Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

slm kızlar bugün hava güzeldi bakıyorum hepiniz eve çivilenmişssiniz :) leadangel bugün neredeyse sana gelicektim son anda arkadaş aradı ona gittim sitelere :)kaderim sormuşsun ama geç kaldık rota aşısı için türküyede evet yaygın değil ama avrupada çok yaygın bir aşı türkiyede gereksiz görülüp 150 tl vermek istenmiyor ya da veremiyorlar :) türkiyede yılda 250 çocuk bu hastalıktan ölüyor ama rota aşısı bunun tmamen önüne geçebiliyormuş...pompa olyına gelince bende çok çok işe yarıyor hem her daim dolapta süt var mesela misafir geldi erkek başka odaya geçmekte gerekmiyo kndini kasmıyorsun :)))

heeeee bizimde aşımız yapıldı çok şükür sorunsuz atlattık paşam ağlamadı bile askerturkbayragi oğlum benim...neyse bu sefer ki aşılar sorunsuz atlatıldı hepimize geçmiş olsun..

bütün bebişerin aşı haftası gibi oldu bu hafta bu ne böyle ya aşılanan aşılana ne analar kaldı ne bebeler:roflol:
cimcime sizede geçmiş olsun canım
sıradakii kimm

cimcime cnm gelseydin keşke bütün gün pinekledim durdum evde tuğkanla anlattık durduk vallhi hiç birşey yaptığım yok
kaderim süper olmuş vallh yiğit arda

sağol canım can sıkıntısı biraz karıştırayım dedim bunlar çıktı yapıştım iyice ineternete bu gidiş iyi değilsempatiksalakcinni

kaderim daha değerli para olurmu :))) cimcimem bigünde evde otur be kuzum dişimi kırıcam bu gün evdeydim sözünü duyarsam senden :))) ayy evet şu sünnet işi beni gerdikçe geriyo gerçekten annemlere laf anlatamıyorum yok düğünsüz çcukmu kestirilirmiş.adam deseniz ayrı terane tekbir olmadan sünnet olmaz ya mevlüdü nolcak diye tutturdu. diyorumki illak bölesini istiyosan kestirildiği gün evde mevlüdünüde yaparız kendini anladınmıda düğünü olur bunun üstüne babam çıkıyo yok doktor sünnetten ne anlar zamanında benim gezdirdiğim bi sünnetçi vardı (bi zamanlar taksi şöförlüğü yapmş ama ben bile hatırlamıyorum) onu bulalım baba diyorum o artık kendininkini bile göremez sakatmı bırakçan çocuğu yok bu seferde babam başlıyo tekbirsiz sünnetmi olur diye. yakında bide dine uygun şartlarda vaftiz derlerse hiç şaşırmıcam. işin kötüsü adamda eski kafalı tutturdu yok hastahanede sünnetmi olur onun şanı salonda kesilmesi diye. tabi bu arada çocuğu sağlığını hijyen falan düşünen yok ayyyy delirtçekler beni el birliğiyle.

:)hayat da yazmıs burada antika oda oğlunu tamer beyde sünnet ettirmiş bende 2.5 aylıkken sünnetini yptrdm pasamın aynı hayatın dedikleri gibi oldu oğlum ne ağladı ne sızladı doktor benim okuldan velim aynı zamanda ve sünneti kendi tekbir alarak yapıyr benim pasamıda abşamın ikizlerinide o sünnet etti ordan biliym doktor kendi oğlunuda küçğkken sünnet etmiş cok büyük rahatlık kesinlikle yaptır derim bir punduna getir işte:)

günaydın hanımlarrrrŞeniz
ohh bütün bebeişleirmiz aşılanmış hadi hepsine geçmişlerr olsunnnnopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsunn çok şükür sorunsuz atlatmışsınzopuyorumnanaktan
desene küçük paşamız erkek oldu kaydirigubbakcemile3

