Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın kızlarrrrrrrrrŞeniz
ay antika vallahi sabah sabah güldürüdn benii ya hayatım tam filmliksiniz gerçekten :roflol:
ama canım o çamaşırları tekrar beyazlatmak zor tabi sen dene yine de a.s
kaderim maşallah çok tatlı çıkmış bu paşalar valla canım abd reklam artistleri sıfır kalır yanalrındazemuszemus
kızlar ben oğlumun bebek arabasını valla çarşıdan almıştım ama ne kadar kullandın derseniz çok az ve öylece duruyor başkasına vericem a.s kullanmaya gerk kalmadı.ikinciye de zaten almayı düşünmüyorum hı ama alırsam da o ince katlanabilir pusetlerden alırım parka falan götürmek için o kadar a.s

tünaydın hanımlar.... sormayın biraz önce hpsini çöpe tıktım o çamaşırların (( domestosta işe yaramadı.asıl filmse akşam vardı biliyosunuz görümcem gelcekti. ama onu sonra anlatırım.
bebek arabasını ben önce kraftın üç tekerleklisini aldım bir günlük kullanım süresinden sonra (o gün mağaza kapalıydı) değiştirmek zorunda kaldım ve chicconun maxsima modelini aldım. ancak kraft daha rahattı 3 tekerlek oluşu manevrayı kolaylaştırıyor.aracımız tüplü olduğu ve bagaj hacmi daha küçük olduğu için dar bir model seçmek zorunda kaldık ve chiccoya döndük.herşeyi iyi güzel ancak tavsiyem gerektiğinde bebeğinin yüzünün sana dönebileceği gerektiğinde dışa dönebileceği bir model seç kesinlikle daha kullanışlı.ben onu düşünemedim en başta fakat diğer tüm yönleriyle kraftın üç tekerleklisiyle aynı kolay katlanabilir açılabilir. hafif. ve bende karamuk gibi düşünenlerdenim kullanımı kısa sürecek şeylere çok para yatırmak bana göre deil o yöndende tavsiye ederim sonuçta en fazla 3 yıl kullanılacak hatta o kadar bile değil.

Slm kızlar bende hem rahat olsun taŞıma aÇısından ,hemde katlandıĞında Çok yer kaplamasın ıstıyroum,bır tÜrlÜ karar veremedım,kraft hoŞuma gıttı ama Çok yer kaplıyor,bencede Çok kullanılmayacak bıŞey o yÜzden sızlere sordum,herkes chıcco dıyor ama Çok yer kaplıyor ,Çok yer kaplamayanlarıda delı para

kraftın 3 teker manevra kabiliyeti cidden süper istediğin tarafa fır dönüyor
:)
antika cnm ben görümcen gelince neler oldu merak ettim asıl

mabelnu cnm senin doğum hikayeni merak ediyorum ben uygun bir zamanda yazıver
drdan memnun kaldınmı neler yaşadın cidden merak ediyorum

canım benimki şuan dediğim gibi chicco maxima ve katlandığında 30cm. bile değil. ağırlık 7 kg. ve ben 250YTL ye almıştım yaklaşık bir ay oldu olmadı daha.
ayrıca kızlar mevva sıkacağına ihtiyacı olanlar kaydirigubbakcemile3 carfour'da simtellerde ve e bebek mağazasında arçeliklerde indirim var hem katı meyve sıkacağı hemde püre ancak önceden göreseydim arçeliğinkini alırdım çünkü aynı alettte hem sıkıyor hem ısıtıyor hem püre yapabiliyorsunuz bilginize kaydirigubbakcemile3

kraftın 3 teker manevra kabiliyeti cidden süper istediğin tarafa fır dönüyor
:)
antika cnm ben görümcen gelince neler oldu merak ettim asıl

canım önce bizde toplanalım dediler bende olabilecekleri düşünerek hayır ya halaya gidicez(bursadada evi var) yada dışarı dedim. çünkü hem çocuğu korkutmanın hemde evdekileri strese sokmanın alemi yok. neyse halanın evde toplandık. önce sorgu faslı yapıldı ve görümcemin bunları gerçekten söylediği hatta daha neler neler söylediği çıktı ortaya. eşim her cümlede biraz daha kızararak(sinirden) dinledi. sonunda daha o ağzını bele açamadan ben yağdım estim önce. ve bir daha ne onu nede anne tarafını evimde istemediğimi ayrca seslerini daha duymak istemediğimi ama abisinin istediğini yapmakta özgür olduğunu ancak birdaha böle bir şey duyarsam sonunu düşünmeden yanlarına yollayacağımı söyleyip çıktım odadan. asıl kıyamette ondan sonra koptu hala hem benimkine hem görümceme verdi veriştirdi. ve başka ailevi mevzularada girdi duyduklarından sonra eşim görümcemin üzerine yürüdü vs.sonuç olaraksa hiçbir şekilde hiçbirini görmek yada duymak istemediğini söylemesi üzerine kovdu ordan.sonrasındaysa hala biraz daha eşime yüklendi. oğlumuzu ve beni kollaması susması bizi ezdirmemesi için.çıkışta eşim özür üstüne özürle ben bu kadarını beklemiyordum bu kadarına cesaret edeceklerini düşünmemiştim diye diye helak oldu. şu an için bizim açımızdan sular duruldu kısacası ama bu kadar şeyden sonrada kolay kolay hır çıkaramayacaklarını düşünüyorum hayırlısı artık.

