Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

melekçiğim teşekkürler canım,bu arada aynı resmi 2 defa yollamışım malum acemilik
melekçimm çok gelmek istediğini biliyorum havalar malum o yüzden seni anlıyorum canım,
tabii karamuğuda oda işlerden dolayı gelemedi ve diğerler arkadaşlar umarım başka bir zaman sizlerlede güzel zaman geçiririz,opuyorumnanaktan

Kızlar harika çıkmışsınız ,küçük adamlar da öyle .gelmeyi çok istedim hatta misafirim erken giderse yine gelirim diye düşündüm ama olmadı.Havalar ısınınca dışarıya kahvaltıya gideriz diye düşünüyorum ne dersiniz?

kızlar benim de çok moralim bozuldu şuan yine regl oldum ve bu ayda olmadı mafoldumbenmafoldumben böylece 19. ayımızı da ellerimiz boş olarak geride bıraktıkkkkkkkkkkkkkkkk:sinifsinif::sinifsinif:

üzülme canım olur bak benimde 5 ay oldu ,tek sen değilsin yani.Ben hiç takmıyorum artık bir tane var nasıl olsa Allah onlara ömür versin ne acelimiz var.stres yaptıkça daha da zorlaştırıyoruz durumu.opuyorumnanaktan

harikasınız kızlar dostluğumuz daimm olur inşallah...
evet canım vvalla bütün gün aklım sizdeydi
eşim evde olsa gelirdim kesin de..hep bu vardıyasına denk geldi buşuşmalar...ama evin ablamlara yakın bi gün öyküyü kapar gelirim bi kahveni içmeye canım

naz ve karamuk inşallah bu bebişsiz son ayınızdır bidahaki aya müjdeli haberlerinizle gelirsiniz buraya ama sakın takmayın taktıkça olmuyo...
tecrube sabittir de:)

takmamay karar verdiğim ilk ay hamile kaldım ben çünkü ve çok inandım o ay çok mutlu gezdim eminim bu ay olacak dedim ve kendimi ona inandırdım gerçekten de o ay hamile kaldım ve dileğim gerçek oldu bi kızım olmasını çok dilemiştim

melekçimm beklerim canım her zaman
karamuk canım bencede sakın üzülme çok kızarımaklinialirimsmile herşeyin zamanı var biliyorsun bence de o zamanı bekle ve hayırlısıyla sende, nazda, dekinmanda bize o güzel haberi verirsiniz inşallah

bu arada ledagel canım bugün hep bir umut bekledim seni acaba geldimi mesajı aldımı diye ama sanırım hala gelmedin umarım başka sefere tuğkancığı özledikkopuyorumnanaktan

kızlar harikasınız yaaa...bu veletlerde amma da büyümüş yaw..leadangel pazar sabahı gelicekmiş telde dedi bana ama unutmuşum yazmayamafoldumben

ahhh melekcim benim ki iki gündür çıldırmış durumda sürekli kendini kasıp kasıp ağlıyoraklinialirimsmile akşam doktora götürdüm karnı ağrıyormuş damla vedi bakalım buakşam inş uyur 4 kişi başında nöbetteyiz ama dün gece hiçççç uyumadı lmaznun için tatlım

SORMA MELEKÇıMM CıMCıME GELMEDı ATATUĞÇUK RAHATSIZMIŞŞ,
ıŞıN ıÇıNDE BEBıŞLER OLUNCA AKAN SULAR DURULUYOR, GERÇı KAÇ KıŞıYıZ BAKARIDK ELBET ATATUĞA HEP BERABER,
BENıMKıNıDE HATIRLARSINIZ KIZLAR ANTıKAYA GıTTıĞıMDE NASILDI BENıMKı, AŞININ VERDıĞı AĞRI VE HUYSUZLUK VARDI AMA YıNE ALLAH YARDIM ETTı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…