tutkulu sağol canımm amin, bebeğin hareketleri 5.aydan sonra hissedilebilir tabi herkezin farklı olabilir ama 6,,7 aydan sonra net hareketleri hissedilir eşin biraz daha sabredecek baba olmak kolay değillmaz:
buarada,tutkulu özelden adresimi atıcağım canım ev hanımısın sanırım gel ayrıntılara burda gireriz bir sürü tecrübeli anneler olacak en önemlisi yeşim hemşiremiz olacak daha öncede buluştuk sohbetlerimiz güzel oluyor.daha yeni geldim sizleri tanımıyorum falan diye düşünebilirsin ama bence hepimizin derdi sorunu aynı o yüzden bunu hissetmessin bile, ortak noktamız belli
kızlar mesleğinizde muhasebe vs. yazıyor cumartesi çalışmıyorsanız bildirin bana özelden adresimi vereyim
ay canım kusura bakma dedimya çok dalgınım ama sağol hatıralttığın için hemen gönderiyorum adresi gelirsen çok sevinirm[/
Adresi aldım canım sağol.Cumartesi bir arkadaşım gelebilirim dedi,bu akşam kesin haber verecek eğer gelmezse gelirim kısmetse.
Karamukcum ben sana özelden yazamıyorum,mesajlarımın 50'yi geçmesi gerkiyormuş ama evet ben ekledim.
selam kızlarrrrrrrrrrrŞeniz
cimcimem kaçak hoşgeldin nerelerdesin gezentiiiikaydirigubbakcemile3
kaderim canım anladığım kadarıyla bu cumartesi olacak buluşma hadi bakalım işallah gelmeye çalışırımmm:Saruboceq:
millet gezelim mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?