Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

ayy canım benim kıyamam :1hug: ya bizimkide almaz her zaman öyle işte arasıra böyle süprizler yaparra.s erkek milleti işte hep aynı güzelimmm napıcaksın a.s

ooo sizinkide çok güzelmiş melekcimm :1hug:

kız melek çıldıracağım çatlayacağım orta yerimden şimdi, bu ne güzel bir sevgililer günü ya
ehh kocişimm aklına varsa eve gelme bu gece

kız melek çıldıracağım çatlayacağım orta yerimden şimdi, bu ne güzel bir sevgililer günü ya
ehh kocişimm aklına varsa eve gelme bu gece

yapma eyleme kaderim üstüne gitme herifin kaydirigubbakcemile3
anacım kötünün kötüsü var bizim herif bu sene evlilik yıldönümümüzü unuttu buna ne demeli :roflol: ama ertesi gün yaptım yuvasını klava: bir daha ömrü billah unutmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süpersiniz ya allah ayırmasınn sizi muhteşem gözüküyorsunuz duygulandım vallahh
bende resmimi koymak isterdim ama malum recebe gittik:roflol::roflol::roflol:

melekcim maşallah allah nazarlardan saklasın hayatım çok güzel çıkmışsınız allah bir ömür boyu hiç ayırmasın ağzınızın tadını bozmasın:Saruboceq::Saruboceq::1hug:
yanlız kaderim bu kareleri de gördükten sonra kesin herifi eve almayacak bu gece:roflol::roflol:

süpersiniz ya allah ayırmasınn sizi muhteşem gözüküyorsunuz duygulandım vallahh
bende resmimi koymak isterdim ama malum recebe gittik:roflol::roflol::roflol:

kız recep ivedik in afişi ile birlikte romantik bir foto çekineydin ya kocişinleeeeee:roflol::roflol::roflol:

ohhh iyi yapmışın karamuk ya bizimkide evlilik yıl dönümüne gösterdiği ilgi alakayı başka özel günde göstermiyor senede bir kere yeter anlamında
melek kız delircem ben şimdi, senin herif hem bady alıp, hem çiçek, hemde yemeğemi götürdü ayy bayılacağım şimdi kaydirigubbakcemile

vallah feci durum karamuk akşama gelecek o hemde aç gelecek oo kapıdan gelir gelmez selam verip ne yemek varr vallah kurt gibi açım dediğinde alacak cevabını

ee adam yaptımı tam yapıyo demekki toptan bir seferde işi bitiriyorrr kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim kızlar...
ay canım kaderim güldürdün valla beni ya
hepimizin her günü böyle güzel geçsin arkadaşlar inşallah

ayy yok böyle olmayacak, bende sanal alemde sevgililer günümü kutluyorumsempatiksalakcinni
bizde kocişimle konsre gittik çıkşta kameramanlara yakalandık ve resmimizi çektiler işte kızlar bizim kocişle başbaşa resmimiz delirdim evett
cinni:roflol::roflol:kızlar delirdim sanırım sebebi beyaz melektirrr

Son düzenleme:
selam kızlarrr..... bizim sevgililer günü tam bir kaosla başladı sizinde okuduğunuz gibi.sonrasınıysa anlatayım saat 12:30 da geldi herif bide üstüne geç kalarak zaten köpürmüştüm iyice tırlattım.gelir gelmez zaten Devrim'i özellikle o gelmeden uyutmuştum çektim odaya(biliyosunuz bizde anne baba faktörü var (( neyse bir ağaz açtım bu ne demek nerden cesaret alıyoda böyle laflar çıkarıyo bu (görümcem için) dedim.dur noluyo dedi dedim aynı şeyi duyduğumda bende dedim tokat yemişe döndüm.deyince dur bi sakin sakin ne konuştuğunuzu anlat önce dedi bir bir anlattım o öfkeyle yıllardır aylardır birikenleride tek tek okudum. aldı teli fırladı balkona ama sesi taaa yatak odasına geliyo görümceme baya bi girişti ancakbenim sinirden elim ayağım titriyodu artık. son olarak çarşamba günü geliyosun halamda bursada olucak (görümcem izmirde okuyo hala ist. yaşıyo) yüzleşiceksiniz ve dua et doğru demesin senin kemiklerini kırıcam dedi. daha içeri girmeden teyzesi aradı (küçük hanım yetiştirmiş)bi fırçada o yedi siz napmaya çalışıyosunuz karımı delirtmekmi amacınız bundan sonra duymak istemiyorum sesinizi aramayın yeter rahat bırakın bizi diye. baya bi verştirdi. sonra geldi senin çok sinirlerin bozulmuş gel biraz hava alalım hem sakinleş dedi.istemiyorum yatıcam dedim hadi bak iyi gelcek dedi. neyse çıktık atladık arabaya doğru mudanyaya orda hocalarımızdan birinin evi var dışardan gelen arkadaşlarımızı falan ağarlarız evden kovulan heriflerimiz kalır falan orda.ve turuzim müdürlüğünce müze sıfatı verildi içindeki antika kostümlerden resimlerden dolayı.neyse baktım oraya doğru gidiyo dedim var bunun altında bişey ama ne çıkıcak bakalım.hiç sesimi çıkarmadım. kapıyı bir açtıki her yer papatya ( ben gülleri sevmem papatya delisiyimdir) bi şaşkınlık yukarı çıktık mangal yanıyo üstünde bakır bi cezvede khve kaynıyo. (zaten denize sıfır ikinci katın penceresinden direk deniz gözler önünde) sarıldı bizim aramıza kimse giremez niye canını sıkıyosunki bilmiyomusun hepsi dengesizler dedi. tabi hala şoktayım. gaz lambasının ışığında mangal başında zarlı fincanlardaki kahvemizi içtik. baya bi sohbet ettik sabaha karşı geldik eve. işte bizim sevgililer günümüz kızlar.

tamam kızlarr kaderi kaybettikkkksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

melekçim harika bi kutlama Allah bozmasın herifini.leadangel canım bayıldım Tuğkan'a ne hal kız o öle onudamı marketten aldınız nasıl paranız yetti o güzel böcüre. :)))
kaderim rahat bırak herifi aynızamanda açta bırak hak etmiş :)))
Yeşim hoşgeldin ohh rahatlamışındır. işler biraz rahatlamış.
bu arada kızlar derdime ortak olduğunuz için çok teşekkürler Alah düşmanımın başına vermein bendeki gibi kaynanaları ve görümceyi.ney ben kaçar kızlar hava güzel az çarşıya çıkıcam.hem Devrim'de hava alsın. hee leadangel ben herife uzun süredir istediği bir kitap vardı onu aldım biliyosunuz biz biraz okuma manyağıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…