Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun hepinisin
ne hediyeler verdinis aldınız anlatın bakalım

slm kızlar herkes kaçmış eyvahedigeldismile herkes kocacığıyla galibaopuyorumnanaktan kızlar yeşim hemşireye acilllllll ulaşmam lazım cep tel. numarasını bana özelden atsanıza yaaa herkese verdim ama ben kaydetmemişim alsanaalsanasmile

ehh cimcime ödümü kopardın sempatiksalakcinni mesajını görünce tele nasıl yapıştığımı anlamadım.
selam hanım hanımcıklarr... herkesin sevgililer günü kutlu olsun.
doğrusu ben bu gün çok güzel bi hediye aldım ama eşimden deil halasından akannehir sakın böle bişey yapmayın diye aradı beni hala noluyo dedim şaşkın şaşkın.sakın bu kaçıklar için yuvanazı yıkmayın sözünü işittim bu sözün üzerine.akannehir nee dedim sevgili görümcem abimler boşanıyo abim anneme bakıcak yengemi boşayıp demiş.alsanaalsanasmile saatlerdir miğde ağrısından kıvranıyorum. adam işte 00:00 'da gelicek zor tutuyorum kendimi noluyo demek için. çıldırıcam yaaa.yaaa naptım ben bunlara bu yada kime naptımda her Allah'ın günü yeni bişey çıkıyo yeterr yaaa yeter yemin ederim delirmek üzereyim kızlar. daha 4 ay önce kaynanamın anası geçen gün kaynanam sonra eşimin teyzesi şimdide görümcek domuzluk peşinde öldürücek bunlar beni yada ben seri cinayet işlicem.alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

kızlarr herkesin sevgililer günü kutlu olsunnnn................biraz geç oldu ama....
antikacım bu ne yaa kabus gibi boşanma sebebi..allah sabır versin sana..
bebişleride öpüyorummm.
birde bir şey soracağım biberon hangi marka nasıl kullanıyorsunuz cevaplarsanız sevinirimmm........

cimcime cnm öenmli bişey yok inş. bende merak ettim şimdi
antika cnm boşver hiç takma vallhi uydurmalarıdır kesin işte aranıza huzursuzluk düşürmek için özellikle sevgiiler gününde yapılmış bir plandır
bende cuma günü eşimin elinde poşetle gelince benden saklamaya uğraşınca elinden kaptığım gibi açtım bana kazak almış bende ben alamadım sana beni mahçup etttin deyince ee biyere çıkmadınki nasıl alıcaksın sen bana en güsel hediyeyi verdin felan derken bende hediyemi çıkardım şaşırttım çünkü tuğkanı kayınvalideme bırakıp koştur koştur hediye almıştım ona perşembe günü bende ona kazak aldım anlaşmış gibi ikimizde
dün gecede ataevlere arkadaşlara gittik öyle gün gibi toplanıyhoruz eşler felan ama okadar klabalıktiki 25 kişi civarı bunaldım resmen 10 gibi kalktık doğru kipaya alışverişe resmen kendimize geldik tabi bebek arabamız yanımızda değildi tuğkanı alışveriş arabasına yatırdık uyudu herkesin çok hoşuna gitti bakın resmine kuzumun herşeyden bihaber

ayy leadengel çok tatlı ya maşallah allah nazardan sakınsın

bu arada ardamız sevgililer günümüzü kutlamış teşekkür ederiz paşam

antikacım takma kafana boşver kimse için kendi üzme

Şenizkızlarrrrrrr günaydınnnnnnnnnŞeniz
hepinizin geçmiş sevgililer günüüüüüü kutlu olsunnnopuyorumnanaktan
leadangel vanım maşallah ne şeker çıkmış öyle alışveriş sepetinde yaa
antikacım canım benim sakın izin verme hayatım başakalrının huzurunu kaçırmasına sen kocanla iyiysen kimse bişey yapamaz canım takma söylenenlerii kafana boşuna huzurunzuu kaçırmaya çalışıyolar hayatımma.s

