Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kızlar ne dicem jimerde tuğkan e bebekte ekli değildi mail atmıştım eklemişler sağolsunlar neden çekmediler benişm kuzumu anlamadım bizde deüşünemedik hastanede çektiğimiz fotoları attım eklemişler özürde dilemişler gecikme için çok sevindim sbh sbh ne işime yarıycaksa

selam hanım hanımcıklarrr.....
kaderim daha önceki sayfalarda detaylı anlattığım için tekrarlama gereği duymadım. ama illaki yorum istersen :)))
tek yönlü olası bir dez avantaj ben onu düşünemedim alırken ancak üzerindeki gözden görebiliyorsun bıcırı. yaslanma koltuğu 4 kademe yatıp kalkıyo.kolay açılıp kapanıyor ama öle tek elle açılır falan yalan benimkinde.taşıma için yanında ayrıca tutma yerii var katlandıktan sonra kolay taşınabiliyor. alt selesi ayak tulumu ve üst yağmurluğu kullanışlılığının diğer yönleri.fakat dolmuşa falanda bineyim rahatlıkla dersen ve dolmuşların çoğunun gazlı olduğu düşünülürse tavsiye ederim çünkü gaz tankı bagaj hacmini küçültüyor ve o bagajlara bile rahatlıkla sığıyor. ör. biz hiç eve çıkarmıyoruz hep arabanın bagajında.başka bi sorunuz varmıydı :))))
melekçim bu arada senin tarifi denedim gerçekten ıyyyykkkk :)))
leadangel vazgeçtim canım mamadan yoğurt bulaşık suyundan çorba gibi bişey oluyo :)))
yürütece gelince bende yürütece karşıyım. düşünmüyorum kullanmayı onun yerine şu chicco'nun ilk adım arabaları var ya tutunarak gidebileceği ayrıca üstüne oturabildiği onlardan düşünüyorum.

bu arada kızlar ben bu gün cesaret edemedim hava bulanık gibi çıkamadım dışarı nolur nolmaz. kısacası gönül rahatlığıyla çıkabilirsiniz en fazla yağmur indirir dolu yağmaz :)))

Merhaba ,
ben aranıza bugün katıldım.Okuyabildiklerim kadarıyla dostluğunuza bayıldım inş.bende kısa zamanda hepinizle kaynaşırım:)Arkadaşlar ben gebelik öncesi kontroller için jale hanıma gitmeyi düşünüyorum fakat jale hanım hakkında pek fazla bilgi sahibi değilim bana yardımcı olursanız sevinirim :)

aramıza hoşgeldin.evet hem burda hemde reel hayatta baya yakınlaştık hemen hemen aynı psikolojilere sahip olduğumuz için olsa gerek. aslında bir doktor pekte fazla anlatılamaz çünkü görüşler ve beklentiler kişiden kişiye değişir.kendi adıma şu kadarını söyleyebilirmki; ben gerçekten zıpır denebilecek, heycanlı ve aşırı meraklı biriyimdir. ayrıca kısa ve öz konuşmaları severim özelliklede sorduğum sorulara direk ve ne olursa olsun gerçek yanıtı isterimki Jale hanım bu yönleriyle benim hayatım boyunca vazgeçmeyeceğim bir doktor.diğer taraftan Jinekoloji hemen hemen tüm bayanların çekincemede olduğu bir dal ve kolay kolay kendimizi rahat hissedemeyiz kafamızda sürekli soru işaretleri vardır özelliklede gebelik döneminde normalin üzerinde şevkat ve ilgi bekleriz.çünkü ufacık bir şey bile beklenenden çok daha fazla üzebilir hırpalayabilir. bu yönüyle ele alındığındaysa her zaman güler yüzlü her zaman bir anne şevkatindedir. doğumsa herhalde her kadının önce korkulu sonra meraklı sonraysa heyecanlı olduğu bir andırki o andaki özellikle doktorun yaklaşımları çok önemlidir. heleki doğumda yada doğum yaklaştığında yaşanan sorunlarda doktorun pratikliği hızlı düşünebilme ve karar verebilme kabileyeti çok önemlidir.bu yönüylede 10 tane daha doğum yapsam kesinlikle ve kesinlikle yşadığı sürece ( Allah geçinden versin ömrü bol olsun) ondan başkasını düşünmem bile.anlatabileceğim bu kadar ancak özellikle merak ettiğin bir konu yada durum varsa sorman yeterli.

hulya85 hoşgeldin bence jale hnm 4/ 4 lük bir doktor değil...zemuszemusçünkü o 5 / 5 lik bir doktor bilmiyorumkismile

slm kızlar acayip grip oldum bebişime geçecek diie çok korkuyorum. benim süt sorunum vardı biliyonuz iyice süt bitince doktora gideyim dedim malum istanbulda olduğum için önüme çıkan ilk dr gittim kadın demez mi senin sütün bitmiş artık uğraşma ayy bende farkındayım bittiğini ama başkasından duyunca üzülüyo insan.bebişte biberona alıştı ağzına sürmüyo memeyi.reddedilmek gerçekten çok kötü.elektrikli pompa almıştım hergün can sıkıntısına çalıştırıyodum boş boş bi baktım gelmeye başladı 20cc geliyo ama olsun süt geldiğini görmekte çok güzel....

