çok geçmiş olsun canımahhh melekcim benim ki iki gündür çıldırmış durumda sürekli kendini kasıp kasıp ağlıyoraklinialirimsmile akşam doktora götürdüm karnı ağrıyormuş damla vedi bakalım buakşam inş uyur 4 kişi başında nöbetteyiz ama dün gece hiçççç uyumadılmaz nun için tatlım
çok geçmiş olsun canım
kızlar şimdi eve girdik baktık olacak gibi değil şöyle bir gezdirelim hava alsın dedik gecenin köründe amaaaa nafile çözümü buldum atatuğu isteyen var mııııııııı???? aklinialirimsmileya antikacım gülme komşuna hesabı oldu...yok yaaaa benim ki bi delirdi tam delirdi.yeşimi öyküyü göremedi sinirini benden çıkarıyormafoldumben sabah teldeki sesi hiç bişey değil sen bi de şimdi görmafoldumben
saol melekcim inş...gönderiyorum antikam aç kapıyı :))
açtım canım bekliyorum.kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana nasıl oldu biraz rahatladımı ilaçtan sonra. sahi cimcimem sen unutkansın bak pazartesi Atatuğun aşısı var 5'li karma 2. dozla rota virüsün 2. dozu kaydirigubbakcemile3
bu gün fazla katılamayabilirm..
öykünün aşısı var bu gün..ordan öyküyü anneme bırakıp görümcem ameliyat oldu onu ziyarete gideceğiz..
melekçimm beklerim canım her zaman
karamuk canım bencede sakın üzülme çok kızarımaklinialirimsmile herşeyin zamanı var biliyorsun bence de o zamanı bekle ve hayırlısıyla sende, nazda, dekinmanda bize o güzel haberi verirsiniz inşallah
naz ve karamuk inşallah bu bebişsiz son ayınızdır bidahaki aya müjdeli haberlerinizle gelirsiniz buraya ama sakın takmayın taktıkça olmuyo...
tecrube sabittir de:)
melekçiğim teşekkürler canım,bu arada aynı resmi 2 defa yollamışım malum acemilik
melekçimm çok gelmek istediğini biliyorum havalar malum o yüzden seni anlıyorum canım,
tabii karamuğuda oda işlerden dolayı gelemedi ve diğerler arkadaşlar umarım başka bir zaman sizlerlede güzel zaman geçiririz,opuyorumnanaktan
Arkadaşla bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..... Karamuk kafana takma önümüzdeki ay kesin olacakkkk hep iyi şeyler düşün tamam mıı moralini yüksek tut canım benim.. opuyorumnanaktan
moral bozmaklmaz: martta bak kesin:Saruboceq::Saruboceq: sakın üzülme senağlamajale hnm ne der kafaya takma olucakkkkkkkkkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?