- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
Kaderim kusura bakma ben hafta sonu pek giremedim ama kızlar yanlış bir şey söylememiş şimdi nasılsın bari
aman yeşim hemşirem sen doğur senin fıstığa bi gün ben bi gün antika bakar sende uyursun :)) o kadar emeğin geçti bizim bızdıklara....uyku olayı çok enteresan bir olay ben günde 13 saat uyurdum az uyudum mu feci sinirli olurdum bi de hamilelik öncesi hamileyken 5-6 saat uyuyabiliyordum şimdi anca 3 saat....yeşim hemşirem seni kim boşayabilir valla pc den geçer döveriz enişteyi :)))))))
sağolasın yeşim hemşirecimm şimdi biraz daha iyim ilaçlar pek işe yaramadı.doğal bitki çayları sağolsun sositososito
canım benim ya gebelik değişik bir fizyoloji işte bu bebişler 360 derece döndürüyor insanın nevrini ama doğum mucize gibi
arkadaşlar sizede sorayım doğum çantasına neler koydunuz ve keşke koymasaydım diyeceğiniz hangileri oldu.ben biraz abrattımmı ne iki çanta tıka basa dolu gereksizler olabilir beni aydınlatırsanız sevinirm ve yeşim hemşirem sizde cevaplarsanız sevinirm unuttuğumda olabilir:ecrin_bebek:teşekkürler
özelden yazdım canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?