Slm kızlar bende hem rahat olsun taŞıma aÇısından ,hemde katlandıĞında Çok yer kaplamasın İstİyroum,bİr tÜrlÜ karar veremedİm,kraft hoŞuma gİttİ ama Çok yer kaplıyor,bencede Çok kullanılmayacak bİŞey o yÜzden sİzlere sordum,herkes chİcco dİyor ama Çok yer kaplıyor ,Çok yer kaplamayanlarıda delİ para
kraftın 3 teker manevra kabiliyeti cidden süper istediğin tarafa fır dönüyor
:)
antika cnm ben görümcen gelince neler oldu merak ettim asıl
ne arayan ne soraaaaaannnn ne de ziyaretime gelen var(((
sahi melek nerde bilen duyan varmı bana acil yardım lazım(( melekkkkk yoğurdu mamayla nasıl mayalıyosun bilgi lütfennn
birde kızlar biri marketlerin birinde keçi sütünü bulabildiğini söylüyordu kimdi o hangi marketteydi.?????
sahi melek nerde bilen duyan varmı bana acil yardım lazım(( melekkkkk yoğurdu mamayla nasıl mayalıyosun bilgi lütfennn
birde kızlar biri marketlerin birinde keçi sütünü bulabildiğini söylüyordu kimdi o hangi marketteydi.?????
sist bendim o saypada kay markası adı altında görmstm kadının biri bebeği iiçin bir sepet dolusu almıstı evde balkonunda da saklıyormus antika bebek arabasını nerden aldın kızlar katı meyve sıkacağında meyvelerin vitamini ölmüyormu bize dktrmz sadece cam rendeyi önerdi yesimcm cnm nerde calışıyrsn leadangel canım 3 tekerleklilerin kontrolu zor oluyr diyorlar doğrumu pierre cardin hakkında bilgisi olan varmı dün baktım arsıda bir yer yenia cılmıs fiyatı 300 küsürdü 270 e bıraktı ama kararsız kaldımleadangel yesili cok severim tuğkana cok yakısıyor yeşil masallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?