Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

canımmm ben en iyi sen anlarsınemzryrm ama o hep uyumayı terch ediyor normalde uyanık kalrdı simdi öyle değil emiyor altını değiştryrm ilac veryrm hemen uyuyor canım kac gün devam ettn antbyoğe bitrdnmi hepsini korkuyrm hastalık hastası olck diye canım cok saol...

cnm uyuması güsel kendini onun yerine koy aynı şeyler bizdede oldu hasta olunca kafayı kaldıramıyor i.nsan onlarda aynı işte dinleniyorlar iyileşmek için emzir uyut cnm hiç üzülme çabuk iyileşir ben normalde drumuz antibiyotik bitene kadar ver demişti ama çok ishal oldu şuruptan bizimki bitanede ishal için ilaç yazdı dr birde mama işte hn25 ama iyileşi normale döndü ama ishali geçmiyordu şurup içtiğimiz için bende sağlık ocağına gitmiştim aşım olucaktı sordum dra ilaçını götürdüm dedi kaçgündür kullanıyosun dedim 5 gündür dedi bıraktır iyileştiyse 5 gün yeterli sende druna danış ama bitene kadar diyor drlar genelde allaha şükür birdaha tekrarolamadı şurubu bırakınca ishalide geçti aslında cnm enfeksiyon hastalıklarında iğne en iyisi 1 tek iğne antibiyotikte tık kesiliyor
bak aynı şeyi geçenlerde beyaz meleğin kıızda yaşadı 5 tane iğne oldu biz küçük olduğumuzdan 1 iğne birde şurupla atlattık şükür

leadaangel cnm coook saol iğneyide yeik gece acilde cok şükür iii simdi yesim cok cool grnyrsn süper cıkmıssn cnmmm

deniz güneş nerelerdesiniz ya bu hamişler nereye kayboldu diyorum bende, hsbnsd sen nerelerdesin ya ne çok giriyordun ne oldu hamişlerr size sohbet edinki o günlerimiz gelsin aklımıza

selam hanım hanımcıklarrr.....
nilimsi geçmiş olsun canım.bizde cumartesi hava bulanık olunca korkup çıkmadık ama dün bütün gün dışardaydık.ve cumartesi gecesi (( benim supacık abdestini yapamıyodu cumartesi gecesi iyice sıkıştırdı heraldeki ıkınırken kızarıp morarmaya başladı avazı çıktığı kadarda bağırıyo. aradık doktorumuzu zeytin yağını önerdi hem tamponlama yaptık hem çirdik genede yok 1 saat sonra olmucak böle deyip tekrar aradım merkeze götürün bende bilgi vericem dedi.gittik nöbetçi doktor yinde ateşine falan baktı bağırsaklarını dinledi ve lavman yapıldı. o saate kadar yırtınan kızaran moraran çocuk birden beyazlayıp gülmeye başladı.ancak artık mamalarımıza zeytin yağı eklememizi önerdi.artık her mamamıza 1 çay kaşığı zeytin yağ ekliyoruz inş. bi daha olmaz.ayrıca Yeşimcim karbonat kurtardı bizi gerçekten maşallah ağzımızın içi temizlendi.
vee son olayımız cumartesi gecesi eniştelerimden biri acile kaldırılmış sabaha karşı tel geldi eşimle fırladık gittik.yapılan tetkiklerde troidlerin bitmiş olduğu bayılıp kalmasının bundan olduğu söylenmiş.ama gördüğümüzde normal halinin 3 katı bi şişlik vardı yüzünde vücudunda. doktor birde belirtileri sayınca eşimle birbirimize bakıp bi sayım yaptırsak iyi olcak dedik.ayyy bu arada kardiolağada gitmem lazım bu aralar.babamın ameliyatından sonra doktorumuz üzerine basa basa bu hastalığın genetik olduğunu ve ailede 25'ini geçen herkesin 6 ayda bir hiçbir belirti olmasada bir elektro çektirmesini önermişti onun için gitmem lazım nolu ne olmaz tedbiri elden bırakmamakta fayda var.aklıma gelmişken kızlar çocuk doktorumuz bizlerde(hem bende hem babasında ) egzama olduğu için 5. ayda bir test yapacağını alerjenlerine bakacağını söyledi eğer genetik rahatsızlıklarınız varsa 5. ay en uygunuymuş bunlara baktırmak çare aramak için bilginiz olsun.

ayy geçmiş olsun antika evet bende haftada bir defa da olsa muakkak mamasına 1 çay kaşığı zeytin yağı koyuyorum ilk annem yaptığında kızmıştım ama dr. olabilir ama miktar önemli 1 çay kaşığı deyince fazlası olmasın demişti ve karın ağrısı vardı bizimkinin ozamanlar maşallahı var bebişimin karın ağrısıda geçti, tabi arada göbeğinede sürüyorum

slm kızlar bende dün maç seyretmeye diye çıktım şimdi gelebildim eve baktım hava müthiş 4 saat sokaklarda valla manyadık iyice laelaelaelaelae yeşimcim harika görünüyorsın fıstıksüprizzzzz antikacım neden lahman yapıldı ki yaaaa fitil filanda mı işe yaramadı kıyamam bıdığıma

deniz güneş nerelerdesiniz ya bu hamişler nereye kayboldu diyorum bende, hsbnsd sen nerelerdesin ya ne çok giriyordun ne oldu hamişlerr size sohbet edinki o günlerimiz gelsin aklımıza

hoşgeldin gerçekten nerelerdesin nasılsınız bebiş nasıl.

Sağolun kızlar Allahıma çok şükür iyiyiz, Temmuz anneleri topiğine takılıyorum ben genellikle ama arada sizi okuyorum..hihoyyyt

Öpüyorummmm sizi ve bebişlerinizi..hihoyyyt

leadangel bende senden sonra merak edip e-bebeğe bakayım dedim atatuğda devrimde yok alsanaalsanasmile YEŞıM hemşirem neden bizim bızdıkların resmi yok küstüm yaaaaaaa

saolun kızlar bu arada Jale Hanımın yanındaydım biraz önce girdim eve bi arkadaşımı kist sorunundan dolayı acil götürdüm.hepinize ayrı ayrı selamları var. Devrim'in hiç yapamama derdi yoktu sadece arada bir sıkıştırırdı onuda karnına masaj yaparak atlatıyorduk.ilk olduğu için hiç fitil vermeyelim alışmasın eğer kronikleşirse fitile döneriz ayrca ateşte yapmaya başlamış ilerlemeden önünü alabilmek için lavman yaptılar.ama öle bizdeki gibi deil incecik tüp şeklinde bişeyden bir kaç damla sıktılar ki oda zaten ona yetti.sonradan sordum nedir bu diye sıvı gliserinmiş.ama maşallah iki gündür rahat.

hııı 15 günde 1 kilo almışız doktorumuz pek bi kızdı. ayda bile deil 15 günde ne yediriyonuz buna diye 15 gün sonraki kontrolündede böyle almaya devam ederse diyet kaçınılmazmış ((

maşallah devrime annesi ek gıdalar yaramış maşallah
cnm fitil dediğimizde gliserin zaten sıvı değilde katısı onuda incecik yaptığınız an geri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…