günaydın bayanlar
sağol karamukçum çok şükür atlattık aşımızı
hayat seninde daha küçükmüş erkeğinn sizinde sırada karma aşınız var çocuk dr.nereye gidiyorsun canımCADIARZU
antika kalabalık olunca herhalde böyle oluyor demi canım herkez fikrini söylüyor kafalar karışıyor senn onları boşver tut devrimci madem olması gerekiyor koy taksiye haydii hastaneye sonra herkezz ayy iyiki de yaptırdık demeye başlar sırası gelince mevlütte olur düğünde hayırlısı
yeşim nerelerdesinn kız yinesositososito

günaydın canım nasılsınnnnnnnnnopuyorumnanaktan

çok iyim canım sağolasınzemuszemus yağmurlu havaya bayılıyorum açtım perdelerii ohh harika yiğtardada cama bakıp bakıp duruyor

çok iyim canım sağolasınzemuszemus yağmurlu havaya bayılıyorum açtım perdelerii ohh harika yiğtardada cama bakıp bakıp duruyor

ohh ne güzell anaoğul yağmur keyfi yapıyosunuz evdezemuszemus allah keyfinizi bozmasın canımmm:Saruboceq:

merhaba hanımlar... sünnet işini hiç düşünmedn yaptır antika hijyende çok önmeli unutma ben faruk beye gidiyodum ama şimdi istanbulda olduğum için o takip edemiyo dönünce bursaya başka bi dr gitmek istiyorum ama henüz bulamadım bakalım araştırıyorum aşı vaktide geldi zaten

selam kızlar nasılsınız:)
aşılanan bebişlere geçmiş olsun
erkek olan paşalara da hayırlı olsun sünnetleri kızlar

tabiki zaten benimde en çok üstünde durduğğum konu o o yüzden hır çıkıyo ya evde ben hastahane koşulları diyorum evdeikler tutturmuş salonda olmalı diye alsanaalsanasmile neymiş onun şanı ordaymış ne şanı yaaa sünnet hem dinimiz hemde sağlık için gerekli bi durum.ayyy şu eskiler ve yaptıkları hatalar.hoş zaten dinimizdeki gereklilikleri araştırdığınız zaten illakisağlıkla ilgili bilimsel gerçekler var. ama bunu kimseye anlatamıyorum o ayrı. neyse hayatcım bir kaç şey daha sorucam sana anesteziyi kim yaptı biliyormusun.ameliyathaneye kabul edildinmi peki işlem sırasında buda benim için çok önemli.anestezi öncesinde bünyesinin kaldırıp kaldıramayacağıyla ilgili testler yapıldımı.bu konularda da beni aydınlatırmısın canım rica etsem.
kaderim canım sorma valla bu her kafadan ses olayı bazen delirtiyo beni sonunda dediğin gibi yapıcam o olcak zaten.
nilimsi canım ben Erol Ayrıncıya başladım geçen ay bu ay ikinciye gittik kendisine ilgisi çok güzel,çocuğa yaklaşımıda öle kendisi Ataevler çocuk dal sağlığı merkezinin doktoru istersen bi dene.ayrıca Jimerin eski doktorlarındanmış zaten Jale hanımın adını duyduğunda çocuğa ilgisi dahada değişiyo.

antikacım bebiş önce muayene ediliyo sonra dr sakinleştirici yapıyo 5 dakka içinde bebiş mayışıyo uyku moduna geçiyo 10 dakka sonra dr odaya çıkarıyo ameliyathane değil yani bildiğin muayene odası eşinde sende giriyosun hatta eşim başında durdu bende kameraya çektim sünneti 15 dakka bile sürmedi. için rahat olsun pipisinin bi kaç yerine iğne ile uyuşturucu yapıyo ki bunu hissetmiyo bebiş artı bütün aşamaları dr anlatıyo sana sende başındasın zaten eşinde hatta babanda girsin içi rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…