sahi melek nerde bilen duyan varmı bana acil yardım lazım (( melekkkkk yoğurdu mamayla nasıl mayalıyosun bilgi lütfennn
birde kızlar biri marketlerin birinde keçi sütünü bulabildiğini söylüyordu kimdi o hangi marketteydi.?????

ve unutmadan Yeşimmm hemşirem merkezdeki yerin nerde hangi günler burdasın bana özelden adresi atarmısın yakınsın arada kaçim yanına.
bu arada biri beni durdursun çenem düştü geneeeeee..............

kraft ağır basıyor yani hımm peki bu 3 tekerlikli olanında bebeğin yüzünü görmek isterim herzaman bu mümkünmü acaba evet bende naz ve karamuk gibi yaptım oğlumun bebek arabasını hiç kullanmadık diyebilirim,oğlum 3 yaşındayken arabayı arkadaşa vermiştim,ama çok kullanışsızdı tecrübe sahibi oldum şimdi en azından katlanması açılması kolay olmalı ve hafif olmalı bunlar terchim,
antika sonuca bağlamışsınız olayıı
ah yeşimciğim mümkün olsa hergün yanına gelirim bende şimdi dişçiden geldim bugün koşturma halindeydim ardayı anneannesine bırakıp dışardaki işlerimi hallettim,
bu arada hava süperdi bugünn yaz geldi sandımmmeyvahedigeldismile

iyi hadi cnm sevindim senin adına huzurnuz daim olsun inş.
yeşim vallhi bensenin nere geçtiğini bile bilmiyorum cnm ya nerdesin neler yapıyorsun bana bir sözün vardı hatırlıyomusun onu enkısa zamanda gerçekleştirelim lütfen senden haber bekliyorum ben
melek vallhi msn bazen var ama buraya uğramıyor pek sanırım
antyika cnm sen ek gıdaları iyice öğren bende senden faydalanıcam
şaypa ve mopaşlarda var cnm keçi sütü kay marka

malesef 3 tekerleklide çift yönlü olma imkanı olmuyor bebeğin yüzünü şöyle görüyorum tenteye şeffaf yer yapmışlar annenin bebeği görmesi için cırtlı orayı açıp bakıyorum ne yaptığına sürekli

hımmm saol canım şaypaya bakayım bari mopaş uzak klıyo bana. tabi öğrendilerimi aktarırım size kızlar ihtiyacınız olduğunda burdayım :)))

sist bendim o saypada kay markası adı altında görmstm kadının biri bebeği iiçin bir sepet dolusu almıstı evde balkonunda da saklıyormus antika bebek arabasını nerden aldın kızlar katı meyve sıkacağında meyvelerin vitamini ölmüyormu bize dktrmz sadece cam rendeyi önerdi yesimcm cnm nerde calışıyrsn leadangel canım 3 tekerleklilerin kontrolu zor oluyr diyorlar doğrumu pierre cardin hakkında bilgisi olan varmı dün baktım arsıda bir yer yenia cılmıs fiyatı 300 küsürdü 270 e bıraktı ama kararsız kaldım leadangel yesili cok severim tuğkana cok yakısıyor yeşil masallah:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biri benim tahtıma göz diktiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
canım çok saolasın. aynı şeyi meyva sıkacağı için doktoruma sorduğumda bana aynen benim bilmişliğimle bir yanıt verdi. aklımda kaldığınca yazıyorum. istersen uğraş ama ne gerek var çelik ve cam aynı sağlıktalar ayrıca bu kadar düşünüyosun öyleyse herşeyin organiğinide bulman lazım bulabilecekmisin hadi buldun diyelim eee bu çocuk iki gün sonra çelikte pişen çorbayı yemicekmi herşeyi nasıl camda pişircen alışsın alışsın herşeye ve her mikroba alıştırın deyince hiçbişey diyememiştim ve düşündüğümde çokta haklı bulmuştum.ayrıca canım ben bebek arabamızı e-bebek mağazasından aldım. özellikle büyük şeyleri büyük yerlerden almaya çalışıyorumki gerektiğinde değiştirmede vs. sorun yaşamayayım diye ama çarşıdaki pek çok yerde insanlarla yüz yüze ve binbir tartışmayla karşılaşıyorsun.ayrıca taksit seçenekleri ve güzel indirimleride oluyor.

bu arada kızlar mahişlerimiz görünmüyo nerdeler acaba ???? günü yakınlar vardı ayyy geldi heralde yeni bebişlerimiz.

geldim tatlımmmm
2 gündür misafirim var uğrayamadım pek

mamadan yoğurt 5 kez denedim 6.da pes ettim ve öykü ağzına bile sokmadı.........
mamadan 100-140 mm normal mama hazırlıyosun ılıtıp içine 1 çay kaşığı normal yoğurt koyuyorsun...sona ..su gibi tatdı çok kötü bişey çıkıyo ortaya

keçi sütü bana nedense pek sıcak gelmiyor...
denemedim denemeyi de düşünmüyorum

sona doktor a dedim yemiyor öykü mamayla yoğurt...o da yapacak bişey yok o zaman normal pastorize sütle yapalım yoğurtta az da olsa kimyası değişiyor zaten kocaman oldu öykü normal yoğurtla dene bakalım dedi...
normal pastorize sütle yaptım bayıldıııı şimdi her gün koca bi kavanoz yoğurt yiyo hatta bitince ağlıyor yoğurdun tadı da harika oluyo taş gibi koyu bi yoğurt oluyo

antkcm ya su bebel arabasının markasını tekrar yazarmısın netten yazıyrm chicco maxsima diye bişey cıkmıyr da bende alcm bu hafta kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…