Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

canım bak ne güzel başbaşa resminiz maşallah allah nazardan sakınsın...

ayy antikacımmm süpert bir akşam geçirmişsiniz canım allah bozmasın mutluluğunuzu :1hug::1hug::1hug: diyoruz sana boşver sen milleti bak kocana sennnnnnnnn kimseyi sokmayın aranızaaaaaaaaa:asigim::asigim:

kızlar komşuya eçtik oğlumla kahve içmeye amma kaynatmışsınız allaghım hepimizin mutluluğunu daim etsin ben kenndimi cidden şanslı hissediyorum çok şükür allahıma
antikqa cnm cidden sorun eşinle senin aranda değilse fazla takılmamk gerekiyor dış etkenlere muhakak oluyor ama he deyip geçizez yapıcak bişey yok
tuğkana gelince her görenin çok hoşuna gitti yanımızda arkadaşlarımız da diyor onların bebişleri yok kaça satılıyor bunlar kasasda bayan diyor lütfen okutmadan geçmeyin herkese muhabbet çıktı
kaderim vallhi siz yine filme gitmişsiniz biz alışverişte kutladık ya gerçi alışverişten önce arkadaşlarda arkadaşın kızı gitar çaldı bize canlı müzik bile vardı

ay ay kızlaar beyaz melek harikasınız masallah gittiğiniz mekanın adını öğrenblrmym cnm?leadangel miniğin sepette cok tatlı görünüyor cok sevimliiiii..kaderim sakin ol canım yarın sabah 3.sayfada okumayalım seni:))))antika bak ne güzel cnm esinle biribirinize yetyrsnz diğerlerini salla gitsiiiin..yesimcm sen nerde calışıyrsn şimdi merak ettm:)

Oh oh kızlar maşşallah ammada kaynatmışsınız.Hepinizin geçmiş sevgililer gününüzü kutluyorum.Sevgililer gününü memnun geçiren arkadaşlara ne mutlu .Onlara nazar değmesin diyorum ama memnun olmayanlara da sormadan edemeyeceğim(kızacaksınız bana biliyorum:)SıZ EŞLERıNıZ ıÇıN SEVGıLıLER GÜNÜNE ÖZEL NE YAPTINIZ?Herşeyi de eşlerimizden beklemeyelim değil mi? Ben o güne özel giysi aldım,bizim ufaklığı da anneannede kalmaya ikna ettim.Eşime çocuğu götürmesini söyledim ve o gelene kadar minilerimi giydim ,makyajımı yaptım.iki kadeh kırmızı şarap döktüm,mumları yaktım,ışıkları söndürdüm ve eşimi bekledim.O bu tür şeyler yapacağımı bilir ve hazırlıklıdır.Bir buket çiçek ve özel bir hediye ile (iç giyim)geldi.Ben de alyanslarımızı yenilemek istiyordum zaten ,hediye olarak bir çift alyans almıştım ,onu verdim ve harika bir akşam geçirdik.Kızlar söylemek istediğim onlar yapmıyorsa siz organize edin.Öyle öyle alışacaklar.Evlendiğimizde ilk sevgililer günümüzde yemek rezervasyonunu ben yapmıştım yani onu ben yemeğe çıkarmıştım.Çok mahçup olmuştu.O yüzden de artık hiç atlamaz sürprizlerimle onu şaşırtacağımı ve bilir mahçup olmak istemez.

nilmisi gazetenin 3.sayfasındaki başlığı okuyorum yarınki haberim, sevgililer günü katliamı diye aklinialirimsmile
kız naz neler varmış sende ooo süper,bizim de evlilik yıldönümümüz süper oluyor sevgililer günü eşim için sıradan bir gün vallah,
şarap gibi alkollü içicek kullanmıyoruz, ama o minilere gelince bende arada yaparım yokk biraz daha konuşursam özele gireceğim

nazcım gerçekten çok güzel bir gece geçirmişsiniz :asigim: ben de severim öyle süprizler hazırlamyı ama tabiki biz de öyle bir kutlamayıı cumaretsi gecesi yaptık eşim için çok özel bir şey aldım (anlarsınız yaa) ve o geceye özel giyidmmmbayanssulusmile veeee çok güzel bir akşamdııııı
:1hug::1hug::1hug:

gerçekten başkalarına kulak asmamak istiyor insan ama dayanmıyor bazen düşünsenize kendinizi benim yerime koyun napardınız öle bi durumda. neyse anımsamak bile istemiyorum.
minilere ve özel giyime gelince bizim için pek özel olmuyo onlar çünkü daha bekarlığımdan bayılırım iç giyime ve minilere.o yüzden adam alışkın tepki vermiyor. hayatımda ilk defa doğumda penye gecelik giydim örneğin sonrada dolaba kalktı kalkış o kalkış.aklinialirimsmile pijama bile giyemiyorum yatarken rahatsız ediyo beni. birazda insan gördüğünü yaparmış ya 85 yaşında eveli sene vefat eden babaannemi ilk hastahaneye kaldırdığımızda şaşırmıştı hemşireler falan o yaşta bile saten gecelik sabahlıklarla geziyodu hastahenede annem deseniz öle onlardan göre görede bende böle bişey oldum çıktım işte.aklinialirimsmile

