Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kaderim bende sardım şu aldatıldığından şüphelenen kadına yaf şimdi karacabeye gidince merakta kalıcam ne oldu diye

kaderim bende sardım şu aldatıldığından şüphelenen kadına yaf şimdi karacabeye gidince merakta kalıcam ne oldu diye

:uhm: :uhm: :uhm:
hayırdır noluyo kızlar söyleyinde bizde bilelim kim aldatılmış kiminle aldatılmış kim aldatmış :1shok:
yatak değişince uyku tutmuyo dönendim dönendim geçtim pc başına.ama yarın sabahtan dönüyorum evime azad edildik kaydirigubbakcemile3 hoş dönsem nolcek bu haftada herif gececi geceleri yok evde ay benim şu herifi klonlatsam nolur acaba gerçeği yokken klonuyla takılırım.kaydirigubbakcemile3 duysa pek sevinir heralde bari bende kafamı dinlerim diye. bu arad niyeyse pek neşem yerinde bu saatte ayy bi süredir kafama bişey düşmedi ondan heralde özüme döndümmü ne laelaelaelaelae bu arada kızlar dediğim gibi bu hafta herif gececi hade gelin bi pijama partii yapalım he aklinialirimsmile

Kızlar sonra fena sarıyoruz heriflere takmayın kafayı böyle şeylere...
Kendinizi başka şeylere verin..
Mesala kimse bebek getirmedi bana ....

kızlar günaydınnnn Şeniz dün hiç uğrayamadım çok yoğundum kaynatmışsınız maşallahhh:hulya:
antikacım canımm arkadaşına çok geçmiş olsun hayatım işallah allahım tez zamanda ona da evlat sevgisini tattırsın :Saruboceq: allahım kollarını boş bırakmasın :Saruboceq:
leadangel canım hayırlı olsun kızkardeşin için allah tamamına erdirsinn işallah:Saruboceq:
kızlar valla yeşimin de deiği gibi takılmayın öyle şeylere ben hiç okumam oralardaki konuları insan sarıyo sonra gerçekten ister istemez:roflol::roflol:

kızlar merhaba ben yeni katılmıştım aranıza ama bilgisayarım bozuldu hala tamirde uğrayamadım o yüzden şimdi arkadaşın bilg yazıyorum. kızlar ya size bişey sorucam salı günü jale hanıma gidiyorum randevum var bana vajina muaynesi yapacağını söyledi bende birkaç ark sordum olmamışlar bende biraz korktum sizleride vajina muaynesi yapmışmıydı. sorunmu var yoksa işi gereğimi merak ettim salı gününe kadar dayanamadım size sorayım dedim şimdiden teşekkür ederim hepinize....

selam hanım hanımcıklarrr.......
nihayet evimizdeyiz ve bu gün bişeyi öğrendim bebek araba koltuklarının ne denli işe yaradığını.gelirken bir kaza atlattık daha önce ilk koltuğu bağladığımızda bir kaç deneme yapmıştık kayışlar ağırlığı tutabilirmi savrulurmu vs. diye. ve tamamen yerine sabitlendiği kanısına vardığımız için Devrim'i arkaya kendi koltuğuna bağlayıp bizde önde yollucuk ediyorduk eşimle ve bendede emniyet kemeri takıntısı var öndeysem asla onsuz gidemiyorum yanımdakinede taktırırım illaki neyse.eve gelirken bir kamyoncu amcamız birden hiç sebepsiz üstümüze kırdı direksiyonu korna sellektör falan işe yaramadı.ve bildiğiniz gibi bizim araç şahin yani kara fren.eşimin frenlere asılmasıyla araç yağmurunda etkisiyle kızağa aldı ve doğru komyonun üstüne.çok şükür hiç birimizde bişey yok yanlız arabada biraz hasar vardı oda hemen halledildi.fakat o an gözümün önüne geldikçe şükrediyorum iyiki arka koltukta falan değilmişiz ve Devrim kucağımda falan değilmiş diye yoksa mümkün değil tutamazdım öyle bir savrulmada.ve şiddetle tavsiye ediyorum kızlar araç koltuğu kullanın.
leadangel canım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin.
Yeşimcim biliyosun tam gelicem dedim yine herşey üst üste geldi ama gelem en yakın zamanda gelcem.hatta cimcimemle görüştüydük beraber gelicektik oda kaldı benim yüzümden.
tutkulu canım kaçıncı haftandasın böyle bir muayene olduğuna göre ya 25 yada 30'u geçmiş olmalısın ki bu durumlarda normal bu muayeneler. ama kaçıncı haftanda olduğunu yazarsan daha kolay yardımcı oluruz.

antikacım 23. haftadayım biraz endişelendim ark olmamış böyle bi muayene salı gününü bekleyemedim size bi sorayım dedim nasıl olcak o muayene anlamadım...normal mi?

antikacım 23. haftadayım biraz endişelendim ark olmamış böyle bi muayene salı gününü bekleyemedim size bi sorayım dedim nasıl olcak o muayene anlamadım...normal mi?

normal canım endişelenmeni gerektirecek bir durum değil.hepimize yapılan bir muayene.vajinal ultrasonla yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. daha detaylı bilgilereyse gebelik sitelerinden erişebilirsin.

Prof Dr. Bülent Baysal

burdanda tam yanıt alabilirsin soruna canım ancak baştada söylediğim gibi endişelenecek bir durum söz konusu değil rahatınıza bakın bebişle beraber.opuyorumnanaktan

melekkk artık mamiş yemeye başladık ya biz bu gün bişey denedik Devrim bayıla bayıla yedi sanada tarifini verim dedim.
patates,havuç,soğan,kereviz ve sarımsağı rendeleyip kaynattım ince bir kevgirden süzüp. birazda katılaşmasını sağlamak için içine milupanın pirinç mamasından kattım ve bir çay kaşığı zeytinyağı ve bir kaç damla limon.bizimki dudaklarınıda üstüne yedi üstelik içeriğiylede besleyici istersen dene Öykü hanımada :)))

selam kızlar
ben jale hanımla ilgili tecrübelerinizi öğrenmek istemiştim ama önceki sayfalara ulaşamadım. şimdiki sayfalarda da muhabbet almış yürümüş :)
jale hanım nasıldır tavsiye edenler var mı

merhaba canım. şöyle söyliyim burdaki konuşmaları bir hafta takip etmen sana Jale hanım hakkında ne düşündüğümüzü ve nasıl bir araya geldiğimizi anlatıcaktır.ancak daha büyük ispatlar istersen doğum öyküleri topiğine girip herbirimizin öykülerini okumanı tavsiye ederim. olumunekankayizsmile ama sözlü cevap istiyorum dersen kendi adıma başka doktoru düşünmem bile bırak gitmeyi.
bu arada kızlar bu pazar kaçak pazar olmuş nereye kayboldunuz hepbirlikte.:uhm:

antikacım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. siteyide inceledim rahatladım sağol canım...

günaydın hamınlar herkese iyi haftalarrrŞeniz

carretta canımm bizler hepimiz jale hanımın hastalrıyız ve tavsiye etmek ne demek hiç tereddüt etme bile derim kesinlikle başka bir doktor düşünemem kendi adımaa.s

aaa kimsecikler uğramamış bugün burayaaaaa akannehir
anlaşılan bebişler sizi bugün rahat bırakmadıııkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…