- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
leadangel herşey için saol cnm biraz çat kapı gibi oldu ama neyse :ecrin_bebek: kızlar leadangel bir kahve yapıyo offf offff müthiş sırf kahve için günde iki kere gidersiniz yanizemuszemus
Günaydın kızlar.Yazılarınızı takip ediyorum ama herzaman yazamıyorum.Bu aralar bir internet alışverişidir tutturdum gidiyorum.Eşim artık biri bunu durdursun diyor,hakikaten hastalık halini aldı bendeki durum,Allah sonumu hayır etsin.Özellikle Tchibo'nun ürünlerini çok alıyorum.Sizlerle de paylaşmak istedim.Önümüzdeki hafta temada bebek ürünleri var,katoloğu incelemenizi tavsiye ederim.Ben şimdiden alacaklarımın listesini yaptım çünkü ürünler çok çabuk tükeniyor.Bu arada bebek mi var acaba diye düşünmeyin,bulunsun diye alıyorum.Olmadı hediye götürürüm ne yapalım:)
İnternet alışverişi beni korkutuyor yav..Sorun çıkarsa kşme ne ispatlanacak? ya da istediğin ürünün aynısı gelmezse?
kredi kartı nosu falan mı veriyosunuz ya da sanal kart?
dediğin yere bakayım.
Nazo 82 nereye bakcaz?
günaydın hanımlar
tuğkan korktuk senden aman ne güzel çıkmış o resim öyle
naz merak ettim o sayfayı açaıp bakıcam bende daha önce alışveriş yaptım aptamil, saç dökülmemesi için şampuan vs.almıştım hiç bir sorun çıkmadı 1 gün sonra kapıya teslim ettiler tabi diğerleri nasıldır bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?