Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrŞeniz
ay kaderim maşallahh ne tatalı çıkmış bunlar yaaaaaaaaa artist gibiler maşallah bizim paşalarrrrr yaaa:1hug:

ilahi antikacım herifi de kendine benzetmişsin yaa adam da napıcak zıvanadan çıkmışş kaydirigubbakcemile3 vallahi kızz sen vukuatsız bir gün geçirsen günün eksikk kalmış olurr kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

selam hanım hnımcıklar.....
ayy kızlar sabahtan beri yine çamaşırla savaşıyom ama bu sefer makina yüzünden deil. akşam beyazları attım sabah kalkınca açarım makinayı dedim yattım. sabahta annem sağolsun açmış makinayı ne kadar renkli varsa doldurmuş içine ama yanlış anlamayın içindekileri çıkarmadan.bende uyku sersemi bakmadım bile akşam hallettim ses etmesin diye kurulu bıraktım ya hemen bastım düymeye.2 saat sonra makina durdu bu arada bizim kahvaltı fasılları falanda bitti açtım çamaşırları çıkarayım diye neyle karşılaştım dersiniz beyazların hepsi gri hatta füme olmuş akannehir hadi çıkardım kainadan yarısını çamaşır sodasıyla kaynamaya yarısını koslayla elde kaynayanları koslaya yatırdım diğerlerini kaynamaya vs. derken en son artık bide makina denesin bakalım bişey yapabilcekmi deiyp tıktım 90 dereceye bakalım nolcak. kafamçokkarıştı aynen bu smiliye döndüm ama. sizinde öneriniz varmı nasıl beyazlar bu fümeler sempatiksalakcinni

cnm ya alt tarafı camasır yıkayacaksın işte o bile sende olay oluyr var sende bişiler:)sizin eve kamera taksınlar nasıl show olur dimi:)ben koslanın kristal beyazını kullanıyrm işe yarıyor tatlım:CüvCüv:

hımm bide onları deniyim bakim nolcak. hakkatten ben eve kamera koyup nette yayınlasammı acaba :))

Slm kızlar nasılsınız ,yazılarınızı takıp edıyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum ,ben sızlere bıŞey sorucam,fıkırlerınızı beklıyorum,bız bebek arabası alıcazda karar veremedık hangı marka ve needen aldınız Önerılerınızı beklıyrorum

ay canım inan bende bu soruyu size sorucaktım artık:umursamaz: 1 ay sonra başlarz bebek arabası kullanmaya malum havalar ısınacak ama ben pierre cardin almayı düşünüyorum başka bir topikte bu bebek arabasından çok bahsedildi sürekli araştırıyorum bu konuyu birde 3 tekerlekli arabası olan varmı nasıl memnunmusunuz bende mebelnu sayesinde sorayım dedim,
pierre cardini marka olarak tek geçerim evde iki beşiğimizde pierre cardin oto koltuğumuzda yani memnunum bu markadan haydi kızlar yazın bakalım hangi arabayı hangi markayı tercih edeceksiniz bize:hulya:

Bayıldım bayıldım süper olmu bi ara bana getirin şunları da bir ısırayım

ahh yeşim teyzesi geleceğiz yanınada ben hala beklemekteyim şu beklediğimiz olay olsun vallahi hemen yanındayım stres yapmaya başladı bende hala tık yokk,
kız biz ne zaman sıkacağız seninkini haydi doğur artık sende, bizde seninkini sevelimŞeniz

antika canım üzülerek bence çaresi yok, beyazlamaz diyorum istediğin kadar koslada,domestosta beklet eskisi gibi beyaz olmaz bence yinede dene tabi denemekten zarar gelmez.

Kaderım canım vallahı bız daha hıÇ almadık,aceleye gelmesın dıye doĞmadan Önce almak ıstemedım,pıerre cardın ve kraft arasında kaldım ıkısınede baktım Önerılıyor ,bırde bursalı annelere sorayım dedım,bakalım hangısını daha Çok Önerecekler ,ona gÖre alıcam

ben (chicco 4 me )modelinden aldım çokta iyi yapmışım diyorum hem bebek arabası hem oto koltuğu hem hafif...arabası olanlara şiddetle tavsiye ederim

vallhi ben kraftın 3 tekerlekli olanını aldım ne puset ne araba ikisinin arası hafifi bişey kullanışına bişey diyemiycem sayılı yere çıktım henüz anlamadım bişey ama bana otobüslerde kaldır kopar hafif bişey lazımdı oyüzden bunu tercih ettim

Günaydın kızlar oğlumun bebek arabası da chico idi.Ne kadar kullandın diye sorarsanız inanın doğru düzgün kullanmadık.Araba güzeldi ama çocuk kucağımızdan düşmüyordu ki arabaya koyalım.Yürümeye başlayınca da gerek kalmadı,zaten arabada durmayı da sevmiyordu.ıkinci çocuğu hiç düşünmediğim için başkasına verdim.Bence çok para vermeye değmez.Tchibo'nun online satış sitesinde gördüm,hoşuma gitti fiyat da uygun.Biliyorsunuz Alman malı.Bence bir bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…