Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın hanımlarrrrrrrrŞeniz
ay vallahi döktürmüşsünnn gece coşmuşsunuz bebek arabaları ileehihoyyyt
kaderim ben de melek gibi düşünüyorum oğlumu hiç yürütece koymadım almadım da zaten koymayı da hiç düşünmedim zaten senin de söylediğin gibi özellikle erkek çocukalrı için doktorlar pek önermiyolar.mesela eşim hopbala almak istedi hani şu tavana asıyosun çocuk içinde zıplıyo valla onu bile almadım. a.sa.s

cimcime hani kıss resimlerr

önce şöyle bir geçmişi okuyayım dedim kız gelicek ama atatuğ kucağımda uyusun hemen yarım saat içinde inş...kaderim canım valla benim ki biraz pahalıydı ama bence araba alıcaksan çift yönlü olmasına çok dikkat et başka da bişey çokta önmeli değil :umursamaz: araba mı araba işte eyvahedigeldismile ay çocuk iki büklüm oldu kucağımda uyutup hemen yanınızdayım şekerlerrrrr

evet canım bende bunu baya bi düşünmüştüm çok güzel güle güle kullanın

günaydın kızlar teşşekür ederim cnm biz otobüslerde gidip geldiğimiz için hafif birde rahat puset vari bişey lazımdı bize bunu beyendi eşimde benimde hoşuma gitti 250 tl fiyatıda çok uygundu aldık

güle güle kullansın tuğkancık, meleğin gösterdiği son resimler harika anne bebek beraber kullancaklar oh ne güzelll bayıldım o resimlere

resimler yokmuuCADIARZU peki o halde bende hazırlanayım oğluşum uyandı havada güzel bugün gezmelere akalım oğluşlarımla hoşçakalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…