Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

merhaba
ben siteye yeni üye oldum ve siteyi tam manası ile çözemedim. ben 3.5 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor sen jale hanımı bebek oluşumu konusunda tedavi edici buluyormusun.Yoksa sence genel hastaları hamile bayanlar mı?
Bir haftadır tedavi olmak için iyi bir doktor arıyorum da
Şimdiden teşekkürler.Bir de birşey isteyebilir miyim özel mesaj atarsan sevinirim çünkü yazıma cevap yazdığını nasıl bulacağımı bilemiyorum.

Kaderim dur panik yapma kızlar hepiniz bütün panikler nasıl bir araya geldiniz siz bakim ama ben hepinize yeterim Kaderim senden birşey isteyeceğim bana gebelik hikayeni baştan sona ya özelden yada burdan bir yazar mısın yanlış bir şey söylemek istemem sana kaydirigubbakcemile5

yeşilpat teşekkür ederim ama çok kararsız kaldım ve bir an önce doktor seçip görüşmeye gitmem gerek

antika senin durumun nasıl geliyormu bebişin bugün jale gideceğini yazmıştın.haberler nasıl iyimi

hoş geldin aramıza ben jale hanımı alanında çok uzman görüyorum benim 3 dr. ve memnunum, tabiki olabilir jimer başlı başına kadın doğum hastanesi ve jimerden daha iyi bir hastane bulacağına ben inanmıyorum.hastanede her şey düşünülmüş. kısırlık ve tüp bebek gebelik öncesi ve sonrası destek modern doğum ünitesi daha bir sürü ve 100 aşkın çalışanıyla birlikte anne adaylarına büyük bir destek bence, jale hanımı tafsiye ediyorum ben kendi adıma inşallah hayırlısı olur vereliniortak

teşekkür ederim kararsızlık çok kötü
aklımda 5 doktor ismi var iken şimdi 6 oldu

teşekkürler öncelikle yeşim hemşirem,benim 2 hamileliğim ilkinde hiç bir sorun yaşamadan doğumumu yaptım.9 sene aradan sonra yine hamileyim ve bu hamileliğim başladığım andan itibaren sorunlu ilk 3 ayda kanamam oldu neyse bunu atlattık progestanla sonra sında ağrılar hiç bitmedi kasık ve karın ağrısı,6 aydan sonra erken doğum riski yaşadım. bebeği aşırı aşağıda hissediyordum. 7 ayda iğne yapıldı erken doğum olmaması için 15 gün sonra tekrar bir iğne yapıldı ve biraz ağrılarım azalmıştı en son geçen cuma jale hanımdaydım ve iğne yaptırmadı belki iyi gördü ama ağrılarım olduğunu söyledim normal dedi. sonrasında salı akşamı bir işaret geldi.jale hanım normal olabbilir ama muakkak haber ver dedi ve bugün idrarda kesilme oldu acayip panikledim.çünki oğlumda öyle oldu ve o gün doğum oldu sanırım o yüzden panikledim bu arada 36 haftaya geldim doğum olarak jale hanım 6 kasım dedi, normal doğumdu oğlumda, buda öyle olacak inşallah tabi epidural istiyorum hayılrısyla. ağrılara gelince 3 katta oturuyorum çıkana kadar ağrıdan mahvoluyorum durum bu yeşim hemşirem birazda korkuyorum 2 de olsa doğum insan korkuyor ve çok panikli biriyim:bbo:

Hiç telaş yapma canım doğum ağrıları normal ağrıdan çok farklıdır inan bana antika kasılmalarını azcık açıklığı varken hissetmiyordu ama şu an ağrılar onu sıkıştırmaya başladı.O da hissetmiyorum dedi başta ama inan şu an çok güzel hissediyor.Telaşlanma doğum çantan her ihtimale karşı kapının yanında dursun.Birde ikinci doğumlar çok daha kısa sürüyor ve daha rahat oluyor.Hiiiiiiç sıkıntıya girme baktın endişelenecek bir durum gelişti hemeeen hekimini ara danış aklına seni sıkıntıya sokacak şeyler getirme bu daha güzel bir doğum olacak...

orjinal senin bebek nasıl hamilelik nasıl gidiyor.yorucu bir okadar güzel günler seni bekliyor tadını çıkar.

kadercim bebek iyi çok şükür hamilelikte iyi gidiyor henüz bulantım falan yok 6 haftadan sonra başlıyo diyolar ama bilmiyorum hayırlısı inş.16 ekimi bekliyorum kalp atışlarını duymak için çooook heyecanlıyım cook merak ediyorum:CüvCüv:sen nslsın ?senin ne güzel az kaldı kavuşacaksın bebeğine inş. sağlıkla alırsın kucağına:ecrin_bebek:

inşallah dediğin gibi olur. bu arada ayaklarım acayip şişti cuma randevum var ama sorun olursa acilden gelicem bu arada teşekkür beni rahatlattın etrafımda böyle insanların olacağını bilmek çok güzel hastaneye gelmeden daha benimle ilgilendin hastanede olsam acaba ne yaparsın çok sağol, bu arada özeli bulamadım o yüzden buradan yazdım çokta önemli değil zaten, ilgin için sağol, bundan sonra yandın benim şikayetlerim bitmez klava:inşallah seni sorularımla bıktırmam.:1hug:

iyi dileklerin için sağol canım inşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bu arada benim randevumda 16 ekim :sm_cool:

bu arada yeşim hemşirem antika doğumda sanırım yada bebeğini aldı kucağına allah yardımcısı olsun yanlış bişey yazmayım doğumda olduğunu anladım allah yardımcısı olsun o cesaretli bir anne benim gibi korkak değilşakkıdı ben şimdiye kadar olsa sezeryanla doğumumu yapmıştım. doğum hikayesini merak ediyorum.

Antika kel bebejkleri severmiş kel bir bebeği oldu zemuszemus

antikacım gözün aydın allah analı babalı büyütsün, allah nazardan korusun bebğini doğum hikayeni merak ediyorum

amtikacım Allah analı babalı büyütsün çok tebrik ederim opuyorumnanaktan bende kel bebekleri severim :ecrin_bebek:

Kaderim özelden bana adını yazsana olurda karşılaşırsak biliyim seni opuyorumnanaktan

yeşimpat diye gönderemiyorum yeşilimde sizemi ait yeşim hemşirem izin verilenlerde yeşilim var pek anlamadım ama olmadı. yeni üye olduğum için olsa gerek klava:hakediyorum.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…