yeşim hemşirem benim korkum heyecandan fazla ben 1 buçuk aydır yaklaşık karnımda ve kasıklarımdan ağrı çekiyorum.yürümekte zorluk çekiyorum yani bu hamileliğim ilki gibi değil hep ağrılar var. ve bu yüzdende doğum sancım gelse anlamam gibi geliyor.artık ağrılara alıştım, bugün idrarda kesilme oldu ve acayip panik yaptım yarım saat önce benizim attı inan ilk hamileliğimde böyle olmuştu ozaman ağrım falan yoktu dr. bunlar bunlar olunca gelirsin dediğinde idrar kesilmesinide saymıştı ve ben ogün doğumumu yapmıştım. şimdi acaba doğum yaklaştımı diye panik yapmaya başladım jale hanımda söylemişti ama ben aramadım sence bu normalmi son zamanlarda böyle olması yardım et yeşim hemşirem
antika senin durumun nasıl geliyormu bebişin bugün jale gideceğini yazmıştın.haberler nasıl iyimi
merhaba
ben siteye yeni üye oldum ve siteyi tam manası ile çözemedim. ben 3.5 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor sen jale hanımı bebek oluşumu konusunda tedavi edici buluyormusun.Yoksa sence genel hastaları hamile bayanlar mı?
Bir haftadır tedavi olmak için iyi bir doktor arıyorum da
Şimdiden teşekkürler.Bir de birşey isteyebilir miyim özel mesaj atarsan sevinirim çünkü yazıma cevap yazdığını nasıl bulacağımı bilemiyorum.
hoş geldin aramıza ben jale hanımı alanında çok uzman görüyorum benim 3 dr. ve memnunum, tabiki olabilir jimer başlı başına kadın doğum hastanesi ve jimerden daha iyi bir hastane bulacağına ben inanmıyorum.hastanede her şey düşünülmüş. kısırlık ve tüp bebek gebelik öncesi ve sonrası destek modern doğum ünitesi daha bir sürü ve 100 aşkın çalışanıyla birlikte anne adaylarına büyük bir destek bence, jale hanımı tafsiye ediyorum ben kendi adıma inşallah hayırlısı olur vereliniortak
Kaderim dur panik yapma kızlar hepiniz bütün panikler nasıl bir araya geldiniz siz bakim ama ben hepinize yeterim Kaderim senden birşey isteyeceğim bana gebelik hikayeni baştan sona ya özelden yada burdan bir yazar mısın yanlış bir şey söylemek istemem sana kaydirigubbakcemile5
orjinal senin bebek nasıl hamilelik nasıl gidiyor.yorucu bir okadar güzel günler seni bekliyor tadını çıkar.
kadercim bebek iyi çok şükür hamilelikte iyi gidiyor henüz bulantım falan yok 6 haftadan sonra başlıyo diyolar ama bilmiyorum hayırlısı inş.16 ekimi bekliyorum kalp atışlarını duymak için çooook heyecanlıyım cook merak ediyorum:CüvCüv:sen nslsın ?senin ne güzel az kaldı kavuşacaksın bebeğine inş. sağlıkla alırsın kucağına:ecrin_bebek:
bu arada yeşim hemşirem antika doğumda sanırım yada bebeğini aldı kucağına allah yardımcısı olsun yanlış bişey yazmayım doğumda olduğunu anladım allah yardımcısı olsun o cesaretli bir anne benim gibi korkak değilşakkıdı ben şimdiye kadar olsa sezeryanla doğumumu yapmıştım. doğum hikayesini merak ediyorum.
kıslar galiba adet oluyorum kahverengi gelmeye başladı ayy inş olurum yaa arkasıda gelir inş
iyi dileklerin için sağol canım inşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bu arada benim randevumda 16 ekim :sm_cool:
antikacım gözün aydın allah analı babalı büyütsün, allah nazardan korusun bebğinidoğum hikayeni merak ediyorum
Kaderim özelden bana adını yazsana olurda karşılaşırsak biliyim seni opuyorumnanaktan
ay ne güzel aynı gün randevumuz var belki karşılaşırızŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?