Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

eğer yiğit arda sarılık olursa ilk teşhisi cilt renginden hemen anlayalım diye
Şimdi bebek turuncu zıbın turuncu olursa rengi ayırt edemeyiz lmaz:

eğer yiğit arda sarılık olursa ilk teşhisi cilt renginden hemen anlayalım diye
Şimdi bebek turuncu zıbın turuncu olursa rengi ayırt edemeyiz lmaz:

hıı mantıklı bu çok önemli bence anneler için, herkez bu konuyu dikkate alsın.bu arada turuncu ne varsa çantadan çıkarttım:ecrin_bebek:

yeşim hemşirem bıktım şu hastalıktan yakamı bırakmadı gitti yine bademcikler şiş burnum tıkalı çok kötüyüm şuan bile inan yataktan zor kalktım sırf senden bilgi almak için, ben jimere gelsem jale hanım bana sadece hap yazıp gönderirmi yoksa başka müdahalede bulunurmu daha önce dr. gitmiştim fakat ilaçlar kesmedi o yüzden ilaç vericeğini düşünürsem evde kalmayı tercih ederim çünkü ilaçlar kesmiyor.iştah desen kapandı iyice, yiğit ardam 2500 doğacakdiye korkuyorum,mafoldumbenher bebek ağlayarak doğuyorya benimkide hapşürerek doğacak diye korkuyorum.bana bilgi verirsen sevnirim cevap bekliyorum.:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
yeşim hemşirem antikanın,ve çevremdekilerin dediği gibi zencefil almalımıyım onu denemedim acaba birde onumu denesem evde yok, eşimi arayım getirsinmi sence işe yararmı yada tafsiyelerin nedir.offfffffff kafayı yiyiceğim

YA BENıMDE BıR SORUM OLACAK BU DOMUZ GRıBı AŞILARINI VURDURMALIMIYIZ KAFAM ÇOK KARIŞIK:uhm: BU ARADA KADERıM BıRAZ SAKıN OL CANIM ıNŞALLAH KISA ZAMANDA GEÇER KENDıNE VE BEBıŞıNE ÇOK ıı BAK

Canım benim hiç değilse serumtakılır bari.Çok bitkin düştüysen gel muhakkak tamam mı?senağlama

YA BENİMDE BİR SORUM OLACAK BU DOMUZ GRİBİ AŞILARINI VURDURMALIMIYIZ KAFAM ÇOK KARIŞIK:uhm: BU ARADA KADERİM BİRAZ SAKİN OL CANIM İNŞALLAH KISA ZAMANDA GEÇER KENDİNE VE BEBİŞİNE ÇOK İİ BAK

Açıkcası biraz beklemek gerekir.Bütün testler yapılsın hayvanlar üzerinde de denensin ancak sonra ama sağlık bakanlığı kışın 7000 ölüm bekliyor ne olursa olsun ellerinizi bol bol yıkayın kızlar

Canım benim hiç değilse serumtakılır bari.Çok bitkin düştüysen gel muhakkak tamam mı?senağlama

tamam yeşim hemşirem, eşimden zencefil istedim 15 dakika önce şimdi getirdi. annemlerde geliyor, eğer iyi gelmesse yanındayım ama annem gelirse iyi yapar beni inşallah şu meşhur zencefilide kullanayım bakalım bir, nasıl iyi gelecekmi olmassa başka şansım yok gelicem birde terleyim bakalımm, çokmu paniğim acabaaa sabah sabah aramadığım kimse kalmadı, uyandırma servisi gibiyim.ama yiğit ardam için bu panikliğimm acaba oda etkileniyormu

slm
bende doktor konusunda çok kararsız kaldım daha yeni öğrendim hamile kaldığımı doktora da gitmedim jimer de kan testiyle ögrendim.arastırma asamasındayım ama okuduğum kadarıyla herkez jale hanımdan oldukça mennun sanırım bende ona gideceğim birde sanırım içinizde hemşirelerde var bir şey sorabilirim sanırım ilk kan testinde 30.gundu 267hcg 2 gun sonra tekrar yaptırdık 530 bu degerler normal mı arkadaslar cok merak ettım

hoşgeldin canım evet jale hanım çok ii bir doktor o söylediğin değerler biz hamilelerde her geçen gün iki katına çıkıyor hamilelik hormnu o bildiğim kadarıyla sadece hamile olan kadınlarda yükseliyormuş

Olması gereken değerin kendini 2 ye katlaması sende de bu var yani sağlıkla gebeliğin ilerliyor.Haftaya hafta sonu bebeğini usg de görebilirsin.:dance:

