Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Günaydın kızlar..
Karamuk hayırlısı olsun vardır herşeyde bir hayır..

Leadengel ve cimcime geçmiş olsun..

Fotolar buluşma topiğinde mi?

günaydın canım sağolasın hayırlısı artık bakalım biz de öyle diyoruz canımmopuyorumnanaktan

günaydın hayatımm sana da Şeniz iyileşmedi mi daha küçük paşabilmiyorumkismile

canım iyi ama aşı için tam kendini toplaması gerekiyor dedi dr. şuruplara ve buhara devam ediyoruz
büyümüşmü oğluşum görmiyeli teyzesi

Günaydııın kızlar fotolara bayıldım süper çıkmışız yaaa gelmeyenler çatlasın .... kötükedihüso

Yeni gebelikler var sanırım hadi hayırlısı olsun...
Birde aşılananlar bebişlerim geçmiş olsuuunnnn

canım iyi ama aşı için tam kendini toplaması gerekiyor dedi dr. şuruplara ve buhara devam ediyoruz
büyümüşmü oğluşum görmiyeli teyzesi

işallah çabucak iyileşir canımm:Saruboceq:
ayy büyümezmii tosuncuk olmuş maşallahhh küçük sıpakaydirigubbakcemile3 ee artık ele avuca gelmeye başladılarr
benim oğlanda cumaretsi gecesi ateşlendi hafta sonu hastaydık bugün gönderdim okula bakalım arıyacam birazdan nasıl diyeebilmiyorumkismile

Günaydııın kızlar fotolara bayıldım süper çıkmışız yaaa gelmeyenler çatlasın .... kötükedihüso

günaydın canımmopuyorumnanaktan
ay evet süper çıkmışsınız vallahi ama kusura bakma canım atatuğ ve devrimm sizden daha süperrlerrkaydirigubbakcemile3

valla çatladım ya))))
ORDA OLMAYI ÇOK ıSTERDıM
bidaki buluşma bende şimdiden söyliyimmmmmmmmmmmm
o yüzden benim geleleme gibi bi durumum olamaz:))))
cimcime ve leadangel bize çok yakın sayılır
bidaki buluşmayı kararlaştıralım tarihi bendesiniz ona göre:)

günaydın hanımlar
kıs melek benden kaptın ben bana gelsinler dicektim
karamuk sanada geçmiş olsun cnm nazar değdi bizim kuzulara kesin nefesi kuvvetli biri okuyup üflesin topiğe bakim bir kaydirigubbakcemile3
yeşimmm günaydın cağnımm
kaderim maşallah cnm resimleri gördüm büyüdü yavrularımız allahın izniyle vallhi nasılda böcük böcük bakınıyorlar
cimcime geçer inş. cnm ya o şimdi ağrısındandır öfkesi onun hele iyileşsin bişeyi kalmaz inş.
benimkide bugün yine memeye taktı ayyy şöyle keyifle emzireceğim günler olmuycak herhalde

ayy canım benimmm ya valla hiç farketmez yakınız çünkü
kızlar yeterki toplanalım toplancak yer kolay:)

günaydın canımmm Şeniz sağol hayatımm valla o kadar iyiyidi ki keyfi ameliyattan sonra noldu bilmem tontişime cumartesi akşamı birden ateşleniverdibilmiyorumkismile

Tünaydın bayanlar.Aşı olmuş veya olacak bebişlerinize şimdiden geçmiş olsun diyorum.Karamukcum senin oğlun için de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Hepinize iyi haftalar kızlar.

aayy hastalanan bebşlere geçmiş olsun kızlarrr ne güzel toplanmışsınızz yiinneee ...beni davet ettiğin için teşekkür ederim canım gelmeyi çok isterdim sizlerle tanışmayı gribal enfeksiyonum vardı malum siznde bebişler kötü katılamadım ama istiyorum inşallahhhh.......yeşim hemşie ayrılmışsın hayırlısı olsun beşki senin için daha iyi bir kısmet kapısı açılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…