slm kızlar
antika,vaybe bunlar insanı delirtir niyetleri bu seni çıldırtmak,
aman tuğkancıkta büyümüş te alışverişe gidermiş
dün bizde alışveriş mekezindeydik oğluşları annanesine bırakıp şöle bir gezdik benimkiyle, ama öyle duygusal takılamadık çünkü recep ivediğin filmine girdik, aman one öyle ya kahkaha krizlerine girdim bizim sevgililer günü böyle fantastik geçti işte sevgililer günü filmi varken biz recebi seçtik, bu arada benimki öyle sevgililer gününde hediye mediye almaz kutlamazda,evlilik yıl dönümünde de coşar ne yapacağını ne alacağını şaşırır
teşekkür ederiz teyzesi, siziin nasıl geçti melekçimm sevgilile rgününüz
bu arada kocasından a.s.alan varmı

kaderim olsun cnm bak yine başbaşa bişeyler yapmışsınız bu en güseli vallhi benimki çiçek alır ama normalde ama bu sevgiler gününde çiçek yok malesef

ooo ne güzel ledangel demek çiçek alma gibi böyle bir alışkanlığı var seninkinin, ben senede 1 kere çiçek alsam öpüp başıma koyarım,doğum yaptığımda almıştı gerçi ama onu saymayalım ona bakılırsa arkadaşlar akrabalrda da aldı
ayy benimki duysa çok nankörüsn derrrsempatiksalakcinni

ay kaderim gerçekten çok romantik bir filme gitmişsiniz hayatımmm:roflol::roflol: ama yine de başbaşa olmak bile yetiyor insanaopuyorumnanaktan olsun birlikte birgün geçirmişsiniz kocişinle:asigim: biz de bütün gün dışardaydık önce özdileğe gittik orda dolaştık orda çok istediğim bir duvar saati vardı kocişim onu aldı bana hiç beklemyiyodum ona çok mutlu oldum.:1hug: sonra da çiçekciye giitik bizim oğlanın okulundan menekşe istemişler onu almak için tabiki çiçekciye gidincede gülümü de aldıı yani güzel bir gündü biizm için :asigim::asigim:

selaaaammmm kızlar ben geldim
4 gündür eğitimlerdeydim katılamadım aranıza üzgünüm bizde kayınvalideme yemeğe gittik
nasıl ama çok romantiğiz di mi

ohh süper ya harika bir gün geçirmişsiniz karamukçum
gül deyince :çok üzgünüm:çok masumlaşıyorum bekarken gül çok alırdı bana ama en çok tomurcuk kırmızı gül hastalığım vardır,bekarken aldığı kurutulmuş gülüm var hala saklarım benim için o çok anlamlı bir güldü iyikide saklamışım başka gül mül yok
ayy birde söyleemden geçemeyeceğim karamuk mailine bayıldım sevgililer günü şiirine bir satır bana yazılmış gibi.-- oluyoda noluyo diyenin-- kısmını cımbızla aldımsempatiksalakcinni

sizde bizden yani yeşimciğim olsun ya sevdiğin yanında ya gerisi boş bizde kendimizi böyle teselli edelim bari

selaaaammmm kızlar ben geldim
4 gündür eğitimlerdeydim katılamadım aranıza üzgünüm bizde kayınvalideme yemeğe gittik
nasıl ama çok romantiğiz di mi

hoşgeldin canımmmm özlettin kendiniiiii Şeniz
olsun o da güzel geçmiştir canımmm :asigim: değişiklik olmuşturrkaydirigubbakcemile3

vallah bunu bende bilmiyorum yeşimciğim ya bizler çok duygusalız ya onlar çok odunnnalsanaalsanasmile
kızlar biraz daha kocişinizden iyi bahsederseniz bu akşam evde savaş var demektir:jeyyar:

olsun canım başbaşa olmak bile önemli...
eşim bana çok güzel bi buket çiçek almış bide sevgililer gününe özel bi bady almış kalpli
falan..
akşam da yemeye gittik üçümüz dans ettik çok değişik bi sevgililer günüydu yani ama güzel di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…