Kaderim üzme kendini az önce bir normal doğuma girdim muhteşemdi.Allah sana da öyle kolaylık versin.Gerçi ben senin yanında olacağım zaten kaydirigubbakcemile5

Kaderim üzme kendini az önce bir normal doğuma girdim muhteşemdi.Allah sana da öyle kolaylık versin.Gerçi ben senin yanında olacağım zaten kaydirigubbakcemile5

azın bal yesin yeşim hemşirem inşallah benimde öyle olur ilk doğumumda çok güzeldi.hiç bir sorun çıkmadan doğurdum.pazarteside beni doğurtursunuz gibi geliyor. his sadece ama kontrolüm varya pazartesi günü doğuma alır jale hanım gibi geliyor.bu arada serumu duyunca iyileştim sanırım :dance:şaka tabi ama zencefil evet süper ya viks gibi yakıcı ama genizim falan açıldı iyim şimdilik bebeğe zararı yok demi öyle biliyorum.

Zararı yok hayatım merak etme senin doğumun prenses doğumu olacak merak etme sengözlerimebaksanab

anca bitti işlerim gelebildim cimcimemden başlıyim canım nihayet gözümüz iyileşti ama bu seferde bende sorun var sütüm gitti naparsam yapim iki gündür damla yok saolsun yeşim hemşiremizde bazı önerilerde bulundu ama neden yok yok yok yinede bi damla gelse kardır deyip tutuyom Devrimi memeye.
yeşim hemşirem bakarız tabe nolcak zaten ne dertleri varki küçück oluyolar karnı doyup altı temizlendimi işi bitiyo :)) bu arada hayırdır süt anne falan kaçırmadım yani haberin olsun ne o yetişcek galiba bizim sütlere neyse hadi sıkıştırmıyim fazla :))
kaderim hiç üzülme canım olsun kilosu az olsa nolur sağlığı yerinde olsunda önemli olan o hemen büyüyolar zaten merak etme tek dertleri küçük doğanlar daha çok yiyiyo galiba bak benim sıpacık obez olcak diye korkmaya başladım doyuramıyom bi türlü hoş ama armut dibine düşer başkasına benzicek deildi ya anası durmadan yiyiyo çocukta yicek tabe :))
derencim sende hoşgeldin canım. önceikle şunu söyliyimki iyi yorumların yanında kötülerinide kuyacaksın muhakkak ama şunu unutmaki senin ne düşündüğün ve kendini ne kadar tanıyıp ne kadar biinçli olduğun herşeyden daha önemli. çünkü senin doğru zamanda doktoruna bilgi vermen doğru soruları sorman demek erken teşhis ve müdahale demek ki buda hem senin hemde bebişin için önemli. kısaca şunuda belirteyimki Allah kimseye benimki gibi sorunlu bir gebelik ve doğum göstermesin ona rağmen şuan iyi ve evimizdeysek bundaki en büyük rol Jale hanımındır.doğum hikayemin son bölümünü okuyacak olursan zaten jale hanımın ne kadar deneyimli olduğunuda anlayacaksın.ayrıca saolsun yeşim hemşiremizde ve artık nazlı emşiremizde heran burda yanımızdalar bizlerde bildiğimiz her konuda yardımcı olmaya çalışırız Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inş. bebişini.

deren hoş geldin aramıza evet jale hanım iyi bir dr.bence doğru yerdesin ama ben elektiriğe çok inanıyorum eğer bizim gibi pozitif elektrik alırsan jale hanımı bırakmassın ama negatif alırsan kim ne söylerse söylesin başka dr. tercihin olur. bende pembe maviden geldim ve inan bana çok seçici bir hastayımm pembe mavide ilk hamileliğimi yapan dr. orada olduğu için gitmiştim.dr. peşine ama hastane bakımdan bıraktım dr da iyidi aslında yani demek istediğim jimer 4.4lük hastane tam donanımlı her yönden,canım bence doğru yerdesinn jale hanımı tafsiye ederimm:CüvCüv:

antika üzülme inşallah sütün gelir sen pes etme bu sıpalar insanı böyle uğraştırıyor benim oğlum 2 ay emdi ama emzirme konusunda deneyimsizdim şimdi bence bizler şanslıyız buradan araştırma şansımız var mesela ben rezeneyi çok duydum bol bol iç canım belki içiyorsundur ama acayip süt yapıyormuş yeşim hemşiremde bana katılırmı bilmem ama v edaha bir çok şey yazıyor burada üzme kendini sen :ecrin_bebek:

rezenemi bak onu bilmiyodum bide onu deniyim saolasın kaderim inş. bari bu işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…