Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın hanımlar hava süper odamıza güneş doğmuş oy oy oy birde tuğkan uyusaydı şöle 10 a kadar yeticekti malesef 8,30 da kalktık

günaydın hanımlar hava süper odamıza güneş doğmuş oy oy oy birde tuğkan uyusaydı şöle 10 a kadar yeticekti malesef 8,30 da kalktık

Günaydın.Şikayet etme canım ,nazar değmesin.Bu yaşa geldi ben oğlumun 8:30'a kadar uyuduğunu hiç bilmem.Hele de küçükken sabah 6'yı geçirmezdi.Şimdi de okul için 6:30'da kalkıyor.Yani haline şükret canım.

günaydın canım. yok hayatım niye yanlış anlaşılasın kiiŞeniz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: doğru diyon sonunda kafama gökten taşta düştü yani :roflol:

şaşırmam yani antikacım o da olsa :roflol::roflol:

ay yavrum benim kıyamam desene annesinin sayesinde çocukcağız dolu ile de tanıştıı kaydirigubbakcemile3

ayrıca kızlar gözümden kaçmadı resimler bir harika...hepinize maşallah Allah hepimizin evinden kötü gözü sakınsın inş...

amin canım amin hepmizin işallah :Saruboceq:

valla canım dünkü konuşulanlardan sonra kaderim herifi eve almayacaktı naptı bilmem kaydirigubbakcemile3 sizinde gününüz çok güzel geçmiş canım sonu pek iyi olmasa da ablana da çok geçmişler olsun hayatımmmŞeniz

evet canım insan elde olmadan kulak asıyor işte ama sizinkilerin niyeti belli sizi huzursuz etmek o yüzden onlara inat sarılın birbrinize sımsıkı eşinle yeterki eşin senin tarafında olsun :1hug: seni koruyabilsin seni savunuabilsin canıma.s

günaydın kızlarrrr yok naz üzülme canım mini etek olarak anladık zaten
ledangel daha ne istiyon bacım ya bizimki sabah 6 da kalktı biryere yetişecek sanki her sabah aynı ya 6 ya 7 şöyle 9 kadar uyusam bişey istemeyeceğim
yat kalk dua et seninkine maşallahı var annesi

ayy kızlar yazmadan edemeyeceğim dün bizim koca geldi,nasıl konuya girsem diye düşünürken tv de çıkan sevgililer günü haberi ile konuya girdim,bizim k k kızlar ne güzel kutlamışlar hayatım kimi özel yemeğe gitmiş bir arkadaşa papatyalar sermiş kocası, bir arkadaşımıza buketler vs.alnımış falan diye bahsettim bir tek yeşimi söylemedim.:teytey: biizmki sustu sustu peki biz neyaptık evdemi oturduk recep ivediğie gittik :roflol: sonra alışverişimizi yaptık :roflol: sonra çıkışta annene gittik dedi,:sm_cool:tamamda hayatım bunalr sevgililer gününe özel değilki dedim hani bir hediye falan yok almadın dedim,yaaa ne sevgililer günü ya boş işler bunlar hayatım dedi,
ille hediye istiyorsan cumartesi akşamı özdileğe gitmiştik orda elbise beğenip aldınya hediyeme say o zaman diye sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ayy yok anam biizmki sevgililer gününden bir haberkaydirigubbakcemile

karamuk doğru diyonda biz yine kıyamıyoz, aslında senin gibi yapmak lazım unuttu diye fırça kaymışın oh ne iyi ama senin kociş anlamış hatasını terafi etmiş, bizimki nerdeee anlamaz birde tereyağ gibi üstte çıkarr,
akşam yemek yok sana cezalısın dedim,, vallah var desende yemiyecektim zaten öğle yemeyini çok geç yedim tokum dedisempatiksalakcinni

