Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

estğfrullah pirim sensin:)ee aylarca yazışmalrınızı okudum hele senin yazıların uzun güzel ve fantastik gelirdi bana okuya okuya sna benzedm:)cnm aslında dktrn cok doğru söylemiş.anneyiz herseye titizleniyoruz rabbim korusun tüm meleklerimizi

antkcm ya su bebel arabasının markasını tekrar yazarmısın netten yazıyrm chicco maxsima diye bişey cıkmıyr da bende alcm bu hafta kararsız kaldım

Resmi Büyüt

Chicco Multiway Puset
Chicco Multiway Puset Mirage canım tam ismi bu galiba diğer adı başka şeyle karıştırdım ama normal kafa kaç yere dağılıyor. fiyatında değişiklik olmuş ama 279 ytl olmuş

hımm bi deneyeyim bakayım napcak hoş benimki biliyon yemek olsunda ver şabana gitmaz yabana kaydirigubbakcemile3
olmadı bakalım başka yollar arıycam çok teşekkür ederim canım.

günaydın kıslarrr

cnm 3 tekerleklide denge problemi olur deniyor ama vallhi ben daha pek kullanmadım arabayı sayılı yere çıktık yani ama manevrası güsel diye hoşuma gitti bebebk büyüdükçe denge problemi olurmu bilmiyorum ben bebeler sarayından aldın netten baktım kraftın bayisiymiş orası 250 almıştım ama ne pşuset ne araba
cnm çok sağol yeşili bende severim babamız özellikle bursasporlu olduğundan bol bol yeşiller giyecek kuzum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrŞeniz
antikacım vallahi bi bakıma iyi olmuş hayatım herkes eteğindeki taşalrı dökmüş zaten istemiyodun şimdi hepten görüşmezsin olur biter kurtulmuş oldun böylece a.s
bebek arabası alacak arkadaşlar eğerki çalışan bir anne iseniz yani gündüzleri gezemeyen kaydirigubbakcemile3 eğer ki birde otomobiliniz varsa hiç öyle pahalı bişeylere kaçamyın inanın hiç kullanılmoyor zaten yürümeye başalyınca da onda durmak istemiyor ona göre karar verin a.s

yeşim hemşiremiz seni aramaz olurmuyuz hiç...sadece rahatsız etmiyelim diyoruz yoksa o telefonun susmaz senin haberin olsun zemuszemus kızlar bebek aabası için az kullanılacak filan diyorsunuz da valla ben 4,5 aydır atatuğun kıyafetlerinden bile çok kullandım en önemli şey bizim için üstelik arabamızda var ama en az ama en az 40 kere kullandık şimdiden..benim için en önemli özellik çift taraflı kullanılmasıydı...kızlar yaz gelsin görücem ben sizi amannnn ne bulunmaz nimetmiş diyeceksini...anikam hadi atlatılmış son krizde şükür bilmiyorumkismile resimler akşam eve gidince yüklenecek haberiniz olsun ama kızlar bizi parçalıyacak ona göre gardınızı alın alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

anacım antika ile sen de bu gezmek varken size araba mı dayanırrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merakla bekliyorum sen anneanedesin yine belli evde değilsin yoksa yüklerdin havada süper vallhi bende swet aldım kendime denemeden aceleyle arkadaşıma hediye alırken küçük geldi mesela farklı bir şubede değiştirme yapıyolarmı kızlar ya bilginiz varmı zaferden kotondan bişey alsam korupark kotonda değiştirirlermi

selam hanım hanımcıklarrrr.........
kızlar uyarı yapayım dedim dışarı çıkayorum ona göre gardınızı alın her an herşey yağabilir düşebilir :))))
valla bizdede araba var ama yinede bebek arabası çarşı market gibi yerler için bire bir. heleki benim gibi ufaklığın 4/1 kilosundaysan :))) valla kızlar yaaa yaz gelsede şöle park bahçe yapsak hepberaber. bıcırları yuvarlsak çimenlere boğuşsalar alt alata süt üste :))))

aman antikacım dikkat et vukuaatsız dönersin iaşllah evekaydirigubbakcemile3
ay aman allhtna işteyim oğlanda okulda mazalahh dışarda falan değiliz:roflol::roflol::roflol:
ay canım yaa ne kadar güzel olur değilmi şöyle yaz geldiöi hep beraber çıksak sizin tosbağalar yayılsa kırlara opuyorumnanaktan yapalım biz bunu bahar gelince canım dışarda buluşalım a.s süper olurrr:lepi:

koza tüp bebekteyim eski rentıp tüp bebekte arayın beniiiiiii
her zaman takip edemiyorum sizi
ooo bebeklere araba seçiliyor
bizde daha ses bile yok
artık seneye ikiz kızım olursa görüşürüz sizlerle

koza tüp bebekteyim eski rentıp tüp bebekte arayın beniiiiiii
her zaman takip edemiyorum sizi
ooo bebeklere araba seçiliyor
bizde daha ses bile yok
artık seneye ikiz kızım olursa görüşürüz sizlerle

