Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

selam kızlarrrrrrrrrrrŞeniz
cimcimem kaçak hoşgeldin nerelerdesin gezentiiiikaydirigubbakcemile3
kaderim canım anladığım kadarıyla bu cumartesi olacak buluşma hadi bakalım işallah gelmeye çalışırımmm:Saruboceq:

Karamukcum ben sana özelden yazamıyorum,mesajlarımın 50'yi geçmesi gerkiyormuş ama evet ben ekledim.

ay canım kusura bakma dedimya çok dalgınım ama sağol hatıralttığın için hemen gönderiyorum adresi gelirsen çok sevinirm

sağolun kızlar ya hepinize çok teşekkür ederim verğiniz bilgiler için biraz daha varmış demek buna sevindim çatlasın biraz daha... sağol antika zaten yeteri kadar naz yapıyorum valla şımartılmak güzel tabii

canım benim çok sağol adresi aldım ama ben birdahaki sefere katılırım hem sizi biraz daha tanıyayım.... herkeze iyi akşamlar

oh oh bu sefer daha çok bebiş olcakdesenize aman bi curcuna gitcez gene sesiçıkamayanlardan içerden tekmeler artık :))) yarın öbür gün randevusu olanlarda bi zahmet iletiverin Jale Hanım'a sizin gezentiler gene toplanıyo diye yakındada ona baskına gitcez zaten :))) sözü var bahçesinde çay içicez. sizi bilmem ama bunu okuyunca beni kovalıcağı kesin :)))
CUMARTESı GÜN VAR GACILAR TOPLAYIN ET YUMACIKLARINI BOHÇALARINIZA :)))

inşalah nazcımm bekliyorumbuyrunnnnnnnnn
LEDANGELLL nerdesin kız buluşuyoruz bu kadarda çok durulmazki anneannede inşallah bugün gelirsinde okursun cebin olsa arayacağım vallah,
antika evet bebişlerin ağlama seslerii cıyak cıyak oh oh ne güzel,allahtan müstakil ev rahat rahat bağırsınlar hiç sorun olmazhihoyyyt
bu arada adresle ilgili anlamadğınız birşey varsa sorabilirsiniz

AHHH melek dünürüm ahhh sende olmasan zemuszemus gezme kokusu aldım geldim hemencecik karamukcum

günaydın tatlışlarrrrrrrrrrr
ben yarın sanırım gelemeyeceğim(((((
eşim işte yine.....
öyküyle bu karda kışta gelmem zor olabilir(((
bide karanlıkta dönüşü var(
zaten yeni iğleşti kuzum...
pazartesi de aşısı var

selam hanım hanımcıklarrrr....
melekcim yan yattı çamura battı yapma kızıyom bak. sen gel biz bırakırız sizi evinize.hem yarın hava açık olcakmış hadi bakalım giydir prensesi sıkı sıkı çık bişeycik olmaz kar havası iyidir.

selam kızlarrrrrrŞeniz
yarın malaseffe benimde gelmem zor gözüküyorr :sinifsinif: izin almam mümkün olmayacakkk:sinifsinif: ay başı olduğu için çok yoğun işler bu aralarr mafoldumben
artık kısmetsee bir dahakii seferee canalrımmma.s

yan çizmeye başladınızalsanaalsanasmile melekçiğim sar öyküyü bir güzel gerçi çokta ısrar edemiyorum öykü hasta dedin diye ama gelmeye çalış canım
kız karamuk ne oldu senin bari küçük bebişin yok hem yakınızda aşk olsunohaoldumsmile

bayanlar ben de gelemiyorum malesef.Geçen sefer haberim olmadı , bu sefer de misafirim gelecek.Kısmet değilmiş inşallah başka zaman tanışırız.Üzgünümmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…