tatlım nerelerdesin sen yaa!mesaj atıyorum cevap yok.
Merhabalarrrrr...
Sonunda hamileyimmmmmm :CüvCüv: 8 şubatta Jale Hanım' dan randevu aldım ilk kontorlüme gideceğim.. Çok heyecanlıyım... Çevremde Jale Hanım' ı ve Jimer' i çok iyi anlattılar bu forum sayesinde de kararım netleşti. Bebişimin kalp atışlarını duymak için çok sabırsızlanıyorummmm alkisalkisalkis
nasip denizciğim ya ama herzaman destekçinizim hiç bir zaman bırakmam sizi
canım msj gelmedi valla ben bursadayım bir yerlerdeyim kendimi arıyorum sizde bulan var mııı???sempatiksalakcinni
Merhabalarrrrr...
Sonunda hamileyimmmmmm :CüvCüv: 8 şubatta Jale Hanım' dan randevu aldım ilk kontorlüme gideceğim.. Çok heyecanlıyım... Çevremde Jale Hanım' ı ve Jimer' i çok iyi anlattılar bu forum sayesinde de kararım netleşti. Bebişimin kalp atışlarını duymak için çok sabırsızlanıyorummmm alkisalkisalkis
yan çizmeye başladınızalsanaalsanasmile melekçiğim sar öyküyü bir güzel gerçi çokta ısrar edemiyorum öykü hasta dedin diye ama gelmeye çalış canım
kız karamuk ne oldu senin bari küçük bebişin yok hem yakınızda aşk olsunohaoldumsmile
Merhabalarrrrr...
kızlar benim de çok moralim bozuldu şuan yine regl oldum ve bu ayda olmadı mafoldumbenmafoldumben böylece 19. ayımızı da ellerimiz boş olarak geride bıraktıkkkkkkkkkkkkkkkk:sinifsinif::sinifsinif:
Merhabalarrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?