Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

sendemi ordan buraya gelin geldin karamukçum, bende yeşil yayladan gelidm buralara 1 yaşındayken yeşilyaylaya bir geldik 19 seneden sonra in bakalım aşağılaralmaz:hala çok özlüyorum mahallemi özlüyorum, beyazıttada ablam oturuyor cadde üstünde caminin karşısı

selam hanım hanımcıklarrr.......
siz bizi çağarmazsınız he alcanız olsun alsanaalsanasmile böle böle haklıcaz sizi. kaydirigubbakcemile3 hem cimcimem ne çekiyomuş Atatuğ'cuk öğret annesi öğret boğuşmayı yoksa bu iki sarı çepiş çok pataklıcaklar ona göre kaydirigubbakcemile3 yanlız sarı tüylülerden kork diyorlar ya hakkat öyle galiba kaydirigubbakcemile3 leadangel canım bilmem farkettinmi göz kısmını kapatınca bizim tospalar hala benziyo birbirine.ama yine de uyarayım kızlar Tuğkan bile Devrim'i gördümmü çomağını saklıyo iyisimi ben şimdi gezebildiğim kadar gezeyim yoksa böle devam ederse yürümeye başladımı hiç bi yere çıkamıycam.
ayrıca kızlar biz net üzerinden çok fazla alışveriş yapıyoruz ve hiç sorunla karşılaşmadık şimdiye kadar.ama genelde bilinen ve ve mağazası olan siteleri tercih ediyoruz tabi ve kesinlikle kart numarası vermiyoruz sanal kartla işlem yapıp ödeme yapıldığı gibi limiti sıfırlıyoruz.ayrıca kart numaramızıda ayda bir değiştiriyoruz. çünkü eşim online bir oyuna takılıyo ve herkese güvenemiyorsunuz ne olur ne olmaz diyerek kart numarasını değiştiriyoruz.
kaderim canım daha öncede dediğim gibi katı meyva sıkacağını ben simtel aldım.büyük ağzı sayesinde meyvaları parçalamadanda atabiliyosun içine.hem sıkacak hem püre bu yönüde iyi. ama görseydim arçeliğin bebek maması robotunu tercih ederdim.hem fiyatı daha uygun hem kullanımı daha güzel özellikle bebişler için. görünce içim gitmişti sonra birde bir arkadaşımda gördümki gözüm kaldı çok daha kullanışlı olduğuna tanık oldum.

ben de alışverişi intyernetten yapıyorum hatta en son geçen hafta ab rocket mekik aleti ve plates topu aldım
ama ben sürekli kapıda ödeme seçeneğini seçiyorum ürünü görmeden parasını vermiyorum yani o yüzden bi sakınca görmüyorum çok ta güzel bi tıkla ayağıma getiriyolar bede parasını veriyorum kapıda

o halde arçeliği göreyim pişman olmamak için
tchiboya hiç uğramadım birde oraya bakayımm zaferde de var tchibo bilginize

kızlarrr hepiniz buyrun gelin herzaman kayfe yaparım sizeğğğ :içelim: ben bugün arkadaştaydım 8 gibi geldik tuğkanda huysuz bu aralar fotodada belli gerçi :mymeka:
kız cimcime kepçe çıkmış nen tuğkan burda lülülülülülü bu arada bugün c&a gittim pantelonu aldım bitenede başka beyendim aldım ben onları görmemişim her rengi var cidden :hooray:
hım mecbue cnm sevindim doğumun güsel geçmesine normalmi doğurdun sezeryanmı oldu epudralmi genel anestezimi merak ettirdim dr dan memnun kalmana sevindim
hım cv vermediğim bişey varmı bir bakayım hepinise yiii gecelerr

leadangel anlat bakam nedir bu kahvenin sırrı:)kızlar bende kültürparka cok yakın otryrm atın bebişleri arabalara gelin her zaman beklerm ömer bgn esimle beni delirtti hastalığından kuduruk bir bebek oldu cıktı basımaantibiyotikleri veryrz ya ondan sanırım sükür atesi düştü ama istahsız sık emzrmeye cvalışıyrm ama almıyr uykusunda alıyrm bende yoksa ac kalcakleadangel ömerm toparladı baya cok sükür ama ishali devam edyr azaldı ama devam edyr ishal için ne verdi dktrn tuğkanda ishal varmıydı ayyy napcz bu ishal için fahriyecm kadercm hadi deneyimli anneler cevaplayın soruuummuuudktr sık emzr dedi baska neler yapılır kızlar

leadangel anlat bakam nedir bu kahvenin sırrı:)kızlar bende kültürparka cok yakın otryrm atın bebişleri arabalara gelin her zaman beklerm ömer bgn esimle beni delirtti hastalığından kuduruk bir bebek oldu cıktı basımaantibiyotikleri veryrz ya ondan sanırım sükür atesi düştü ama istahsız sık emzrmeye cvalışıyrm ama almıyr uykusunda alıyrm bende yoksa ac kalcakleadangel ömerm toparladı baya cok sükür ama ishali devam edyr azaldı ama devam edyr ishal için ne verdi dktrn tuğkanda ishal varmıydı ayyy napcz bu ishal için fahriyecm kadercm hadi deneyimli anneler cevaplayın soruuummuuudktr sık emzr dedi baska neler yapılır kızlar

kahvenin sırrı makina cnm
bende bugün çarşambada arkadaşımdaydım
cnm ishalki ne ishaldi bizde bir görsen şurubu vermemle direk geliyordu en zon günde 7 kere saydım fazlasıda olmuştur ama
reflor aldık cnm doktor reflor diye bir toz önermişti hatta sağlık ocağındaki rada sordum hiçbir yan etkisi yok dedi ama ben o minicik paketin 3 te birini yapmıştım korkudan birde hn25 diye aptamilin ishal bebekler için mamasını almamaızı istedi drum ama ishali kesmenin tek çaresi antibiyotiği bırakman bıraktığınız günnü ertesi günü ne varmış ne yokmuş ishal sölim reflor tozdan 2 kere yaptım ama 1 kutu mamayı bitirmiştim druna sor cnm bilgilendiriri seni

ben dedim yaaaa güzelim sana bir dünya var diyeee...oyyy oyyy şimdi de pantalonları aynı oldu heeedelikafadulden giydiririz beraber ikiz ikiz çıkarırız artık dışarı Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…