günaydın hanımlar hava süper odamıza güneş doğmuş oy oy oy birde tuğkan uyusaydı şöle 10 a kadar yeticekti malesef 8,30 da kalktık
Günaydın kızlar ya .Bu sabah yazıları okudum ve çok utandım.Galiba yanlış anlaşıldım.Ben mini derken gecelik tarzı bir şeyden bahsetmemiştim.Yani işe giderken giyemeyeceğim,yazlık yerlerde falan giyilecek mini bir elbise almıştım.Bir yemeğe çıkacaksak nasıl giyinip özen gösteririz ben de öyle hazırlandım demek istedim.(özel hayat değil yani).Neyse canlarım güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.Bu arada antikacım ben böyle kayınvalidelerin ,yanlızca televizyonda olduğunu sanırdım ,Allah sana sabır versin canım.Eşin senin için onlara laf söyleyebiliyorsa sen gerisini boşver,bebeğinle mutlu mutlu hayatınızı yaşamaya devam edin,onlar da kıskançlıktan deliye dönsün:içelim:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: doğru diyon sonunda kafama gökten taşta düştü yani :roflol:
bu arada kızlar ben bu gün çarşıya çıktım ya ayyy çıkmaz olaydım doluya yakalandık cumhuriyet caddesinde kaldık ne ileri ne geri bide bizimki korktumu kıyameti koparıyo neyse girdi bi dükkana çıkardım arabadan nasıl sarılıyo ssaklıyo kafasını dindi bırakayım arabayada inelim eve dedim yok yapıştı bırakmıyo. aradık dedeyi gel al bizi dedik. 5 dakka sonra zaten geldi indik eve ama zor yatıştırdım. ödü koptu inş. arabayı yadırgamaz yoksa işimiz var.şimdi gene bişey deil ama yaza kadar 10 kiloyu geçecek benim 4/1 im nasıl taşırım onca yolu eyvahedigeldismile ve bişeyide iyi öğrendim bi daha annemin aklına uyup hiç bişey yapmıcam hele dışarı kesinlikle çıkmıycam.:1no2:
ayrıca kızlar gözümden kaçmadı resimler bir harika...hepinize maşallah Allah hepimizin evinden kötü gözü sakınsın inş...
bak şimdi ben anlatıcam kaderim için bardağı taşıran son damla olucam bilmiyorumkismile önce biberon soran arkadaşa kmse cevap vermemiş ben avent kulllanıyorum gaz sorunu olmuyormuş geeçekten öyle hava kabarcıkları içeri akıyo...ANTİKAM ne desem ki ne kadar kızsan o kadar haklısın canım tam gaz ileri ama çokta kocacığının üstün gitme haklıyken haksız durumuna düşme kocanı üzme boşuna bakgüzel bir akşam geçirmişsin tadını çıkarbayanssulusmile herkes çok cici geçirmiş kendince ne kadar şanslıyız kızlar şaka bir tarafa ama söylemeden geçemiycem en kötüssü sanırım yeşim hemşiremizin aklinialirimsmile bizde sabah kahvaltısını hazırlamıştı uyandığımda çok güzel bir kahvaltı sofrası minik özel bir hediye ( hemen şeytanlık gelmesin aklınıza ) akşama doğru şöyle fast food yemeğe çıktık bizimki de pek romanti değildi yaniiiiii herşey güzel mi güzel derken ablam rahtsızlandı gece birazcık onunla uğraştık Allahtan bizde günümüzü bitirmiştik hihoyyyt yaniiii böle
gerçekten başkalarına kulak asmamak istiyor insan ama dayanmıyor bazen düşünsenize kendinizi benim yerime koyun napardınız öle bi durumda. neyse anımsamak bile istemiyorum.
minilere ve özel giyime gelince bizim için pek özel olmuyo onlar çünkü daha bekarlığımdan bayılırım iç giyime ve minilere.o yüzden adam alışkın tepki vermiyor. hayatımda ilk defa doğumda penye gecelik giydim örneğin sonrada dolaba kalktı kalkış o kalkış.aklinialirimsmile pijama bile giyemiyorum yatarken rahatsız ediyo beni. birazda insan gördüğünü yaparmış ya 85 yaşında eveli sene vefat eden babaannemi ilk hastahaneye kaldırdığımızda şaşırmıştı hemşireler falan o yaşta bile saten gecelik sabahlıklarla geziyodu hastahenede annem deseniz öle onlardan göre görede bende böle bişey oldum çıktım işte.aklinialirimsmile
karamukcum teşekkür ederim cnm şimdi iyi ablacık şükür boshayallersmile
karamuk doğru diyonda biz yine kıyamıyoz, aslında senin gibi yapmak lazım unuttu diye fırça kaymışın oh ne iyi ama senin kociş anlamış hatasını terafi etmiş, bizimki nerdeee anlamaz birde tereyağ gibi üstte çıkarr,
akşam yemek yok sana cezalısın dedim,, vallah var desende yemiyecektim zaten öğle yemeyini çok geç yedim tokum dedisempatiksalakcinni
canım kaderim bende anlattım kk kızları böyle böyle kutlamış diye gel hadi öpüyim de kutluyayım bari dedi kaydirigubbakcemile3 baka da bi nane yok ne hediye ne bişeeeyyy
canım kaderim bende anlattım kk kızları böyle böyle kutlamış diye gel hadi öpüyim de kutluyayım bari dedi kaydirigubbakcemile3 baka da bi nane yok ne hediye ne bişeeeyyy
ah ah yeşimciğim desene bizimkiler kim romantizm kim senin derdinden ben anlarım, benimkindende sen kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?