çok geçmiş olsun cnm geçenlerde aynısını işte bizde yaşadık antibiyotik almadan geçmiyor kesinlikle mikropla ilk tanışmaları öyle oldu ishal ateş inleme çok şükür çabuk atlattı inş. ömer bebekte iyileşir en kısa zamanda ishali devam ediyorsa cnm sık emzir sıvı kaybı oluyor çünkü bize drumuz mamada yediğimiz için hn25 diyet mama vermişti sıvı kaybını telafi etsin diye
cnm uyuması güsel kendini onun yerine koy aynı şeyler bizdede oldu hasta olunca kafayı kaldıramıyor i.nsan onlarda aynı işte dinleniyorlar iyileşmek için emzir uyut cnm hiç üzülme çabuk iyileşir ben normalde drumuz antibiyotik bitene kadar ver demişti ama çok ishal oldu şuruptan bizimki bitanede ishal için ilaç yazdı dr birde mama işte hn25 ama iyileşi normale döndü ama ishali geçmiyordu şurup içtiğimiz için bende sağlık ocağına gitmiştim aşım olucaktı sordum dra ilaçını götürdüm dedi kaçgündür kullanıyosun dedim 5 gündür dedi bıraktır iyileştiyse 5 gün yeterli sende druna danış ama bitene kadar diyor drlar genelde allaha şükür birdaha tekrarolamadı şurubu bırakınca ishalide geçti aslında cnm enfeksiyon hastalıklarında iğne en iyisi 1 tek iğne antibiyotikte tık kesiliyorcanımmm ben en iyi sen anlarsınemzryrm ama o hep uyumayı terch ediyor normalde uyanık kalrdı simdi öyle değil emiyor altını değiştryrm ilac veryrm hemen uyuyor canım kac gün devam ettn antbyoğe bitrdnmi hepsini korkuyrm hastalık hastası olck diye canım cok saol...
Selaaaaaaammmmmmmmmmm.
deniz güneş nerelerdesiniz ya bu hamişler nereye kayboldu diyorum bende, hsbnsd sen nerelerdesin ya ne çok giriyordun ne oldu hamişlerr size sohbet edinki o günlerimiz gelsin aklımıza
hoşgeldin gerçekten nerelerdesin nasılsınız bebiş nasıl.
leadangel bende senden sonra merak edip e-bebeğe bakayım dedim atatuğda devrimde yok alsanaalsanasmile YEŞİM hemşirem neden bizim bızdıkların resmi yok küstüm yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?