ay kadercimm boşver hayatımm yaa anlamayan anlamıyo işte bizimkine de hep ne örnekler gösteririm şöyle öyle diyee işte böyle bi süpriz yapar arada beklemediğin bi anda o da yeter buna da şükür önemli olan gönüller bir olsun hayatımmmmmmmmmm:1hug::1hug:

aaa yok anacım yapacaksın ara sıra öyle kii biraz kafalrı dank etsin delikafadulden benim için öyle günler çok önemlidir heleki evlilik yıldönümü unutulacak felaket klava: ama bu sefer çabuk affettim çünkü gece gündüz ders çalışıyodu sınava girecekti o yüzden çok üstüne gitmedimm ucuz kurtuldu yaniiilmaz:lmaz:

canım kaderim bende anlattım kk kızları böyle böyle kutlamış diye gel hadi öpüyim de kutluyayım bari dedi kaydirigubbakcemile3 baka da bi nane yok ne hediye ne bişeeeyyy

canım kaderim bende anlattım kk kızları böyle böyle kutlamış diye gel hadi öpüyim de kutluyayım bari dedi kaydirigubbakcemile3 baka da bi nane yok ne hediye ne bişeeeyyy

ah ah yeşimciğim desene bizimkiler kim romantizm kim senin derdinden ben anlarım, benimkindende sen kaydirigubbakcemile5

ah ah yeşimciğim desene bizimkiler kim romantizm kim senin derdinden ben anlarım, benimkindende sen kaydirigubbakcemile5

kız o kadarda ağlanma demiyonmu benim herif evlilik yıldönümünde yapıyo ne yapacaksa diyee toptannnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:))))) kızlar güle güle helak oldum burda.aman kızlar takmayın benimkide normalde böle deildir bu aralar bu sorunlar iyice gerdi bizi ondan akıl etmiştir yani.yoksa geçen sene doğum günümde Devrim'in cinsiyetiniöğrendiğimiz gündü hatta hastahaneden çıktık geliyoruz cebine (hatlar benim üzerime) gelen mesajdan sonra aaaa bu gün senin doğum günündü demi diye bi karşılık vermiş bidahada bu konuda yorum bile yapmamıştı :))) ama sizlerde biliyosunuz ya son zamanlarda bizde işler baya karıştı. üçüncü bile deil bi çoğuncu tekil şahıslar ortalığı bulandırıp durduğu için heralde hatun elden gidiyo bişey yapmak lazım diye düşündü :))) ve normalde benim herif öle sesini çıkaran konuşan yada yağıp esen bi tip deildir tam aksine ben öyleyimdir hatta bazen iyice dellenir vurur kapıyı çıkarım sakinleşincede gelirim.evde durcak olsam o yumurta kafasını kırırveririm çünkü bilir ve ses etmez. ama bu kez herhalde onunda artık tak dediki böle bişey haptı hemde ilk defa bende şok oldum, böle bi tepki beklemiyordum açıkçası. neyse biraz sakin kalalım bakalım altından neler çıkarcaklar gene :))) artık alıştım yaaa hakikaten alışkanlık yapmaya başladı bi günü vukuatsız geçirince tuhaf hissediyom :))) hem bölesi daha iyi Allah gecinden versin birine bişey olursa beni kim delirtcek :)))

yeşimcim ve kaderim sevinin kızlar dn bir söz duydum size hitaben ohaoldumsmile sevgili uzak laf gelir yare ,o benim nefesimdir nefesim var mı nefes alma günü yoktur hayatta çünkü her sanise benimledir :sinifsinif: gibi bir sözdü tam hatırlamasam da...sevgili basit gelir yar için o benim yaşama sebebimdir demekmiş...yani biz diğeleri sadece sevgiliyiz galibaaaaaaguclubacismile DEYıP sizi bir nebze avutayım dedim :lepi:

ooo süpermiş ya cimcime, vallah benimki olsa,hııı gördünmü bak ben demiyommu ne sevgilisi yaaa sevgililer günü kutlanırmı hiç diye, evlilik yıl dönümü olsa yapardım bir kıyakta diyorr.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…