tamam kızlarr kaderi kaybettikkkksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ayy yok böyle olmayacak, bende sanal alemde sevgililer günümü kutluyorumsempatiksalakcinni
bizde kocişimle konsre gittik çıkşta kameramanlara yakalandık ve resmimizi çektiler işte kızlar bizim kocişle başbaşa resmimiz delirdim evettcinni:roflol::roflol:kızlar delirdim sanırım sebebi beyaz melektirrr
Oh oh kızlar maşşallah ammada kaynatmışsınız.Hepinizin geçmiş sevgililer gününüzü kutluyorum.Sevgililer gününü memnun geçiren arkadaşlara ne mutlu .Onlara nazar değmesin diyorum ama memnun olmayanlara da sormadan edemeyeceğim(kızacaksınız bana biliyorum:)SİZ EŞLERİNİZ İÇİN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL NE YAPTINIZ?Herşeyi de eşlerimizden beklemeyelim değil mi? Ben o güne özel giysi aldım,bizim ufaklığı da anneannede kalmaya ikna ettim.Eşime çocuğu götürmesini söyledim ve o gelene kadar minilerimi giydim ,makyajımı yaptım.iki kadeh kırmızı şarap döktüm,mumları yaktım,ışıkları söndürdüm ve eşimi bekledim.O bu tür şeyler yapacağımı bilir ve hazırlıklıdır.Bir buket çiçek ve özel bir hediye ile (iç giyim)geldi.Ben de alyanslarımızı yenilemek istiyordum zaten ,hediye olarak bir çift alyans almıştım ,onu verdim ve harika bir akşam geçirdik.Kızlar söylemek istediğim onlar yapmıyorsa siz organize edin.Öyle öyle alışacaklar.Evlendiğimizde ilk sevgililer günümüzde yemek rezervasyonunu ben yapmıştım yani onu ben yemeğe çıkarmıştım.Çok mahçup olmuştu.O yüzden de artık hiç atlamaz sürprizlerimle onu şaşırtacağımı ve bilir mahçup olmak istemez.
ANTİKACIM bende bugün nerden geldi bu dolu dedim meğer sen çıkmışsın dışarı tahmin etmeliydim ben sana demedim mi uzaydan taş düşecek diye bak o da oldu artık hiç bişeyden korkma sen kaydirigubbakcemile3antikam ne dışarı çıkmaması çık ki alışsın bak bizim ki bugün ananede yakalandık balkona çıkardık kahkahalar atıyo evde tutamıyoruz balkona çıkınca bile mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?