sen pomoaladıkça artacak emin ol bol su iç bak nasıl da çoğalacaksen bile şaşıracaksıopuyorumnanaktan

slm kızlar ben geldim kent meydanına gittik aldım bandanalardan bende
bi pantelon kuzuma bir tene kendime bir tişört kuzuma bitene kendime babamıza bişey yok hıhh hıhh hıhh
iyi bir gezdik yalnız kalabalıktı
maşallah kuzularımıza ayyy çok şekerler
hülya hoşgeldin cnm inş. hayırlısı olsun hakkında
hayatt82 cnm benim inanmassın iki göğsümden 25-30 çıkıyordu ancak öyle öyle bebeğn nekadar oldu bilmiyorum ama cidden düzenli sağarsan o 20 artar hiç azımsama cidden bebeğede inat et tuttur bağırsın ama kokusunu alsın 20 gün ağzına memeyi alıcak diye yırttı şimdi maşallah diyim 3 aylık olduk baya alıştı nazlanmıyor değil ama eskisi ibi değil baktıki ben inat ediyorum kurtuluşu yok mecbur kaldı mamada ver ama anne sütüde 1 damlası bile kardır

slm kızlar, gelir gelmez bilgisayarı açtım ayy sizi özlüyorum vallah sohbetinizi
antika canım araba hakkında senden bilgi almıştım zaten sormak istediğim hacim olayı kapanıp açılması sadece sorum buydu cevabını aldığım soruları sorma gereği duymam tekrardan,teşekkür canımvereliniortak
cumartesi günü hava mükemmeldi bizde uludağ turu yaptık hava değişikliği süper oluyor kociş yoktu tabi ist.da olduğu için ailemle çıktımm
bebişlerinizede maşallah
hülya sende hoşgeldin canım aramızaa.s. doğru yer doğru seçim jale gürlüler,hamileliğinin tadını çıkar canım, ay birini hamile duysam içim kıpır kıpır oluyor vallah özledim koca göbeğimiguclubacismile
ledangelin dediğine katılıyorum hayat, benimki de inat etti ama yinede yılmadım verdim o ağladıkça bağırdıkça verdim ve şimdi zafer benim ne kadar az olursa olsun bencede aldığı kar canım emebildiği yere kadar emsinler,anne sütü gibisi yokk
benim kocişte hala yokk:asigim:bekliyorum, 1 gecede özledimmi ne adamı ne onla oluyor ne onsuz:asigim:

günaydın bayanlar
vallhi sayfamıza bir kaderim uğramış
dün yağmurlu hava içim sıkıldı akşamüzeri eşimle alışverie gittik markete tuğkanı bıraktık babanesine
birde girdikki kapıdan sesi alt kapıdan duyuluyor koştum hemen aldım kucağıma allahtan yeni başlamış ağlamaya dedesinden korkmuş kucağıma alır almaz göğsüme yaslandı uyudu bende bir boşaldım ağla ağla gittiğime gideceğime pişman oldum off off şu annelik nasıl bişeymiş tarifi yok yani

günadın hanımlarrrrrrrrrrŞeniz hepimiz için çok güzel bir hafta olur işalahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
paşalarımıza da maşallahh çok tatlı çıkmışlarrropuyorumnanaktan
hülyacım hoşgeldin aramızaaaa opuyorumnanaktan

günaydın canımmmmmŞeniz
oyy kıyamam ben ona yaa annesinin kokusunu özlemiştir kuzucuk :1hug:
gerçekten zor hayatım ya annelik ben doğduğunda emzirirken 1 hafta iki gözü iki çeşme ağlamıştım her emzirdiğimde bu benimmi diyee :sinifsinif:

günaydın cnm
doğduğundaki psikoloji ozaten bambaşka bişey ya
cidden bir evlendiğimde sürekli bişeyden bişey yokken ağladım
birde doğumdan sonra mafoldumben

günaydın cnm
doğduğundaki psikoloji ozaten bambaşka bişey ya
cidden bir evlendiğimde sürekli bişeyden bişey yokken ağladım
birde doğumdan sonra mafoldumben

evet canım insan öyle dönmelrde çok hassas oluyorr psikolojik olarak zaten sürekli dokunsalar ağlayacak vaziyette geziyosunnn:gitme:

slm kızlar ömerim cumadan beri atesliydi cuma günü ası olmustu rota ve pnömokok biz atesini ona bağladık dktrnu aradım dönüşümlü olarak calpol ve fitil verdm banamısın demedi gece acile gittik surup werdiler atesi düşünce eve yolladılar bizi hadi surubun etkisi gecti ates gene basladı ılık su banyo hatta sirkeli su dolven dün gene gttk dktra tahlil yapıldı mikrop kapmıs bebeğim ondanmıs ishali bizim gibi bir bebek daha vardı acilde dktr söyledi salgın varmış kızlar dikkat edin havalar güzel diye...mecbur antbytge basladık simdi daha iyi canım..cok sükür...asıya giderken ilk defa yüzünü örtmedm ve otbse bndk havada güzel diye biraz yürüdük..offf...olcak olduktan sonra oluyr ne yazıkki Rabbim korusun tüm meleklerimizi...

canım çok geçmiş olsun oğluşuna :1hug: allahım tez zamanda şifasını versin:Saruboceq:

çok geçmiş olsun cnm geçenlerde aynısını işte bizde yaşadık antibiyotik almadan geçmiyor kesinlikle mikropla ilk tanışmaları öyle oldu ishal ateş inleme çok şükür çabuk atlattı inş. ömer bebekte iyileşir en kısa zamanda ishali devam ediyorsa cnm sık emzir sıvı kaybı oluyor çünkü bize drumuz mamada yediğimiz için hn25 diyet mama vermişti sıvı kaybını telafi etsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…