:))))) kızlar güle güle helak oldum burda.aman kızlar takmayın benimkide normalde böle deildir bu aralar bu sorunlar iyice gerdi bizi ondan akıl etmiştir yani.yoksa geçen sene doğum günümde Devrim'in cinsiyetiniöğrendiğimiz gündü hatta hastahaneden çıktık geliyoruz cebine (hatlar benim üzerime) gelen mesajdan sonra aaaa bu gün senin doğum günündü demi diye bi karşılık vermiş bidahada bu konuda yorum bile yapmamıştı :))) ama sizlerde biliyosunuz ya son zamanlarda bizde işler baya karıştı. üçüncü bile deil bi çoğuncu tekil şahıslar ortalığı bulandırıp durduğu için heralde hatun elden gidiyo bişey yapmak lazım diye düşündü :))) ve normalde benim herif öle sesini çıkaran konuşan yada yağıp esen bi tip deildir tam aksine ben öyleyimdir hatta bazen iyice dellenir vurur kapıyı çıkarım sakinleşincede gelirim.evde durcak olsam o yumurta kafasını kırırveririm çünkü bilir ve ses etmez. ama bu kez herhalde onunda artık tak dediki böle bişey haptı hemde ilk defa bende şok oldum, böle bi tepki beklemiyordum açıkçası. neyse biraz sakin kalalım bakalım altından neler çıkarcaklar gene :))) artık alıştım yaaa hakikaten alışkanlık yapmaya başladı bi günü vukuatsız geçirince tuhaf hissediyom :))) hem bölesi daha iyi Allah gecinden versin birine bişey olursa beni kim delirtcek :)))
selam hanım hnımcıklar.....
ayy kızlar sabahtan beri yine çamaşırla savaşıyom ama bu sefer makina yüzünden deil. akşam beyazları attım sabah kalkınca açarım makinayı dedim yattım. sabahta annem sağolsun açmış makinayı ne kadar renkli varsa doldurmuş içine ama yanlış anlamayın içindekileri çıkarmadan.bende uyku sersemi bakmadım bile akşam hallettim ses etmesin diye kurulu bıraktım ya hemen bastım düymeye.2 saat sonra makina durdu bu arada bizim kahvaltı fasılları falanda bitti açtım çamaşırları çıkarayım diye neyle karşılaştım dersiniz beyazların hepsi gri hatta füme olmuş akannehir hadi çıkardım kainadan yarısını çamaşır sodasıyla kaynamaya yarısını koslayla elde kaynayanları koslaya yatırdım diğerlerini kaynamaya vs. derken en son artık bide makina denesin bakalım bişey yapabilcekmi deiyp tıktım 90 dereceye bakalım nolcak. kafamçokkarıştı aynen bu smiliye döndüm ama. sizinde öneriniz varmı nasıl beyazlar bu fümeler sempatiksalakcinni
Bayıldım bayıldım süper olmu bi ara bana getirin şunları da bir ısırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?