Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Kızlar hamile iken uyku durumunuz nasıldı herhalde ben çok uyurum diyorum.Akşam 11 oldu mu gözlerim otomatik olarak kapanıyor bir gün kocam boşayacak beni

bende uyku değil daha çok uykusuzluk baş göstermeye başladı:)) normalde top atsan uyanmam derler ya öle uyurdum şimdi kaç kere uyanıyorum ve gün içerisinde uykum gelmiyor hiç çok acaip bi durum :uhm:

ay ben iyice hiperaktifleşmiştim uykuyu çok severdim halbuki ama zıpırın tekiydim hamileliğimde ele avuca sığmaz bişey olmuştum :))) işin kötüsü o hiperaktifliğim kalıcak galiba benim sıpa geleli 10 gün oldu günlük 3-4 saat uyku yetiyoda artıyo bide evin içinde serseri mayın gibi dolanıp duruyom ah şu 40 ımız bi çıksın :dance: tutabilene aşk olsun bu gün ilk defa arabamada kavuştum kaç aydır nolur nolmaz diye kullanmama izin vermiyolardı. atcam sıpacığımı arkaya koltuğuna nerde akşam orda sabah kaydirigubbakcemile3 bu arada bu gün bantlarımızda söküldü aa bide ne görim sadece incecik kesik izi dahada bi güvenim yerine geldi zaten bu gün eski hamile kalmadan önce giydiğim kotlarımdan biri ve tişortumla çıktım dışarı. Jale hanımda bide sezeryandan sonra göbek kalır diyolar hani nerde dedi.bide dalga geçti benimle hayatımda ilk defa seni sezeryandan sonra 8 saatte taburcu ettim korktumda bişey olmasın diye ama maşallah göründüğünden daha dirençli çıktın dedi. bu arada laf aramızda herifte şaşırdı sabah beni öyle görünce hatun şu 40 nız çıksında bi gece yemeğe götürim seni artık eğlenmek hakkın çok şeyler çektin kaç aydır demezmi kaydirigubbakcemile3

aman nazar değmesin canım benim ya ne bileyim antikacım bazen akşamları beni bir uyku havası alıyor kendimden korkuyorum hamile kalınca beni vinç ile çekerler diyorum

korkma yeşim hemşirem beklenmedik şeyler olabiliyor hem uyursanda uyursun nolcak 50 tane doğurmıcan ya 1-2 bilemedin 3 yani bırak işleri adam yapsın bak benimki hastahanede nasıl baktı bize :)))

Valla ha ne güzel bir girdim yanına bir baktım vermişin mamayı eline bir güzel emziriyor hani hiç yapamam edemem demekte yok darısı başımaaaaa:Saruboceq:

yok kız baştan yapamam diyodu ama napsın karı çıldırınca doğumda mecbur kaldı yoksa 9 aylıktım çorabını ben giydiriyodum çocuğu görünce değişti adam

aman yeşim hemşirem sen doğur senin fıstığa bi gün ben bi gün antika bakar sende uyursun :)) o kadar emeğin geçti bizim bızdıklara....uyku olayı çok enteresan bir olay ben günde 13 saat uyurdum az uyudum mu feci sinirli olurdum bi de hamilelik öncesi hamileyken 5-6 saat uyuyabiliyordum şimdi anca 3 saat....yeşim hemşirem seni kim boşayabilir valla pc den geçer döveriz enişteyi :)))))))

Canım benim ya Allah razı olsun sizden Zaten siz varken benim bebişimin siüt anneleri çok olacak galiba kaydirigubbakcemile5

sağolasın yeşim hemşirecimm şimdi biraz daha iyim ilaçlar pek işe yaramadı.doğal bitki çayları sağolsun sositososito

canım benim ya gebelik değişik bir fizyoloji işte bu bebişler 360 derece döndürüyor insanın nevrini ama doğum mucize gibi

arkadaşlar sizede sorayım doğum çantasına neler koydunuz ve keşke koymasaydım diyeceğiniz hangileri oldu.ben biraz abrattımmı ne iki çanta tıka basa dolu gereksizler olabilir beni aydınlatırsanız sevinirm ve yeşim hemşirem sizde cevaplarsanız sevinirm unuttuğumda olabilir:ecrin_bebek:teşekkürler

Jimer'in internet sayfasında yazıyor,istersen bir gözat.(Yalnız bana bakar mısınız daha hamile kalmadan doğum çantasında neler olmalı kısmını araştırmıştım).

özelden yazdım canım opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim şimdi okudum bir özelden bir burdan, o halde çantamızı abartmamışım, turuncu zıbını hemen çantadan çıkaracağım maviler değil çok şükür çantamız mavi zıbınlarla dolu ama niye turuncu olmasın anlamadım vardır bir bildiğiniz,CADIARZU teşekkür yeşim hemşirem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…