Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

herkese günaydınlarrrrrr
bahar gelsin artıkkkkk kuş seslerini duymayı ve çiçek kokularını çok özledimm:)))

günaydınlar efendim napalım hep aynı uğraşıyoruz tospişlerle
bandanalandık hepimiz sorma senin kaynanan heveslendirdi hepimizi özendirdi bandanaya

nasıl olsun kaderim hava iyi hadi kızlar parka gidelim zemuszemusayyy antikacım şimdi iyidir inş devrimcik...biz 10 gün yapamadık mı ancak 1 fitil diyo doktorumuz leadangelin dediği gibi o da inceltilmiş lavman da neyin nesi kız son çare hemen 1 günde yapılır mı hiç jimerdeki ebru hnmda lavmana son çare demişti önce dereceyle uyarıyorsun 12 saat bekle sonra fitil ne acelesi varmış doktorunda lavman yapmış ???????

Son düzenleme:
vallhi fitile alışıyorsa çocuk benimki alışırdı kesin doğduğunda 3 gün yaptı bidaha hep fitil ama maşallah diyim 20 gündür maşallahı var
günaydın kaderim günaydın oyaa bana gel sıkılıp duruyorum bende yarın arkadaşa gezmeye gidicem hava inş. güzel olur yarında

valla benim de aynı hiç kendi kendine yapmadı 2 ay boyunca kendi doktorumuza çok güvenmeme rahmen 2 başka doktora da danıştım gçecek demişti şükür geçti ama hepside lavman son çare dedi onun içn şaşırdım fitile ok vermeyip lavman yapması tuhaf geldi antikam hele bi de kızzzz neden lavman yapıldı ben anlamadım kronikse lavman yapılır biliyorum çünkü alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
ahhh yeşimcim naber diyosun kaçıyosun ben orayı hiç sevmedim hiç bizimle olamıyorsun :umursamaz: leadangel nereye kaçtın kız kapıyı da açmaın neyse ben mopaşa kaçayım hava almam lazım boshayallersmile

cimcime geldim mopaş iyi geldi dimi ikimizede vallh
tam aramızda mopaşa kadar geliyon bana gel ordan ne kalıyor dur arıyım ben seni
yoksun burda

herkeze merhaba
nasılsınız bakalım kızlar antikacım çok geçmiş olsun
ooo gezme havası var topikte
iyice bunaldık
son 1 ay kıslarrrr ondan sona kimse tutamaz beni evde
bahar geliyo yaşasın.....

merhaba bayanlar bu gezme fikrine bende katılıyorum vallla bir an önce cıvıl cıvıl olsa doğa ne güzel olucak benim engelim yok gezmek iç,in ama yinede soğuk ve solgun günlerde gezmek zevk vermiyor.
Az kaldı bende bekliyorum şu güzelim baharı hihoyyyt

selam hanım hanımcıklarrr.....
ancak geliyorum biz bu gün oğlumla yarışmalardaydık daha devam ediyo ama bizim cılkımız çıktı. okullar arası halk oyunları il yarışmaları vardı bu gün sabahtan beri ben kulislerdeydim bıcırımda dedesiyle amcalarla teyzelerle arkamda :))) şimdiden başladık kulis havası almaya. ama bayıldı bakınırken engarenk kostümler herkes makyajlı deli oldu :)))) hele o davulun sesi onu duydukça yerinde sallanıp duruyo beraber oynadıkta oynadık oğlumla :))
canım devrim'in durumu baya feciydi gittiğimizde adeta krize giriyodu ağlarken zaten normal ağlayamıyo önce kızarıyo sonra nefesi kesiliyo derken ağlamaya çalışırken öksürük başlıyo.(bu yönü bana çekmiş ( öyle görünce nöbetçi doktorda napcanı şaşırdı. ve daha öncede dediğim gibi ateş yapmaya başlamıştı.ayrıca karnı taş gibiydi. bükülüyo sıkınıyo adeta yumak oluyodu bişeyde çıkmıyo hadi sahne başa sarıyo yine kızarmaya başlıyo. ama çok sinirli olcak bu çocuk yandık....

leadangel herşey için saol cnm biraz çat kapı gibi oldu ama neyse :ecrin_bebek: kızlar leadangel bir kahve yapıyo offf offff müthiş sırf kahve için günde iki kere gidersiniz yanizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…