Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

leadangel herşey için saol cnm biraz çat kapı gibi oldu ama neyse :ecrin_bebek: kızlar leadangel bir kahve yapıyo offf offff müthiş sırf kahve için günde iki kere gidersiniz yanizemuszemus

seni gezenti seniiii aklinialirimsmile kahve he bende istiyommmmmmmm delikafadulden
kızlar aklanızda olsun.milupa istek yaptığınızda mamaların deneme boylarını yolluyo. şu an için daha erken ama biz mamaya geçtiğimiz için bi istek yapmıştım. bu gün maille adres tastiki istemişler bakalım nolcak. mamaya geçtiğinizde aklınızda olsun.

vallhi süper oldu herzman beklerim cnm
kızlar kahveyide duydunuz vallhi yolu butarafa düşen buyursun gelsin

Günaydın kızlar.Yazılarınızı takip ediyorum ama herzaman yazamıyorum.Bu aralar bir internet alışverişidir tutturdum gidiyorum.Eşim artık biri bunu durdursun diyor,hakikaten hastalık halini aldı bendeki durum,Allah sonumu hayır etsin.Özellikle Tchibo'nun ürünlerini çok alıyorum.Sizlerle de paylaşmak istedim.Önümüzdeki hafta temada bebek ürünleri var,katoloğu incelemenizi tavsiye ederim.Ben şimdiden alacaklarımın listesini yaptım çünkü ürünler çok çabuk tükeniyor.Bu arada bebek mi var acaba diye düşünmeyin,bulunsun diye alıyorum.Olmadı hediye götürürüm ne yapalım:)

İnternet alışverişi beni korkutuyor yav..Sorun çıkarsa kşme ne ispatlanacak? ya da istediğin ürünün aynısı gelmezse?

kredi kartı nosu falan mı veriyosunuz ya da sanal kart?

dediğin yere bakayım.

günaydın hanımlarŞeniz
oy maşallah küçük pşalaraaa kocaman olmuşlarrr ne de tatlı çıkmışlar minik adamlar
leadangel işallah canım bizlere de kısmet olur oo güzel kahvelerinden içmekk :içelim:

valla açıkcası herzaman için beni de korkutur internetten alışveriş bilmiyorumkismile hiç bir zamanda yapmamışımdır hadi ürünün yanlış gelmemsi beğenmemen bişey değil de kredi kartıyla aldığında numarasını falan giriyosun o yüzden hiç yanaşmam internet alışverişneee a.s

Nazo 82 nereye bakcaz?

Canım tchibo diye girince tema satışı tıkla.sol üst köşede bebeğime özel diye bir yer göreceksin.orayıda tıkla ve katoloğu görüntüle de çıkacak.Aşağıya doğru indikçe fiyatları da görünecek.Bu arada ben de her siteden alışveriş yapmıyorum ama bu site güvenli.Defalarca yaptım hiç sorun yaşamadım,ayrıca memnun kalmazsan veya beğenmezsen iade edebiliyorsun.(iç çamaşırı hariç)

GÜnaydın arkadaŞlar naılsınız
leadangel canım hıkayemı yazmaya hıÇ vaktım olmadı ,ama Çok gÜzel ve rahat bır doĞumdu doktorumdan Çok memnun kladım tecrÜbesını gÖsterdı,herŞey yolunda gıttı,hıÇ aĞrım bıle olmadı

bu arada bız bebk arabamızı aldık kraft travel matrıx kırmızı renk almıŞ eŞım Çokta gÜzel,beĞendım,hem besaton oluyor ,hem normal arabalar gıbı de oluyor ana kucaĞıda var,tavsıye ederım

Bu arada kızlar sabah sabah çok güldüm Atatuğ ile Tuğkan'nın fotoğrafına.Hakikaten Tuğkan patlatacak gibi görünmüş.Atatuğ da sanki bir eliyle Tuğkan'ı dürtüyor ''sus da karşıya bak resim çekiniyoruz''der gibi :)

günaydın hanımlar
tuğkan korktuk senden aman ne güzel çıkmış o resim öyle
naz merak ettim o sayfayı açaıp bakıcam bende daha önce alışveriş yaptım aptamil, saç dökülmemesi için şampuan vs.almıştım hiç bir sorun çıkmadı 1 gün sonra kapıya teslim ettiler tabi diğerleri nasıldır bilemiyorum.

naz harika bir sayfa ama hepsi eşimin çalıştığı firmada var bebek çocuk giyim aksesuarı üzerine adan z ye kadar herşey orada var iç çamaşırdan beşiğe kadar var bizimde ürünlerimizin hepsi oradan zaten, bu konuda çok şanslıyız, yanlız o fotoğraflı kapı kancalarına bayıldım gamyoncuiremsu bu arada katı meyve sıkacağı alıpta kullanan varmı şimdide bunu araştırmaya başladım tercihim philips olacak gibi ama tabi araştırmaya devam ediyorum

Canım ben mağzaları olan internet sitelerinden korkmuyorum açıkçası.Tchibonun zaferde,kent meydanında ve koruparkta mağzaları var .Ayyıldızdan da aynı şekilde çok alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım.Hatta Ayyıldız'ın internet sitesinden aldığım ürünü büyük gelince Zaferden değiştirdim.O yüzden güvenilir sitelerden alışveriş yapmakta fayda var tabi.

teşekkür ederiz kızlar büyüdük valla opuyorumnanaktan ahhh nedir bu tuğkanla devrimden çektiği benim oğluşumun bilmem ki alsanaalsanasmile tchibonun her malını gözüm kapalı alırım alman malı kesinlikle ne nette nede mağazalarında sorun yaşamazsınız emin olun...ben her hafta zafere koru parka gidince mutlaka uğramadan çıkmam orada kalmayan ürünlerini netten veririm...kalite kesinlikle tartışılmaz bir yer...üstelik almanyada da 30a yakın şubesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…