Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

9 haftalık hamileyim bilmiyorum hamilelik konusunda deneyimli arkadaşalarım bundan sonra olmaz mide bulantısı diyorlar ama yinede kişiden kişiye değişiyormuş... inşallah seninde geçer arkadaşımm.

ayselaycım benim geçmesede artık doğuma az kaldığı için çok kafaya takmıyorum en çok 2 hafta daha çekicem mide yanması ve bulantıyı ama ilk hamileliğimde 2 aydan mide bulantım başlamıştı ve doğum yapana kadar istifra etmiştim feci bişey ve bu yüzdende kilo alamamıştım ilk 4aya kadar 4 kilo vermiştim ama her hamilelik bir olmuyor.bunda ise kilo alımım hemen başladı cinsiyet aynı da olsa hamilelikler çok farklı oluyor.inşallah olmaz seninde bundan sonra, ama olsa bile annelik duygusu insan çok şikayet edemiyor.yani bebek sahibi olmak herşeye değer allah isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın

yeşim hemşirem mide yanması gerçekten bebeğin saçlı doğucağı anlamınamı geliyor yoksa midemde sorunmu olmaya başladı cidden midem acayip yanıyor yok böyle bişey, aldığım renninin hatti hesabı yok yoksa mideme baktırmam gerekiyormu ihmalde etmek istemiyorum.sizce bu normalmi ilk hamileliğmde de renni kullandım fakat günde 1 yada en fazla 3 tane alıyordum.fakat bu hamileliğimde yatak odasında, çantamda, mutfakta her yerde renniye rastlamak mümkün gece kalkıp kalkıp renni alıyorum baş ucumda sodam,elma falan ama nafilemafoldumben

Kaderim banimde çok fazla mide yanmam oluyordu son ay resmen gün sayıyordum artık doğum yapsamda geçse diye.Bana da hep bebeğin çok saçlı doğacak demişti çevremdekiler.Ben bağtıl şeylere hiç inanmam ki ozaman da inanmamıştım.Gerçekten de hiç saçlı doğmadı.Bence hamilelikten kaynaklanan birşey.

o halde normal demek mide yanması teşekkür canım ilgin için

o halde normal demek mide yanması teşekkür canım ilgin için

Son aylarda bebek iyice büyüdüğü için mideni sıkışyırıyor canım.Bu sebeple mide içeriğin yemek borunun olduğu bölgeye temas ettikçe yanma hissi veriyor.Bu ne zaman geçecek dersen yakın zamanda inşallah geçecek bunun için az az ve sık sık yemek yemelisin tamam mı kaydirigubbakcemile5

aslında az az ve sık sık yiyiyorum birde tatlı yediğim zaman özelikle daha fazla oluyor.bende saçlı doğacak benim çocuğum diyordumkaydirigubbakcemile3 demekki ilgisi yok.teşekkür yeşim hemşirem,

antikacım kızıcam ama paşama iyi bak demedim mi ben sana...neyse hadi geçmiş olsun..sana kızıyorum ama benimki de 2 gündür gazdan uyayamıyor ne yapacağımızı şaşırdık sinir oluyorum çok moralim bozukkkkkkkkkkkkk

bozma moralini hemen bu hemen hemen her bebekte oluyor huzursuz olunca veya gaz sancılarında saç kurutma makinasını yada elektrik süpürgesini çalıştır atatuğun yanında birazda olsun sakinleşicek demedi de me :lepi:

yeşim hemşirem bende fena halde grip oldum bademcikler felaket şişti öksürük, burun akıntısı, ateşlenme ayy 2 gündür geçmedi dr. verdiği haplarda hiç kesmiyor malum hamilelik var tabi her hapı veremiyorlar.yani iki gündür ıhlamur içiyorum hayatımda bu kadar ıhlamur bal limon içtiğim bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirm inanın şuan bile zor yazıyorum. cevap bekliyorum acilllllll ne yapabilirim başka öneri lütfennnnnn:gitme:

canım burun akıntısı için sadece okyanus suyu var o bide ballı limon ii geliyor ve ben jale hanıma sormuştum ateş falan olduğundada yanlız parol kullanabiliyormuşuz çok geçmiş olsun

kaderim canım bir çay kaşığı zencefile çeyrek limon sıkıp içinede bir tatlı kaşığı bal at iyice karıştır onu iç.yanlız dikkat et çok terleyeceksin hemen duş al kolay atarsın gribi. baktın olmadı devam ediyo ara jale hanımı vitamin serumları var onlartan bağlatıcaktır 2 saatte bitiyo hemende ayağa kaldırıyo bende 6. ayımda olmuştum senin anca serumla kalkmıştım ayağa.çok geçmiş olsun.
cimcimem napim kız görsem dokundururmuydum o pis eldivenlerle ona ama ne kavga ettik bi bilsen. dün gene geldiler eve hastahaneden aldığımız kanın alındığına dair kağıt sayesinde kurtulduk.hatta eşimlede konuştuk var bu işte bi bit yeniği ama ne diye göyya sağlık kontrolü doğrusu bize hiç öle gibi gelmiyo sağlık bakanlığımız sağlığımıza o kadar değer verse alınması gereken bir sürü ilacı ödenekten çıkarmaz.neyse sap döner keser döner gün gelir hesap döner öğreniriz elbet.

yeşim hemşirem bu iş böle olmucak kızlar haberiniz olsun ayrı bir topik açıyorum yine bu doktor ve hastahane tavsiyeleri bölümünde adı JıMER VE YEŞıM HEMŞıREMıZ hepimize hayırlı olsun hoş yine hır çıkarcak bazıları gelip ama boşverin artık :)))
hııhhh yeşim hemşirem uğraş dur bakalım şimdi bizimle :)

canım burun akıntısı için sadece okyanus suyu var o bide ballı limon ii geliyor ve ben jale hanıma sormuştum ateş falan olduğundada yanlız parol kullanabiliyormuşuz çok geçmiş olsun

evet canım okyanus suyunu kullandım parol desen hiç kesmiyor zinnat diye bir hap verdi dr. o biraz kesiyor evet ama oda uyku yaptı bende neyse sağol canım bugün biraz daha iyimsengözlerimebaksanab

zencefill hıı evet duymuştum ama bu akşam açabildim anca, yani biraz daha iyim bugün ama aklımda olsun terlemekmi nerdeee terleyemedim uzun süre yatamıyorum yatıncada bu sefer midemde aşırı yanma oluyorr, karnımda kasılma oluyorr, göğsümde sıkışma, 1 saatten fazla yatamıyorum offffffff çok dertliyim antika çokk bir derdim bitiyor biri başlıyor ne olacak bilmiyorum, yarında evde tadilat var doğurcam diyede ödüm kopuyor yani hepsi üst üste geliyor :gitme:

Deli olmalsın sen akannehir antika yaktım seni :jeyyar:

Kaderim kusura bakma ben hafta sonu pek giremedim ama kızlar yanlış bir şey söylememiş şimdi nasılsın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…