Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

hatta arabayla orjinal bi resmimiz var bu çok rahat ve çok fonksiyonlu tam yatıyo kalkıyo puset takılıyo
bebeyi hem kendine hem karşıya bakar pozisyona getirebiliyosun
bu da az çıkmış ama arabayla orjinal resmimiz
bu arada resim kleme konusunda çoştum gene

Son düzenleme:
evet çok hoş ama benim ilk çocuk olmadığı için bu kadarına gerek yok diye düşünüyorum

Son düzenleme:
hımm buda güzel offff çok kararsızım bu 175 olan sanırım öyleyse bu daha uygun tabiki, çift taraflımı kullanımı

evet çok hoş ama benim ilk çocuk olmadığı için bu kadarına gerek yok diye düşünüyorum

evet canım haklısın
ikinci yolladığım sana uygun olabilir 175 e almıştık ayşen bebeden
şimdi netten baktım 155 falan çok kullanışlı incecik bi baston oluveriyo çok rahat
2 kademe de yatış pozisyonu var

kızlar ben geldim kimse kalmmamış bak bizim arabada bu
ikeaya gittik çerçeve aldık dğün fotolarımıza birde tuğkana mama yapmaya sıcak su için minik termos
ayy beceremedim bu sitede ya ben

cimcimem facede yüklesen olur ordan kopyalarım ben kendime :))) zaten yakında face te sayfa aççam benim sıpaya böle giderse heryerden resimlerini toplar oldum sıpamın.

antika cnm benim face yok bizahmet banada atıver aldığın zaman msn veriyim sana özelden bi senin msn yok

kızlar size mamayla yoğurt mayalama buldum nette deneyen birinden faydalı olur belki

canım şimdi 100 ml kaynar suya 4 ölçek biberon mamasından koyuyorum, bi güzel karıştıryorum, sonra biraz bekliyorum soğusun diye, parmağımı sokuorum 7ye kadar sayıyorum, parmağımın dayanabileceği bi sıcaklıkta olcak yani, kase yoğurtlar olur ya pastorize yoğurt dioruz hani, ondan bi çay kaşığı alıorum, ayrı bir yerde mamadan kaşıkla azcık alıp o yoğurdu sulandırıyorum, iyice sulandıktan ve ılıdıktan sonra mamanın içine döküyorum, ilk başlarda sütüm çok fazlaydı bu yüzden bi sürü saklama kabı almıştım, ben onun içinde yapıyorum, sonra ağzını kapatıyorum, fırın eldiveninin içine yerleştiriyorum,sonra üzerinden yine başka bişiyle sarıyorum sıcak dursun diye, kalorifer peteğinin üzerine koyup bekletiyorum,aslında 3,5-4 saat bekletilmesi lazımmış ama bazen benim 5 saati bile buluyo, sonra fırın eldiveninden falan çıkartıp dolaba koyyuorum, 2-3 saat kadar da dolapta bekliyo, bebeğime yedireceğim zaman da dışarı çıkarıp ılımasını bekliyorum, ılıdıktan sonra veriyorum,

ledangel sizin arabada güzelmiş beğendim,
bu arada cevap yazmamışsın antika araba hakkında o kadar da yırttım kendimi önemli diye :bbo: neyse ilgilenen arkadaşlara teşeküür ederim
bu arada yürüteç için erken tabi ama bu konuda ne düşünüyorsunuz melek sen koymuşundur öyküyü yürütece diye düşünüyorum, ben oğlumu 6 aylıkken koymuştum hiçte zararını görmedim tam aksine faydasını gördüm 10 aylıkken sıralamaya başladı 11 aylıkken ilk adımını attı şuan için erken tabi ama eşime onuda almasını söyledim fuar da daha farklı çeşit bulma olanağı var,
bu arada kızlar biz bu gece sabahlayacağız gibi görünüyor bende baktım böyle olmayaack açtım bilgisayarı karıştırayım dedim kucağımda nasıl bakıyor bir görün yok bunda uyku muyku yok bu gece beni uyutur bu gamyoncuiremsu
melek harika bu arabalar ya vallah bizimki fuara gidecek ya kim bilir nasıl modeller var bunları görünce anladım, bende adama yok şu modeli al yok şu marka olsun deyip deyip durdum fuarda her zaman yeni modeller olur diyor oda,amann tekerleği olsunda oğluşum arabada gezmeye bayıldı bugün, neyse kızlar benim çene düşük bugün başka sayfalarada gireyim çıkayım arda da gözleri patlatmış bakıyorr.anne oğul netlerde akacağız bu gece kim tutar bizii

kaderim ben yürütece koymadım güzelim koymayı da düşünmüyorummm...
herkez farklı düşünüyo bu konuda ben koyulmaması taraftarıyım ne bileyim

günaydınn herkeze:hulya:
melek aslında doğru ama ne bileyim ben koymuştum bir sakıncasınıda görmedim ama doktorlarda önermiyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…