bak şimdi ben anlatıcam kaderim için bardağı taşıran son damla olucam bilmiyorumkismile önce biberon soran arkadaşa kmse cevap vermemiş ben avent kulllanıyorum gaz sorunu olmuyormuş geeçekten öyle hava kabarcıkları içeri akıyo...ANTıKAM ne desem ki ne kadar kızsan o kadar haklısın canım tam gaz ileri ama çokta kocacığının üstün gitme haklıyken haksız durumuna düşme kocanı üzme boşuna bakgüzel bir akşam geçirmişsin tadını çıkarbayanssulusmile herkes çok cici geçirmiş kendince ne kadar şanslıyız kızlar şaka bir tarafa ama söylemeden geçemiycem en kötüssü sanırım yeşim hemşiremizin aklinialirimsmile bizde sabah kahvaltısını hazırlamıştı uyandığımda çok güzel bir kahvaltı sofrası minik özel bir hediye ( hemen şeytanlık gelmesin aklınıza ) akşama doğru şöyle fast food yemeğe çıktık bizimki de pek romanti değildi yaniiiiii herşey güzel mi güzel derken ablam rahtsızlandı gece birazcık onunla uğraştık Allahtan bizde günümüzü bitirmiştik hihoyyyt yaniiii böle

ayrıca kızlar gözümden kaçmadı resimler bir harika...hepinize maşallah Allah hepimizin evinden kötü gözü sakınsın inş...

bu arada kızlar ben bu gün çarşıya çıktım ya ayyy çıkmaz olaydım doluya yakalandık cumhuriyet caddesinde kaldık ne ileri ne geri bide bizimki korktumu kıyameti koparıyo neyse girdi bi dükkana çıkardım arabadan nasıl sarılıyo ssaklıyo kafasını dindi bırakayım arabayada inelim eve dedim yok yapıştı bırakmıyo. aradık dedeyi gel al bizi dedik. 5 dakka sonra zaten geldi indik eve ama zor yatıştırdım. ödü koptu inş. arabayı yadırgamaz yoksa işimiz var.şimdi gene bişey deil ama yaza kadar 10 kiloyu geçecek benim 4/1 im nasıl taşırım onca yolu eyvahedigeldismile ve bişeyide iyi öğrendim bi daha annemin aklına uyup hiç bişey yapmıcam hele dışarı kesinlikle çıkmıycam.:1no2:

ANTıKACIM bende bugün nerden geldi bu dolu dedim meğer sen çıkmışsın dışarı tahmin etmeliydim ben sana demedim mi uzaydan taş düşecek diye bak o da oldu artık hiç bişeyden korkma sen kaydirigubbakcemile3antikam ne dışarı çıkmaması çık ki alışsın bak bizim ki bugün ananede yakalandık balkona çıkardık kahkahalar atıyo evde tutamıyoruz balkona çıkınca bile mutlu

gerçekten kızlar Allah hepimizi kem gözlerden saklasın. bu arada biberonu bende unutmuştum iyi oldu cimcimem hatırlattın ben chicco nun cam yenidoğnlarından alımıştım sonrada ayına göre emziğini değiştirdim onu kullanıyorduk :)) bir haftadır iyice kaşık manyağı olduk.bu arada kızlar carefour daki Joker mağazasında çok güzel bebek mama setleri var tabağı kasesi bardağı takım aklınızda olsun ayrıca spor giyimi sevenler özdilekte harika bebe eşofman takımları var adidasın tavsiye ederim bi bakın.son bişey daha yine chicconun yamuk kaşıkları var kızlar kendisi yiyebilmesi için şu an için tabiki erkende 9-10 aylıkken yavaştan dağıtarakta olsa yemeye başlarlar.ayy yine çok konuştum ben neyse kaçtım yarın görüşürüzzzz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: doğru diyon sonunda kafama gökten taşta düştü yani :roflol:

Günaydın kızlar ya .Bu sabah yazıları okudum ve çok utandım.Galiba yanlış anlaşıldım.Ben mini derken gecelik tarzı bir şeyden bahsetmemiştim.Yani işe giderken giyemeyeceğim,yazlık yerlerde falan giyilecek mini bir elbise almıştım.Bir yemeğe çıkacaksak nasıl giyinip özen gösteririz ben de öyle hazırlandım demek istedim.(özel hayat değil yani).Neyse canlarım güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.Bu arada antikacım ben böyle kayınvalidelerin ,yanlızca televizyonda olduğunu sanırdım ,Allah sana sabır versin canım.Eşin senin için onlara laf söyleyebiliyorsa sen gerisini boşver,bebeğinle mutlu mutlu hayatınızı yaşamaya devam edin,onlar da kıskançlıktan deliye dönsün:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…