yeşim hemşirem mide yanması gerçekten bebeğin saçlı doğucağı anlamınamı geliyor yoksa midemde sorunmu olmaya başladı cidden midem acayip yanıyor yok böyle bişey, aldığım renninin hatti hesabı yok yoksa mideme baktırmam gerekiyormu ihmalde etmek istemiyorum.sizce bu normalmi ilk hamileliğmde de renni kullandım fakat günde 1 yada en fazla 3 tane alıyordum.fakat bu hamileliğimde yatak odasında, çantamda, mutfakta her yerde renniye rastlamak mümkün gece kalkıp kalkıp renni alıyorum baş ucumda sodam,elma falan ama nafilemafoldumben
Kaderim banimde çok fazla mide yanmam oluyordu son ay resmen gün sayıyordum artık doğum yapsamda geçse diye.Bana da hep bebeğin çok saçlı doğacak demişti çevremdekiler.Ben bağtıl şeylere hiç inanmam ki ozaman da inanmamıştım.Gerçekten de hiç saçlı doğmadı.Bence hamilelikten kaynaklanan birşey.
o halde normal demek mide yanması teşekkür canım ilgin için
Son aylarda bebek iyice büyüdüğü için mideni sıkışyırıyor canım.Bu sebeple mide içeriğin yemek borunun olduğu bölgeye temas ettikçe yanma hissi veriyor.Bu ne zaman geçecek dersen yakın zamanda inşallah geçecek bunun için az az ve sık sık yemek yemelisin tamam mı kaydirigubbakcemile5
canım burun akıntısı için sadece okyanus suyu var o bide ballı limon ii geliyor ve ben jale hanıma sormuştum ateş falan olduğundada yanlız parol kullanabiliyormuşuz çok geçmiş olsun
zencefill hıı evet duymuştum ama bu akşam açabildim anca, yani biraz daha iyim bugün ama aklımda olsun terlemekmi nerdeee terleyemedim uzun süre yatamıyorum yatıncada bu sefer midemde aşırı yanma oluyorr, karnımda kasılma oluyorr, göğsümde sıkışma, 1 saatten fazla yatamıyorum offffffff çok dertliyim antika çokk bir derdim bitiyor biri başlıyor ne olacak bilmiyorum, yarında evde tadilat var doğurcam diyede ödüm kopuyor yani hepsi üst üste geliyor :gitme:kaderim canım bir çay kaşığı zencefile çeyrek limon sıkıp içinede bir tatlı kaşığı bal at iyice karıştır onu iç.yanlız dikkat et çok terleyeceksin hemen duş al kolay atarsın gribi. baktın olmadı devam ediyo ara jale hanımı vitamin serumları var onlartan bağlatıcaktır 2 saatte bitiyo hemende ayağa kaldırıyo bende 6. ayımda olmuştum senin anca serumla kalkmıştım ayağa.çok geçmiş olsun.
cimcimem napim kız görsem dokundururmuydum o pis eldivenlerle ona ama ne kavga ettik bi bilsen. dün gene geldiler eve hastahaneden aldığımız kanın alındığına dair kağıt sayesinde kurtulduk.hatta eşimlede konuştuk var bu işte bi bit yeniği ama ne diye göyya sağlık kontrolü doğrusu bize hiç öle gibi gelmiyo sağlık bakanlığımız sağlığımıza o kadar değer verse alınması gereken bir sürü ilacı ödenekten çıkarmaz.neyse sap döner keser döner gün gelir hesap döner öğreniriz elbet.
yeşim hemşirem bu iş böle olmucak kızlar haberiniz olsun ayrı bir topik açıyorum yine bu doktor ve hastahane tavsiyeleri bölümünde adı JİMER VE YEŞİM HEMŞİREMİZ hepimize hayırlı olsun hoş yine hır çıkarcak bazıları gelip ama boşverin artık :)))
hııhhh yeşim hemşirem uğraş dur bakalım şimdi bizimle :)
yeşim hemşirem bende fena halde grip oldum bademcikler felaket şişti öksürük, burun akıntısı, ateşlenme ayy 2 gündür geçmedi dr. verdiği haplarda hiç kesmiyor malum hamilelik var tabi her hapı veremiyorlar.yani iki gündür ıhlamur içiyorum hayatımda bu kadar ıhlamur bal limon içtiğim bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirm inanın şuan bile zor yazıyorum. cevap bekliyorum acilllllll ne yapabilirim başka öneri lütfennnnnn:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?