- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
selam öncelikle hanımlarrr......
ay maşallah hem gece hem gündüz çeneniz yerlerde he. bende hastahanedeydim sabah ama kendim için deil yıllardır bebiş isteyen bi arkadaşım için birden fenalaşmış eşi aradı fırladım gittim. yaaa Yeşim bu aşılama nasıl yapılıyor merak ettim en az benim kadar sert canlı bir hatundur ama acıdan bayılmış kızcağız.
gökkuşak canım Allah sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin canım.benim kişisel fikrim eğer çok ağır korkuların yoksa normal doğum yap. ayrıca burdaki herkesinde normali yapabileceksen sezeryana yönelmemen için elinden geleni yapacağına emin ol. hoş Yeşim Hemşiremiz normal için hemen kalkabiliyosun demiş ama ben onu düzelteyim sezeryandada kalkabiliyosun naniknanik normaldede yatabilirsin o tamamen sana kalmış bi durum.
yeşim hemşirem epidural ağrıları azaltıyor demişsin ..tamamen kaybolmuyor mu acıı.....
yeşim hemşirem epidural ağrıları azaltıyor demişsin ..tamamen kaybolmuyor mu acıı.....
gün aydın kızlar
cnm eğer normal doğumsa tabiki tamamen azaltmıyor %70 gibi deniyor çünkü ıkınman için tamamen kesinlikle uyuşturamazlar normal doğum olucaksa tabi budurum böyle ama ben bilmiyorum yani eğer epudralim olmasaymış ozamn ben bayılırdım herhalde yani %70 azalmışı bu ise dediğim oldu ama benim zaten bacağımı cimcikliyordu anestesi uzmanı ben çığlığı basıyordum uyuşmamıştım ben hisssizlik olmadı bende pek ama açılmamı acayip hızlandırdı açılmam için keşke erken takılsaydı epudral kesinlikle 14 saatte 4 cm açıldım 4 satte 10 cm oldum epudralden sonra dikişlerde geldi anestezi uzmanı dedim çok acıyor dedi acımaması gerek bi cimcikledi ben yine çığlığı bastım bi doz yaptı ama nafile ama kişiyle alakalı deniyor epudralden sonra ben direk yürüdüm zorlanmadım ama sonra ne baş ağrım oldu ne bişey yok diyolar 40 gün baş ağrısı kesinlikle yok öyle bişey
sezeryanda ama nasıl oluyor epudral bilmiyorum ama kesinlikle hissizlik oluyormuş epudraldeki çünkü okadar sezeryan kesisini duymaman gerek
Canım epidural normal yapan arkadaşlarım var, valla hiçbirşey hissetmediklerini söylüyorlar.
Sadece ıkınma hissi olacak kadar yani..Bence senin yapınla alakalıymış.
Sezeryana gelince:) tabii ki belden aşağını hiç hissetmiyormuşsun sonuçta kesilip dikiliyorsun.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?