ohh süper ya harika bir gün geçirmişsiniz karamukçum
gül deyince :çok üzgünüm:çok masumlaşıyorum bekarken gül çok alırdı bana ama en çok tomurcuk kırmızı gül hastalığım vardır,bekarken aldığı kurutulmuş gülüm var hala saklarım benim için o çok anlamlı bir güldü iyikide saklamışım başka gül mül yok
ayy birde söyleemden geçemeyeceğim karamuk mailine bayıldım sevgililer günü şiirine bir satır bana yazılmış gibi.-- oluyoda noluyo diyenin-- kısmını cımbızla aldımsempatiksalakcinni
tabiii caaanım
ama kadınlar her zaman sevilmek ister ilgi ister bizim herifler bunu ne zaman anlar dersiniz
olsun canım başbaşa olmak bile önemli...
eşim bana çok güzel bi buket çiçek almış bide sevgililer gününe özel bi bady almış kalpli
falan..
akşam da yemeye gittik üçümüz dans ettik çok değişik bi sevgililer günüydu yani ama güzel di
kız melek çıldıracağım çatlayacağım orta yerimden şimdi, bu ne güzel bir sevgililer günü ya
ehh kocişimm aklına varsa eve gelme bu gece
süpersiniz ya allah ayırmasınn sizi muhteşem gözüküyorsunuz duygulandım vallahh
bende resmimi koymak isterdim ama malum recebe gittik:roflol::roflol::roflol:
ohhh iyi yapmışın karamuk ya bizimkide evlilik yıl dönümüne gösterdiği ilgi alakayı başka özel günde göstermiyor senede bir kere yeter anlamında
melek kız delircem ben şimdi, senin herif hem bady alıp, hem çiçek, hemde yemeğemi götürdü ayy bayılacağım şimdi kaydirigubbakcemile
vallah feci durum karamuk akşama gelecek o hemde aç gelecek oo kapıdan gelir gelmez selam verip ne yemek varr vallah kurt gibi açım dediğinde alacak cevabını
kız recep ivedik in afişi ile birlikte romantik bir foto çekineydin ya kocişinleeeeee:roflol::roflol::roflol:
çok teşekkür ederim kızlar...
ay canım kaderim güldürdün valla beni ya
hepimizin her günü böyle güzel geçsin arkadaşlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?