Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

selam hanım hanımcıklar......
geçmiş olsun leadangel zor be güzelim hiç bitmiyo dertleri bu kuzucukların.cimcimem doğru sizin o durum vardı. şükür biz kurtulduk o dertten.bu arada huzurunun yerine gelmesinede sevindim iyi bak benim karabiberime. bu arada kızlar dün akşam benim sıpacık ilk defa kahkaha atarak güldü ama ne gülme rahat 5 dakka katılıcak sandım. zaten peynir tenekesi gibi olduğu için hemen kızarıveriyo o koca kafa domates giibi gülcem diye.
yanlız bende bi sorun var sabahtan beri ateşim bi çıkıyo bi iniyo resmen gözlerimin içi yanıyo grip olcam galiba ((

kız antika hemen c vitamini defola bakim..kız dert demişsin benim için çok çok iyi oluyor sağlık oca. doktorumuzu seviyoruz hem her ay 2 ayrı doktordan fikir alıyoruzkaydirigubbakcemile2 ikisi de ayrı ayrı anlatıyo hoşuma bile gidiyor lülülülülülülülülülülülü ahhh keltoşum Allah seni hep güldürsün emiiiidelikafadulden benim deli epeydir kahkahalar atıyor özellikle altını açınca ve gıdısından öpünce :roflol::roflol:

yaptım canım yaptım farkedince hemen bulduğum tüm meyvaları sıktım içine azda balla zencefil ekledim gidip gelip içiyom koca bi sürahi yaptım hemde.
doğru diyon aslında sağlık ocağı temiz ve bakım iyi olunca dert değil tabi ben çok debelendim ya bizimkiyle ondan dert gibi görüyom.
amin cimcimem amin inş. hepimizinkileri yüzlerinden Gülümsemeleri hiç solmasın inş.:Saruboceq:

kızlar ben gne gittim doğum ikayeleri topiğine yapıştım. yok böle olmucak Yeşim Hemşiem bi gün seni oturtcam karşıma hatırladığın herşeyi aniye saniye anlat bana dicem.her karşılaşmamızda bi tüyo dha veriyon ama gerçekten olcak gibi deil bak 4 ay oldu Devrim doğalı hala neden hatırlamıyorum diye okuyup okuyup ağlıyorum.ve malesefki henüz aklıma geliyo yanımda kamera vardı neden eline tutuşturmadımki çek diye. klava: klava: klava:
hadi ben onu düşünecek durumda deildim benim koca kafalı herifim nie düşünmedi.yanlız bu akşam bir şey gördümki gözlerimden süzülüverdi yaşlar.eşimin tel kameralı o anda akıl edip oğlum ilk kollarıma verildiğinde bir resim çekmiş.ve ne kadar merak ettiğimi bildiği halde hiç söylememiş ve göstermemişti tesadüfen gördüm.yüzüm normalin iki atı olmuş gözlerim kıpkırmızı öle bi sarılmışımki Yeşim çokmu ağladım ameliyathanede 5 dakkalık bi kızarıklık deil çünkü gözlerimdeki.
hamişler aklınızda olsun hatta daha hastahaneye gider gitmez tembihleyin yanınızdaki hemşirenize ve kişilere doğumhane yada ameliyathanede çekim yapsınlar eğer benim gibi o anları görmeyi çok arzu ediyorsanız sonra benim gibi derman aramaya çalışmayın.ahhh o güne geri dönebilsem epiduralsiz, ağrı kesicisiz sezeryana girmeye bile razıyım tekki o ilk ağlayışını duyayım ilk bakışlarını göreyim.senağlama

opuyorumnanaktangünaydın kızlarrrrrrrrrr
antikacımm çok geçmiş olsun hayatımm aman dikkat et kendine kuzucuğu da geçmesin canım opuyorumnanaktan leadangel canım çok geçmiş olsun tekrardan paşama işallah atlatırsınız canım çabucak opuyorumnanaktancimcimem hoşgeldin hayatım sağolasın evet bizim oğlanın yine boğazalrı numara yaptı ama şuan iyi çok şükür Şeniz

ahh cnm benim bende kesin sen gibi olurdum o an varya dünyalara bedel cidden sırf oyüzden iyiki normal doğmuş oğlum cidden ondan sonra dikişmiş acıymış hiç umrunda olmuyor artık yanında nasıl olsa böcek böcek bakıyor sana allahım herkese yaşatsın anlatılmaz yani bunu ifadeye kelimeler yetmez :Saruboceq:

3. ayda aşı yokmuş te alam vallhi iyice sapıtıım ben aradım dru yalnış yazmışsınız dedim haftaya aşı dedim dr güldü

selam hanım hanımcıklarrr.....
bu gün baya koşturmacalıydı bizim için biliyorsunuz aşılarımız vardı kontrolümüz vardı. maşallah aşılar hiç sorun yaratmadı üstelik bu gün ağlamadıkta aşı olurken.adam oldu benim küçük herifim boshayallersmile bu arada 6540 gr. olmuşuz ama boyumuz bodur gidiyo 62 cm. anca olmuş.birde anne sütü almadığı için artık yavaş yavaş ek diğer gıdalara ayına uygun olarak başlayabileceğimizi söyledi doktorumuz.ilk denememizi pirinçli kaşık mamasıyla yaptık aman bi mutlu mutlu neymiş kaşıkla yiyomuş cokacimcoook her hafta yeni bi gıdaya başlıcaz bakalım neyleri kabul etcek neyleri etmicek.birde hemşiremizi yokladık pek bi seviyoruz yakası açık hemşire kıyafetini elimiz hoppp içeri kaydirigubbakcemile3 bak Yeşim bi dahakine açık yakalı giyiyosun ona göre senide karıştırcaz kaydirigubbakcemile3 ancak çok komikti yaaa kzcağız toplamaya uğraşıyo yakasını bizimki bi eli içerde bi eliylede yakasını çekliyo doktorumuz şimdiden başlamışız çapkınlığa dedi sanki anlamış gibi dönüp adama kahkaha atmazmı. :jeyyar: valla napcaz bunla merak ediyom ilerde.neyse ordan çıkıp alışverişmerkezine uğradık yeni mamalar için ordaki durumda pek komikti babamız nerde meyva onlara koşuyo ben doldurdum sebzeli mamaları tam kasaya geldik başladı brokolimi ıyyyy, bilmem nemi ıyyyy diye sus dedim senin gibi etçil omucak benim oğlum oda tabi anası gibi otlasın salarız çayıra diyo kaydirigubbakcemile3
nihayetinde bütün günü dışarda geçirdik. maşallah ateş durumumuz falanda olmadı. sadece uykumuz var çok yorgunuz mirmirmirmir
bu arada leadangel canım gerçekten öle ama işte yok naparsam yapayım hatırlayamıyorum senağlama
sahi dün gece rüyamda öyküyü gördüm bu günde hiç uğramamış melek iyidir inş. merakta ettim ama telide yok bende kızlar ulaşabilecek olan varsa aranızda bi sorunda banada haber ediverin merak ettim.sahi cimcimemde yok gideyimde onuda bi arıyayım bakayım napmışlar.

günaydın hanımlarrrrŞeniz
antikacım hadi geçmiş olsun atlatmışsınız aşınızı opuyorumnanaktan baksana başalmış çapkınlık turları da daha şimdiden küçük veletin kaydirigubbakcemile3

selam tatlı annişler,,,
biz eve geldik bikaç gün annemde kaldık aşıdan sonra...öykü normalde doktoru çok seven ve aşılarda hiç sesi çıkmayan bi bebişti...geçende hasta olunca doktorumuz 5 iğne vermişti her gün iğne yaptırınca korktu tabi bu....
aşıda bütün hastaneyi birbirine kattı çok ağladı doktorumuz da şaşırdı...ama iyi şimdi çok şükür ateşi falan olmadı....
görümcem ameliyat oldu onun yanına gittik öyküyü annemlerde bırakıp eve anca geldik işte..
imdi öyküm uyuyo bende kahvaltı ediyorum

canım günaydınnn hoşgeldin Şeniz öykü hanıma da çok geçmişler olsun canımm kıyamam ona nasıl da ağlamış yavrumm çok şükür atlatmışsınızopuyorumnanaktan
bu arada görümcene de çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin:Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım sağolasına.s.

günaydın hanımlar
hadi geçmiş olsun tüm bebeişlere ve bana bende aşı oldum bugün tetanoz :)
kolum vallhi başladı zorlanmaya allah kuvvet versin kuzularımıza çok sabırlılar maşallah

günaydın hanımlar
hadi geçmiş olsun tüm bebeişlere ve bana bende aşı oldum bugün tetanoz :)
kolum vallhi başladı zorlanmaya allah kuvvet versin kuzularımıza çok sabırlılar maşallah

günaydın canım çok geçmiş olsun sanada Şeniz
ama niye vurundun bu aşıyı merak ettim ben hamileyken vurulmuştumbilmiyorumkismile

günaydın canım çok geçmiş olsun sanada Şeniz
ama niye vurundun bu aşıyı merak ettim ben hamileyken vurulmuştumbilmiyorumkismile

cnm hamilelikte başlanıyor işte 20 haftalıkken ilki 1 ay sonra 2. dozu oluyor 6 y sonra 3. doz 1yıl sonra 4. doz tekrar 1 yıl sonra 5. doz oldunmu ömür boyu tetanoz olmuyorsun birdaha bişeyde batsa doğumda yapsan gerek yok 5 doz tamamlatıyorum nasılsa 2 tene olsum bugün 3. de oldu oyüzden yani

anladım canımm ben sadece hamileyken 2 doz vurulmuştum yanlış hatırlamıyosam sonra bir daha vurlmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…