kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biri benim tahtıma göz diktiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
canım çok saolasın. aynı şeyi meyva sıkacağı için doktoruma sorduğumda bana aynen benim bilmişliğimle bir yanıt verdi. aklımda kaldığınca yazıyorum. istersen uğraş ama ne gerek var çelik ve cam aynı sağlıktalar ayrıca bu kadar düşünüyosun öyleyse herşeyin organiğinide bulman lazım bulabilecekmisin hadi buldun diyelim eee bu çocuk iki gün sonra çelikte pişen çorbayı yemicekmi herşeyi nasıl camda pişircen alışsın alışsın herşeye ve her mikroba alıştırın deyince hiçbişey diyememiştim ve düşündüğümde çokta haklı bulmuştum.ayrıca canım ben bebek arabamızı e-bebek mağazasından aldım. özellikle büyük şeyleri büyük yerlerden almaya çalışıyorumki gerektiğinde değiştirmede vs. sorun yaşamayayım diye ama çarşıdaki pek çok yerde insanlarla yüz yüze ve binbir tartışmayla karşılaşıyorsun.ayrıca taksit seçenekleri ve güzel indirimleride oluyor.
antkcm ya su bebel arabasının markasını tekrar yazarmısın netten yazıyrm chicco maxsima diye bişey cıkmıyr da bende alcm bu hafta kararsız kaldım
geldim tatlımmmm
2 gündür misafirim var uğrayamadım pek
mamadan yoğurt 5 kez denedim 6.da pes ettim ve öykü ağzına bile sokmadı.........
mamadan 100-140 mm normal mama hazırlıyosun ılıtıp içine 1 çay kaşığı normal yoğurt koyuyorsun...sona ..su gibi tatdı çok kötü bişey çıkıyo ortaya
keçi sütü bana nedense pek sıcak gelmiyor...
denemedim denemeyi de düşünmüyorum
sona doktor a dedim yemiyor öykü mamayla yoğurt...o da yapacak bişey yok o zaman normal pastorize sütle yapalım yoğurtta az da olsa kimyası değişiyor zaten kocaman oldu öykü normal yoğurtla dene bakalım dedi...
normal pastorize sütle yaptım bayıldıııı şimdi her gün koca bi kavanoz yoğurt yiyo hatta bitince ağlıyor yoğurdun tadı da harika oluyo taş gibi koyu bi yoğurt oluyo
günaydın kıslarrrsist bendim o saypada kay markası adı altında görmstm kadının biri bebeği iiçin bir sepet dolusu almıstı evde balkonunda da saklıyormus antika bebek arabasını nerden aldın kızlar katı meyve sıkacağında meyvelerin vitamini ölmüyormu bize dktrmz sadece cam rendeyi önerdi yesimcm cnm nerde calışıyrsn leadangel canım 3 tekerleklilerin kontrolu zor oluyr diyorlar doğrumu pierre cardin hakkında bilgisi olan varmı dün baktım arsıda bir yer yenia cılmıs fiyatı 300 küsürdü 270 e bıraktı ama kararsız kaldımleadangel yesili cok severim tuğkana cok yakısıyor yeşil masallah:)
yeşim hemşiremiz seni aramaz olurmuyuz hiç...sadece rahatsız etmiyelim diyoruz yoksa o telefonun susmaz senin haberin olsun zemuszemus kızlar bebek aabası için az kullanılacak filan diyorsunuz da valla ben 4,5 aydır atatuğun kıyafetlerinden bile çok kullandım en önemli şey bizim için üstelik arabamızda var ama en az ama en az 40 kere kullandık şimdiden..benim için en önemli özellik çift taraflı kullanılmasıydı...kızlar yaz gelsin görücem ben sizi amannnn ne bulunmaz nimetmiş diyeceksini...anikam hadi atlatılmış son krizde şükür bilmiyorumkismile resimler akşam eve gidince yüklenecek haberiniz olsun ama kızlar bizi parçalıyacak ona göre gardınızı alın alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
yeşim hemşiremiz seni aramaz olurmuyuz hiç...sadece rahatsız etmiyelim diyoruz yoksa o telefonun susmaz senin haberin olsun zemuszemus kızlar bebek aabası için az kullanılacak filan diyorsunuz da valla ben 4,5 aydır atatuğun kıyafetlerinden bile çok kullandım en önemli şey bizim için üstelik arabamızda var ama en az ama en az 40 kere kullandık şimdiden..benim için en önemli özellik çift taraflı kullanılmasıydı...kızlar yaz gelsin görücem ben sizi amannnn ne bulunmaz nimetmiş diyeceksini...anikam hadi atlatılmış son krizde şükür bilmiyorumkismile resimler akşam eve gidince yüklenecek haberiniz olsun ama kızlar bizi parçalıyacak ona göre gardınızı alın alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
selam hanım hanımcıklarrrr.........
kızlar uyarı yapayım dedim dışarı çıkayorum ona göre gardınızı alın her an herşey yağabilir düşebilir :))))
valla bizdede araba var ama yinede bebek arabası çarşı market gibi yerler için bire bir. heleki benim gibi ufaklığın 4/1 kilosundaysan :))) valla kızlar yaaa yaz gelsede şöle park bahçe yapsak hepberaber. bıcırları yuvarlsak çimenlere boğuşsalar alt alata süt üste :))))
koza tüp bebekteyim eski rentıp tüp bebekte arayın beniiiiiii
her zaman takip edemiyorum sizi
ooo bebeklere araba seçiliyor
bizde daha ses bile yok
artık seneye ikiz kızım olursa görüşürüz sizlerle
ne seneyesi olmaz bu sene bu sene hatta bak tarihte koyalım 10/10/10 da doğacak şekilde bi ayarlama yapalım kaydirigubbakcemile3 buna göre şubatta hamile kalman lazım çalış Yeşim çalış bu ay çok çalış kaydirigubbakcemile3 ikiz kız hımmm :jeyyar: kızlar biri benim gelin ona göre hiç göz koymayın kaydirigubbakcemile3
bu arada şaşırıcaksınız ama başımıza hiçşey yağmadı düşmedi :lepi: kırdıkmı şeytanın bacağını ne hihoyyyt ayy kızlar kent meydanındaydım bu gün bi oyuncaklar aldık. ama Devrim'emi kendimemi aldım belli değil. kaydirigubbakcemile3 bi tane trampet bango düdük ve teften oluşan bi set aldık. bi tane slikon araba takımı aldık üçlü. bide kurbağa ailesi kaydirigubbakcemile3 ordan çıktık doğru kanzda aldık soluğu cimcimem buldum bandanaları 1 tl. ya inmiş fiyatları öle olunca daldım kavanoza çıkamadım. kız bile şaşırdı. 15 tane ayy birinin bana dur demesi gerekiyo böle şeylerde sempatiksalakcinni ama kızlar uğrayın çok tatlı şeyler gelmiş yeni sezon için. hele bi tenisçi takımları var deli oldum beyaz pantolon, beyaz mavi lekos şapkası takım ayyy maaş gününe az kaldı olsun :dance: ve kızlar için o takımların mini etekli kız versiyonu melekçim mutlaka uğra Öyküye göre çok tatlı. ayy kızlar alışveriş çılgınlığına tutuldum gene biri beni durdursunnnnnnn :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?