ne seneyesi olmaz bu sene bu sene hatta bak tarihte koyalım 10/10/10 da doğacak şekilde bi ayarlama yapalım kaydirigubbakcemile3 buna göre şubatta hamile kalman lazım çalış Yeşim çalış bu ay çok çalış kaydirigubbakcemile3 ikiz kız hımmm :jeyyar: kızlar biri benim gelin ona göre hiç göz koymayın kaydirigubbakcemile3
bu arada şaşırıcaksınız ama başımıza hiçşey yağmadı düşmedi :lepi: kırdıkmı şeytanın bacağını ne hihoyyyt ayy kızlar kent meydanındaydım bu gün bi oyuncaklar aldık. ama Devrim'emi kendimemi aldım belli değil. kaydirigubbakcemile3 bi tane trampet bango düdük ve teften oluşan bi set aldık. bi tane slikon araba takımı aldık üçlü. bide kurbağa ailesi kaydirigubbakcemile3 ordan çıktık doğru kanzda aldık soluğu cimcimem buldum bandanaları 1 tl. ya inmiş fiyatları öle olunca daldım kavanoza çıkamadım. kız bile şaşırdı. 15 tane ayy birinin bana dur demesi gerekiyo böle şeylerde sempatiksalakcinni ama kızlar uğrayın çok tatlı şeyler gelmiş yeni sezon için. hele bi tenisçi takımları var deli oldum beyaz pantolon, beyaz mavi lekos şapkası takım ayyy maaş gününe az kaldı olsun :dance: ve kızlar için o takımların mini etekli kız versiyonu melekçim mutlaka uğra Öyküye göre çok tatlı. ayy kızlar alışveriş çılgınlığına tutuldum gene biri beni durdursunnnnnnn :dance:

ohh canım iyi gezmişsin...
valla bende deli oluyorum geçen b,zxde çıktık eşimle bişeyler aldım öyküye
uğramaz olurmuyum ordan çıktım yok ki:roflol::roflol::roflol:
satış temsilcileri artık tanıyo hem beni hem öyküyozemuszemus

arabalardan bahsetmişsiniz....
valla biz iki tane aldık araba
biri peg perego tam yatabilen taşıma pusetli ama piraz pahalı bi araba...
diyeri ise baston o uygun fiyatlı ,
gideceyim yere göre ikisini de kullanıyorum çok memnunum

inanmıyorum antikam ben 7 tlye almıştım dur yarın bi gideyim bayağıdır uğramdım kanza hem bir sürü birikmiş paramız var kanz kartında kaydirigubbakcemile5 yanlız zafer plaza montercare tek geçerim bu yaz harika şeyler var hele hele şortlar görmeniz lazım...kanzdan bende lacoste aldım geçen hafta benimkine harikaaa :lepi: ahhh ne olacak kızlar hepimizin bu marka takıntısıı bilmem yaniiiii sositosositolaelaelaelaelae

resimlere gelince valla kızlar uğraştım uğraştım yükleyemeim errror diyoooooo başka bişey demiyo varsa bir yöntemi anlatın yapayım hihoyyyt

ooo kaynatmışsınız kızlar bizde bugün havanın güzelliğinden faydalananlardanız bizde arkadşlaral bir güzel gezdik bugün bebek arabası şart vallah arkadaşınınkini kullandık allahtan 1 yaşında kızı o yürümye meraklı olduğu için işimize geldi aman benimki bayıldı arababaya, bu arada araba demişken cihicco ben baston tarzı düşünüyorum antika ve cimcime sanırım sizin ondan kolay katlanabiliyormu yani yaz gelince sürekli dışarıda olacağım için kolay katlanıp açılması çok önemli benim için dolmuş vs.taşıta rahat binebilmem için bu çok önemli kapandığı zaman nasıl çok yer kaplıyormu, benim kociş yarın bebek fuarına gidiyor işi sebebiyle bebek arabasını da oradan alacak, adama doğru düzgün tarif edeyimde sonra pürüz çıkmasın son eklemeleriniz olursa dikkate alacağım kızlar lütfen yazın sonuçta en iyi tarif edecek ve tafsiye edecek kişi kullananlardır :enbuyukkk:

cimcime canım,bende melekten yardım alarak yüklemiştim nereye girdin bilmiyorum belkide tarif edeceğim yere girmişindir ama yinede yazayım,googleden hızlı resim diye gir çıkyor canım sonra zaten yönlendiriliyorsun hadi bakalım bekliyoruz resimleribuyrunnnnnnnnn

melekçim senin araba nasıl baston olan çokmu küçük 3 yaşına kadar kullanılabilirmi, birde diğeri yatabilen pahalı demişsin ne kadar canım
bebek arabası sayfasındayım bir tane baston araba gördüm ve hala incelemekteyim çok küçük bir araba ve özelliği diğerlerinle aynı ama fiatı 490 bana uçuk bir fiat geldi cidden çok pahalı markası maclaren sanıırm o yüzden ayyy ben hangi sayfaya girdim şaşırıyorum fiatları görünce, chicco hemen yazıyorum özelliklerini 9 kilo ağırlığında kolay açılan katlanabilen, yer kaplamayan tek bir ayak dokunuşuyla açılıp kapanabilen stop ve go frenleme sistemi aman bir sürü özelliği vs. vs.. var bu kadarıda çok bence fiatıda görünce şaşırdım 630 bu ne ya neyse sanıırm lüks olanına baktım bu sayfadan çıkıp başka sayfalara gireyim bu arada kraft ta çok güzel bir araba, fiatalarıda uygun ayy artık bu gece araba ve yürüteç bakarım sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…