Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kıss sen bu saatte uyumuyormusun bakim vallhi ikiz ikiz giydiririz çok güsel ben bayıldım bayıldım resmen çok güseller vallah

gazoz aspirin hee güldürdün beni gece yarısı

yakışmıştır tuğkanıma güle güle giysin aman benim ki şimdi sızdı bende yatmak için iyice dlmasını bekliyorum yoksa ben uzanıyorum o uyanıyo geliyorlar benimkiler sonra boshayallersmile

10 dakika bana orası yakınız annenle laelaelaelaelae

evet canım çok yakınmışız gerçekten işallah o tarafa geldiğimde uğrarrım ama genelde hep gece geliyorumm a.s

işallah canım o gzüel kahveni merak ediyoruzzŞeniz

canım valla benm oğlum bebekken hiç ishal olmadı olduğu zamanlrad da zaten yaşını geçmişti biz de leadangelin dediği gibi reflor kullandık o çok iyi geliyor ve bol bol sıvı tabiki öncelikle doktorundan bilgi al canım a.s

Günaydın canım.Biz çalışanlar erkenden işbaşındayız,bizim hatunlar bebişlerini koynuna almış uyuyorlar galiba.Kıskandımmmmafoldumben

günaydın hayatımm Şeniz vallahi öyledirr ne güzel mışıl mışılmirmirmirmirmirmirmirmir

Karamukcum senin tedavin devam ediyor mu?Ne diyor Jale hanım?

canım valla benim tadavim şimdilik bitti eşimin gitmesi gerekiyor kontorl için ama ıo da biraz çekiniyor anladığım kadarıyla erteliyor sürekli ben de sıkmak istemiyorum üzerine gitmiyorum o nedenle kendisi ne zaman gitmek isterse o zaman gitisn zaten gitmicem demiyor jale hanımda sordu ona da anlattım o da dedi tamam üstüne gitme nasıl olsa daha gençsiniz takmayın kafanıza dedi şimdilk öyle bekliyoruz canım a.s senin nasıl devam ediyomu çalışmlara.s

Devam ediyoruz canım .Bu 6. ay bakalım ne olacak.Ben oğlum Yalın'a da 8 ayda hamile kaldım yani o yüzden tedaviye de gitmiyorum şu an.Ablam da Jale hanımda tedavi görüyor,beni sormuş ama henüz erken demiş biraz daha beklesin demiş.Yani birkaç ay daha kendi çabamızla idare edeceğiz.2-3 ay daha olmazsa vaz geçerim gibi görünüyor canım Allah oğluma ömür versin.

hayırlısı artık canım kısmet ne zamansa o zaman olur işallahh:Saruboceq: zaten 1 seneden önce gitmeye gerek yok canım biz de bir sene sonra gittik ve bizim 19. ayımız bitti korunmayı bırakalı ama dediğin gibi olmazsa olmaz allah evlatlarımıza uzun ömür versin :Saruboceq:

merhabalar herkesee .hep okuyorum ama yazamıyorum bazen mayıs anneleri topicinede gidiyom kızmayın amaabilmiyorumkismileyakalayamıyorum sizi buradaa..bebişler çok tatlı cidden dün jale hn daydımm..bebişim çok iyiymiş bayağıda büyümüşş..
normal mi sezeryan mı karar veremiyorum .jale hn da sık boğaz etmiyor allahtan rahatlatıyor beni..epidural normal yapalım istersen diyor ama biemiyorum ki yaa.....

bu arada katı meyve sıkacağı ben philips kullanıyorumm.çok memnunum....tavsiye ederimm...

kızlar bende çok korkuyorum bebeğim geç olucak diye bendede yumurtlama problemi var bu ay kontrole gidicem inş.bi problem kalmamıştır.sonrada bebek istiyoruz artık inş.hemen olur.

Gökkuşak canım öncelikle Allah kucağına sağsalim almayı nasip etsin diyorum.
Bende epidural normal doğumu öneririm
Gerçekten prenses doğum oluyor...
Ağrın büyük ölçüde azalıyor ve bebeğinin doğum anını görüyorsun
En güzeli de hemen yürüyebiliyorsun :))

günaydınn hanımlarrr naslınız bakalım bugün hava çok güzel,gökkuşak aklımda zaten philips vardı yine bakacağım tabi özdilkte bulabilirim inşallah
karamukk naz acele etmeyin ya bizimkiler büyüyor bak sonra sizin bebişleri sevelim minik minik oh ne güzel olur belkide kız olıur allah gönlünüze göre versinn kültüparka yakın olan arkadaş nilimsiydi sanırım ayy yazın kültürparktan çıkamıyoduk şimdide ardamı gezdirmek için çıkacağız dönüşte seninde kahveni içmek isterim canımmyerimseniben
probiyatik ishal maması kullabilirsin eğer mamaya başadıysan anne sütü emiyorsa sadece olduğundan daha fazla sık sık emzirmelisin sıvı alması çok önemli

günaydın kıslar
vallhi prenses doğum hemde ne prenses
ayy kızlar ben doğum dedimi bir fena oluyorum nasıl atlatıcam bu psikolojiyi bilmiyorum

arkadaşlar mevlit kandiliniz mübarek olsun allah size sevdiklerinizle beraber mutlu ve huzlurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin

çok sağol cnm sennide mubarek olsun
hepimizin kandili mübarek olsun inş.
allahım sevdiklerimizle nice kandillere erdirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…