısa bir süre bir psikiyatri kliniğinde yattım. kabus gibi günler geçirdim orda camları olmayan adam gibi aydınlatılmayan bir oda ve kimsenin uğramadığı sadece çığlıkların duyulduğu koridorlar.hele o pis bileklerini boğan kayışlar. neyse daha fazla anlatamıcam. ama ne demek istediğimi anlamışsındır işte bu yüzden hastahane odalarında duramıyorum.jale hanımda bunları bildiği için beni mümkün olduğunca ordan uzak tutmaya çalışıyor.
birde üzerine kaybettiğim bebeklerim o sandalyeden kalktığım anda herşey biticek ve ilerisi olmayacak gibime geliyor. bu kadar normal doğumda ve epidural istemememde ısrarcı olmamda bu yüzden. her anı her saniyeyi yaşamak istiyorum oğlumun gelişini hissetmek istiyorum inanabilmek istiyorum.senağlama senağlama senağlama belkide bu yüzden doğum beni korkutmuyor çünkü sonunda nihayet bu kez boş kollarla çıkmıycam o kapıdan. belki bi daha ki yaşar demiycem.
şu an sadece büyük bir heyecan içimde aklıma geldikçe artık geliyor dedikçe kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyo.bu kadarcık şeyi bile yazarken kaç kere kalkıp gezindiğimi tahmin bile edemezsiniz.aklımda tek bişey var nasıl bu süreci hızlandırabilirim.sancıymış acıymış kesiymiş hiç bişey umrumda deil tek istediğim sağsağlim onu görebilmek.bekide bu yüzden kasılmaları hissetmiyorum yada sancı hissim yok. neyse çok uzattım.
son bi şey daha o hayal hiç gözümün önünden gitmiyorki. saol yeşim hemşirem hele bu gün seni orda karşımda görünce nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum anlatamam biliyoruz yanımızdasın sen bizim beyazlar içindeki meleğimizsin :asigim:

benim kadar problem bir gebe daha yoktur herhalde. halen ağrı sancı hissetmiyorum. dünde demiştim nişanımız geldi diye. ama bu sabah garip bişey oldu ayılmak için duşa girdiğimde bir bacağıma deyen ve yıkamakla kopmayan bir parçayla karşılaştım tabi yine hemen sarıldım telefona uyanmış dinç bir sesle ismimi söyleyince jale hanım geliyormu sancılar sıklaştımı dedi. hayır böle bir durum var dedim korkmuş bir sesle tamam 20 dakkaya ordayım dedi. teli kapattım bunları yazıyorum çünkü eşim işte onu aradım gelmesini bekliyorum daha doğrusu beklemeye çalışıyorum şu an sakinleşmeye çalışıyorum.

hayırlsıı canım senin için dua edicem sağlıkla gelir inşallah bebeğin iyi haberlerini bekliyoruz. yazmayı unutma inşallah herşey yolundadır

yeşim hemşirem benim korkum heyecandan fazla ben 1 buçuk aydır yaklaşık karnımda ve kasıklarımdan ağrı çekiyorum.yürümekte zorluk çekiyorum yani bu hamileliğim ilki gibi değil hep ağrılar var. ve bu yüzdende doğum sancım gelse anlamam gibi geliyor.artık ağrılara alıştım, bugün idrarda kesilme oldu ve acayip panik yaptım yarım saat önce benizim attı inan ilk hamileliğimde böyle olmuştu ozaman ağrım falan yoktu dr. bunlar bunlar olunca gelirsin dediğinde idrar kesilmesinide saymıştı ve ben ogün doğumumu yapmıştım. şimdi acaba doğum yaklaştımı diye panik yapmaya başladım jale hanımda söylemişti ama ben aramadım sence bu normalmi son zamanlarda böyle olması yardım et yeşim hemşirem

hayırlısı inş.antikakım güzel mutlu haberlerini bekliyoruz.dualarım seninle:Saruboceq:

orjinal senin bebek nasıl hamilelik nasıl gidiyor.yorucu bir okadar güzel günler seni bekliyor tadını çıkar.

antikacım iyi haberlerini bekliyorum canım saglıkla gelsin bebegin inş.kıslar bu arada ben hala adet olmadım farlutal biteli bugün 6. gün ilk kez bu kadar gecikiyo farlutal kullandıgım zamanlarda en fzla 5 günde gelirdi ama bu kez gelmedi ayrıca hiç bi adet belirtim yok sadece gögüslerim çok sızlıyo ve çok şiştiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…