GÜNAYDIN HANIMLAARRRRRRRRŞeniz
10 dakika bana orası yakınız annenle laelaelaelaelae
kızlarrr hepiniz buyrun gelin herzaman kayfe yaparım sizeğğğ :içelim: ben bugün arkadaştaydım 8 gibi geldik tuğkanda huysuz bu aralar fotodada belli gerçi :mymeka:
kız cimcime kepçe çıkmış nen tuğkan burda lülülülülülü bu arada bugün c&a gittim pantelonu aldım bitenede başka beyendim aldım ben onları görmemişim her rengi var cidden :hooray:
hım mecbue cnm sevindim doğumun güsel geçmesine normalmi doğurdun sezeryanmı oldu epudralmi genel anestezimi merak ettirdim dr dan memnun kalmana sevindim
hım cv vermediğim bişey varmı bir bakayım hepinise yiii gecelerr
leadangel anlat bakam nedir bu kahvenin sırrı:)kızlar bende kültürparka cok yakın otryrm atın bebişleri arabalara gelin her zaman beklerm ömer bgn esimle beni delirtti hastalığından kuduruk bir bebek oldu cıktı basımaantibiyotikleri veryrz ya ondan sanırım sükür atesi düştü ama istahsız sık emzrmeye cvalışıyrm ama almıyr uykusunda alıyrm bende yoksa ac kalcak leadangel ömerm toparladı baya cok sükür ama ishali devam edyr azaldı ama devam edyr ishal için ne verdi dktrn tuğkanda ishal varmıydı ayyy napcz bu ishal için fahriyecm kadercm hadi deneyimli anneler cevaplayın soruuummuuu dktr sık emzr dedi baska neler yapılır kızlar
Günaydın canım.Biz çalışanlar erkenden işbaşındayız,bizim hatunlar bebişlerini koynuna almış uyuyorlar galiba.Kıskandımmmmafoldumben
Karamukcum senin tedavin devam ediyor mu?Ne diyor Jale hanım?
canım valla benim tadavim şimdilik bitti eşimin gitmesi gerekiyor kontorl için ama ıo da biraz çekiniyor anladığım kadarıyla erteliyor sürekli ben de sıkmak istemiyorum üzerine gitmiyorum o nedenle kendisi ne zaman gitmek isterse o zaman gitisn zaten gitmicem demiyor jale hanımda sordu ona da anlattım o da dedi tamam üstüne gitme nasıl olsa daha gençsiniz takmayın kafanıza dedi şimdilk öyle bekliyoruz canım a.s senin nasıl devam ediyomu çalışmlara.s
Devam ediyoruz canım .Bu 6. ay bakalım ne olacak.Ben oğlum Yalın'a da 8 ayda hamile kaldım yani o yüzden tedaviye de gitmiyorum şu an.Ablam da Jale hanımda tedavi görüyor,beni sormuş ama henüz erken demiş biraz daha beklesin demiş.Yani birkaç ay daha kendi çabamızla idare edeceğiz.2-3 ay daha olmazsa vaz geçerim gibi görünüyor canım Allah oğluma ömür versin.
naz harika bir sayfa ama hepsi eşimin çalıştığı firmada var bebek çocuk giyim aksesuarı üzerine adan z ye kadar herşey orada var iç çamaşırdan beşiğe kadar var bizimde ürünlerimizin hepsi oradan zaten, bu konuda çok şanslıyız, yanlız o fotoğraflı kapı kancalarına bayıldım gamyoncuiremsu bu arada katı meyve sıkacağı alıpta kullanan varmı şimdide bunu araştırmaya başladım tercihim philips olacak gibi ama tabi araştırmaya devam ediyorum
hayırlısı artık canım kısmet ne zamansa o zaman olur işallahh:saruboceq: Zaten 1 seneden önce gitmeye gerek yok canım biz de bir sene sonra gittik ve bizim 19. Ayımız bitti korunmayı bırakalı ama dediğin gibi olmazsa olmaz allah evlatlarımıza uzun ömür versin :saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?