slm kızlar uzun zamandır giremiyorum nete malum benim bebiş 1 hafta önce sünnet olu çok şükür bi sorun olmadan atlattık bişey soracağım kızlar ben ilk günden beri mama veriyorum süt yetersiz die ama 1 haftadır sütüm azaldı hatta hiç veremiyorum belki 5 kaşık falan elektrikli pompa aldım henüz elime ulaşmadı ama sağıp vermek istiyorum sizce sütüm tekrar gelir mi zaten çok az geliyodu şimdi hepten azaldı yaaaa çok üzülüyorum
günaydın bayanlar
sağol karamukçum çok şükür atlattık aşımızı
hayat seninde daha küçükmüş erkeğinn sizinde sırada karma aşınız var çocuk dr.nereye gidiyorsun canımCADIARZU
antika kalabalık olunca herhalde böyle oluyor demi canım herkez fikrini söylüyor kafalar karışıyor senn onları boşver tut devrimci madem olması gerekiyor koy taksiye haydii hastaneye sonra herkezz ayy iyiki de yaptırdık demeye başlar sırası gelince mevlütte olur düğünde hayırlısı
yeşim nerelerdesinn kız yinesositososito
çok iyim canım sağolasınzemuszemus yağmurlu havaya bayılıyorum açtım perdelerii ohh harika yiğtardada cama bakıp bakıp duruyor
merhaba hanımlar... sünnet işini hiç düşünmedn yaptır antika hijyende çok önmeli unutma ben faruk beye gidiyodum ama şimdi istanbulda olduğum için o takip edemiyo dönünce bursaya başka bi dr gitmek istiyorum ama henüz bulamadım bakalım araştırıyorum aşı vaktide geldi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?