Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Merhabalarrrrr...

Sonunda hamileyimmmmmm :CüvCüv: 8 şubatta Jale Hanım' dan randevu aldım ilk kontorlüme gideceğim.. Çok heyecanlıyım... Çevremde Jale Hanım' ı ve Jimer' i çok iyi anlattılar bu forum sayesinde de kararım netleşti. Bebişimin kalp atışlarını duymak için çok sabırsızlanıyorummmm alkisalkisalkis

valla yan cizmek değil ya aslında çokistiyorum da...
geliş gidiş zor olacak bana öyküyle..
aşıdan önce hasta olursa aşı da yapmaz dr...
bakalım bi yolunu bulmak istiyorum aslında ama

Çok sevindim.Allah olmayan herkese versin inşallah.Çok güzel bir duygu.

:teytey::teytey: hayırlı olsun güzelim ...seni üzmeden gelsin dünyaya:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

canım gelmek istemezmiyim hiç çocuk olsada sorun olmaz benim için dediğin gibi çok yakınız zaten 5 dakkada ordayım ama işten izin alamıyorum çok yoğunum 5 e kadar kalmam gerekiyor yetiştiricem işler var nolursun gönül koyma işallah bidahaki sefere hem bi ara uğrarım acı bir kahveni içmek için Şeniz

canım benim çok sevindimm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

kızlar benim de çok moralim bozuldu şuan yine regl oldum ve bu ayda olmadı mafoldumbenmafoldumben böylece 19. ayımızı da ellerimiz boş olarak geride bıraktıkkkkkkkkkkkkkkkk:sinifsinif::sinifsinif:

kızlar benim de çok moralim bozuldu şuan yine regl oldum ve bu ayda olmadı mafoldumbenmafoldumben böylece 19. ayımızı da ellerimiz boş olarak geride bıraktıkkkkkkkkkkkkkkkk:sinifsinif::sinifsinif:

moral bozmak lmaz: martta bak kesin:Saruboceq::Saruboceq: sakın üzülme senağlamajale hnm ne der kafaya takma olucakkkkkkkkkaydirigubbakcemile5

bu arada ATATUĞ gene çıldırdı uyumuyooooooo şimdi hepinizi arıyacağım ben uyumuyorsam kimse uyumasın kabus görüp uyanın emiaklinialirimsmile

canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:))))) allah olmayanlarada versin....

Arkadaşla bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..... Karamuk kafana takma önümüzdeki ay kesin olacakkkk hep iyi şeyler düşün tamam mıı moralini yüksek tut canım benim.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…