Merhaba ,
ben aranıza bugün katıldım.Okuyabildiklerim kadarıyla dostluğunuza bayıldım inş.bende kısa zamanda hepinizle kaynaşırım:)Arkadaşlar ben gebelik öncesi kontroller için jale hanıma gitmeyi düşünüyorum fakat jale hanım hakkında pek fazla bilgi sahibi değilim bana yardımcı olursanız sevinirim :)
slm kızlar acayip grip oldum bebişime geçecek diie çok korkuyorum. benim süt sorunum vardı biliyonuz iyice süt bitince doktora gideyim dedim malum istanbulda olduğum için önüme çıkan ilk dr gittim kadın demez mi senin sütün bitmiş artık uğraşma ayy bende farkındayım bittiğini ama başkasından duyunca üzülüyo insan.bebişte biberona alıştı ağzına sürmüyo memeyi.reddedilmek gerçekten çok kötü.elektrikli pompa almıştım hergün can sıkıntısına çalıştırıyodum boş boş bi baktım gelmeye başladı 20cc geliyo ama olsun süt geldiğini görmekte çok güzel....
günaydın bayanlar
vallhi sayfamıza bir kaderim uğramış
dün yağmurlu hava içim sıkıldı akşamüzeri eşimle alışverie gittik markete tuğkanı bıraktık babanesine
birde girdikki kapıdan sesi alt kapıdan duyuluyor koştum hemen aldım kucağıma allahtan yeni başlamış ağlamaya dedesinden korkmuş kucağıma alır almaz göğsüme yaslandı uyudu bende bir boşaldım ağla ağla gittiğime gideceğime pişman oldum off off şu annelik nasıl bişeymiş tarifi yok yani
günaydın canımmmmmŞeniz
oyy kıyamam ben ona yaa annesinin kokusunu özlemiştir kuzucuk :1hug:
gerçekten zor hayatım ya annelik ben doğduğunda emzirirken 1 hafta iki gözü iki çeşme ağlamıştım her emzirdiğimde bu benimmi diyee :sinifsinif:
günaydın cnm
doğduğundaki psikoloji ozaten bambaşka bişey ya
cidden bir evlendiğimde sürekli bişeyden bişey yokken ağladım
birde doğumdan sonra mafoldumben
slm kızlar ömerim cumadan beri atesliydi cuma günü ası olmustu rota ve pnömokok biz atesini ona bağladık dktrnu aradım dönüşümlü olarak calpol ve fitil verdm banamısın demedi gece acile gittik surup werdiler atesi düşünce eve yolladılar bizi hadi surubun etkisi gecti ates gene basladı ılık su banyo hatta sirkeli su dolven dün gene gttk dktra tahlil yapıldı mikrop kapmıs bebeğim ondanmıs ishali bizim gibi bir bebek daha vardı acilde dktr söyledi salgın varmış kızlar dikkat edin havalar güzel diye...mecbur antbytge basladık simdi daha iyi canım..cok sükür...asıya giderken ilk defa yüzünü örtmedm ve otbse bndk havada güzel diye biraz yürüdük..offf...olcak olduktan sonra oluyr ne yazıkki Rabbim korusun tüm meleklerimizi...
çok geçmiş olsun cnm geçenlerde aynısını işte bizde yaşadık antibiyotik almadan geçmiyor kesinlikle mikropla ilk tanışmaları öyle oldu ishal ateş inleme çok şükür çabuk atlattı inş. ömer bebekte iyileşir en kısa zamanda ishali devam ediyorsa cnm sık emzir sıvı kaybı oluyor çünkü bize drumuz mamada yediğimiz için hn25 diyet mama vermişti sıvı kaybını telafi etsin diyeslm kızlar ömerim cumadan beri atesliydi cuma günü ası olmustu rota ve pnömokok biz atesini ona bağladık dktrnu aradım dönüşümlü olarak calpol ve fitil verdm banamısın demedi gece acile gittik surup werdiler atesi düşünce eve yolladılar bizi hadi surubun etkisi gecti ates gene basladı ılık su banyo hatta sirkeli su dolven dün gene gttk dktra tahlil yapıldı mikrop kapmıs bebeğim ondanmıs ishali bizim gibi bir bebek daha vardı acilde dktr söyledi salgın varmış kızlar dikkat edin havalar güzel diye...mecbur antbytge basladık simdi daha iyi canım..cok sükür...asıya giderken ilk defa yüzünü örtmedm ve otbse bndk havada güzel diye biraz yürüdük..offf...olcak olduktan sonra oluyr ne yazıkki Rabbim korusun tüm meleklerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?