- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
kız antika hemen c vitamini defola bakim..kız dert demişsin benim için çok çok iyi oluyor sağlık oca. doktorumuzu seviyoruz hem her ay 2 ayrı doktordan fikir alıyoruzkaydirigubbakcemile2 ikisi de ayrı ayrı anlatıyo hoşuma bile gidiyor lülülülülülülülülülülülü ahhh keltoşum Allah seni hep güldürsün emiiiidelikafadulden benim deli epeydir kahkahalar atıyor özellikle altını açınca ve gıdısından öpünce :roflol::roflol:
kızlar ben gne gittim doğum ikayeleri topiğine yapıştım. yok böle olmucak Yeşim Hemşiem bi gün seni oturtcam karşıma hatırladığın herşeyi aniye saniye anlat bana dicem.her karşılaşmamızda bi tüyo dha veriyon ama gerçekten olcak gibi deil bak 4 ay oldu Devrim doğalı hala neden hatırlamıyorum diye okuyup okuyup ağlıyorum.ve malesefki henüz aklıma geliyo yanımda kamera vardı neden eline tutuşturmadımki çek diye.klava: klava: klava:
hadi ben onu düşünecek durumda deildim benim koca kafalı herifim nie düşünmedi.yanlız bu akşam bir şey gördümki gözlerimden süzülüverdi yaşlar.eşimin tel kameralı o anda akıl edip oğlum ilk kollarıma verildiğinde bir resim çekmiş.ve ne kadar merak ettiğimi bildiği halde hiç söylememiş ve göstermemişti tesadüfen gördüm.yüzüm normalin iki atı olmuş gözlerim kıpkırmızı öle bi sarılmışımki Yeşim çokmu ağladım ameliyathanede 5 dakkalık bi kızarıklık deil çünkü gözlerimdeki.
hamişler aklınızda olsun hatta daha hastahaneye gider gitmez tembihleyin yanınızdaki hemşirenize ve kişilere doğumhane yada ameliyathanede çekim yapsınlar eğer benim gibi o anları görmeyi çok arzu ediyorsanız sonra benim gibi derman aramaya çalışmayın.ahhh o güne geri dönebilsem epiduralsiz, ağrı kesicisiz sezeryana girmeye bile razıyım tekki o ilk ağlayışını duyayım ilk bakışlarını göreyim.senağlama
selam tatlı annişler,,,
biz eve geldik bikaç gün annemde kaldık aşıdan sonra...öykü normalde doktoru çok seven ve aşılarda hiç sesi çıkmayan bi bebişti...geçende hasta olunca doktorumuz 5 iğne vermişti her gün iğne yaptırınca korktu tabi bu....
aşıda bütün hastaneyi birbirine kattı çok ağladı doktorumuz da şaşırdı...ama iyi şimdi çok şükür ateşi falan olmadı....
görümcem ameliyat oldu onun yanına gittik öyküyü annemlerde bırakıp eve anca geldik işte..
imdi öyküm uyuyo bende kahvaltı ediyorum
canım günaydınnn hoşgeldin Şeniz öykü hanıma da çok geçmişler olsun canımm kıyamam ona nasıl da ağlamış yavrumm çok şükür atlatmışsınızopuyorumnanaktan
bu arada görümcene de çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin:Saruboceq:
günaydın hanımlar
hadi geçmiş olsun tüm bebeişlere ve bana bende aşı oldum bugün tetanoz :)
kolum vallhi başladı zorlanmaya allah kuvvet versin kuzularımıza çok sabırlılar maşallah
günaydın canım çok geçmiş olsun sanada Şeniz
ama niye vurundun bu aşıyı merak ettim ben hamileyken vurulmuştumbilmiyorumkismile
cnm hamilelikte başlanıyor işte 20 haftalıkken ilki 1 ay sonra 2. dozu oluyor 6 y sonra 3. doz 1yıl sonra 4. doz tekrar 1 yıl sonra 5. doz oldunmu ömür boyu tetanoz olmuyorsun birdaha bişeyde batsa doğumda yapsan gerek yok 5 doz tamamlatıyorum nasılsa 2 tene olsum bugün 3. de oldu oyüzden yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?