Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

şaka maka kızlar kızım 26 haftalık olduuu aranız geldiğimde 10 haftalık falandımmm.....büyüdükkkkk....hazırlıklar yapıyoruz süreklii..

merhaba hanımlar ,resimler çok güzel şekerler maşalllah kısa zamanda ne kadar çok büyümüşler.gelemediğim için çok üzüldüm o gün jale hanımdaydım ve o kadar çok yoğunluk vardıki anlatamam biraz bekledik ve baktımki saat 3 ü geçti geç oldu diye gelmedim ama bir dahakine inşallah gelip tanışacağım artık sizlerle.herkese iyi günler opuyorumnanaktan

Kız bakarsın bu sefer ben de gelebilirim:))) kısmet:)

merhaba bayanlar ayyy oğluşumu görmeye az kaldı sabırsızlanıyorum çok özledim bebişimi.... çarşamba jale hanımın yanındayım... hoşcakalın

gökkuşak teşekkür ederim canım benim için iyi bir yerdeyim şu anda senin de az zamanın kalmış Allah sağsalim yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım
dekinman bu sefer muayene diye bahanene inanalım bir sonrakinde ceza var ona göre
tutkulu Allah sanada yavruna kavuşmayı nasip etsin canım...

bence de toplanalım ama bu sefer yoklama çekeceğim ona göre gelmeyenlere ceza verelim:)))

Yeşimciğim birdahaki sefere çok önemli bir sebep olmadığı sürece ben de geleceğim.Sana cep numaramı faceden atacağım .Buluşma olacağı zaman ararsın olur mu?Bu hafta internetim açık ama yine kapanabilir.Gerçi evde de var ama oğlan derslerini yapmak istemiyor diye pek açmak istemiyorum, açık görünce hemen yanımda bitiveriyor canım.

selam hanım hanımcıklarrrr.......
ayy anca geliyorum ama çokta kalamıycam işim başımdan aşkın çamaşır makinam bozuldu servisi aradım anca çarşambaya gelicekler sabahtan beri elde yıkayıp duruyorum.tam yıkadı duralamadan durdu heryerinden köpükler fışkırmaya başladı.banyoyumu temizliyim çamaşırlarımı haklıyim evdekileremi laf anlatayım şaşırdım.
yanlız bakıyorumda herkes burda tam kodrayız :))) melekçim şimdiden geçmiş olsun Öykü prensesimize.cimcimemle bizimde aşılar çarşamba günü Cimcime gel beraber bızıklasın dursunlar :)) ayy huysuzlanması falan deilde huyu değişiyo aşıdan sonra o kötü oluyo tam çocuk düzene giriyo hadi aşı herşey tepetakla.ama olsun bunlarda lazım sonuçta. bird unutmazsam bu gidişimde sorucam 4 aylıklar için kaşık mamaları var bakim onay vericekmi doktorumuz ki verirse çok iyi olur bu süt mamayı kaşıkla vermek çok zor oluyo iyice azıtmaya başladı o konuda özelliklede biz yemek yerken ağız bi karış açık oda kaşıkla yicekmiş. alıştıydı akşam yemkleri saatimizi ona göre ayarlıyorum bizimle beraber sofraya alışsın diye bi elimde biberonuyla sıpam bi elimlede kendim yiyodum ama artık oda kaşık istemeye başladı ((
bu arada hanımlar bi dahaki buluşmaya madem her kes niyetlendi kim alıcam diyosa tarihi versin bir kaç hafta sonraya ona göre herkes işini ayarlasın hatta baya kalabalık olucaz biz bi düğün salonu tutalım :)))
ayy ne çok konuştum yine kimsede sus demiyo he.

sağol canım benim allah herkeze bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bende oğluşumla sizler gibi güzel vakit geçirip resimler cekinirim...... hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın herkeze iyi akşamlar...

KIZLARRRR yağmurlu bir bursa sabahından hepinize günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz
ay vallahi canım yataktan klakmak istemedi ne kadar güzel yağıyor ninni gibiimirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

günaydın canım nasılsın paşamız nasıllopuyorumnanaktan

iyiyiz cnm ya buna şükür yani
şimdide surup ishal yaptı kuzumu aradık doktorumuzu bitane suya karıştırılan bişey verdi birde sıvı kaybı olmasın diye aptamil diyet hn25 aldık vallhi şu şurup bitsede kurtulsak iyi şimdilik ama bitene kadar kullan dedi drda bilmiyorum şaşırdım kaldım şurubu bıraksak ishali biticek ama mafoldumben

slm kızlar biz ananedeydik bugün keyfimiz yerine geldi evimize geldik...melekcim yazmamışsın nasıl geçti aşınız offf bizim de yarın...karamukçum gene boğazlar mı geçmişolsun yolmaz:ksa antikam 3 gün önce 5 gün sonra aşıda sorun olmuyo...hem nurcana hem sağlık oc. aynı gün götürmek gerekiyor yaaa arasını bulduk 10u oldu:ecrin_bebek:zemuszemus kızlar hepimizin ufaklıklarına geçmiş olsun YEŞıMCıMMMM özledik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…