Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım

teşekkürler canım valla kadeim evde 4 kişiyiz gene yetişemiyoruz çünkü dün geceden beri çığlıklı bir sinir krizi geçiriyoruz...hani geleyim deseydim eşimi ablamları da getirmem gerekirdi karnını kesinlikle elletmiyo...yoksa dün gece antikayla konuştuk kesin geliyodum kaydirigubbakcemile bir daha ki sefere inş....

Allahhhhhhhhhhhhhhh bi bebiş daha geliyo topiğe :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
hayırlı olsun ciğdemcim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ilk ağlayışını duymayı nasip etsin inş.:Saruboceq:
evet kızlar bu gün pek bi sessizdi ortalık kaydirigubbakcemile3 demek iki tane olunca pek yaygara yapamıyolar.
Cimcimem içimden oh olsun demek geliyo ama sana sen uğraşırmısın benim kel kurbağamla deli bu annecim bakma sen ona diye hhııhhh gördünmü gününü. insan nasıl akannehir oluyomuş.şaka bi yana tabi şimdi nasıl oldu sabah telden bile geliyodu sesi canım benim demek derdi karın ağrısıymış.
kızlar gerçekten çok cici bi gün geçirdik eee bi dahaki buluşma kimde :dance: cimcimemle uğraşıydum gezenti diye ben ondan beter oldum üzüm üzüme durumu naniknanik
bu arada kaderim bi ara msn den atıver bana resimleri özelliklede ikisinin otururkenki halini. görüyonuz demi benim koca kafalıyı illaki sırnaşcak birine.alsanaalsanasmile

kızlar şimdi eve girdik baktık olacak gibi değil şöyle bir gezdirelim hava alsın dedik gecenin köründe amaaaa nafile çözümü buldum atatuğu isteyen var mııııııııı???? aklinialirimsmileya antikacım gülme komşuna hesabı oldu...yok yaaaa benim ki bi delirdi tam delirdi.yeşimi öyküyü göremedi sinirini benden çıkarıyormafoldumben sabah teldeki sesi hiç bişey değil sen bi de şimdi görmafoldumben

getir bacım getir ben alışkınım hem benimkinede kanon yapçak arkadaş olur kaydirigubbakcemile3 biliyon ben zaten iyice sempatiksalakcinni oldum benim sıpanın sayesinde.

saol melekcim inş...gönderiyorum antikam aç kapıyı :))

açtım canım bekliyorum.kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana nasıl oldu biraz rahatladımı ilaçtan sonra. sahi cimcimem sen unutkansın bak pazartesi Atatuğun aşısı var 5'li karma 2. dozla rota virüsün 2. dozu kaydirigubbakcemile3

ve sonunda ben geldimmmm
aman aman okuya okuya bitiremedim kuzucuklar hastalanmış çook geçmiş olsun öykü hanım kınalar yakınmış buluşmalar yapılmış ama bu sefer uzak kaldım ama yüksek ihtimal bende gelemzmişim çünkü herşey yolundayken cuma akşamı tuğkan ateşlendi 1 fitil yaptım o gece yaarı uykulu yarı uyanık geçirdik sbh biraz iyiydi 11 gibi yine ateşlendi inlemeye başladı annemlerdeyiz babam kemalpaşada çok ii bir çocuk dr var direk ona gidelim dedi gittik kuzum enfeksiyon kapmış tahlil oldu ve iğne yaptılar kuzuma o gün uyudu bugün iyi şükürler olsun şurup içiyoruz ama şükür emiyor emmiyebilir dedi dr ama iştahı iyi çok şükür vallhi elimi ayağımı kesti bu hastalık benim
yeşim cnm hayırlısı olsun senin için inş. merak ettim bende mail bekliyorum uygun zamanda hepinizi özledim vallhi çok
fotoları göremedim bende görünmüyor ne öykünün fotoları nede bululşma merak ettim çok

