Günaydın kızlar..
Karamuk hayırlısı olsun vardır herşeyde bir hayır..
Leadengel ve cimcime geçmiş olsun..
Fotolar buluşma topiğinde mi?
günaydın kızlarr, denizcim hayır canım bu topikte
melekçiğim umarım kolay geçer aşınız görümcenede geçmiş olsun canım,
ledangel hoş geldin canım, çok geçmiş olsun ne oluyor bizim bebişlere hepsi ayrı bir hasta
bizimde aşımız bir hafta ertelendi hasta olduğu için, bu topikteki bebişler çöküntüye uğradıı
Fotoğraflar çok güzel bayanlar çok güzel küçük adamlar en güzel..
canım iyi ama aşı için tam kendini toplaması gerekiyor dedi dr. şuruplara ve buhara devam ediyoruz
büyümüşmü oğluşum görmiyeli teyzesi
Günaydııın kızlar fotolara bayıldım süper çıkmışız yaaa gelmeyenler çatlasın .... kötükedihüso
karamukçumm senin oğluşada geçmiş olsunn
günaydın hanımlar
kıs melek benden kaptın ben bana gelsinler dicektim
karamuk sanada geçmiş olsun cnm nazar değdi bizim kuzulara kesin nefesi kuvvetli biri okuyup üflesin topiğe bakim bir kaydirigubbakcemile3
yeşimmm günaydın cağnımm
kaderim maşallah cnm resimleri gördüm büyüdü yavrularımız allahın izniyle vallhi nasılda böcük böcük bakınıyorlar
cimcime geçer inş. cnm ya o şimdi ağrısındandır öfkesi onun hele iyileşsin bişeyi kalmaz inş.
benimkide bugün yine memeye taktı ayyy şöyle keyifle emzireceğim günler olmuycak herhalde
günaydın hanımlar
kıs melek benden kaptın ben bana gelsinler dicektim
karamuk sanada geçmiş olsun cnm nazar değdi bizim kuzulara kesin nefesi kuvvetli biri okuyup üflesin topiğe bakim bir kaydirigubbakcemile3
yeşimmm günaydın cağnımm
kaderim maşallah cnm resimleri gördüm büyüdü yavrularımız allahın izniyle vallhi nasılda böcük böcük bakınıyorlar
cimcime geçer inş. cnm ya o şimdi ağrısındandır öfkesi onun hele iyileşsin bişeyi kalmaz inş.
benimkide bugün yine memeye taktı ayyy şöyle keyifle emzireceğim günler olmuycak herhalde
Tünaydın bayanlar.Aşı olmuş veya olacak bebişlerinize şimdiden geçmiş olsun diyorum.Karamukcum senin oğlun için de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Hepinize iyi haftalar kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?