Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kaderim canım çok geçmiş olsun...
kızlar benim nacizane fikrim buluşmayı haftaya cumartesi yapmak tabi siz bilirsiniz yine de...
bu hafta leadangel yok gelirmi belli değil,cimcime görünmüyor ..hava çok feci karlı bizim buralar çok kötü...
haftaya daha rahat olur gibi geldi bana ama bu hafta derseniz gene gelmeye çalışırım..
hem yiğit te biraz daha iğleşmiş olur ne dersiniz

sağol melekçiğim şimdi biraz daha iyi
buluşma için bu cumartesi dedik evet ama, yinede sizler karar verin benim için farketmez, tabi ledangel de olsa daha iyi olur cimcime yok ama antika ben söylerim demişti,melekçim benim için zor diyorsan gelemeyebilirm diyorsan burada ortak karar alınsın siz nasıl derseniz öyle olsun o halde herkez fikrini söylesin bende ona göre işimi ayarlarım, bu cumartesimi haftayamı yazın kızlarr :lepi:

kızlar günaydın hepinizeeeeeeeeeeŞeniz
yeşimcim canım hakkında hayırlısı olsun işallah :Saruboceq:
kadercim ben dün yanlış okumuşum demekki eşin rahatsız zannettim ama minik yiğit ardam rahatsızmış yaa çok geçmiş olsun canım benim işallah tez zamanda atlatırısnız canım
kadercim melek doğru söylüyo bencede önümüzdeki hafta olursa daha iyi olur hem o zaman benimde izin almam fazala zor olmaz hem yiğit de daha kendini toparlamış olur canım ama tabi yine de sen bilrisin hayatımmma.s

sağol karamukçum ardam yazdımda ondan adam anlamışındır önemli değil.
vallah kızlar top sizde siz ne zaman derseniz ben ozaman müsaitim yanlız bir an önce yazarsanız iyi olur,
yiğitardam iyi maşallah nerdeyse hırlıtı gitti gibi buharın faydasını gördüm, yani oğlum iyi teyzeleri sizleri bekliyorrgamyoncuiremsu

Yeşimcim hakkında hayırlısı olsun önemli olan senin bulunduğun yerden memnun olman hala daha bizimle olman çok güzel Şeniz

ayy canım benim yaa, aşk olsun antika ben söylerim dedi vallah söylemdiyse o antikaya benalsanaalsanasmile işte böylee o yüzden gerek görmedimm yoksa niye göndermeyimm cimcimeciğimm

dekipman teselli vermeyi hiç beceremem tatlım Allah sabır versin diyeyim sadece inan çok çok üzüldüm ama bu topikten seninde güzel haberlerini okuyacağız hatta doğum hikayeni bile :çok üzgünüm: Allahım bu öykü bana zorla ikinciyi yaptıracak korkarım faceden sıkı takipçisiyim melekcim bu veledin :roflol:

birde kızlar yazmıştım buraya kafam çok dağınık bak hatırlatın kendinizi diye dün kötü bir gündü o bakımdan şimdi dekinmanı gördüm yolluyorum adresii başka kim kaldııı

bak kaderim sıpayı an sopayı yanına koy nasıl çıktı piyasaya benim tombul şekerim cimcimem kaydirigubbakcemile3 gezmek deyin hatun ot gibi bitiveriyo orda kaydirigubbakcemile3 az evde otur kız :hulya: ıhh böle yap işte :)
tutkulu canım hissetsende söleme eşin acık tırmalasın ee babab olmak öle kolay deil.ve benden tavsiye yapabildiğin kadar naz yap çektir hakediyo bu herif milleti.
Yeşim nereye geçtin şimdi çatlatma bizi de deyiver bak şimdi ayrılcam ortadan.ama senin için hayırlısı olmuş boşver.
evet hanımlar bana ne derseniz uyar onun için kararı sizlere bıraktım.

canım çok teşekkür ederim atlatmaya çalışıyorum inşalllah en kısa zamanda. Yanımda olduğun için sağol güzel dileklerde bulunmuşsun inşalllh biraz aradan sonra benimde bir hikayem olura.s

ayy kızlarr bence artık karar verin yoksa alsanaalsanasmile ne zaman geliyorsunuz bacılarr antika sen bu konuya el at vallah gelip gelip okuyorum bu haftamı haftayamı diyee hadi kızlarr yazın antika yeşim bu cumartesi müsait diye anladım doğrumu sen görüştünmü onunla

aaaa bi de bana tombul diyooooooooo alsanaalsanasmile ay valla çok alemdim bu hafta kar topu bil oynadım oğluşumla...kaderim antikamla telefonda konuştuk sürekli amaaaa bana hiç bahsetmedi buluşma işinden bu salfinaz diyeyim...BR BENı MELEK HATIRLAMIŞ küsüm :sinifsinif:size melekcimmmmm nerdesin ???????? aklinialirimsmile

burdayım şekercim unuturmuyum dünürümü ben hiçzemuszemuszemuszemus

kaderim şimdi hem Yeşimle hemde cimcimemle görüştüm bu cumartesi için ikisindende onay geldi. ayrıca Yeşim sabırsızlanıyo bakalım neler oldu anlatırım cumartesi dedi. daha dedikodular var ama cumartesiye
bak bak tombulluğu kabul etmiyo ama bana safinaz diyo öylesin tabe tombul şekerim benim :))) hem hatırlamadı he sorcam ben sana hatırlamayı kızım evde durmuyonki biliyomda huyunu telden ulaşıyom gezenti gacı seni :))

Canım Kaderim teşekkurler adres gondermişin canım banada. Gelmeyı çok ısterım kaçta nasıl olcak.Bide semt olarak neresı.kar var malum arabamla gelebılırmıyım.Olmazsa nasıl gelcem bılmıyorum.Ama hepinizi örmeyi çok isterım kızlarolumunekankayizsmile

antika tamam o halde bu cumartesi buluşma oluyorr :lepi:
hsb..canım ben osmangaziye bağlıyım, dolmuşla gelecek olan arkadşlar hipodrum dolmuşuna binerseniz hanifemurat ilk. öğretim okulunun sokağında ineceğinizi söyleminiz yeterli sonrası adreste var zaten,
canım arabanla geleceksen eğer eski yaolva yolu, yada şöyle söyleyim eski halin alt cad.. aşağı düz iniliyor hanife murat okulunu kime sorsanız bilirler adres verdiğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…