yok kız bizim aşımız 10unuda aman ben unutsamda benim ki unutmaz kaydirigubbakcemile3 bugün götürdük dr. şimdi iyi ama siniri halaaaa devam ediyor yani ilgilenince çıt yo kafanı çevir kıyamet kopuyo yerimseniben bizde anlamadık kafamçokkarıştı

hoş geldin leadangel çok çok geçmiş olsun canım aman bana herşey desinler ateş demesinler çoook korkarım ateşten bilmiyorumkismile

hadi geçmiş olsun ikinize o zaman.leadangel iştahının yerinde olmasına sevindim zaten yemekle atlatıcak.cimcimem neden 10'unda kız 4 gün önceden takip etmen lazım deilmi 10'u bizim olduğuna göre 4 gün öncesi 6 sıda sizin.şimdi bağarcak yanlız he kapa çeneni diye :))) aman iyileşmişler ya kuzucuklar önemli olan o.yanlız aynı şekilde ateş dendimi bende çok korkuyorum aman şu seneyi hayırlısıyla bi atlatsakta biraz palazlansalar biraz rahata ercez ama.yok gene biz rahat olamayız aman terledi aman kustu aman etti derken bu topik biz göçene kadar böle devam eder gider.

bu gün fazla katılamayabilirm..
öykünün aşısı var bu gün..ordan öyküyü anneme bırakıp görümcem ameliyat oldu onu ziyarete gideceğiz..

günaydın kızlarrrŞeniz nasılsınızzzzz herkese iyi haftalar diliyorummopuyorumnanaktan
leadangel ve cimcimem bebişlere çok geçmiş olsunnn canlarım benim hemencik iyileşiversinlerrr:Saruboceq:
kızlar buluşma fotoalrını gördüm içim gitti inanki gelemedim yaa ama aklım hep sizdeydiii işallah birdahakii bulışmada yine hep birlikte oluruz. Şeniz

bu gün fazla katılamayabilirm..
öykünün aşısı var bu gün..ordan öyküyü anneme bırakıp görümcem ameliyat oldu onu ziyarete gideceğiz..

günaydın canımŞeniz hadi öykücüğüme şimdiden çok geçmiş olsun işallah sorunsuz geçiririsiniz bugünü kuzucuk rahat olur canımmopuyorumnanaktan

naz ve karamuk inşallah bu bebişsiz son ayınızdır bidahaki aya müjdeli haberlerinizle gelirsiniz buraya ama sakın takmayın taktıkça olmuyo...
tecrube sabittir de:)

Arkadaşla bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..... Karamuk kafana takma önümüzdeki ay kesin olacakkkk hep iyi şeyler düşün tamam mıı moralini yüksek tut canım benim.. opuyorumnanaktan

moral bozmak lmaz: martta bak kesin:Saruboceq::Saruboceq: sakın üzülme senağlamajale hnm ne der kafaya takma olucakkkkkkkkkaydirigubbakcemile5

kızlar çok sağolun iyi dilekeriniz için işallah dediğiniz gibi bu son ayımız olurr bidahaki aya güzel haberleri verirrzi bizlerde sizeee
kadercim fotoalara bayıldımm hele bebeişler maşallah tosun gibi olmuşlar tam ısırmalık vallahii opuyorumnanaktan kızlar sizde harika çıkmışsınızz opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar..
Karamuk hayırlısı olsun vardır herşeyde bir hayır..

Leadengel ve cimcime geçmiş olsun..

Fotolar buluşma topiğinde mi?

günaydın kızlarr, denizcim hayır canım bu topikte
melekçiğim umarım kolay geçer aşınız görümcenede geçmiş olsun canım,
ledangel hoş geldin canım, çok geçmiş olsun ne oluyor bizim bebişlere hepsi ayrı bir hasta
bizimde aşımız bir hafta ertelendi hasta olduğu için, bu topikteki bebişler çöküntüye uğradıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…